PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sevgili Günlük

Simsiyah
20-10-06, 09:14
Evet dertlerinizi paylaşacağınız sevinçlerinize ortak olmasını isticeniz bir sayfamız vardı bizim forumun vazgeçilmezlerinden evet anlatın dinlesin sevgili günlük ...:cool:

Sükût-u Hayâl
21-10-06, 23:54
Sevgili günlük,herzamanki gibi bugun yine hasret,özlem çektim.Yine hayaller,düşler ile geçti kocaaa 24 saat.Bukadar günlük,arada sırada sen yaz bana :)

Kelebek
22-10-06, 19:49
sevgili günlük,uzun bir aradan sonra yine beraberiz:)

memleketimdeyim günlük,ve de kuzenlerin kuzeni,"delikanlı denince akla hemen onun adı gelir" sloganlı kuzenim selimin yanından yazıyorum sana:)pc yi biraz hoyrat kullanmış idare et.:P

fakirin ekmeği umut günlük.umud ediyoruz hep,umutlarla yaşıyoruz bir nev'i.şimdilik bu kadar günlük.başka birgün görüşnek üzere.

Geniouss
23-10-06, 14:13
Evet Sevgili Dostum,

Yine birlikteyiz.. Uzun zaman oldu sana yazmayalı ve yine bir bayram günü yazıyorum.. Bayramlar benim için hep karamsardır günlük bilirsin.. Nedense her bayram içime hüzün çöker. Bu sıralar mutlumuyum.. Mutluyum. Ama yinede içimi kemiren şeyler olmuyor değil.Senin bu arkadaşın biraz kıskanç ama nasıl kıskanmıyayım.Kıskanacak o kadar çok şey varki!!. Ne olursa olsun herşeyde ilgi ve üstüne titremek çok önemli dostum. Bazı şeyleri karşındakine hissettirmen gerek.. Bu bazı şeyler ilgi ve zaman ayırma.Eğer bunları yapmazsan karşındakinden de fazla birşey beklemiyecen :(. Sen bunları yapıyormusun dersen fazlasıyla...

Neyse yaws bayram günü başını ağrıtmıyayım fazla, günün tadını çıkartmak gerek demi ;) Kendine iyi bak dostum, sonra yine görüşürüz..

KaRDeLeN
23-10-06, 14:17
Sewgili günlük, bugün mübarek Ramazan Bayramı ve ben çok üzüntülüyüm, içim daralıyo, afakanlar basıyo, delirecem sanki..valla çok mutsuzum, canım bişey yapmak istemiyo..son zamanlarda kendimi takoz gibi hissediyorum, odunlaştım resmen..hadi hayırlısı.. neyse benden bu kadar karamsarlık yeter..Allah'a emanetsin günlük hadi bye

Little.LoafeR
23-10-06, 18:03
Sefgili günlük...qerci sana neden sevgili diorum bilmiorum...Adi günlük.. Bütün gün calıs didin ugras sonra qel bütün gün cektiqin cileyi sanamı yetiştircem?! bırah şimdi benle bıdı bıdı.. bigünde sen dile qel sen annat hep ben anLatıyorum..

Darkblue&blue
24-10-06, 15:21
igrenç günlük:ramazan bayramının 2. günü almasına ragmen daha dısarı cıkamadım.bebeleden usandım .daha ne yazıyım iyi deelim .yarın grusmek üzereigrenç sey...

KaRDeLeN
25-10-06, 15:02
yaw günlük ben bugün çok hastayım, grip, öksürük vs. kendimi çok halsiz ve yorgun hissediyorum...yarın yine iş başı aklıma geldikçe deli oluyorum :(:(:(:( offfffff yaaaaaa ne zaman geçecek bu grip..neyse kendine ii bak sende hasta olma.

Darkblue&blue
25-10-06, 22:06
sevgili günlük bugun acı bir haberle sarsıldık babamın teyzesini kaybettik mekanı cennet olsun bana hep kara oglan derdi ayrılması güç oldu ama ne yapalım bir gün izde elveda diyecegiz bu hayata.kansere yenik düstü kaderde ne yazıyosa o oluyor sevgili günlük acımız büyük allahrahmet eylesin yarın grsrzz haydi kendine iyi bak ....

Geniouss
26-10-06, 09:03
Günaydın Sevgili Günlük,

Bugün yine işe başladık. Tatil ne çabuk bitti anlamadım.Aslında işe başlamak iyi oldu günlükcüm.. Canım çok sıkıldı çünkü.. Böyle dünden beri kalbimin üstüne bişi oturdu sanki kalkmıyor.. Acayip içim sıkılıyor... Korkuyorum belkide günlük.. Anlamadığım bir korku.Kötü bişi olacak diye korkuyorum.. Bu saat oldu halen içim ferahlamadı.. Herşeyin hayırlısı olsun günlük ama inşallah kötü bişi olmaz.. Dua et ve herşey güzel olsun.. Görüşürüz günlükcüm..

Darkblue&blue
26-10-06, 22:23
svimli gunluk:bugun tek basınaydım bilader asker babam istanbulda cenazeye yetişmeye gitti ve yalnızım.arabada yoq bisiklete kaldık neyse bir yogun iş elin adamıyla ugras işinyoksa .neyse adamlarla iyi kotu bitirdik yarın için hazırlık yaptım ve aksam oldu.yarın neler olacak gorecegiz tabiki sende goreceksin.yarın gorusmek üzre

CinGeNe
26-10-06, 22:44
ya günlügüm cok kötüyüm bu günlerde herkes herkesi yanlıs anlıyo :(

halaluya
26-10-06, 23:28
iyi geceler günlük forumdaki herkes sattı beni bi ben varım şimdi bende gidiyorum :(

Kelebek
27-10-06, 01:46
vay günlük,naber la:D
insan bayramda hasta olurmu be:Dallahtan ağırlaşmadı hastalık,gerçi şimdilerde baya bi ağırlık hissi veiyo ama;)allah şifa verir inşallah.herşey rutin günlük,iş rutin,aş rutin,aşk rutin,dertler rutin.monoton monoton yaşıyoruz işte.bayram seyran derken gezdik biraz iyi oldu.döndk dolaştık geldik yine kürkçü dükkanına.allah herşeyin hayırlısını versin.vesselam.

incitanem
28-10-06, 09:23
günaydın sevgili günlük neden bu insanlar nankör riyakar bi türlü anlam veremiyorum..benmi çok aptalım yoksa onlarmı zeki...canım çok sıkılıyo moralmanım sıfır...:(:(:(:(:(Allahım yardım et bana...

Darkblue&blue
10-11-06, 21:08
sevgili günlük:seni epey ihmal ettik kusura bakma..zaten baksanda ne yazar:).bugun dogal olarak işe gittim gene,biraz orda çlış ,olmadı burda çalış bişekilde akşam ettik.eve geldik işte ...yemek çay.forum.. bu üçlü arasında vakitimiz yine geçiyooor.yarın bi aksilik olmassa gelirim sana .hade kal saglıcakla..öptüm....muck..muck:)

zuzush
13-11-06, 16:44
Meraba gunluk...Bugun nedenını bılmedıım bı enerjı var ıcımde ..ben aslında sıkılınca uzulunce oluorum bole nedenı bellı aslında :)Neyse hayattan bekledıklerımı yıne alamadım olmuo bı turlu tutturamıorum :(Böle enreye kdr gıder onuda hıc bılmıorum ...HOSCAKAL (pstkl_cklt)

KaRDeLeN
13-11-06, 16:52
offf yaa bıktım şundan bırak artık peşimi anla istemiyorum...nereye kadar çekerim uyuzluklarını,istemiyorum bencil sorumsuz birini hayatımda...görüşmekde istemiyorum, yalvarıp duruyo bana akıl ver yaa napıyım ben şimdi..ahh bi dilin olsada konuşsan..

Darkblue&blue
14-11-06, 23:03
iyi geceler..müsade varmı..hersey calısnmaktan geçiyo ya..öyle çalısıyoz dur bakalım nolcak sonunda..bugun biraz tuhafım..sacmalamada gidiyom..grsrz..

Darkblue&blue
15-11-06, 22:33
geldin sevgili gunluk:nasılsın bakalım iyisindir isallah hmm saol bende iyiyimteekkür ederim.gunluk yaa kafam karısık askerlik yaklasıyoo ne yapsam bilmiyorum ki işler rayına oturmadanda gitmek istemiyorum..neyse hayırlısı olsun insallah..ben kacar.hade iyi giceler sana..byy

Kelebek
19-11-06, 23:51
sen baya baya aylık oldun be canım:)bi tarafımız eksik kalmasın,biz de yazalım:)

kastamonu günlerim devam ediyo günlük,bu gidişle de baya uzun sürecek gibi:)arkadaşlar niyeti bozdu,enişte yapacaklar bizi:)laf tabi.kolaymı beni evlendirmek;) kariyerimdeki gelişmeler beni korkutuyor günlük.ilk defa işimden korkuyorum.daha doğrusu başarılı olamamaktan.biliyorum başarılı olanlardan bi eksiğim yok,sadece toy um.bana güvenen insanları utandırmak istemiyorum günlük.dua ediyorum,biliyorum ki beni seven dostlarım arkadaşlarım abilerim ablalarım hep başarılı lmam için dua ediyorlar.inşallah başarılı olacağım günlük.bak şimdi gerçekten işe yaradığını hissettim:)hiç kimseye söyleyemediğim şeylerdi bunlar,sayende cümle aleme ifşa ettim:)

gurbette olmak biraz koyuyor insana,aslında zor olan sevdiklerinden uzak olmak heralde.belki onlar yanımda olsa,bu kadar yalnız kalmazdım bu koca şehirde.ve şimdi sigarama bir ortak,konuşacak bir arkadaşım olurdu yanımda.ben de melankoli takılmazdım böylesine..ama hayat böyle gnlük,kimi bba parası yiyip asalak misali yaşarken,bizi seçip çıkarmış yaradan,yo yo seçilmiş olmakla kibirlenmiyorum.ama düşününce insan biraz,ve tesadüf diye birşeyin olmadığı bilincine varınca anlıyor seçilmiş olduğunu.biz hayatla erken tanıştık ki yaşıtlarımız hayata atıldığında onlardan güçlü olalım:)evet günlük 1-0 öndeyim:) çaktırma ama günlük kendimi motive ediyorum biraz da.eee insan kendi kendini yönetmeli önce,ki sonra başkalarını yönetebilsin:)bu da benden bi tavsiye olsun okuyanlara;)neyse şimdilik bu kadar günlük,ilerleyen zamanlarda,vakit bulduğum ve aklıma düştüğün bi anda görüşmek üzere....

Darkblue&blue
22-11-06, 23:32
SVGİLİ GUNLUK:iyi geceler ben geldim huhu..nasılsı gotusmeyeli iyisin insalah..beni sorarsan bende iyilmaya calısıyorum bide su aksam mesaıleri olmasabombagibi olucam..günlerde zo geçiyor bugun safak:88 kaldı hadi hayırlısı bitecek bu çile ..hade kl saglıcakla:)

Şirine
28-11-06, 10:44
günlükcük seninle ilk tanışmam ama aynı zamanda sonmu olur bilemiyorum..ya msn dekiler beni deli ediyo adam gibi ne çalıştırıyorlar nede şuracıkta kendi kendime bişiler yazmama izin veriyolar :( tobe tobe.. yazacaklarımı unuttum bee nese aklıma gelirse yazarım

zuzush
08-12-06, 09:08
Günlük ;
Ben eskı yı cok ozledım ya Allahım yazın basına donmek ıcın nelerımı vermezdım ya bırı benı 1temmuza yollasın lutfen yha :( höööfffffff

CinGeNe
08-12-06, 14:13
günlüüüüüüüüüükkkk cıldırak üzereyim artık en ufak şey dahi beni çileden çıkarmaya yetio herkesi çevremdeki insanları kırar oldum bazen hiç düşünmeden çok sert cevaplar veriorum sinirlerime hakim olamıyorum off offf

nese sende takıl kafana göre ben bi ara uğrar yine canını sıkarım hehe :D

Şirine
12-12-06, 09:57
günlük ya moralim çok bozuk :( korkuyorum hemde çok korkuyorum..ve buna rağmen hiçbişey yapamıyorum herşey elimdeyken ben hiçbişey yapamıyorum :( of yaaa...........

Kelebek
14-12-06, 01:08
yolcu yolunda gerek.bu şehirden de göçme vakti geldi günlük.başka bir şehirde,başka bir pc de (büyük ihtimalle yalniz'in yane selimin pc olur) yazışmak üzere diyorum...

incitanem
23-12-06, 04:39
sevgili günlük bugün hiç yapmadığım bişeyi yapıyorum ilk defa sana yazıyorum...dünden beri içimde acayip bi sıkıntı var...hala kendime gelemiyorum.nedenini bilmiyorum ama öyle bi burukluk varki içimde neden bi anda böyle oldu anlamdım gitti...saolsun arkadaşlar dün çok güzel keklediler beni hala onun sinirini üstümden atamadım...nasıl olduda keklendim hayret ediyorum...ve o arkadaşın benden intikam alacağını bile bile nasıl olduda bi an hiç aklıma gelmedi ....herşeye rahmen çok başarılıydı arkadaşlar tebrik ediyorum hepinizi...gözümde bi damla uyku yok uyuyamıyorum...yine bütün dengem alt üst oldu...gecem gündüz gündüzüm gece ....offfffff offfff çok sıkılıyorum daralıyorum ....:(:(:(

Haylaz
25-12-06, 10:14
Sevgili günlük, ben çok kötü intikam alırım biliyor muydun bunu :D

incitanem
25-12-06, 11:48
sevgili günlük haylaz çok üstüme geliyo ağlatıyo hem beni ...:D :agla:

zuzush
05-01-07, 16:42
sevgılı gunluk bu usttekıle dalga gectım ben kojakulak dıe bende oldum galıba henus tesısımı koyamadım :kopar: ama buuk ıhtımalle koja kulak oldum :s yapılırmı bu bana he gunluk yuzum şimşiş :( :( cok mutsusum ablaaaaaaaaaaa gel öp benı sev benııııııııı :( :(

Kelebek
05-01-07, 22:47
ben gelimmi şeyma?:D öpücüüm şifalıdır:D

Darkblue&blue
05-01-07, 23:28
eyy günlük
nasılsın bakalımçoktandır vefasızlıgımız üstümüzdeegelemedik affet bizi
sabah ii başladı gün ii bitti gibi ama kızgınım yav neye kime oldugunu bilmeden kızgınım neyse senide kıracam herhalde fazla gitmeyim üstüne..
hade kal saglıcakla..öptüm seni:)

zuzush
06-01-07, 08:53
ben gelimmi şeyma?:D öpücüüm şifalıdır:D
:kopar: gel be gelllllll ablam gıdıo sen gel bare :D:D:D:D

Şirine
15-01-07, 13:22
günlük yaa içim çok sıkılıo durup durup ağlıyorum aslında sebeini biliyorum ama yapacak bişey yok..kim ölüme engel olabilmiş ki..ama ne kadar acı her anı ölüm haberi alırcasına beklemek..canından bişeylerin kayıp gitmesi,ölüme şahit olmak ne kadar acı...

Kelebek
15-01-07, 23:44
yüzlerce kelimenin beyninde dönüp durduğu,onlarca cümlenin salisenin bilmemkaçta kaçı sürede belirip söndüğü,harflerin dilinin ucuna gelip gelip yuttuğun bi an,susman gerektiği için susmanın ne kadar koyduğunu biliyormusun günlük?? bilmiyorsan konuşmaya hiç gerek yok...

zuzush
17-02-07, 20:36
2007 ayrılık yılı oldu benım ıcın gunluk ablam gıttı bugun onun gıdısını gormek ınan cok koydu hanı bı bebeın vardır sacını yolarsın hep bıyerını kırarsın bozarsın ama en sevdıın bebektır o hıc bırakmassın hep bozsanda o senın tek bebındır ama bıgun alırlar elınden sen buudun artık dıe ... o hesap oldu benımkı cok koydu onu ole gormek ıcım gıttı, bı parcam gıttı onla aldılar kopardılar sankı ..bılmezsın sen o acıyı söküp alsalar kalbını keske belkı daha az acı cekersın en azından bırden alırlar hatırlamassın benım öle olmadı ste can cekıstım annem ıcın sustum ağlıamadım boazımda kocaman bısey vardı yutkundukca buyuyen , buyudukce nefes aldırmıan , sen nefes almaya calıstıkca tıkayan ..Annatılmıcak bıse pasoporttan gecerken donup baktı hep el salladı belkı oda ayrılmak ıstemedı ama kısmetı boleymıs kötü bıere gıtmıo bılıorum sevdıının yanına gıdıo ama ... bak yıne fırladı o boazımdakı sey yıne acıyo yıne buyuyo...Hiçbi ayrılık zor dıılmıs ask acısı bole dıılmıs..kanından olmıan ömrünün gecmedı bırı ıcın uzulup gozyası dokmek mantık dıılmıs butun dusuncelerım deıstı herseyı yasıyarak öğrenıorum . Canından can gıdınce , yaşadığın ömrü beraber gecırdığın gıdınce kanını alıolar ıste ıcını cekıolar ıcınden...Çok zormuş . Parçam gitti canımdan can gıttı bılıorum donucek ve bılıorum mutlu olmaya gıttı ama o son bakısı ıcımde kaldı be gunluk...Biz bırbırımızın oyuncaklarını kıran ıkı kardes ! ayrıldık. Bıgun donucek ...ogunu beklıorum sımdı...SENI SEVIORUM LIMON SEN BENIM HEP BOZDUUM AMA EN SEVDIIM BEBEIMSIN ....

Kelebek
23-02-07, 21:27
bu şeymanın yazacağı bi mesajın beni bu kadar duygulandıracağı hiç aklıma gelmezdi.ama dediği gibi insan bazı şeyleri yaşayarak öğreniyo maalesef.başkalarının tecrübelerinden faydalanmak bize zor geliyor.en aptalca olan yolu seçiyor ve başkalarının hatalarını yaparak tecrübe kazanıyoruz.

kardeş bir başkadır ya,birader askere gideli 10 ay oldu gözümde tütüyo.gerçi biz sizin gibi çok kavga etmezdik:)yani o benim hep hep kae myonuma kum dolduran kepçeci arkadaşım,yada karşı takımın kaptanı oldu:)kolunu bacağını kırdığım bi bebeğim değildi ama heşeyimi bilen,herşeyimi çekinmeden anlatabildiğim,beni ben olduğum için seven,kardeşim olduğu için seven,ne kadar kötü olursak olalım,aramızdaki kardeşliğin bozulmayacağını bilmek ve bu bilinçle huzurlu olabilmek.bugün senaya bi mail yazdım bende,aklıma geldi bugün.bana bile koydu be gidişi.halbuki ne alaka? dimi?ama öle değil işte.

sena gibi biri her zaman çıkmaz karşısına insanın.kimseyle onunla konuştuğum kadar rahat konuşamadım ben.sadece ben değil memo da öyle hakan da,buna eminim.benim bir kere görüşme fırsatım oldu,o da mok oldu zaten:) ya ben o insana doyamadan rusyalara gitti,iyi kötü istanbulda bi buluşma yapar buluşurduk da taa rusyada nasıl olcak bu iş.insan birini bu kadar sever de bu kadar ayrı düşermi yaw.bu internetin en kötü tarafı bu işte.sevdiklerin hep uzakta kalıyor...

zuzush
13-03-07, 10:20
Bugun yıne cok durgunluk var ustumde hersey tepe takla oldu gunluk hıcbıseyı toplıamıorum hayatımdakı hersey savruluo sankı bıerlere :( ya ben kaybedıorum herkesı yavas yavas ya onnar benı bılmıorum cok janjanlı bı hayattan bırden ıcıme kapandım bı anda...Ablamı hala cok ozluorum ama onsuz yasamayı orenıorum yavas yavas... Olmayınca alısıosun bı sure sora hergece benle yatıo sankı , hep kokusu burnumda :( pfff duzelcem duzelmem lasım gunluk kımse alısamadı bu bana herkes uzuluo :)gozlerının ıcı hep ağlıo dıolar ....Allah ım benı bastan yarat :) :)

HaYaL
22-03-07, 23:40
bende bu gece ilk defa sana yazmaya karar verdim günlük içimden geçenelri anlatmak istiyorum sana

bir yıl önce tam bir yıl önce bu günü yaşmamak için nelerimi vermezdim.onun o çırpınışalrını görüpte yardım edememek nefes alamadıkça yakasını bağrını yırtmaya yeltenirken kolunu kaldırmaya bile gücünün olmadığını görmek bizler hiçbişey yapamzken onun o son saniyelerdeki yarı açık gözüyle yalvarırcasına yardım edin der bakışlarını görmemek için canımı isteseler canımı veremye razıydım.ama olmadı işte hiçbişey yapamadık annanecim o an sana yardım edemedik bir kuş misali uçtun gittin kollarımın arasından tutamadım.her zamnki gibi yine hep yanındaydım annane ama hiç bırakmadım ellerini...

hastalığını öğrendikten sonra hep düşündüm ya bir gün ya bir gün gidersen gideceksin elbet biliyorum ama sen gidersen ne yaaprım diye düşünmüştüm ölürüm biterim bnde diyordum hep kendi kendime çünkü başka türlüsü yokluğuna dayanılamz gibi geliyordu.ama sonuçta gittin noldu gecelerce ağladım haftalrca yemek yemdim noldu hiçbşy geri gelemdin bak bu gün tam bir yıl oldu yaşadık hayt devam etti ediyormuş ölen le ölürmüyormuş yaşadık ama yine hep buruk şimdi senn hayalinle yaşıyoruz senin sözlerinle devam ediyoruz sen görüyorsun bizi ordan biliyorum ben o yüzden hiç sözlerinden çıkmıyor verdiğn öğütler hep kulağımda gözün arkada kalmasın kuşum benim seni çok özledim ben

nur içinde yat mekanın cennet olsun melekler hep baş ucunda olsun hep :(

ZynP
31-03-07, 15:53
yiNe bir Gün daha geciyor..senden habersiz ve YaLniz..
Yine günLer saatlere Sigmiyor Sensiz..

SevgiLi günLükkkk.. Bugün HeLe bugün kü gün Cok berbattt GecmeK biLmiyor..

zuzush
11-06-07, 19:15
Bugun cok garııbım yarın ablam gelıo sabhtan berı durup durup ağlıorum yarın hıc olmıcak gıbı cok mutluyum yaaaaaaa :) demın okudum sena gıttınde yazdıklarımmı ...zordu cok zordu ama buda zor yahu zaman gecmıo :)

GöKYüZü
14-06-07, 08:29
Sevgili günlük;
Aradığınız msn kişisi şu an çevrimdışı yada engellemiş durumda lütfen daha sonra tekrar deneyiniz.
Bulut hayırlı işler,bol güneşler,iyi günler diler :)

KaRDeLeN
26-06-07, 12:17
sevgiLi ve değerLi günLük nasıLsın :)

dün piknik yaptık süper ötesiydi, çok güzeL geçti. anLatmaya çaLışsam anLatamam o günü yaşaman Lazım ama öLe bi şansın yok ki :) neyse bu kadar yeter hadi by... :kiss:

Simsiyah
27-06-07, 12:20
sevgiLi ve değerLi günLük nasıLsın :)

dün piknik yaptık süper ötesiydi, çok güzeL geçti. anLatmaya çaLışsam anLatamam o günü yaşaman Lazım ama öLe bi şansın yok ki :) neyse bu kadar yeter hadi by... :kiss:

katılıyorum arkadaşıma pazar gününkü piknik süpperdi :) özendirmek gibi olmasında Haylaz piknikleri hep böle :slk::slk::papatya:

öslem
05-07-07, 09:01
ne anlatayım sana günlük bugünlerde hayatım o kadar karışıkki tek güzel olan arkadaşımın dostumun düğünüydü aşk hayatı ise b.... tan herşey birbirine girdim aşağa tükürüsen sakal yukarı tükürsen bıyık ama az kaldı tek bişey bekliyorumm.............

MaKfAlİcEtAğErİ
07-07-07, 13:30
birşeylerde ben karaliyayım
evet günlük neden hayat bu kadar acımasız.yoksa acımasız yapan biz insanlarmıyız.aşk secgili yoksa hepsi hayalmı?gerçek olan ne?
geldik dünyaya,sordukmu niye geldik diye amacımız ne diye?
yargıladıkmı kendimizi hiç..
sonumuz meçhul değil o halde neden gideceğimiz yer için hazırlık yapmıyoruz..
offf offf

incitanem
07-07-07, 19:00
sevgili günlük bugün çok mutluyum ablam :kiss:beni de tatile götürüyo... Ölmek var dönmek var misali :) geride bıraktıklarımı çok özliycem forumhaylaz.com'u da :( hoşçakal günlük bide aşkımı özliycem :)

böcük
02-08-07, 17:45
SEVGİLİ GÜNLÜK;
Sen kımı zaman acıları hatırlatırsın bize,hüzünleriniz,buğulu gözlerimizin ardından hayallere dalarız senınle GEÇMİŞE...Deriz ki ;senı bulmasaydım,hatırlamasaydım...özlem duymazdım geçmişe senınle...kımı zaman ise mutluluk saçarsın,içimizi rahatlatırsın iyi olduda buldum senı deriz....şimdi söyle bakalım; sen hangisisin...geçmişten kalan acı mı yoksa biraz mutluluk mu?????

CinGeNe
02-08-07, 19:07
maraba günlük...:D

canım cok sıkılıorr bügün herkese sinir oluorum nedense :S başkada bişe yok anlatcaam nese yarın görüsürüss baş başşş :)

By_MotoBike
02-08-07, 19:19
ulan günlük bi motor alamadık gitti (büyük motor) nasıl yapıcaz bu işi bi yardımcı olsana dicemde sende bi b.k yapamazsın ki :D:D nese aa bide abi bu müşterilerin sekreterlerine bayılıyorum çok güzel oluyolar olum yaa :) dün yeni bi müşteri vardı bir sekreteri var olmaz böle bişey masmavi gözleri nese ben daha devam etmiyim Xaşkım gerçek aşkıma fısıldamasın şimdi :D:D:D nen inci sende bişi deme sakın :D:D:D:D

CinGeNe
02-08-07, 23:55
günlükcüüüüm meraba kuşum ya su böcük varya avatarı benim midemi bulandırıorrr rica ettim gene değiştirmedi :agla:

Simsiyah
03-08-07, 08:05
Ölüm ölüm dediğin nedirki gülüm ben senin için yaşamayı göze almışım

GöKYüZü
03-08-07, 08:09
Sevgili günlük bu özlem başımın etini yiyip duruyo,bıktım ya kardeşim bu çingenden:kopar:
Atsam atamıyorum,versem kimse almıyo,kaldı başıma:kopar:
CANIM YA KIYAMAMMMM:muju::muju:

böcük
03-08-07, 09:33
günlükcüüüüm meraba kuşum ya su böcük varya avatarı benim midemi bulandırıorrr rica ettim gene değiştirmedi :agla:

ay cnm bnm yaaa,bak o zman sen bana sevımlı bir böcek bul ben değiştireyim onu..kıyamam ben sana....bana özel msj atarsın forumdann.bende senden adresi alır indiririm ok???öptüm cnm...

GöKYüZü
03-08-07, 11:18
Sevgili günlük çok uyumak istiyorum,:zzz::zzz::zzz:hiç bir kuvvet beni uyandıramasın istiyorum:)

ZynP
08-08-07, 12:27
sevgiLi günLük benim hic günLüm oLmadi :D:D sana bari yazayim =)

son zamanLarda cok hizLi yasadim sanKi okadar derindiki hala cikmis deiLim buda yetmiyomusmu gibi güzeLim mesLegimi birakip dükkanin meshuLiyetini aLdim üstüme nasil kalkarim altindan biLmiyorum :D babamizin yüzünü kara cikarmiyaLim dimi :D:D artik evLenmekmi lazimki bi rahat nefes aLabiLmek icin diye akLimdan da gecmiyor deiL , yafs asLinda ben haylaz abime icimimi döksem beLki faydasi olur=)))) efet efet iyi fikir :D
e bak gör sevgiLi günLük ben nereLere gidem bu bas iLe =)
cenem düstü:kopar::kopar:

hadi cici günLügüm görüsürük :D

Simsiyah
08-08-07, 12:27
Yazılıdan 0 almış bi öğrenci gibiyim ne aileme söleyebildim bunu nede kendime kağıt elimdeydi donuktum,umursamaz ayana yattım bunları söylemek öle anlamsızki şimdi şiirler şarkılar hikayeler gırla gitti de benim sınavım kötü geçmemişti .Ne öğretmenime lafım var ne kalemime kağıdıma kimse değildi suçlu yine bendim 0 aldım.Bilirim gözyaşım acizliğimin ifadesi herkez önünde ağlayamam ben ama ağladımmıda kimse susturamaz beni ağladımmı canımdan can çıkarırlarda yerine koyamazlar onu.Ne kimseye yükledim bunu nede kaleme kağıda marifet onlarla yükselmekti ben en düşüğünü buldum.Şimdi sözler duyyorum öğretmenime dair susun diyormuş sölemeyin onun adını da notunuda kimse bişi sölemicek artık bende sölemicem artık kendime söleme zamanım geldi galiba hala boş bi hayalle yaşamiyim azcık da o ağlasın sonra yangınlar söner,ankara susuzluktan kurtulur bende bidaha sınavlara girmem kalmalardan çok sıkıldım çok çok ...

Anlamsız oldu günlük farkındayım ama bugünlerde benimde pek anlamlı olduğum söylenemez verilen tüm sözler sende kalsın ben hep yapmaktan hoşlandığım şeyi yapıp devam edicem.Nasıldı
-Tanrım bana bu bahşettiğin hayat iyiydi üstü kalsın

böcük
09-08-07, 08:51
buğün mutluyum

Simsiyah
21-08-07, 12:26
Dün mehmete söz verdim onu uygulama zamanı gelmişte geçiyo be günlük iyiki varsın haylaz iyiki varsın

zehracan
21-08-07, 12:59
bugünn dünden beri berbat bi haLdeyim.. herşey dokunuyor..herşey manasız bir haLDeyim..

Simsiyah
07-09-07, 08:15
Günlük herşey süper herşey güzel :) ama eskiden böle monoton hayatımdan eser kalmadı evde oturamaz oldum annemler babamlar öldürecekler beni =) kurs arkadaşlarım tiyatro derken ben yine çoğaldım böle benden bikaçtane olsa anca yetcek işte bu hayatı seviorummm :) seviyorum seviyorum

By_MotoBike
11-09-07, 22:34
günlük nbr görüşemiyoz uzun zamandır ya olum ben berbatım ya ben bitmişim arkadaş ölmüşüm ağlayanım yok aga napcaam ben her şeyde bi sorun war anasını satıyım yaa iş bi dert ew bi dert kızlar bi dert(en büyüğüde bu ya) aynen öle günlük ulan snada bi ağız koymamışlarki cvp veresin arıza arıza boşa yazıyoz anasını satıyım cvp gelmiyo bişey olmuyo nese sen takıl kafana göre ben arasıra yazarım böle öptüm byebye

ZynP
11-09-07, 22:52
SeLamm günLük=)..(böyLemi basLaniLiyor günLüge yazarken) ?:D

sana su iki günde yasadigimi yazsam günlükk..günlükden cikarsin..
en iyisii ne sen sorr ne ben söyLim..
yolumuzda devam yürüyeLim=)..

kal saglicakLa :))))

black_woman
18-09-07, 11:34
sevgili günlük
uzun bi aradan sonra tekrar burdayım:) umarım herşey eskisinden daha güzel olur:) aslında ummuyorm BİLİYORUM :D:D:D

Geniouss
18-09-07, 11:40
Selam Sevgili Günlük;

Hemen hemen 1 yıl oldu sana yazmayalı yazacak birşey bulamıyordum belkide ya da kimseyle paylaşmamak en iyisiydi. Şimdi bana neden geldin deme. Artık içimde tutmamı gerektirecek birşey yok. Sadece şunu sölüyorum sana 17 Eylül tarihi benim hayatımın en önemli tarihi...

Simsiyah
18-09-07, 16:54
Günlük

Çok tuhaf kararlar vermek üzreyim ümit de bi yandan küfrediyo:sck::qorsan:

böcük
18-09-07, 16:58
sevgili günlük..çok hastayım çooooooooook...hem kalbım hem bendenım....bedenım hasta çünkü nezleyim...kalbım hasta uzuuuuuuuuuuun zamandır iyileşmıyo..bilirsin agır yaralar geç kapanır...birde bu yaraya arada tuz basılırsa neyse yaaa...:( bnm ilaçım yok zaten....hadi by

Geniouss
19-09-07, 09:15
Günaydın Sevgili Günlük;
Yine yeniden sonbaharda yazı yaşamaya başladm. Her ne kadar içim kıpır kıpır olsada bir yanım temkinli ol ve rüyadan yine çok çabuk uyanma diyor.. Sen ne dersin günlük hiç bir rüya ömür boyu sürermi ya da en azında bir masal güzel bitermi???

KaRDeLeN
19-09-07, 09:31
offf yaa uzun zamandır yoktum yazmaya değecek bişi yok bea. çok sıkıLıorum, daraLıorum, bıktım herşeyden. insanLarın kendini biLe tanımakta zorLuk çektiği bi dünyada beni tanımadan yargıLamaLarına sinir ötesi bişi oLuorum. ya onLar çok aptaL yada ben :hıh:

böcük
19-09-07, 14:12
günlüllkkkkkkkk...hastayımmmmmmmmmmmmm :(

Geniouss
20-09-07, 14:12
Selam Günlük,
Bugün biraz geç yazıyorum sana ancak fırsat bulabildim.Bugün istanbulda kapalı bir hava var.Havadan mıdır bilmiyorum benimde içim öyle.. Biraz midemde ağrıyor bugün.. Orucun etkisi diyebilirsin ama bugün ilk defa oluyor.Belki gece fazla bişi yemedim açlıktan olabilir bu sefer. Biliyormusun günlük bu sefer daha huzurluyum sanki. Daha önce duymadığım bazı şeyleri duymak beni daha mutlu kılıyor.Fazla bişi istemiyorum günlük sadece mutluluk istiyorum. Sence çok şeymi bu? Bu sefer mutlu olacağıma inanıyorum....

böcük
20-09-07, 20:39
günlük ya ben çok mutluyum üzüntülerimle :)

MaKfAlİcEtAğErİ
20-09-07, 20:58
hey dostum nabersin sen?ben bugun bayağı yoruldum..sırtımda ağırıyor ve üzgünümde
niye diyon dımı:dakka 30 kalatasaray 3 tane yedi ne yapmalıyım ağlamasığımı dua et.
ha bide neyse ya onu demiyeyim kafanı ağırtmıyayım..ahada gs gol attı 3_1 oldu durum.neyse bana bak dostum şimdi ben sana yazdımya..sen niye susuyon.bak günlük canımı sıkma seni yakarım zaten üşüyorum..tabi senin kalbin yokya yanmaz kalbin..kimbilir şimdi bu saatte kimlerin kalbi yanıyor Allahtan benim kalbim yosun bağlamış pınarlarım kurumuş..hey gidi hey hayatı nasıl öğrendim sanıyon.günlük sana bu kadar yeter parmaklarım yoruldu..hade bana eyvallah
ha unutmadan aıllı ol sapıklık yapma tamammı

black_woman
23-09-07, 10:45
sevgili günlük:)
bugün özel bi gün benim için..bugün onunla tanışmamızın 2. yıldönümü :) o hayatıma girdiği için çok şanslı hissediyorum kendimi..
iyiki varsın Hakan'cım :) hep benimle kalırsın umarım..ve bende;)

Geniouss
23-09-07, 11:33
Sevgili Günlük
Bugün özel ve güzel bir gün..Insanın hayatlarında belli günler vardır kendilerini yeniden doğmuş gibi hissederler gerçi ben hayatımda Hande olduğu sürece hep kendimi yeniden doğmuş gibi hissediyorum ancak 23 Eylül tarihi hayatım boyunca hep özel kalacak.İyiki hayatımdasın canım ve hep benimle kalman dileğimle...(Çünkü ben hep seninleyim :) )

GöKYüZü
24-09-07, 08:17
Sevgili günlük
aslında günlük yazmayı sevmem ama bugün yazmak istedim.Geçenlerde şirkette değerli bir evrak üzerindeki bir sayıyı iki patron ve bir personelin göremediğini :kopar:son dakikada yakaldım ve yapılacak bir hatayı önlemiş oldum.:oke:Öğretmenimiz hep derdi bir sayı büyük fark oluşturur diye bunu yaşamış olduk,çok haklıymış:)

black_woman
28-09-07, 10:18
bir kere daha sevdim seni bugün..gerek hayat felsefen gerek anlayışlılığın gerekse o kocaman kalbindeki yerimin verdiği güvenle.. bir kere daha sevdim seni bugün..:)

Geniouss
29-09-07, 11:13
Seni seviyorum, Cunku Bu siyah beyaz dunyada tek renk sensin ama alalade bir renk degil, Gokkusaginin her tonunu gölgede birakan bir renk. :) :kiss::elele:

Fored
29-09-07, 11:43
Sevgılı gunluk bana bu ara bısı oluyo cıdden benı bırının durdurması lazım işten ayrıldım onuda etkisi var hayatımın en hızlı ış deyemıydı işe girdim ve ertesi guun cıktım suan ramazan ayı ama haniiii böleee sabahlıasım varr :D:D:D bu arada bugunun onemı kartalın tuyleri fazla gelıyomus onları alıcaz :D

böcük
30-09-07, 20:35
sevgili günlük...ben çok kötüyüm yaa...haykırmak istiyorumm içimdekıleri, kusmak istiyorum ama neye yarar...ölmüş bir insanı kım duyar...:( ağlıyorum yarınıma,lanet olsun diyorum kendi kendime...ve günden sonra .... neyse buda bana kalısın hoşçakal...:(

Geniouss
03-10-07, 09:04
Sevgili Günlük,
Biliyormusun bu dünyada en güzel şey güne sevgilinden gelen bir mesajla başlamak.. Sabah uykusunun en tatlı yerinde gelen o mesaja bakıp sanki yanındaymış gibi huzurlu olmak ve yataktan mutlu kalkmak anlatılamıyacak bir duygu... wnjoh!nas !uas :) :)

Simsiyah
06-11-07, 17:04
Ona Aşığımmmmmmmmmmmmmmmmmm

By_MotoBike
13-12-07, 01:59
sefgili günlük snein üstüne bi dünya şey karalamak istiyorum ama hangisinden başlıyım bilmiyorum nese bi gün senle çok derin mevzulara dalıcaz çok bunaldım daral geldi şu hayatta hiç bişiden zevk alamaz hale glmişimde haberim yok:(nabıcam bilmiyom yukrı tükürsem bıyık aşağı tükürsem sakal.İnş. bi yol bulucaz hakkımda hayırlısı olur Allah'ın izniyle nese daha yazıcam sana çok şey war şimdilik kendine iyi bak öptüm seni :)

zuzush
16-12-07, 14:48
Sevgili Günlük,
Biliyormusun bu dünyada en güzel şey güne sevgilinden gelen bir mesajla başlamak.. Sabah uykusunun en tatlı yerinde gelen o mesaja bakıp sanki yanındaymış gibi huzurlu olmak ve yataktan mutlu kalkmak anlatılamıyacak bir duygu... wnjoh!nas !uas :) :)
olan var olmıan var kardesım noluo :kopar: hem el bırlııyle ızdıvacıma engel oluosunus hem buraya duygusal seler yazıosunus yakarım ulen bu sıteyı ben :kac::kac::kac::danss:

Ecem
07-03-08, 13:47
SevgiLi GünLük..

yoLum daha yeni düstü bu foruma.. ve hemen sana yazmak istedim.. hic keyfim yok.. neden böyLe yaptigini..neden böyLe davrandigini anLamiyorum.. zaten onu cok özLüyorum.. günLerin gecmesini sabirsizLikLa bekLiyorum.. bide o böyLe davraninca.. daha kötü oLuyorum.. ben eski sevdigim kisiyi geri istiyorum.. o böyLe degiLdi.. :( :( :(

By_MotoBike
22-03-08, 19:31
Selamın Aleyküm Günnük

Ya baya olmuş temiz bir yeri boş kelimelerle kirletmeyeli...Günlük hayatım öle hal almaya başladıki nasıl bi hal dersen ben bile bilmiyorum...Bütün herşey alt üst oldu sanki...hiç bir şey eskisi gibi deil,saolsunlar bi kaç sağlam arkadaşlarım sayesinde biraz olsun gülüyorum ama içim hep kan alıyo...Kimseye bişey diyemiyorum hep gülüyorum ama gülücek ne halim var nede takatim...Usandım herşeyden günlük ne aşk istiyorum nede bi aile!...Evet ne de bi aile istiyom herşey üstüme geliyo nefret eder oldum herşeyden kendimi kaybediyorum artık...Aslında eski ben değilim bu günlük eski Faruk gitti yeni ve nası desem çok enteresan bi faruk geldi...Ve ben bu faruk'dan hiç hoşnut değilim günlük hiç sevmedim eski faruğu özler oldum belkide eski faruğun etrafındakileri...Nese günlük bu kadar yeter içim zaten sıkılıyo canım çıksında kurtulsam diyorum resmen ama Allah'ın takdir-i İlahisi bişey gelmiyo elden yaşamaya çalışıyoz boş boş düşünceler ile...

Ve son bişey günlük herşeyin eskisi güzel oluyomuş bunu çok iyi anlıyorum artık...

By_MotoBike
01-04-08, 23:30
Selamın Aleyküm günlük...

Bugün çok kötüyüm günlük resmen ağlamamak için kendimi zor tutuyorum...Hayatımda sevdiğim birileri var diyorum onlarda beni yanlız bırakıp gidiyolar :agla: bilmiyorum belki böle hayırlısı ama olmuyo be günlük sevmiyom böle şeyleri içim çok kötü oluyo gecelerim uykusuz geçiyo beni teselli eden tek bi şu site ve kardeşim dediğim Özkan'ım war yanımda...Bir tek beni o güldürüyo ama!...ama bu akşam o da pek güldüremiyo aslında ben gülmüyorum...O yazarken gözlerim dolu dolu ama belli etmemeye çalışıyorum biliyorum aslında bugünlerde geçicek ama olmuyo bea günlük insan sevdiği birinin hayatından ebediyen çıkmasını bildiği halde bişey yapamaması insanı çok kötü yapıyo resmen hayattan nefret ettiriyo bana...

kusura bakma günlük hep gülen o suratım bu gece gözümdeki yaşlar la birlikde ıslanıyo :agla:

KaRDeLeN
01-04-08, 23:37
yavrummmmmmm bidenecik kuzenim kıyamamm sana ben :kiss:

holocoust
01-04-08, 23:41
kardeşim iyi günde kötü günde hep kardeşin olarak yanındayım zor zamanlarda gelip geçecek aldırma sen

By_MotoBike
02-04-08, 00:02
yavrummmmmmm bidenecik kuzenim kıyamamm sana ben :kiss:
Saol ablacımm...

kardeşim iyi günde kötü günde hep kardeşin olarak yanındayım zor zamanlarda gelip geçecek aldırma sen

Eywallah kardeşim...Çok saol...inşallah geçicek kardeşim...

BeyaZGüLüM
02-04-08, 00:45
Sevgili günlük bugün çok kötü başladı şu sıralar hergünüm kötü başlıyor:(

insanlardan soğumaya başladım benden başka kimse yokmu uğraşıcakları yalnız kalmak istiyorum..

yalnızda değil yüzüme gülüpte arkamdan kuyu kazanları etrafımda görmek istemiyorum:@

Gs_Kübra
02-04-08, 02:46
Sevgili günlük;
Hadi baglim bende yazam bisiler,günüm iyi gecmedi hastayim:(mendilsiz biyere gidemiyom :kopar:
bol bol uyudum ve cay icdim bugün sora arkdasimla az disarda gezdim Veeeee cooook özledim bi arkdasin sesini duyabildim sonunda saatler gecmisde hic farketmemisim Vallah cok sevdigim bi arkdasim o benim ya dertlesebildigim güldüm güvenebildim bi arkdasim :kopar:iyiki var...Beni anliyan tek kisi zaten:kopar:
Neyse arada sira isde yazarim :D simdilik hoscakal:kuul:bu ara baze kisler ile tanisdim ahahahaha gecelerim müthis geciyo:D

Elif
02-04-08, 03:17
günlük mutluyum gidiyorum, üzgünüm özlicem :( nese okadarinada katlanicaz :gulkiz:

Kelebek
02-04-08, 10:20
Sevgili günlük;
Hadi baglim bende yazam bisiler,günüm iyi gecmedi hastayim:(mendilsiz biyere gidemiyom :kopar:
bol bol uyudum ve cay icdim bugün sora arkdasimla az disarda gezdim Veeeee cooook özledim bi arkdasin sesini duyabildim sonunda saatler gecmisde hic farketmemisim Vallah cok sevdigim bi arkdasim o benim ya dertlesebildigim güldüm güvenebildim bi arkdasim :kopar:iyiki var...Beni anliyan tek kisi zaten:kopar:
Neyse arada sira isde yazarim :D simdilik hoscakal:kuul:bu ara baze kisler ile tanisdim ahahahaha gecelerim müthis geciyo:D

bu ne pis bi günlüktür ya Rabbim:D gecelerim mütiş geçiyo demiş ya:D:D:Ddoru dürüst yazın şu günlükleri adamı günaha sokmayın:D

dengesiz_rocker
05-04-08, 04:03
sewgılı gunluq yhaaaaaa baq sorun en basta yaw
herqes yasdı yasısını uyudu ben daha yenı geldım ewe napıcam ben bole gunluq yaw saat olmus bes uyqum war yorgunum cooq qotuyum cnm sıkılıo yane berbat durumdayım sewgılı gunluq aslında ben tum bunları yasdıqtan sora sende de bı sıkıntı olmustur olaya baq yaw gunlugu bıle sıktım:kopar:

maviş
08-04-08, 16:38
sevgili günlükcüümüz;
ben hiç sevmem günlük yazmayı ama birden yazmak geldi içimden:)
bugün ne zaman akşam olucak diye saatlere bakarken bi baktım son yarım saatimin içindeyim çok şükür bugünde bitiyo.bugünün bitmesini istememe sebep olan şey çok kötüyüm boğazım kulaklarım ve başım ağrıyo buna ek olarak grip olyorum :S yani eve gitsemde dinlensem diye bakıyorum. bide üşengeçlik varki sorma pooffffff neyse daha fazla içini karartmim hoşçakal günlükçüümüz:)

MaviAdam
08-04-08, 17:29
Sevgili günlük...
Biliyorum bana kızgınsın siteye üye olalı uzun bir süre geçti ve sana ilk defa yazıyorum. Ama, beni de hoşgör her geldiğimde benden önce birileri dertlerini dökmüş oluyo ve ben yazmaktan vazgeçiyorum. Beterin beteri varmış diyorum. Fakat bugün yazacağım çünkü... Çünküsü yok işte yafff yazacağım. Aslında çok fazla dertli değiilm bugün çok fazla da mutlu değilim. Şu aralar istediklerimin ve istemediklerimin yarısı oluyor belki bende bu duyguları yarım yarım yaşıyorm. Neyse, senin kafanı daha fazla şişirmeyeyim bir sonraki yazıda görüşmek üzere. Ha unutmadan bugün Fenerbahçe'nin Chalse'yle maçı var ona başarılar diliyorum bir Galatasaraylı olarak.

by by...

holocoust
08-04-08, 20:30
sevgili günlük seni çok seviyorum ne zamandır yazamıyodum özlemişim seni:D
bugünü hiç sorma günlük sabah 06:10 kalktım işe gitmek için sonra sie et dedim kafayı vurdum tekrar yattım :D:D sonra s.s taktiği ile tekrar uyanıp işe gittim:Dgüzel ve yorucu birgün geçirdim saat 7 olduğunda sevgili faruk kardeşim okmeydanından benim için beyoğluna geldi sağolsun beni otobüs durağından aldı:D eeee faruk motorla geldiği için mecbur olarak arkasına oturdum:D:D:D:D:D:D(yanlış anlamayın motor sonuçta):D tabi o adi bana arkada oturmanın bedelini ağır bir şekilde ödetti yolda nasıl geldiğimi bilmiyorum bir sağ bir sol ne makaslara girdik öyle gerçi faruk soktu tabi bu arada motorda 3 kişi olmuşuz haberim yok ben faruk birde yusuf yusuf abi:D:D:D:D:D neyse kaza bela yapmadan eve geldik yemeğimizi yedik şimdi forumdayız kısa kestim detaylara girmemek için ben bile koptum yazarken işte gün böleydi :D:D

DİPNOT: hasan faruk ile kapışmanı tavsiye etmem o kadar:D:D:D:D

By_MotoBike
09-04-08, 00:13
tabi o adi bana arkada oturmanın bedelini ağır bir şekilde ödetti yolda nasıl geldiğimi bilmiyorum bir sağ bir sol ne makaslara girdik öyle gerçi faruk soktu tabi bu arada motorda 3 kişi olmuşuz haberim yok ben faruk birde yusuf yusuf abi
Sen gol attım die hawalanırsan bende böle gol atarım qanka :cool :D

DİPNOT: hasan faruk ile kapışmanı tavsiye etmem o kadar:D:D:D:D
Hasan abi ne zaman yarışıyoz :D :D

dengesiz_rocker
09-04-08, 00:29
slm gunluq baq bugun coq qotuyum sanada yasıp cnını sıqmıım dıom acaıp qotuyum cunqu sora bıara yasarım once bı sındırım durumu hade osamana qadar qendıne ıyı baq:agla:

holocoust
12-04-08, 02:05
günlük bu akşam canım çok sıkkın moralim çok bozuk yine zor zamanlardan geçiyorum sanki umarım en kısa zamanda doğru yolu bulurum ve doğru kararlar ile yola devam ederim zübeyde seni çok seviyorum canım senin sevgine ve şefkatine ihtiyacım var bir ömür boyu.........

holocoust
20-04-08, 20:41
yine hayatımın en güzel günlerinden birini yaşadım nasıl mutluy olmayayım ki yanımda beni en çok mutlu eden insan beni en çok seven bana aşık olan bir insan yani aşkım vardı diğer tarafta faruk kardeşim hep birlikte güzel ve neşeli zamanlar geçirdik. sabah güzel bir kahvaltı ardından sahil yürüyüşü daha sonra aşkımla başbaşa duygudal anlar yaşadık lunaparka gittik bi gondol macerasından sonra gölge bi mekanda akşamı getirdik sonra istanbul yolcusu kalmasın hesabı tekirdağdan yani aşkımdan yani sevdiğimden yani herşeyimden ayrılıp istanbula döndüm birgün gelecek bu güzel günlerin sonunda veda ayrılık olmayacak.................

By_MotoBike
20-04-08, 21:30
Selamın Aleyküm günlük...:)

günlük wala bugün özkan kardeşimin dediği gibi çok güsel belkide hayatım boyunca unutmuyacağım bir gün geçirdim:) bugün e katkısı olan zübeyde ve özkan kardeşime öncelikle teşekkürlerimi sunuyorum...Ben biras daha geriden alıyım bugün kü olayları :D sabah 07:57 de gözlerimi açtığım güne hızlı başladım :D çünkü özkan kardeşim çokdan kalkmış otogara doğru yol almaya başlamıştı benmde çok acil bi şekilde otogara gitmem gerekiyodu ki biras mesafem wardı:D nese 10dk. falan geç kalmıştım ama iyi oldu yoksa fazladan 8 lira boşa vericekdik :D (baya uzadı yaa:D ) nese indik tekirdağa güsel bi ortam güzel güneşli bir gün...Ama benim aklım fikrim aç olan karnımda olduğu için önce kahwaltı dedim :D gittik kahwaltımızı yaptık bi güsel ve ben yine pastanedeki hatuna hasta oldum :F :D çok hoş ve tatlı bi bayandı :D tabi ki nezaketen hiç bir şekilde sarkıntılıkda bulunmadım :D indik sahile gezdik dolaştık ve zorla gondola bindik :D (tabiki benim zorumla) ama umduğumdan zekli geçti en azından benim için dier arkadaşlar baya bi zorlandılar :kopar: ama güseldi ... aynı şekilde eğlendik muhabbet ettik derkeeeennn dönme wakti geldi ve ewe geldik :D:D

Sonuda acaip bitti hea :D

Elif
20-04-08, 21:41
bende yaziiim bare günlükçüüüm bugün bende kizlarla bol bol gezdim hava çok güzeldi güldük eglendik aklimda hep olan ve sinirimi bozan bise hariççççççç hersey süperdi :@:@:@ bi ara gittim özkan zübeyde farugu aradim :kopar: ...bak hiçç ondan bahsediyolarmi :hıh: :kopar: .....neyse konustum hepsiileee köylü kiz sesi varmis bende özkan öyle diyo phuauhauha :kopar: neyse ya sinirlendim yine ..yeter bukadar :hıh:

2ü&£yd£
21-04-08, 10:04
sevgili günlük..

ben sana dünden bahsedeyim:) dün çok gzldi aşkım (özkan), cnm arkadaşım faruk t.dağa geldiler evet onlarında anlattığı gibi oldu herşey ben fazla anlatmayayım..çççooookkk eğlendimm.hele faruk'un zoruyla gondola bindik kötümüydü iyimiydi bende tam karar vermiş değilim:D allahtan yanımda özkan vardı sarıldım hemen:D:D çok miğdem bulandı gondoldan inince halim olsaydı faruk bitmişti:D ama çok gzldi çok eğlendim... sonra veda saati geldi ve ayrılmak zorunda kaldık:(:(
aşkım seni çok seviyorumm...:gulver:
aşkıma ve faruk'a çookkk tşkkr ederim:papatya:
:melek::muju::gulver:

Kelebek
21-04-08, 10:15
ah gidi ah kız aklı işte:Dgondola niye bindiğini hala anlamamış:D

Juliet
21-04-08, 12:51
Aşkını anlatmayacak bu yazı...
O yüzden bütün mavilikleri bir kenara bırak okumadan önce, kirlensinler istemem...
Davamıza dair zerre barındırmıyor bünyesinde, bu nedenle emek beklentin olmasın cümlelerimden...
Bütün emeklerimi senin benden beklentin yokken tükettim ben, üzgünüm...
Affet ne olur, sürgün şairlere göndermeler de yok satırlarımda çünkü vurmuşum sürgünün dibine, sürgünün ta kendisiyim uzun zamandır...Vatansızlıktan perişan bu duygusal paylaşımlarım...
Özlemdir sanma anlattıklarım, her dilde özledim ben seni, her dile ağladım yokluğuna...Ondandır ki hangi dilde özlenmen gerektiğini unuttum, kuramadım öznesi özlem olan cümleleri...
Acizliğimi okuyup, mutlu olmana da müsaade etmedim, bilesin...Radikal bir gurur yapmıştın bana ellerinle, sonra kendi ellerinle kırmıştın bu gururu...Gururu kıran kimse, hesabı ona kesilir...Bu acizliğin hesabını sana kesiyorum, bilirim yüreklisindir bu hesabı sahiplenecek kadar...Kolay gelsin, umarım kalkarsın altından...
Düşlerimdeki seni de çizmedim bu kağıda... Benim sadece ütopyalarım var düşlerimde, ulaşılmazın ötesine saklanmış hepsi... Bil ki ulaşılmaz değildin, hele ötesine hiç geçemedin...
İronik bir üslup da kullanmıyorum, inan bana... Tam da aklından geçeni hissediyorum sana... Nefretlerin en paslısını...
Tüm hücrelerime dolmuş nefretin, paslı bir neşterle kestim şah damarımı... Son damla kanla birlikte bitecek bedenimdeki bu nefret ve ben toprağa sızan nefretimi sana bırakıp gideceğim birazdan...
Nefretler senin olsun, ütopyalarıma, sürgün satırlarıma, vatansız duygularıma, dilsiz özlemime, maviliklerime ve davama sakın dokunma...
yine karışık karman çorman herşey..

2ü&£yd£
21-04-08, 15:12
ah gidi ah kız aklı işte:Dgondola niye bindiğini hala anlamamış:D

gondola neden bindiğimi değil kelebekçim:Dbindiğim için iyimi yaptım kötümü onu bilmiyorum:D çok eğlendim de:) midem çok bulandı o yüzden:gulkiz::gulkiz:

Juliet
02-05-08, 15:00
Masal işte..
Belki güzel...Belki kötü bir masal..Ne çıkacağı bellimi olur.Belki koca bi kurt yer küçük kızı.
Belki yakışıklı prens atının arkasına alıp götürür prensesi masal işte.Bende bir masalım.Öylesine bir masal...

Hani bütün masallar mutlu biterdi?
Kandırdın mı beni anne? :agla:

GöKYüZü
05-05-08, 14:51
Sevgili günlük ,
çok üzülüyorum,çok ağlıyorum ama giden geri gelmiyor malesef,çok zormuş ölüme alışmak:agla::agla:

GöKYüZü
05-05-08, 14:52
Sevgili günlük;
Anneannemin bugün aramızdan gidişinin 93.günü :agla:Onu arkamızdan üzülüp el sallayan haliyle hatırlıyorum.Oradan ayrılırken birdaha göremem diye çok üzülüyordum ki öylede oldu:agla:Aslında keşke demeyi pek sevmem ama keşke aniden çekip gitmeseydinde seni birkez daha görebilseydik sarılıp öpebilseydik:agla:Odamızda asılı olan resminize bakınca senin yokluğun içimi birkez daha sızlatıyor.Evinizi her aradığımızda sanki telefona sen bakıcaksın diye aklıma geliyor ama yoksun,aklıma olmayışın gelince yanaklarımdan boncuk boncuk yaşlar dökülüyor,içim biraz daha sızlıyor buna alışmak bana çok zor geliyor.
Çok zormuş sevdiğinin birinin yokluğuna alışmak.Şimdi yağmurlar yağıyor mezarının üzerine her yağmur yağdığında aklıma geliyor yine üzülüyorum:agla:kimse ağlamamı istemiyor ben kimse görmediği zaman ağlıyorum.Keşke keşke gitmeseydin:agla:
Allah Rahmet Eylesin,Mekanın Cennet Olsun Canım Anneannem:agla:

maviş
05-05-08, 15:12
ne diyimki sana ben günlük:agla: :agla: :agla: :agla:
yukarıdaki hanımefendi böyle konuşup benide üzüyo hele annemin unutmuş gibi görünüpte hiçbirşeyi untmayıp içine atması yokmu :agla: dışarıya bişey belli etmiyor ama gözlerinden anlıyorum ben dayanamam annem sana:agla:sen üzülme diye canımı veririm ben:gulkiz:
bugün üstümde bir karışıklık vardı sebebi buymuş demekki ağlayacağım varmış:agla: :agla:

NESİL
05-05-08, 16:20
ah be sevgılı gunluk herkes dertlı anlasılan bende anneannemı kaybettım 65 gun once :agla:gercekten zor bır durum annem ıcıne atıyor ,benımle yasıt olan teyzem herkesten gızlenıp koselerde aglıyor aglamamalıyım onlar ıcın ayakta kalmalıyım ama zor hayat herseyı ust uste yasatıyor:agla: en buyuk dayanagımın yoklugu da ustune eklenınce canım cok yanıyor:agla::agla::agla::agla:

Juliet
05-05-08, 16:28
Bugün bir işe yaradığımı anladım tekrar çok zor bir o kadar mutlu bir gündü :)
"Biz kır çiçeklere alışkınız.
Kirpiklerimize ateş düşmeden,
Bu can hasretlikte közlenmeden,
Bir daha dönmemek üzere
Karlı yamaçlara, küskün baharlara gidelim."

bu şiiri de seni de unutmayacağım Dudu kız bende seni çok seviyorum :)

Aslan_cimbomlu
06-05-08, 12:46
çok yorgunum günlük, bitmiyo bu hayatımdaki tadilat olayı.. günlük :s20: niye hep böyle oluyo ya sıkıldım artık:box:

maviş
22-05-08, 16:52
sevgili günlükçüğümüz;

çok bişey anlatıp canını sıkmicam merak etme zati moralim çookk bozuk.....
emek verip didinip yapılan elde edilen birşeyin yok olması bu kadar kolay olmamalı hatta hiç yok olmamalı.bu sefer susmamalıyım haykırmalıyım içimden geçenleri.yoruldum artık.
herşeyi içimde biriktirdiğim için kendimdende nefret eder oldum.
:agla::agla::agla:

Juliet
17-06-08, 19:16
Derdim, kederim ne ? Biliyor musun yanıtını?... Neşemi, sevimcimi, yaşama gücümü yitirdim. O coşkulu, mutlu, umutlu günlerimi ne de çok özlüyorum. Öylesine bir özlem ki bu; ne sen sor, ne ben söyleyeyim. Sevdiklerim, özlediklerim ve bana dost olanların her biri başka bir yerde; hiç birine kavuşamıyorum. Kendim olabilmeyi, sözümde durmak için verdiğim çabayı, kendime dürüst olmak için kendimle olan mücadelemi, özümle barışık yaşamayı özlüyorum...Artık yeter çelme takma bana hayat..

çok yoruldum....

GöKYüZü
21-06-08, 21:44
Sevgili günlük
Teyzemi aramak istiyorum fakat arayamıyorum en son konuştuğumuzda beraber ağlamıştık.Annem bizi bırakıp gitti demişti.Aklıma gelince ağlıyorum hep:agla:Ne kadar neşeli olsamda içim hala sızlıyor hep dua ederdim Allaha sevdiklerimi benden önce alma diye kaldıramıyorum bu acıyı çok zormuş dualarım hep onunla Canım Anneannem:agla::agla:

maviş
26-06-08, 21:22
kendimi hiç iyi hissetmiyorum be günlük:agla::agla:
acilen hava değişimi lazım bana ama o da yok:(
yeteeeeeeerrrrrrrrrrr bunaldım artık boğuluyoruuuuummm
oooooooooooffffffffffffffff offfffffffffffffffffff:uctum:

Elif
26-06-08, 21:44
günlüük gıııı banada hava deisimi lazim hühü ama biletim hala alnmadi :(

SeLda
28-06-08, 01:46
günlükcümmm ,uyumak istiyorum yaa ben sonsuza dek..

GöKYüZü
07-07-08, 09:37
Sevgili günlük;
Yıllar önce orta okuldayken resim öğretmenim saatlerce uğraşıp yaptığım resmime düşük not verince çok üzülmüştüm hocam ama ben buna saatlerce uğraşmıştım dediğimde tamam o zaman tekrar bakıcam notunu yükselticem demişti o zaman koskoca öğretmenim emek verdiğim için ve beni üzmemek için notumu yükseltmişti.;)Bir arkadaşım ise emek verip günlerce uğraştığım birşeyi hiçe sayarak attığını duydum ve buna çok üzüldüm bilseydim hiç uğraşmazdım diyorum,çok kırgınım.:(:(:(:(

GöKYüZü
16-07-08, 08:41
Sevgili günlük,
Dün sabah hastanede yüzünde yanık izleri olan bir bayan vardı.İnsanlar ona (aman şunun yüzüne bak ne çirkin der gibi) kibirli bakıyorlardı.Bu tür insanlara çok sinir oluyorum.Belki yarın bizimde başımıza bir kaza gelir ve öyle olabiliriz bunu hiç düşünmüyorlar.Onunla sohbet ettim biraz iyide oldu.Hayatını anlattı biraz üzüldüm aslında:(:(İnsanları hiç bir zaman küçümsememek gerek bence herkesin anlatacak birşeyleri vardır dinleyene ve anlayana tabi.Ordan ayrılıkende bana iyi dileklerde bulundu.insana insan olduğu için değer vermemiz gerek bence;);)

maviş
01-09-08, 17:48
sevgili günlükcüğümüz;

yine hüzünlendim akşam akşam:( geçen zaman kesinlikle geri gelmiyor. geçen vaktin ve yanında olan kişilerin kıymetini insan kaybedince anlıyormuş.:agla::agla:

asimelek
03-09-08, 11:12
günlükcümmm ,uyumak istiyorum yaa ben sonsuza dek..

aşkım yaa nedemek o sonsuza dek ya deme öle şeyler sen benim herşeyimsn kıyamam ben sana bebişim

GöKYüZü
03-11-08, 11:13
Sevgili günlük,
Yine anneannem geldi aklıma dün akşamdan beri ağlayıp duruyorum.O kadar özledim ki seni,yine rüyalarıma gelsen elimi tutsan ne güzel olur.Bazen annemin gözlerinde seni görüyorum gözlerim doluyor.Son bakışların kaldı aklımda güle güle gidin kızım diyişin hala kulaklarımda çınlıyor.Neden gelmedim sanıyorsun bu sene seni merzarlıkta ziyaret etmek çok ağır gelicek belki saatlerce ayrılamicam yanından.Senden konu açılınca annemle ikimiz o kadar üzülüyoruz ki o ağlamasın diye konuyu değiştiryorum.Annem sana benzediğimi söylüyor bir kez daha üzülüyorum her defasında,üzülmek ağlamak yasak ben bir tek senin için ağlıyorum benim için o kadar değerlisin ki Seni Çok Seviyorum.Artık 3 Şubat'tan nefret ediyorum.:agla::agla:

ZynP
03-11-08, 11:34
sevgili günlü sana böyle geliyor dert yaniyoruz ama , acaba diyorum senin dilin olsa konussan neler söylersin bu duruma :)..ama ben fazla yormicam seniii :)
günlük neler gelip geciyor hayatimda ayrintili anlatmaya gerek yok, fakat her gün gectikce ,
hayatimin ta icinde ve hayatimin tamamen disinda olmasi gerekenleri bundan sonra sanki cok daha kolay ayirt edebiliyorum ..
Ve bundan dolayi kendimi cok iyi hissediyorum..
Bu ara bi baska gülüyor kalbim..bi baska bakiyor gözlerimin ici..
uzun cok uzun zaman olmustu , yüregimin isigi yanmayisi..
tek temennim..
Kalici olusu..

bidahakine cok daha güzel seyler ile gelecegim sana sevgili günlük:)

(ha bu arada ilk defa bir günlüge biseyler yazdim ) :melek:

LORD OF WAR
10-11-08, 04:29
sevgili günlük ne zamandır işi gücü boşverdik dükkanı açmaz olduk sosyal hayat desen bitti adranalin yok entrika yok heycan yok tutku yok şevhet yook hec bişi yook hayatımda gündüzleri yatip gecelerii netteyim zayıfladımm çöktüm bu günlerde biraz galiba günlük biliyorum şimdi diceksin sen hani spritüel samanizim ayakları yapiodun diceksin ama herzamanda olmuyoo iştee kardeşimmm YA günllük sana küllük diyebilirmiyim :P aslında biliyormusun bence ben ne istedigimi bilmeyenn düşünmeden hisleriyle hareket eden cabuk yanan cabuk sönen biriyim evet sana yazarken karar verdiimm bundan sonra daha mantıklı olucam saool günlük yaaa pardon külllükkk neyse benim şimdi astrall seyahat hakkında okumam ve yapmam gereken seyler var haa bu arada astrall seyahate inanırmısın külllükk yoksa gtunle gülermisin? hiiç gülme sen ne anlarsınki zatenn.. Küllükk geçengün tanışdıgım insanlar benim beynimi yıkadı galiba icee derinn mevzuulara girdimm annem sen ucucakksın evladım bu gidişle dioo annem ne anlicak sprituelizm denn astrall dan ona ver aşk romanı ver dergiyi eline okusun anca boş seyler. bende şuan algı kapıları diye bi kitaba basladım cok güzel ve mantıklıı seyler yazioo etkileniyorum inanmaya basladım neyse küllük sana doyum olmazz şeyy hatırlıyomusun kucukkenn neler yazardım sana simdi bazen evi karışdırırken buluyorumm coook komikkk gelioo belkide yarıın da bugun yazdıklarım için böyle düşünücemm ama kime anlatiyom ki ben allahn küllügü nolcakk :hıh:

KaRbEyAz
10-11-08, 08:18
sevgili gunluk yoruldum biliyormusun bir yanda babasızlık bir yanda annemin hastalığı ergenlik çağında bir erkek kardeşin sorumluluğu yetmezmiş gibi bide okuma sevdası ne işime yarıyacaksa bazen diyorum kndime yaw bırak gitsin nasıl olsa mesleğin elinde ama olmuyo be gunluk olmuyo bir sene daha dişimi sıkmam lazım sonrası allah kerim artık hayatımda bazı şeyler değişsin istiyorum be gunluk artık benim de yüzüm gulsun istiyorum çok şeymi istiyorum sence :agla:

lazkızıı
08-12-08, 01:34
seevgili günlük bende yazmak istiyorum sana:) :D bugun temizlik vardı evde işleri bitirdim az pc ye oturayım dedim abim yengem çocuklar geldi tan yemege oturduk öbür abim yengem le gel di sonra sonun cu abim geldi bir ablam eksikti onuda ben aradım ne olur evine geri dön dedim bana ben manyak mıyım dedi deli şey:hıh::kopar:

neyse yemekten sonra alış verişe çıktık ve geç geldik

tekrar bir sofra daha anam bunlar doymakta ilmiyor ki:gulll:
bir arar pc boş kaldı ben sazan gibi atladım :D
abim geldi başıma kal dedi valla olmaz dedim eşolu:gulll: gitti öbür abime dedi sesimi bile çıkaramadan zıpladım :hıh::D ve şimdi rahatım herkez yataklarında ama bir bozukluk var bizimkilerde uyumuyorlarda bir birlerine bişey anlatıp delii gibi gülüyor lar:kopar::kopar: sesleri salona kadar geliyor yuhhh artık ben gidimde şunları susturayım bari:kac:

gene grş günlük sevdim ben seni:gulkiz::gulver:

herzen
08-12-08, 11:16
sevgili günlükk bugün benım içimde bir garip sana ilk defa yazıyorumm
canım sıkılıyo bugun kurban bayramı evdeyım ve yalnızım pööfff neyse günlük bugunluk bukadar sıkıntı sohbeti yeter

Elif
08-12-08, 14:05
günlüüük ya bugün bayram ve ben can skntisindan pc basinda oturuorum. kimseyi göresim yok. bayramlara küsüm diorum annem kizip saçmalama dio. bayram bayram deilki bizim burda, anneannemle büyükbabam gitti gideli ..

GöKYüZü
03-02-09, 08:27
Sevgili günlük,

Bu gün tam 1 yıl oluyor ve ben o kadar çok özlüyorum ki onu:agla:
Dualarım hep onunla onu çook seviyorum :agla:

BARIŞ
12-05-09, 13:42
eski sevgilimi arayıp
yüzüne kapıyorum ...
Ve bunada engel olmıyorum ...:d:d

emoshum
19-05-09, 20:47
edittt

Kalpsiz Güzel
31-12-09, 12:55
sevgili günlük....
yaşamı bizler mi zorlaştırıyoruz ....n dersin?
ama ben bundan eminin mıknatıs gibi her bir şeyi üzerime çekiyorum..neden bilmiyorum...ben çok şey istemiyorum ki sadece huzur sadece bu.....
ama ger gör herkes benimle uğraşıp duruyor
....şu an ki ruh halim baya kötü ...geçecek biliyorum da geçene ne kadar da önümden neler geçecek acaba??:((

çekip gidesim var benim..kimseye güvenim inancım kalmadı benim ..bir yaradanım var benim...
keşke hep çocuk kalsaydım...keşke..
ama büyüüdk ..büyüdükçe dünya büyüdü ya....off...
neyse ki kendimi bunalım moduna sokmuyorum yoksa halim perişan olur du...
ben bunu öğrendim..kimse için değmez...çırpınışlar..haykırışlar hepsi boşuna ya....

ne yani bir avuç göz yaşımı dökelim hep..ben çok ağladım ağlamak istemiyorum artık...
eskiden gece yi bekelrdim dertleşmek için ..ama şimdi geceden kaçıp rüyalar a giriyorum....sadece bunu yapabiliyorum...
umarım bir gün her şey değişir....

patience
31-12-09, 13:37
sevgili günlük;
yine onu düşündüm bütün gün, onu üzmek en son isteyeceğim şey ve hep mutlu olsun istiyorum ama elimden hiçbirşey gelmiyor. keşke yanımda olabilse, başını omuza yaslayarak beraber hayaller kurabilsek ama ama... kısmet tabi herşey ancak insan şimdiyi yaşamak istiyor sonrası meçhul çünkü. karamsar olmak istemiyorum aydınlığımın o olmasını istiyorum sadece çok şey istemiyorum yaa 2 gündür kendimi liseli aşıklar gibi hissediyorum bu duyguyu yaşayalı çoookk olmuş, tekrar yaşamak ise büyük bir keyif. umarım oda aynı duyguyu yaşıyor veya yaşamak istiyordur.:kiss:

Kendine cici bak sevgili günlük:bye:

Kalpsiz Güzel
01-01-10, 10:25
günaydın günlük.....kendime ayrı bir sayfa açacam bu kesin ......yazmk isiyorum çünkü;)
başım fena ağırıyor..dün çok ağladım ondan:(babamsız ilk yeni yıl oldu...hepimiz erkenden yattık dün ....
ama ne tuhaftır baş ağrımın dışında içim öyle bir rahat ki....1 haftadır bunalım takılan ben bugun herşey silinmiş gibi uyandım....teşekkür ederim ALLAHIM.....

HERŞEY GEÇİCİ YA GERÇEKTEN ANI YAŞAMak ve yaşatmak çok önemli.........

ayrıca bu kış mevsimin de içimde kır çiçekleri açtıran kişiye ve kişillere teşekkür ederim....

beni çok az kişi tanır ve anlar......
şimdilik bu kadar;)

patience
02-01-10, 15:28
ona tebessüm ettirebilmek bile hoşuma gidiyor, hep gülsün hiç kırılmasın ama mümkün değil tabi.şimdi ne yapıyor acaba beni düşünüyor mu? yoksa amaan o beni düşünsün mü diyor ah be günlük gözden ırak gönülden de ırakmış derler ama öyle değilmiş ya yaşayan bilirmiş meğersem bunu. Özlenilmek dileğiyle hoşçakal sevgili günlük. Kendine cici bak:)

Kalpsiz Güzel
05-01-10, 19:53
sevgili günlük...
ben babamı çoooook özledim ya:(ne aşk acısı ne başka bir dert....hiç biri....bu acının önüne geçmiyor..
gece odama gelen yok babam..yorganım düşmüş mü bakan yok yaa:(
o gülüşünü her sabah anlımdan öpüşünü öyle özledim ki babam..
her gün yastığım altına para bırakmanı ....artık bunlar olmuyor..
benimle heryere geliyordun babam...durağa bile benle yürüyordun sen babam....
yokluğunn ben de çok derin :(
ALLAHIM ona çok ii bak ..benim herşeyim di babam....ya ellimde öperdin bu yaşta ben yüklerdin hep...
heryere benimle giderdin ama bu sefer tek gittin babam...

yatmadan önce rüyama gelsen keşke diyorum...özlüyorum işte seni kokunu...

o önümde ölüşün kollarımın arasında nefes alışın durdu...nasıl unutturum ben o annı ya..öldü baban demelerini....gömülüşünü...
tek dünyan bizdik senin...annem çok özledi seni babam...çoooookkk....traktörün yerinde duruyor..kimse sürmüyor..bahçlerde meyvaalr da küstü ..sen gidince herşey durdu...
biliyorum şu an nerdesin o yüzden içim rahat......

babamm.mekanın cennet olsun ...seni çooook özledim yerini kimse alamaz......

Kalpsiz Güzel
19-01-10, 19:00
sevgili günlük....
şu an çok hastayım başım çoook ağırıyor...bugun dışarı çıktım çıkmaz olaydım...deli oldum bugun yaa...
sevindirici haber iş durumum netleşti..şubat başı hastanede işe başlıyorum..ama şu an çoook hastayım ben yaa....
bide kendi bilmez erkeklerden nefret ediyorum...dövesim geliyor.......
neyse yeter bu kadar ..moralim sıfır zatii........kib ..
bide birini çook özledimm.....

Adige_kızı
01-03-10, 20:52
sevgili günlük çok sinirliyim bugün kendini bilmez gerizekalı birisinin yüzünden tüm keyfim kaçtı içimden çok şey yazmak geliyo ama forum kuralları yazamıyorum...bu kadarmı kör olunur gerçekleri görmez bi insan yukarda Allah var burda yaptın hadi orda ne yapacaksın hiçmi korkun yok senin nedir alıp veremediğin bizlerle batıyo mu sana sizlere bizimgibiler hiçmi görmessin mucizeleri hiçmi okumassın bu kadar yazılanları yazık yazık sadece acıyorum sana sen ve senin gibiler hangi akla hizmet ediyosunuz acaba Allah çok büyüktür az kaldı ama sen ve senin gibilerin yok olmasına sadece biraz daha sabır gerekiyo...

ToDoMeDa
12-07-10, 22:39
bu kimin günlüğüdür?.. Bi cacık anlamadım:F: