Orijinalini görmek için tıklayınız : Kafası Kopmayacak Değil HOş
Birinden 20 ytl aldım .tsihrt yapması için reklamcı adama werdim.hayatımda hiç sövmediğim kadar sövdüm.çünkü adam öyle tsihrt yapmışki kendi bile tshrti görünce midesi bulunadı. ben paraya üzülmüyorum şu dünyada şöyle şerefsizler warya ama kafası kopmayacak değil hoşş :)
haklı diilmiyim haylaz abi:agla:
yahu 20 YTL için adamın kafası mı koparılır dostum :) Bir t-shirt daha yaptır sen buna, eğer gene kötü yaparsa 40 Liralık döversin, süresi biraz daha uzun olur :) Beyenirsende para vermezsin sorun çözülür :oke:
yha abi para sorun diilki.adam warya bi tshirt yapmış ama yani ne diim.sorun para olsaydı işimi halletmiştim ama yinede lafı oturtacam adama...sağolasın
resmini yüklesene siteye görelim, cep telinle fotosunu çek, yükle bakalım ne yapmış :)
boşwer abi rezil olmak istemiyorum :D
mersindelikanlısı
21-12-08, 11:16
çok zor işin vallahiiiiiiiiii
zor mor adamı gömecem dükkanına.beni resil etti arkadaşlara yha:kac:
sheytan_ruh
21-12-08, 12:38
yürü cyber-x26 qim tutar seni :)
benimde başıma gelmişti haklısın sorun manide değil insan ayar olmaya görsün demi :)
yha adamın yanında 7 kişi wardı yoksa :) biliyosunuz yani.şaka biyana pis delirtti beni.intikamımı alacağım.:kac:
duyan da bi halt sanır.o adamın dükkanını tarif et de gidip elini öpim:D
ya sen nie her halta maydonoz oluyosun kıllık yapma kelebek kanadında koparrrrr
sen sunun resmini bi yolla bakem gercekten merak ettim hem olmassa birlikte gider onu yapanı hallederiz eger o kadar kotuyse :)
koymaya gerek yok be birader berbat işte adamda ufak tefek bişi zatennn.. :D
Çok büyüttün bu konuyu sanki:D:D
VforVendetta
23-01-09, 14:00
Aramızda para toplayalım da konu kapansın bari :)
ağalar mesele para değilki ya
vBulletin v4.1.11, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.