Orijinalini görmek için tıklayınız : Sokak ve cafelerde öpüşenler...
Siz sokak ve ya cafelerde öpüşür müsünüz? bu konu ile ilgili düşünceleriniz?
Rahatsız eder ama ben de yaparım
:D :D :D
sarılmak öpmek vs. neyse de sokak ortasında sevişenler pek hoş kaçmıyor.yani yengenin kan dolaşımını engelliyo adam.ne hoş görünüyo ne de hoş karşılanıyo bu.ama sarılmak,öpmek normal bence.rahatsız olmam.bilakis uygularımda :D
sevişmek dışında her türlü atraksiyonlara girerim girenede karışmam :D
sokak ortasında öpüşmeyi doğru bulmuyorum doğru bulmadığım şeyleride yapmam..sarılmak nesede öpüşmek iğrenç bence :s
Rahatsız eder ve ben asla yapmam
Bence burda bahsedılen ole sokak ortasında yalarcasına öpmek dııl ufak temaslar :p :D
hoş karşılamam böyle şeyleri
her seyın bır yerı vardır sokak ortasında opusulmu be kardesım opusmek ıstıyosan evıne gotur nabarsan yap kımse karısmaz:)))
Arkadaslar bu konuda yer ve zaman onemlı deıl.
opusenler ıcın de sızın ne dusundugunuz pek onemlı deıldır. ısteyen ıstedıgı gıbı dusunur. bence gayet normal.
rahatsız eder ve ben asla yapmam:D
neden rahatsız eder çünküüü olan var olmayan var misali:D
hemde ayıp denen bişey var kardeşim gidin kuytu köşelerde yapın napcaksanız:D millete reklam yapmaya gerenk yoq:D
Darkblue&blue
14-01-07, 13:14
kopaaaaarrr:kopar: :kopar:
rahatsiz olmaya gerek yok cunku bu konu sosyal bir problem genclerimizin cogunda kendilerine ait bir ev yoq:kopar:
Sarılmak tamamda öpüşmekmi yapmam ama rahatsız olurum sonuçta insanız sokak dediğin kamuya ait bir alandır kimsenin şashi yeri değildir . Adep haya insana mahsus duygulardır .
hemde ayıp denen bişey var kardeşim gidin kuytu köşelerde yapın napcaksanız:D millete reklam yapmaya gerenk yoq:D
bu sehırde pek kuytu kose kalmadı bıldıgın bır yer warsa tarıf et:D:D:D:D:D:D
Bu gençlik nereye gidiyor..Sokakta, caddede,kafede öpüşüyorlar..Hiç yakıştıramıyorum.. :D :D Ben yapmam :D :D
Biz kızları kuytu köşelere sadece öpmek için götürmeyiz bi öpücük için o kadar zahmete gerek yok :D
Bu gençlik nereye gidiyor..Sokakta, caddede,kafede öpüşüyorlar..Hiç yakıştıramıyorum.. :D :D Ben yapmam :D :D
:haha: bi hakan yapmas bide ben :haha:
:haha: bi hakan yapmas bide ben :haha: ikinisde yaparsınız :kopar: yalançııııı sena:muju:Rahatsız eder ama ben de yaparım yalana ne gerek var...
yaw arkadaşlar o kadar çok yer varki bişiler yapmak için bunu ben deil sizin bilmeniz gerekio:D üstünüze yok yane:D
hemde ne gerek var millete reklam yapmaya alla allaaaa:D
yaw arkadaşlar o kadar çok yer varki bişiler yapmak için bunu ben deil sizin bilmeniz gerekio:D üstünüze yok yane:D
reklamla bi ilgisi yokki öpmek var öpüşmek var :D...bi buseden bişi olmaz ..ben onu kastederek öle yazdım yanlış anlaşılmasın:melek: :vergaz:
ankette öpüşen çiftler dio... bildiğiniz bodoslama yani... ben yapmam... yapanıda hiç hoş karşılamam...
:haha: bende yapmam dedim zaten canım :haha:
:haha: bende yapmam dedim zaten canım :haha:
yok canım ben sana demedim:D anlayanlar anladı:D sen sıkma canını:D
Maniacdevil
18-01-07, 10:21
rahatsız olmam açıkçası ama ben de yapmam yane seemem millete reklam olmayı
black_woman
14-12-07, 12:54
rahatsız olmam ve bende yaparım :slk::slk::slk:
rahatsız olmam ve bende yaparım :slk::slk::slk:
:melek::melek::melek:
Rahatsız olurum ve ben asla yapmam
Herkesin ayıbı kendini bağlar sonuçta ben kafamı çevirir geçerim
catlaq_bebeq
14-12-07, 20:57
rahatsiz etmez ve bende yaparim
rahatsız olmam hele bı sor o gence goturebılıcegı bı ev varmı hersey yokluk fakırlıkten :D
rahatsız olmam olanada tilt olurum cunku kendi basına gelse aynısı fırsatı kacırmıycagını inanırım
yorumlara koptum yaw oldum hatta :D oldum ya:D
my_TetO!crazY
14-12-07, 22:06
önce ona mani okurum mesela "baharı çiçekle çayı 12 şekerle seviyorum senin sesini gözlerinin rengini gelmişini geçmişini tutmayın ulan beni sevdim seni öpdüm seni":D :kopar:
Burası Türkiye yok öyle yağma :cigara:
Rahatsız olurum ve rahatsız olduğumu da belli ederim..Ortama göre uyarırım.
Batı ve Batının gençleri ne yaparsa yapsın, Batı da nasıl toplum düzeni kurulmuşsa kurulsun.... Batı'nın cinselligi uluortaya saçması, utanmanın edeb'i yok ettigi kültürün bulundugum yerde utanmadan kızarmadan yaşanmasından rahatsız olurum ve rahatsız da ederim. Bu da benim özgürlügüm...
ShyzOpHrEniC
19-12-07, 08:13
Opusurum Sokakta'da , Cafe'dede qerekirse, Çati'dada :D:D:D Rahatsiz Olmam :)
vagabundsverliebt
11-01-08, 22:14
cok dogal buluyorum ona safligi yalinligi göstermek icin bence bire bir, bana ne cevredekilerden abiii;)
Rahatsız eder ama ben de yaparım öpücek kız olsa belki rahatsız bile olmam :D:D
rahatsiz olmam ve öpüsürüm de =)
ikinisde yaparsınız :kopar: yalançııııı sena:muju:Rahatsız eder ama ben de yaparım yalana ne gerek var...
ben seni görürsem sokak ortasında pataklarım,rahatsız da olmam:D
herşeyin bi yeri var,insanlar rahat yürüsün diye yapılan kaldırımlarda üçlü beşli grupların dikilip laklak yapması ve yolu tıkaması bile iğrenç benim için.orası insanların hizmetine sunulmuş bir yer,kimsenin kimsenin hakkını çiğnemeye hakkı yok.
merhabalaşmak babından sarılır yanağından öpersin,eyvallah ama sevişmek babından dudağa yumulmaya müsamaha gösterilmez kardeşim.ileride otobüs durakların bacak omza faliyetleriyle karşılaşırız sonra.örnekleri yok mu?yurtdışında çok.
rahatsız olurum ama öpüşürüm...
öpüşmenin yeri ve zamanı olmaz ama toplum içinde öpmemeye özen gösteririm :D eeee bana özel sonuçta:D
rahatsız olmam hele bı sor o gence goturebılıcegı bı ev varmı hersey yokluk fakırlıkten :D
rahatsız olmam olanada tilt olurum cunku kendi basına gelse aynısı fırsatı kacırmıycagını inanırım
:kopar::kopar::kopar:
By_MotoBike
12-01-08, 14:45
ileride otobüs durakların bacak omza faliyetleriyle karşılaşırız sonra.örnekleri yok mu?yurtdışında çok.
:D:D: evet abi bunu bende izledim herifler harbiden durak da yapmışlar:D:D nesekonuya U dönüşü yapalım :D
Ben öperim Arkadaş birisi bişi dersede :D Tınn yane umrmda olmaz bakmasın abicim utanıyosa rahatsız oluyosa hayret bişi :D başkasıda yapsın hiç de rahatsızlık adına hiç bişey duymam:D
rahatsız eder ama bende yaparım
sahte_prenses
14-01-08, 20:51
rahatsız olmam dogaldır ama ben yapmam
dengesiz_rocker
11-04-08, 18:52
qıme ne beee ben hıcc rahatsıs olmam yaparımda alla allaaa rahatsıs olan baqmasın qadesım:hıh:
alıştık bea burda paso yapıyolar tophane var burda sevgililerin mekanı merdivenler çık çık biymiyor çıkınca zaten bursayı komple görebiliosun nerdeyse bide banklar var öpüşmeninde ötesine gitmişler artık =) akşam geçioz ordan selamun aleyküm dioz utanmadan aleykümselam dio devam edio =))
Niye gocunucam ki.Sanki benim yapmadığım iş :)
tabikii opusmem:)mahremim cunku o benim:)
ayıp kalmadı millette :D
asla yapmam ne o öle
harbiden şaşırıyorum he.biz bu kadar mı yozlaştık kültürümüzden be.sokakta öpüşmek sevişmek doğal karşılanır hale gelmiş işe bak.eskiden hayvanlar yapardı hayvandır yapar derdik,şimdi kızlarımız kardeşlerimiz aynı şeyi yapıyor.yazık vallahi yazık...
harbiden şaşırıyorum he.biz bu kadar mı yozlaştık kültürümüzden be.sokakta öpüşmek sevişmek doğal karşılanır hale gelmiş işe bak.eskiden hayvanlar yapardı hayvandır yapar derdik,şimdi kızlarımız kardeşlerimiz aynı şeyi yapıyor.yazık vallahi yazık...
:claps::claps::claps::claps:
utanma arlanma kalmamış kimsede
rahatsız eder ama bende yaparım:Dyeterki sevdigim olsun abi ne ayıbı hayatın kuralı bu..:D
:kac::kac:hayatın kuralını sokak ortasındamı yapıyorsun:kac:aferim böyle devamet
ben asla yapmam yapandanda rahatsiz olurum ne o öyle vicik vicik edep haya diye birsey var kardesim.sizi öpüsürken sokakta gören büyükleriniz var insan saygisini kaybetmemeli bence.kücüklerede böyle örnek olunmamali...:hıh::hıh::hıh:
mersindelikanlısı
17-01-09, 20:23
Gizli kuytu yere kAçmayı tercih ederim eğer olursa inş.:oke:bu yıl gliba bu senede bekar gezerim modunda olcam gliba:D:D:D:D
çok irençleşti artık git başka yerde yap öqqqq geLdi artık
2 sene önce açılan bu anketi okuyunca ...
zaman içerisinde bazı şeylerin nasıl sıradanlaştığına şahid oldum...
bundan çok değil 10 yıl önce böyle bir anket açılsaydı ...
yok abi olmaz bize ters ayıp olur filan denirdi...
şimdilerde anketin şeklini değiştirmek lazım...
öpüşme eyleminin bir ileriki safhasını sorsak ...
verilecek cevaplarda iki yıl öncesinin cevaplarına yakın olurdu..
ama iki yıl sonrda bu eylem gayet normal gelecek...
ve toplum olarak ...
nereye doğru gidiyoruz diye düşüncek fırsatımız kalmıycak....
allah sonumuzu hayretsin...
Sükût-u Hayâl
18-01-09, 16:43
Amin.
Baksanıza bazılarına çok normal geliyor, "ben de yaparım" diyor. Yazık ki, ne yazık.
tabiki rahatsız eder:@ sakin bi yere uzaa :)
RahatSız oLmam ama qendim de yapmam:hıh:
Rahatsız eder ve ben asla yapmam.
Onlara sinir oluyorum ,bazen kolay gelsin demek istiyorum.:@terbiyesizlik aldı başını gidiyor zaten :@
rahatsız eder ve ben asla yapmam
daha bu hafta sonu karşılaşdım böle bi durumla önceden bizim buralarda ölesi şeyler kesinlikle olmazdı ama şimdi ne varki heryerden insan var ve herbiri farklı hangi birini durduracanki....
ya parkı felanda geçtim adamlar resmen oturduğumuz yemek yediğimiz yerde yapmadıkları kalmadı karşımızda :kac: vay be dedim bu şehirde bölesi şeyler olmaz derlerdi vah ki vah neler görecez daha yemek yediğimiz yerden kalkdık başka yere gittik geri kalan yanı yok :kac:....
iyce insanlıkdan irendim nereye gidiyo bu millet dedim namus kavramı nerde mahremiyetimiz nerde die düşündüm...
kendi bacıları yapsa ne yaparlar asarız keseriz derler kesin....
ya kızlar nasıl böle bir duruma düşüyorlar sen evleneceğin adama tertemiz gitmelisin bence onu geçtim anne olacaksın o yavrularına tertemiz bir anne olmalısın....
ve şu yapanların çoğu hiçde samimi gelmiyor yok sevgiliymiş yok neymiş bunların çoğu gönül eğlendiriyo hangisi o işleri karışdırdığı kişiyle evlenecekki.............
of çok uzatdım napim çok sinirleniyom bu durumlara cumartesi günüm iğrenç geçti böleleri yüzünden kampüsde oturacak yer bulamadık yaaa:kac::kac:
Ali Munzur
29-01-09, 09:41
beni rahatsız eder ki ben asla yapmam böyle bişey... alan razı veren razı ama madem isterik nöbetiniz geldi dört duvar bul, bu halinden kurtul...
elektra_96
04-02-09, 18:08
ya ben rahatsız olmam ama yapmamda yani hadi sarılmak bi derece ama öpmek hyr ztn eskiden sarılmayada gıcık olurdum one ya vıcık vıcık derdim XD ama şimdi normal karşılıyorum sonuçta biz ne dersek diyelim onlara karışamayız hem karışsak bile dinlemezler o yüzden relaks
Farkımız olsun dimi ama:):):)Rahatsız eder ama ben de yaparım
iliski ozeldir dahasi uymaz bana ne gormek nede yapmak istemem
çok güzel fantezi ama herkezin sana bakması kötü
aLoneAngeL
16-06-09, 10:49
Rahatsız eder ve ben asla yapmam
pusucukurt
21-06-09, 02:16
açıkcası rahatsız etmez oralıda olmam istedigini yapsındiledigini yapsın toplumun huzurunu bozmadıgı sürece bana rahatsızlık vermez yeri geldi bende öptüm rahatsız olan birinide görmedim kimseyede rahatsızlıkta vermedim
çok abartıyı hoş bulmam tabiki yapmamda...
ama masum bi öpücükten bişey olmaz. bazen görüyorum yollarda milleti iğrenç gözüküyo ama bazıları var öptümü öpmedimi anlaşılmıyo..
masum öpücüğe evett:D
pusucukurt
21-06-09, 18:41
ya kızmilleti dedigin başı yerde yürümeli :D görmemen lazım sakıncalı :D
olmuyoki mümkün değil abartı olanlar ister istemez sırıtıyolar:D
pusucukurt
21-06-09, 18:46
olsun onlar sırıtyosa sen gülme yüz verme ciddi ol :D yere bakyürü :P :hıh::hıh:
olsun onlar sırıtyosa sen gülme yüz verme ciddi ol :D yere bakyürü :P :hıh::hıh:
güldüğümü nerden çıkartın yaw:gulkiz:
ya ben çok kalbalık ve morron tipler olmadıgı sürece öperim :D
pusucukurt
21-06-09, 18:55
sırıtıyolar dedin yaa ondan dedim :hıh: tamam igrençti :D
Bazı Şeyler Özel Olmalı Ve Özel Kalmalı...!
izlemekten zevk alırım :D :D
deeermişim :)
kardeşim git evine ya orda ne yapacaksan yap etrafındaki insanlara saygısızlık olur
hoş karşıLamam da, yapmam da...
yanlış anlamalar olmasın kendi şahsi fikrimdir ...
bi delikalnlı sevdiğini ulu orta öpmez ..
bunlar özel anlardır kimseyle paylaşılmaz ....;)
ellere varda bize yokmu misali öpüşmekmi o nasıl oluyor ya arkadaşlar :gulver:
yanlış anlamalar olmasın kendi şahsi fikrimdir ...
bi delikalnlı sevdiğini ulu orta öpmez ..
bunlar özel anlardır kimseyle paylaşılmaz ....;)
aynı fikirdeyim
ben yapmam
Kıyamet alametlerinden biri ''Herkesin önünde yapılan zinadır!''
Dünyanın sonu geldi
Rabbim sonumuzu hayır etsin.
Bunları normal karşılayanlara da şaşarım ben !
SundyGuard
12-07-09, 12:36
bende sokak ortasınad öpüşenlere karışmam ama bende yaparım ama ileri gitmemek şartıyla ...
Rahatsız olmam ama ben öpüşmem
televizyonda izliyoruz zaten, sokakta oluncada rahatsız olmam zaten bakacağımı da zennetmiyorum...
İyiLiq PeRiSi__61
15-07-09, 19:33
Rahatsız eder..
Allah ıslah etsin..
Toprak_erkan
13-09-09, 04:00
benım için farketmem yanınmdakıne baglıı ....rahatsız olurmuyumm dersek eger 2 metre 3 m ötede duruyosamm ve hala şapurşupur mal gıbı öpüşürlerse uyuz olurumm
Rahatsız eder ama ben de yaparım
:D :D :D
sarılmak öpmek vs. neyse de sokak ortasında sevişenler pek hoş kaçmıyor.yani yengenin kan dolaşımını engelliyo adam.ne hoş görünüyo ne de hoş karşılanıyo bu.ama sarılmak,öpmek normal bence.rahatsız olmam.bilakis uygularımda :D
sevişmek dışında her türlü atraksiyonlara girerim girenede karışmam :D
Bence burda bahsedılen ole sokak ortasında yalarcasına öpmek dııl ufak temaslar :p :D
Arkadaslar bu konuda yer ve zaman onemlı deıl.
opusenler ıcın de sızın ne dusundugunuz pek onemlı deıldır. ısteyen ıstedıgı gıbı dusunur. bence gayet normal.
rahatsiz olmaya gerek yok cunku bu konu sosyal bir problem genclerimizin cogunda kendilerine ait bir ev yoq:kopar:
bu sehırde pek kuytu kose kalmadı bıldıgın bır yer warsa tarıf et:D:D:D:D:D:D
nerede eski geyikler derim ben bu konuya :)
Rahatsız olmam, bende öpüşürüm .
gulkiz:
Kalpsiz Güzel
28-09-09, 15:31
öpen öpsün ama ben öpmem
SiYaHgİy3n4dAm_®
28-09-09, 15:54
walla abartılı olmadığı sürece atış serbest bana göre :D
diSheKartaL
28-09-09, 16:09
İnsan aşık oLunca karşısından başkasını görmez..
Gayet normaL iLeri gidiLmedikçe öpebiLir..
Kalpsiz Güzel
28-09-09, 16:11
ya evde öpüşüsün çiftler yada ne bilim daha iyi ortamda..
ben karşıyım ...çocukalrda var çünkü sokakta
diSheKartaL
28-09-09, 16:13
Her sevgiLinin evimi var :)
Cafede meseLa öpüşebiLirLer..
Hem çocukLarın cafeLerde ne işi varmış :kac::gulkiz:
Kalpsiz Güzel
28-09-09, 16:14
Her sevgiLinin evimi var :)
Cafede meseLa öpüşebiLirLer..
Hem çocukLarın cafeLerde ne işi varmış :kac::gulkiz:
sokak da yazyor hem evli olunca sevgili olunmuyormu:D
ben ..karşıyım ne yapim
ya ben ailemden bide tanıdık büyüklerimden utanırım gerisi umrumdısı canım cektimi öperim
Kalpsiz Güzel
28-09-09, 16:21
ya ben ailemden bide tanıdık büyüklerimden utanırım gerisi umrumdısı canım cektimi öperim
öpün kardeşim:D nasıl hoşunuza gidiyorsa....
ya ama bazen iğrenç ya parkalrda faln ne bilim cafe neyse ..nese ya....herkesin özeli kendine
her çektiini öpüonmuu :kopar:
her çektiini öpüonmuu :kopar:
kitabı ortasından okumaya baslıyon sanırım lafın ucu fesatlıga varmıyodur umarım :D mekanda otururken sevgilinle başbasa hiç öpmedinmi çokmu müstehcen bi davranıs bu gibi duygular insanın canı cekince icinden gelince yapılan şeyler oldugu icin evet canım cekince öpüyorum nolmus :D
taamm canm öp öpme diyen yok :D komiğime gitti birden her çektiğimi flan :D
taamm canm öp öpme diyen yok :D komiğime gitti birden her çektiğimi flan :D
her çektiğimi mi ? şizofrenik bi durum olmasın bu :D kim öpebiliyomus öle her canı cektigini varmıymıs öle :D valla ben cıktıgım kız haricinde kimseyi öle öpmedim yanlıs yere gitmesin laf playboy yaptın bizi 2 dakka da:D
Aynen ;d
her çektiğimi mi ? şizofrenik bi durum olmasın bu :D kim öpebiliyomus öle her canı cektigini varmıymıs öle :D valla ben cıktıgım kız haricinde kimseyi öle öpmedim yanlıs yere gitmesin laf playboy yaptın bizi 2 dakka da:D
dayı dur 2 dk ironi yapıyoruz hemen ciddiye alma :D
yok be hafız gırgır oldugunu biliyorum ondan gülüyorum e icabetende cevap vererek aradan kendimizi sıyırıp paklanmaya çalışıyoruz :D
:kopar::kopar::kopar:
ya minnacık bir busecik olabilir ama böle diş tedavisi yapımuşçasına, yiyişme derler ya:kopar: ona karşıyım çok ayıp görürsemde öle bi şe bi öhöö derim herhalde :)
sokakta öpü$ürken abartmiyolarsa rahatsiz olmam hatta onlari öyle mutlu gördügüm icin bende mutlu olurum:) masum bi öpücügün kimseye zarari olmadigi icin evet öperim sevgilimi sokakta:)
mersindelikanlısı
28-09-09, 19:29
mekanına göre değişir:D
Rahatsız olmuyordum,ta ki Ordu'dayken sahilde bi çifti görene dek :) Banklarda oturuluyorlarmış,peyzaj için çiçeklendirme yapan görevlilerde ordaydı,orta yaşlı ( tahminen 40-50 yaşlarında işte ),görevliler rahatsız olup onları uyarmış,bende tam o sırada ordan geçiyordum,bi tane amca " - Herşeyi de meydana döktüler,taş yağacak başımıza " dedi. O anda çifti farkkettim bende ama;hiç o kadar utandığımı hatırlamıyorum,uyarmışlar onlar hâla devam ediyorlar... Yurda nasıl gittiğimi hatırlamıyorum :D
Ezcümle: Bence herşeyin bi sınırı olmalı.Parklar,ormanlar sevişme yeri değil.Tabi ki insan sevdiğini öpebilir ama;millete her yaptığını da göstermek zorundan değil.
By_MotoBike
29-09-09, 14:03
Kimileri cami avlusunda bile yapıcak kapasite de :D :D
cami avlusunda yapanlar mübarek mekânda yanlış bişey olmaz diye kandırıyolardır kızları,hayâlleriyle oynuyorlar yazık :)
tövbe estağfurullah.
By_MotoBike
29-09-09, 14:14
Olay orda zaten :D
Abaza: hayatım bak burda öpüşürsek dişlerimiz daha beyaz olur
slk kız: aaa tmam hayatım o zman hep burda öpüşelim
:F :D :D :D
tophane parkı var burda bizim hapcısının esrarcısının şarapcısının gece bulusma mekanı :D böyle kat kat merdivenleri çıkıyosunuz bi katta şarapcı tekrar merdivenleri cıkıyosunuz elinde bali başka dünyada insanlar:D neyse 3-4 arkadas ordan geçiyoruz bi köşedede bi kızla erkek nasıllar ama görceğiniz öpüsmenin ötesine gitmisler dalmışlar etrafını görmüyorlar :D ben yiyin bakalım bir birbirinizi yiyin diye bağırdım kızın bi irkilişi var görmeniz lazımdo :kopar:
By_MotoBike
29-09-09, 14:23
iğrençsin çocuk :D
gerçekler acı olduğu kadar iğrenç de olabiliyor :D ki her insan ben deil abaza kaynıo ben gayet sakin bi şekilde kuytu köşeye geçer bulamadım mı cadde ortasında ufak ufak vs vs yani :D
o kadar cok sinir oLuyorum ki ozellikle alisveris merkezlerinde birbirlerini yiyenlere :D bekle kardesim 5 dk daha arabadami öpuscen evindemi öpuscen nerde ne yaparsan yapp:) coluk var cocuk var bi defasinda cocugun birinin anne bunlar ne yapiooo deyip merakli merakli yanlarina gidip bi guzel izledigini gördugumde ben utanmistim:)annenin verdigi cevap daha bi tuhafti ya neSe :gulkiz:
dengesiz_rocker
01-11-09, 03:48
ne rahatsıs olcam yha gormek ıstemeyen basını cewırsın:kopar:
opusurum hıcc kasmazzz:kopar::kopar:
Sokakta Öpusenlere sinir oluyorm ve Dogru bulmuyorum :)
ne utanmaz insanlar var yaa sinir oluyorum bende :D
ShyzOpHrEniC
19-11-09, 23:37
Rahat Olsun herkes Altı üstü öpücüktür yani :D ne warki ßunda Canım nerde isterse Orda Öperim :D Kasmam walla :D Otoßüs haric :D:D:D
ahahhah otobus tam toplum içi niye otobus hariç :D:D:D:D
ShyzOpHrEniC
19-11-09, 23:44
Anım war ßelki Alla Alla KurcaLama :D:D:D Otoßüste Öpü$meyin de nerde Öpü$üosanız öpü$ün :D:D:D
:kopar::kopar::kopar::kopar::kopar:
rahatsiz eder ben yapmam
:oke:
rahatsız olmam sonuçta altı üstü öpücük. duruma göre bende yapabilirim.
Öpülen ben olmadıktan sonra sorun yok :kopar: Bence sorun yok da annem aynı düşünmüyor,genelde kafalarını kırcam diyor çarşıdan gelince
umutsuzvaka
23-06-10, 14:22
rahatsız olurum ya bende yapmam
rahatsız olurum ama yapanada karışmam ne halleri varsa görsünler zaten sokağa gerek yokki hangi tv kanalını açsan ohoooo dünya kadar var ona bakarsan o yüzden enterese etmez beni:D:D:D
ShyzOpHrEniC
23-06-10, 20:37
ßehlül'le ßihter'i izLerken iyi Ama Sokakta Öpü$eni Görünce Kötü dimi.hade ordan.
Öpü$ene Ses Etmem ßende Öpü$ürüm. Sevi$miyoruz ya sokaqın ortasında. öpü$üyoruz Altı üstü. Fazla aßartmamak lazım ßence.
vBulletin v4.1.11, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.