Orijinalini görmek için tıklayınız : geri mi ileri mi
cαяpє diєм
27-12-08, 00:37
Saatinizin akrep ve yelkovanı her 65 dakikada bir üst üste geliyorsa geri mi kalıyordur ileri mi gidiyordur?
Bu hata saatte ne kadardır?
ne geri ne ileridir...aksine dakik bir saattir...
cαяpє diєм
27-12-08, 08:39
malesef:)
bende doğru olmağının farkına varmıştım :)
...saat geri kalıyordur...
he sen üçgene cvp buldun da saate mi geldi sıra?:vergaz:
cevap veriyorum;ıspanak:D
60 dk da değil 65 dk da üst üste geldiğine göre 5 dk geri kalıyor saat.pili ayıflamış olabilir pilin değiştirilmesini tavsiye ederim:D
cαяpє diєм
28-12-08, 18:02
hala bi cevap yok mu arkadaslar :D ıspanak yanlıs cevap keloş:D
geri kalıyodur dedimya aa......
cαяpє diєм
28-12-08, 18:19
hayır yanlıs cevap . . . . .acıklama da istiyorum yanlız
eğer saat 25 saat üzerinden yapılmış bir saatse hata yoktur.24 saat esasına gore yapılmışsa her 65 dakikada üst üste gelmesi çok uzun bir zaman diliminde olacaktır.
saat ileri gidiyo yaa:D
cαяpє diєм
28-12-08, 18:22
bravoooo bravoooo bende sirini bekliyodum gelsinde dogru cevabı versin diye:claps::claps:
yemek hazırlıcam şimdi hesapda çıkarırdım ammaa neyse :D
teşekkür ediyorum gülleri daha sonra toplarım :))))
kardeşim akreple yelkovan 60 dk da alacakları yolu 65 dk da alıyolarsa geç kalıyolar demektir.şimdi A noktasından yola çıkan bir otobüs B noktasından yola çıkan bir vapurla C noktasında bekleyen trene 65 dk da varıyolarsa bunda benim kabahatim ne?zenciyim diye mi yapıyosunuz bunu?:D
kardeşim akreple yelkovan 60 dk da alacakları yolu 65 dk da alıyolarsa geç kalıyolar demektir.şimdi A noktasından yola çıkan bir otobüs B noktasından yola çıkan bir vapurla C noktasında bekleyen trene 65 dk da varıyolarsa bunda benim kabahatim ne?zenciyim diye mi yapıyosunuz bunu?:D
:kopar:
bu soruda bi yanıltma var ama anlayamadım gitti...
hoptek hoptek oynayalım:salla: bi o yana bi bu yana sallayalım :salla:
biz frezyayla işbirliği içindeyiz :D:D:slk::slk:
bi o yana bi bu yana sallarım ben sizi:kac:
:kac:keloşcum bileğimin hakkıylan kazanıyorum ben
zekamla döverim seni
:kopar::kopar:
BeSeBiH-Mask
06-01-09, 17:34
Bu saat,saatte 27.2 Lik hata oranıyLa daha hızLı iLerlemekte,Yani 60 dakikada yeLkovanın bir turu tamamLaması gerekirken,59 dakika 32.8 saniyede tamaLıyo bu turu...
bence saat ne geri ne ileri cünkü her saatte bir 1 in üzerinde üstüste gelir daha sonrada 2 nin bu böyle 3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,diye gider her 65 dakikada üstüste gelir zaten.bilmem yanlismi
:oke::oke::oke:
vBulletin v4.1.11, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.