Orijinalini görmek için tıklayınız : Sizce hangi ask Türü en güzeli?
Size acisiyla tatlisiyla en güzel Duygulari
yasatan ve en cok heyecanlandiran Ask Türü hangisi veya hangisiydi?
yasak ask :p aılen karsı gelıo ama sen devam edıosun yanı devamı gelmıo ama olsun yasak meyve gusel oluo :)
Hersey yalan olsa bile en güzel ask zor olanmis...
bende Yildirim Aski ve Imkansiz Ask :)
imkansız aşk...imkansız olduğunu bile bile aşık olmak çok güzeldi...herşeye rağmen mutluydum...ama imkansızdı bitti..
bende imkansız birini sevdim ama hiç mutlu deildim:( çünkü olamıcaanı biliosunuz:( nese unuttum gitti hatırlamak istemiorum şimdi:D
bence hareketli bi aşk daha güseldir heralde, yani nası diiyim hani hep aynı şeler yapmak yerine gezceksin eğlenceksin vs. daha süper olurdu heralde he bide sürekli görüşmicen:D
böle biri olsun isterim hayatımda:)
İLK ÖNCE YILDIRIM AŞKINA TUTULCAKSIN SONRA BAKCAKSIN BU AŞKIN NE KADAR İMKANSIZ OLDUĞUNU GÖRCEKSİN AMA AŞKTA İMKANSIZ DİE BİŞEY YOKTUR DEYİP MÜCADELE EDECEKSİN, KARŞINDAKİ SENİ NE KADAR ZORLARSA DAHA Bİ ÜSTÜNE GİDİP ZOR AŞKI YAŞICAKSIN.. SONRA BAKIVERMİŞİN AŞK KARŞILIKSIZ OLMAKTAN ÇIKMIŞ VEEEEEE EVLİLİĞE GELMİŞ.. :p :p
şirine bacıma katılıyorum çok doğru :)
imkansız aşk...imkansız olduğunu bile bile aşık olmak çok güzeldi...herşeye rağmen mutluydum...ama imkansızdı bitti..
aynı kader canım ablacım ama bundan sonra imkansızlığı göre göre asla bir ilişkiye başlayamayacım.sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyrek yermiş :D
KRONİK öğRENci
10-01-07, 17:45
zor aşk en güzeli
Darkblue&blue
10-01-07, 18:11
zor ve imkansız olan..
İLK ÖNCE YILDIRIM AŞKINA TUTULCAKSIN SONRA BAKCAKSIN BU AŞKIN NE KADAR İMKANSIZ OLDUĞUNU GÖRCEKSİN AMA AŞKTA İMKANSIZ DİE BİŞEY YOKTUR DEYİP MÜCADELE EDECEKSİN, KARŞINDAKİ SENİ NE KADAR ZORLARSA DAHA Bİ ÜSTÜNE GİDİP ZOR AŞKI YAŞICAKSIN.. SONRA BAKIVERMİŞİN AŞK KARŞILIKSIZ OLMAKTAN ÇIKMIŞ VEEEEEE EVLİLİĞE GELMİŞ.. :p :p
caps lock açık kalmış sanırım..
yildirim aski guzeldir arkadaslar sapikmisiniz nie zor ask kendinize nie aci cektirmeyi seviyorsunuz alla alla sadistmisiniz nesiniz:kopar:
acı çekmeden güzellikleri tam anlamı ile anlayamaz belki ondandır:D
naughtygirl
19-01-07, 20:53
bnce en güzeli herşe karşılıklı olcak ama açılamıcaksınıs yane zaten aşkın büyüsü ilişki başlayınca bitmio mu sizcede...bütün dertler sorunlar ilişkiye isim koyduktan sona başlıo buda sahiplenme duygusundan gelcekki negatif etki yaratıo
Yasak aŞk.. ne olursa olsun devam ettirmeye çalışıorsun :D
ilk aşk : unutması zor olur
zor aşk: onu kazanmak için her şey yaparsın...
Yildirim ask ...
Sanal Imkansiz Olmasinda ne olursa olsun:D cok zor oluyor :D
ilk aşk : unutması zor olur
zor aşk: onu kazanmak için her şey yaparsın...
+11111111
Maniacdevil
19-04-07, 16:44
İmkansız Aşk...
Vazgeçemem Deyip de En Fazla 6 Ay Sonra Sildiğiniz Aşk...
Bu Yüzden Birinden Hoşlanıp Söyleyemiyorsanız Beklemeyin Hemen Söyleyin...
Hiç Kimseye Değmezmiş:)
zoru seven birisi olrak.. zor ask diyim :)
Bence de Platonik Olan En güzeli.. O Kadar Tatlı bir Duygu Ki Anlayamıyorsunuz.. Ne Zaman Aşk Duyduğunuz Kişi Size Karşılık verecek ne zaman farkınıza varacak diye beklersiniz.. Mutluluk verici bir aşk.. :)
zor ask ...
herzaman daha cazip gelir insana ;
emek verilen şey ne olursa olsun kıymetlidir. mantığım bu yüzden zor aşk desede ben imkansızı yaşadım. zor olanı bi şekilde başarırsın ama imkansızı asla aşamazsın :souk:
yav ddiyoruz yildirim aski diye delimsiniz nesiniz zor mor isiniz ne alla aci cekmek istiyorsaniz aci yiyin kardesimD:
zor ve imkansız olan..
evettttttt
yasak aşk dedikleri bir tarafın evlilik sözleşmesi altında olup diğer tarafın özgür olması yada her iki tarafında evli olması.bence hoş bir durum değil.adı üstünde YASAK..benim fikrimce en güzel aşk zor olan.kim kolay elde ettiği şeyin kıymetini bilirki.imkansız olana sıra gelirse imkansızla uğraşmak zamanınızı çalar sizden.sonucuda hüsran olur çoğunlukla.sanal aşk adı üstünde sanal o kişiyle yüzyüze geldiğinizde duygularınızın değişme olasılığı çok yüksek.tabi buda hayal kırıklığı yaşatır.ilk görüşte aşkada inanmadığım için yıldırım aşkı yorumsuzdur...
ilk aşkın yeri ayrıdır...unutulmayan aşktır ilk aşk bence........
zor aşk en güzeli
aynen katılıyorum KRONİK öğRENci'ye bende zor aşkı tercih ediyorum zorlukları birlikte aşabilmek için...
sanal ask puhahuuahuha zaten o zor ve imkansiz olan oluyuuuu :kopar:
sizde kasiniyosunuz haa zor olan imkansiz olan gozelmiss peehhh :P
By_MotoBike
17-11-07, 10:00
vala zamanımızda hep sanal şeyler le uğraştığımız için sanal aşk lar ileride gerçekde de wazgeçilmezimiz olyo sanal aşk yani :D:D:D:D
aynen katılıyorum KRONİK öğRENci'ye bende zor aşkı tercih ediyorum zorlukları birlikte aşabilmek için...
aßLasının çiçeği yaa nasıLda zorLukLarı ßiLirmiş kıyamam sana ßüyümeyen ßeßeğim :kiss:
sanaLda 0Lsa Aşk AŞK'tır. önemLi oLan d0ğru ve akıLLı karar vermektir. ßu AŞK 0Layı bana haLa ç0k uzak kaLı0 yahu :cigara: m0t0 ßiLe aŞK'ı ßuLdu :D
Normal aşk tercihim :D olursa öyle olsun isterim
valla bence ilk asklar unutulmaz asla
Askin en güsel Sevdigin yanida isedir
eger senden uzaklarda ise cekilmez olur ask :( Ama güsel yanlarida vardir tabi:p
ShyzOpHrEniC
19-11-07, 19:47
ßence Siradan nOrmal a$k :) iLk ask Son ask faLan ßos ßence. KarsiLiksiz Olunca aci cekiceksin :) nOrmal ßi ask her zaman iyidir :)
MaKfAlİcEtAğErİ
19-11-07, 20:02
sen imkansızsın,sensizliklik imkansız
aaşk imkansız
Su Işıltısı
19-11-07, 20:33
ilk aşk diyorum....
MaKfAlİcEtAğErİ
19-11-07, 20:38
aklıma gelmişken (kimse üstüne alınmasın)
ilk aşkların güzel oluşu hatıra kalışındadır
kesinlikle ilk ask.harika hic unutulmaz bence
Su Işıltısı
19-11-07, 20:39
aklıma gelmişken (kimse üstüne alınmasın)
ilk aşkların güzel oluşu hatıra kalışındadır
bence de öyle ilkler unutulmaz...
bence en güzeli platonik aşk ikinci sırada karşılıksız geliyo
ne desem ne desem?:) weeeeeeee ilk aşk dedik:)
LimonLu ChiLek <3
06-12-07, 13:14
zor aşk insan hep mutlu oldumu hayatı monotonlaşır biraz zorluk mutsuzluk hayatın tuzu biberidir tabiki :D
Tek Tarafli Ask ( Karsiliksiz Ask)
O kaçtıkça sen büyütürsün...
bence ımkansız ve yasak ask en guzel duyguları ıcınde yasatan
ımkansızı bıle bıle yasarsın
onun senın olmayacagını bıle bıle beklersın umutla
sonra ask ımkansız olmaktan cıkmıstır...
ellerınde dır mutlulugu ama tam o esnada yasak ask a donustugunu anlarsın
ama bu uzmez senı cunku ımkansız asılmıstır ya hanı yasak nedır kı asılmasın dıye dusunursun
oysa yasak getırır bu sevdanın sonunu sevgını yok sayarak veda yollarına dusersın ...
ıste o an anlarsın onu kaybettıgını ...
ama acıların da bıle huzur bulursun gozyasının ıcınde tebessumu yakalarsın cogu kez
asla keske sevmeseydım olmaz cumlelerınde...
hep ıyıkı lerle baslar ona daır her cumle...
ıyıkı tanımısım ıyı kı sevmısım ...
Herzaman zor olan güzeldir yahu :)
Aşkın hiçbi çeşidi güzel değil :D:D önemli olan sevgi
devıl_rockergirl
22-02-08, 13:10
tabiki zor aşk yaLinkleri sadece üyelerimiz görebilmektedir.
deli rüzgar
22-02-08, 13:18
:gulver:tabiki ilk aşk insan bir kere aşık olur zaten:gulver:
ve açıklıyorum
en güzel aşk
tek gecelik aşktır :kopar:
Sonsuz olan aşk güzel olurdu.
E pekte kolay bulunan bişey olmadığından şimdilik hiçbiri tam olarak güzel değil ... :D
güzel ask denilince tabiki karsilikli , bir ömür, hic cikarsiz birbirinizi birbirinize adamakdir .
Onun disinda platonikimis karsiliksizimis onlar aci cekmekden baska bisey deil bence..
imkansız dedim ama ben aşk konusunda biraz katıyım aslında; yani öyle aşkın fazla abartılmasından yana değilim en güzeli zamanında başlayıp zarar vermeden gene zamanında biten aşk...
sahte_prenses
22-02-08, 19:21
imkansız ask diyorum :(
en güzel ask fenerbahçe aski tek tarafli karsiliksiz ölesiyeeeeeeeeeeeeeee :vergaz:
dengesiz_rocker
10-04-08, 22:12
zor asq
imkansız aşk..
benim aşkım gibi imkansızım benim..
İyiLiq PeRiSi__61
15-07-09, 21:31
Hiçbiri
mersindelikanlısı
09-02-10, 12:45
ilk aşklar unutulur hemen ama zor aşklar kalıcı olur ulaşamadığın ise daha kalıcı olur ve o hep güzel bir duygu olarak kalır:)
Zor Ask , ittirmeli - cekismeli :)
zor aşk olmalı kolayı sevmem:)
umutsuzvaka
23-06-10, 14:08
ilk aşk
o ki ben hala unutamadım :(
vBulletin v4.1.11, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.