Orijinalini görmek için tıklayınız : Irak devrik lideri Saddam Hüseyin'in asılmasını doğru buluyor musunuz?
Sizce asılması doğru muydu?
asılması doğruydu ama bu sekılde olması uzucu oldu doğrusu amerıke gıbı bır ulkenın bunu yapması yanlıs bunu halkı meydanda herkesın ıçınde yapması daha doğru olurdu
asılması doğruydu ama bu sekılde olması uzucu oldu doğrusu amerıke gıbı bır ulkenın bunu yapması yanlıs bunu halkı meydanda herkesın ıçınde yapması daha doğru olurdu
+1 apoyu ve cocuk tecavuzculerınıde halkın ortasına bıraksalar super olur lınç edılerek ölsünler bak bıdaha yapıolarmı :mad: :mad:
ya çok çelişkideyim asılmalıydı buşekilde değil ama
asılmamalıydı bizim çıkarımaza gelen bazı şeyler yapmıştır örneğin kuzey ırakı kontrol altında tutuyordu
asılmalıydı türkmenleri de katletmiştir çünkü
??
Asılmamalıydı. Bi şekilde Anti Amerikan güçler ile işbirliğine gidip daha çok işler başarabilirdi. Emperyalist şerefsizlerin elinde olmazdı Irak en azından...
hadi astın diyelim
müslümanlar için önem arzeden bir günde bu yapılmamalıydı..
asılması doğruydu ama bu kadar vahşiçe ve bukadar insanlık dışı olması ve zamanı çok yanlıştı ne olursa olsun oda bi insan acı çekitrmeden yaptırılacaktı bu kim olursa olsun böyle :(
Maniacdevil
12-01-07, 15:32
bence yanlıştı eğer asılması gereken biri warsa o da busht'tur
Darkblue&blue
12-01-07, 20:43
men dakka dukka yanii
dogruydu ama amerikanın yapması ve arefe günü olması yanlıstı..
bence asılmamalıydı.
nie öz abinle adaş oldugu için mi??? :D
nie öz abinle adaş oldugu için mi??? :D
ne alakası var sonuçta oda insan bu yapılan insanlığa sığıyormu sence allahın verdiği kulu bir bşka kul nası hangi hakla idam edr ya aklım almıyor zaten
asilmasi dogru ama keske biz asaydik amerika degil yaninda sole barzani talabani ortaya bi uclu karisik yapsaydik apo da arada kaynardi:claps:
ne alakası var sonuçta oda insan bu yapılan insanlığa sığıyormu sence allahın verdiği kulu bir bşka kul nası hangi hakla idam edr ya aklım almıyor zaten
sen dinini örende gel bacım :D islamda bazı kişilerin katli vacib bile olurken sen kalkmış ne diyosun yaa... Bence cok doğru bi karar ama zaman yanlıştı...
sen dinini örende gel bacım :D islamda bazı kişilerin katli vacib bile olurken sen kalkmış ne diyosun yaa... Bence cok doğru bi karar ama zaman yanlıştı...
öğreniyorum zaten ağbicim :D dediklerin doğrudur dinimiz hakkında bildiklerinden şüphem yok zati o konuda söylediklerine güvenirim ama ben asılmaması tarftarıydım halada o şekilde düşünüyom daha farklı cezalar verilebilirdi..
Biz Türküz.... Irak Amerika İlişkisi Bize Dokunmadığı Sürece İlğilendirmez Ve Saddamın Asılması Bizleri İlgilendirmiyo....
öğreniyorum zaten ağbicim :D dediklerin doğrudur dinimiz hakkında bildiklerinden şüphem yok zati o konuda söylediklerine güvenirim ama ben asılmaması tarftarıydım halada o şekilde düşünüyom daha farklı cezalar verilebilirdi..
Doğru sölüyosun aslında asılmaması lazımdı onun... recmedilmesi gerekiyordu yani beline kadar toprağa gömülüp taşlayarak ölüdürülmesi gerekiyordu bence en uygun ceza buydu ona...
enescim çok canice şeyler sölüyon yaaa çok katısın....:) asılmalıydı ama mübarek bi günde değil tabi ki...
arkadaşlar o aslında o diilmiş yani iş biraz karışmış :(
bence yanlıştı eğer asılması gereken biri warsa o da busht'tur
+1 :claps:
ama Türkiye nin önderliginde BM araciligiyla demekrosi ye zorlanmaliydi
yaptigi zulümler az degildi.
ya nolursa olsunn o videoyu izlerken içim gitti ya :S
sonuçta AMERIKA asti adami
onlar mutlu oldu
asilmasi gebertilmesi gereken biri varsa oda APO KÖPEGI
bence dogruydu o adama bile az
yanlış zamanda yapıldı ve saygısızca yapıldı ben dogru bulmadım=)
astılarda noldu yada noluyo?
vBulletin v4.1.11, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.