Orijinalini görmek için tıklayınız : haftanın konuğu asparuh :D
:kopar: hhohohohohoh senı sectım pıkacuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
ILK SORU BENDEN
HAYATTAN ALDIĞIN ILK TECRUBE ?
ILK ASKIN NASI BASLADI ?
NIE BANA HEDIE ALMADIN ? :kopar: :kopar: :kopar:
ufujuk hakkındaki düşüncelerin?
mesleğini seviyor musun?
şu an nerede olmak isterdin ? (bi uyanimde sorularım devam edicek)
:D hasan düsdünmü ellime :D
1. En sevdigin araba?
2.niye bu forumdasin?
3. forumda en sevdiklerin?
4. gelecekle ilgili planlarin?
5. benim hakkimda düsüncelerin?
gelecekle ilgili planların nelerdir?
kaç kişi ile çıktın bu güne kadar?
evlenmeyi istediğin insan nasıl biri olmalı?
en uzun ilişkin ne kadar sürdü...
ilk aşkının adı neydi?
şimdilik bu kadar :)
KRONİK öğRENci
08-01-07, 16:38
bu siteye nicin üye olmak istedin
sitede en beğendiğn kişi kim
hoşlan madığın kişi kim
:kopar: hhohohohohoh senı sectım pıkacuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
ILK SORU BENDEN
HAYATTAN ALDIĞIN ILK TECRUBE ?
ILK ASKIN NASI BASLADI ?
NIE BANA HEDIE ALMADIN ? :kopar: :kopar: :kopar:
HAYATTAN ALDIGIM ILK VE EN ONEMLI TECRUBE DAHA ONCEDE YANSITMISTIM AMA BIR KIZI OPMEKTE ACELE ETME KACAR GIDER:kopar:
ILKOKULDAYDIM KIZI EVINE BIRAKIYORDUM DEDIMKI ASIK OLDUM BEN BU KIZA
AMA ASK NE TABE BILMIOS O ZAMANLAR:utan:
SANA NIE HEDIYE ALMADIM ASLINDA ALACAKTIM BENI SECINCE PIKACHUUU VAZGECTIM:D
ufujuk hakkındaki düşüncelerin?
mesleğini seviyor musun?
şu an nerede olmak isterdin ? (bi uyanimde sorularım devam edicek)
UFUK BENIM KANKAM KARDESIM OLUME GEL DESEM DUSUNMEYECEK ADAM YUCE RABBIM ONDAN RAZI OLSUN COK KAHRIMIZI CEKTIDE GENE BISEY DEMEDI ADAM GIBI ADAM
MESLEGIMI SEVIYORUM AMA MALUM ZOR MESLEK AZ BIR YOLUM VAR ONUDA ALIRSAM RAHATIM
VALLA SU AN KIZGIN KUMLARDAN SERIN SULARA ATLAMAK ISTERDIM:kopar:
:D hasan düsdünmü ellime :D
1. En sevdigin araba?
2.niye bu forumdasin?
3. forumda en sevdiklerin?
4. gelecekle ilgili planlarin?
5. benim hakkimda düsüncelerin?
Yandik valllaaaa:D
1 MERCEDES SLR Linkleri sadece üyelerimiz görebilmektedir.
2KANKAMIN ABISI ADMIN DAHA NE OLSUN MEEMMEEETT
3 INSAN OLAN HERKESI SEVERIM(POLITIK OLDU AMA OLSUN)YKFU HAYLAZ HAKAN FATIH SEYMA PRENSES EBRU MSNI OLANLARI YAZDIM MSN VERIM SIZIDE YAZIYIIMM:kopar:
4 IS HAYATIMDA BASARI BELKI ZAMAN OLURSA MUTLU BIR EVLILIK:D :D
5 USTANIN BIRICIK ASKISI DELI HATUN UMRAN
gelecekle ilgili planların nelerdir?
kaç kişi ile çıktın bu güne kadar?
evlenmeyi istediğin insan nasıl biri olmalı?
en uzun ilişkin ne kadar sürdü...
ilk aşkının adı neydi?
şimdilik bu kadar :)
1 )4 KISI ILE AMA KACAMAKLAR SAYILMAZ DEGILMI:kopar:
2)ZEKI CEVIK VE AHLAKLI ,BIRDE GUZEL OLSUN AMA SPORCU OLMASIN OZELLIKLE UZAKDOGU SPORLARINDAN UZAK DURSUN
3) PEK UZUN SUREMEDILER ZAMAN VERMEYELIM AMA BU ZAMANDA UZUN SOLUKLU ILISKI ZOR
4) ULEN ASK HAYATIM 70 MILYONUN ONUNE SACILDI BE/ SEDA ILK OKULDAKI BAKINIZ ZUZUSH
bu siteye nicin üye olmak istedin
sitede en beğendiğn kişi kim
hoşlan madığın kişi kim
1) SANIRIM BU SORUYA CVP VERDIM
2) TUM BEKAR KIZLARI BEGENIRIM ACIKCASI:kopar: :kopar:
3) APO ODA IMRALIDA FORUMA GELEMIYOR:D
adsl kullanıcı adın ve şifren ne bu soruyu özelden cevapla:D
istanbulla ciddi gelirsem bana ne yedirecen ben öle ucuz şeler yemem içmem biliosun demi
bide nie sitedeki herkıza aslıosun yavs anlayamıyorum seni söle gerçekten merak ettim:D
bide senin hakkında şöledir böledir diolar dorumu :D
siteden ben hariç en ifrit olduğun kişi kim :D
bide Linkleri sadece üyelerimiz görebilmektedir.;z.biz adlı bi site açakmı mehmet abi falanda yardım eder :D
adsl kullanıcı adın ve şifren ne bu soruyu özelden cevapla:D
istanbulla ciddi gelirsem bana ne yedirecen ben öle ucuz şeler yemem içmem biliosun demi
bide nie sitedeki herkıza aslıosun yavs anlayamıyorum seni söle gerçekten merak ettim:D
bide senin hakkında şöledir böledir diolar dorumu :D
siteden ben hariç en ifrit olduğun kişi kim :D
bide Linkleri sadece üyelerimiz görebilmektedir.ız.biz adlı bi site açakmı mehmet abi falanda yardım eder :D
1) kullanici adi: ALIRSIN sifre: BABAYI
2)OLM YKFU VE BENIM TEMEL GIDAMIZ OLAN SAMPIYONDAN KOKOREC:kopar:
3)ASLIDIGIMI BI SEN SOYLUYORSUN COCUKLUGUNA VERIYOR SENI AFFEDIYORUM:kopar: ABIN ASILMAZ KOPARIR:kopar:
4)SOYLE BOYLE DERKEN? ERKEKLIK KONUSUNA GIRMEYELIM KANITLAMA FELAN BIZ O MUHABBETI LISE 1 DE YAPIYORDUK
5)SENDEN BASKA CINS YOK:kopar: ABI DER SIRTINDAN VURUR
6) YOK BEN UGRASAMAM AMA SANA IPNEYIMBEN.COM ISIMLI SITEYI ACICAM KAC PARAYSA HARCARIM
neden bana hala o dürümü almadın ?
konyaya ne zaman geliceksin?
------
senin için aşk ne demektir?
en cok anneni mi seversin babanı mı ? :)
ünlü popstar ajdar hakkında neler düşünüyorsun?
*Maltepe buluşmasında kızları bırakmak aklına nerden ve niye geldi :)
*Konya'ya kimle gideceksiniz :) :)
*Siteden beğendiğin kız ya da kızlar kim ? :D :D
asparuh nickine nerden esinlendin:D
en son ne zaman alem yaptın:D :kopar:
daha sorcaaaaaamm:D valla bugün denetim var 2dk.içinde bunnarı yazdım gerisi gelcek merak etme;)
neden bana hala o dürümü almadın ?
konyaya ne zaman geliceksin?
------
senin için aşk ne demektir?
en cok anneni mi seversin babanı mı ? :)
ünlü popstar ajdar hakkında neler düşünüyorsun?
1) kanka durum isi sakata geldi bi dahaki gelisinde san 3 tane alicam delikanli adam sozunde durur:D
2)konyaya baharda gelicez kanka ama belli olmaz birgece ansizin gelebiliriz
3)kimyasal bir olay etki suresi max 6 ay insan beynin mallasmasi durumu:D sevgi saygi ayri bir olay ve daha onemli zaten zamanla olan ve olmasi gereken askin yerine sevgi saygi gelmesidir yoksa 10 sene ask surmes yani:kopar:
4)bu soruyu insana 5 yasindan itibarens orarlar ama cvp layan daha cikmadi yorum yok :D
5)anamur muzuna karsi cikita reklami yapan yabanci muz sirketlerinin bir ajani:kopar: :kopar:
*Maltepe buluşmasında kızları bırakmak aklına nerden ve niye geldi :)
*Konya'ya kimle gideceksiniz :) :)
*Siteden beğendiğin kız ya da kızlar kim ? :D :D
1)aklima gelmedi seyma alkolu verdi sonra kandirdi kanka beni kotu emellerine alet etti yanii:kopar:
2)ykfu, hakan:D bir ben birde sminroff gelicek bizimle
3)daha once cvp verdim tum bekar kizlari begenirim:kopar: :kopar:
asparuh nickine nerden esinlendin:D
en son ne zaman alem yaptın:D :kopar:
daha sorcaaaaaamm:D valla bugün denetim var 2dk.içinde bunnarı yazdım gerisi gelcek merak etme;)
1) tarihten bir sahsiyet ilgimi cekti begendim kullaniyorum memnunum herkese oneririm:D
2)du himm gecen ctesi yaptim hemde ne alemdi ama sonu iyi bitmediii:kopar: :kopar: :kopar: bilenler bilio
1)aklima gelmedi seyma alkolu verdi sonra kandirdi kanka beni kotu emellerine alet etti yanii
iftiraaaaaaaaaaaaaaa buuuuuuu ben dedımkı hasanda okuz dııldır bırakır ufuk dedıkı yok öküzlük var bıras sora yolda kendı gırdı eıdrne ıstıkametını :p puhuahauha
seymaaaa sen yol tarifini bilmessen ben napimm bunlarin alayi evlerinin yolunu bilmio bak arada itiraf edion ama ben dedim die beni seymaa kandirdi kankalar:kopar: :kopar:
seymaaaa sen yol tarifini bilmessen ben napimm bunlarin alayi evlerinin yolunu bilmio bak arada itiraf edion ama ben dedim die beni seymaa kandirdi kankalar:kopar: :kopar:
admınler ıkılı konusma yapıo bu uyarın sunu :D sorulara devam :melek:
bıze bı ask hıkaaaaayenı annatırmısın
aciklimi oldsun mutlu sonla bitenmi ama mutlu sonla biteni burda yasamam:kopar: :kopar: :utan:
aciklimi oldsun mutlu sonla bitenmi ama mutlu sonla biteni burda yasamam:kopar: :kopar: :utan::oke: acıklıyı annat kısa olsun senın yazını okuyamayız 65 saat :D
cok sevdim tornacisin dediler vermediler:kopar:
vermezlerse kaciriim dedim sie dediler:kopar:
vay beee ne aşk ama:D ne dokunaklı:D
şimdiye kadar annene anlattığın bi kıs var mı ciddi anlamda yoksa hepsinden ölesine bahseder misin?:D
maltepe deki esra'yı tanıomusun:D:D:D
askerliğini yabtınmı:D
hangi tür müziklerden hoşlanırsın?
sigara kullanıomusun:kopar:
vay beee ne aşk ama:D ne dokunaklı:D
şimdiye kadar annene anlattığın bi kıs var mı ciddi anlamda yoksa hepsinden ölesine bahseder misin?:D
maltepe deki esra'yı tanıomusun:D:D:D
askerliğini yabtınmı:D
hangi tür müziklerden hoşlanırsın?
sigara kullanıomusun:kopar:
1)anneme hic bahsetmedim ama yazlikta bizde kalan bir kiz arkadasim oldu:kopar: bahsetemem gerek kalmadi ama olesiende oldu sevdigimde oldu ama kader kismet
2)yok tanimiom ama tanismak isterim:D
3)yapmadim ama isi gucu bi ayarligim gidicem ama 2 sen var daha hersey vatan icin
4)pek musik ayir etmem ama metal felam sevmem kafam agrio
5)sigara kullanmiyorum:D ama uzun marlbora sigara degil cunku resmen haytin anlami:kopar: :kopar:
)pek musik ayir etmem ama metal felam sevmem kafam agrio
seni kınıyorum öncelikle :D
bide son zamanların patlama yapan şarkısı elma şekerim hakkında düşüncelerin neler :D
en son okuduğun kitap veya dergi isimi penthouse ve oyunçocuğu hariç mümkünse:D ne?
en son ne zaman bi loş ortamda bulundun(anladın sen):D
siteden hangi kıza bir sen bir ben birde bebek demek isterdin isim isitoz bu arada :D
bide Linkleri sadece üyelerimiz görebilmektedir.;z.biz adlı siteyi açınca benle merte modluk vercenmi :D
kardeşim anam ağlıo rapid premioum şifresini bir aydaha uzatmak için sende bi yardım etsen muhteşem olur neden yardım etmion :D
bide dinlediğin rock türkçe grup veya kişi varmı mor ve ötesi hariç onu dinlemeyen yok çünkü :)
hiç wirelesden kaçak bağlandınmı internete
telefon markan ne ?
bu saçma soruları acaba ben nie sordum :kopar::kopar:
seni kınıyorum öncelikle :D
bide son zamanların patlama yapan şarkısı elma şekerim hakkında düşüncelerin neler :D
en son okuduğun kitap veya dergi isimi penthouse ve oyunçocuğu hariç mümkünse:D ne?
en son ne zaman bi loş ortamda bulundun(anladın sen):D
siteden hangi kıza bir sen bir ben birde bebek demek isterdin isim isitoz bu arada :D
bide Linkleri sadece üyelerimiz görebilmektedir.ız.biz adlı siteyi açınca benle merte modluk vercenmi :D
kardeşim anam ağlıo rapid premioum şifresini bir aydaha uzatmak için sende bi yardım etsen muhteşem olur neden yardım etmion :D
bide dinlediğin rock türkçe grup veya kişi varmı mor ve ötesi hariç onu dinlemeyen yok çünkü :)
hiç wirelesden kaçak bağlandınmı internete
telefon markan ne ?
bu saçma soruları acaba ben nie sordum :kopar::kopar:
1) elam sekerim herzaman listemde severek dinliorus
2)en son okudugum kitap nihal atsiz tum siirler
3)los ortamda bulunali himm 1 ay olmustur arayi acammak lasim usun zaman
oldu
:kopar: :kopar:
4)bebek olayina hic girmeyi dusunuyorum ama isteyene gonullu olurum uretmine ama sonrasina karismam
5)bu site konusuna yukarda cevap verdim ama tatmin olmadin seni tatmin etmek benim isin degil:kopar: :kopar:
6)rapi mapid yok sana:D yardimi git belediyeden iste:kopar:
7)turkc rock sarkicisi valla kirac severim haluk levent bida ez bise yuksek sadakat oda kafile isimli sarkilarina koptum ondan
8)kacak wriless haram kullanmam ben ole seyler:D
9)nokia 6670
en sevdiğin yemek ne
yemek yapamısın evde yemek yapmasını biliyormusun
bi de sevdiğin yemeğin tarifini ver bizlere
en sevdiğin yemek ne
yemek yapamısın evde yemek yapmasını biliyormusun
bi de sevdiğin yemeğin tarifini ver bizlere
en sevdigim yemek patetes kizarmasi yanida kofte doner vs sayilabiir yani yeni nesil fast food cocuguyuz biraz
yemek yapmasini bilirim tabe sevdigim degilde mesela bezelye tarifi vereyim
(konserve alin ayiklamakla ugrasmayin):D
malzemeler
1 bas sogan
iki yemek kasigi salca
sivi yag
250 gr kiyma tavuk vs ne arzu ederseniz
tuz
felan filan
ilk once soganlari kavurun daha sonra kiyma ekleyip iyice kavrulana kadar bekleyinen basta yag koymayi unutmayin daha sonra salcayid aekleyin olee 15 dk kavurun bezelyeyyi ekelyin 2 bardak sicak su koyun 30 dk pissin almsana mis gibi bezelye yemegi:kopar: :kopar: :kopar:
Benim hakkımdaki düşüncelerin nelerdir?
Buluşmada unutamayacağın bişi yaşandımı?
Buluşmada seni sinir eden bişi oldumu?
Benim hakkımdaki düşüncelerin nelerdir?
Buluşmada unutamayacağın bişi yaşandımı?
Buluşmada seni sinir eden bişi oldumu?
soguksun injii buzdolabi gibi :kopar:
hayatinim en kotu bowlingini oynadim ufuga yenildim daha ne olsun:kopar:
olmasdi desem yalan ulenn iki saat nie beklettniz:D
aslında ben soğuk biri değilim ama ilk zamanlar böyle oluyo hep... Çok aşk olsun kalbimi kırdın bana soğuk demekle yanlış anlaşılma olmasın die fazla samimi olmuyom kimseyle....kahretsin çok utangaçım :utan: :utan:
gelelim klasik soruma beni bana annat ama yalan söleme:D
o buluşmada nası eğlenirsin ben yoktum çünkü senden beklemezdim protesto edip gitmezdim :D
sana attığım şarkılar nasıl güzelmi
gelelim klasik soruma beni bana annat ama yalan söleme:D
o buluşmada nası eğlenirsin ben yoktum çünkü senden beklemezdim protesto edip gitmezdim :D
sana attığım şarkılar nasıl güzelmi
seni kim anlamiski fatih ben anlatayim biraz fazla kemalist ATATURKUN kendisinden bile umidim benim yolumdan gelmen :D milliyetci ATATURKCU biraz fazla israrci yasina gore fazla ukala fazal bilgili ama iyi bir insan fatih
bulusmada yoksan benim sucummu benim bildigim fatih atlar gelirdi ama nafile bekledim yalan oldun fatih
attigin sarkilar guzel ama hep bir tarza yogunlasmissin biraz daha degisik sarkilar istiyorum tabe bide istedigim sarkilari bir bulabilsen:kopar: :kopar:
byminiği ilk tanıdığındaki ve şuanki zamanlar arasında görüşlerin, farklılıkları?
sence arabadaki el senanın mıydı? yoksa byminiğin mi ?
arabada byminik neden hep dısarıya baktı? (bu bir protesto muydu)
byminiği ilk tanıdığındaki ve şuanki zamanlar arasında görüşlerin, farklılıkları?
sence arabadaki el senanın mıydı? yoksa byminiğin mi ?
arabada byminik neden hep dısarıya baktı? (bu bir protesto muydu)
byminik aramizda ciddi gorus ayriliklari olsada aslinda iyi bir insan ama tartismaya cok yatkin oysa fatih ve ben oylemiyiz:kopar: :kopar: saka bir yana kendisine kin gutmesemde dunya goruslerimizdeki farklilik bizi biraz zit kutup yapiyor siyaset haricinde anlasamadigimiz bir nokta yok:D
walla haylazim memedim el konusu yoruma acik bir konu keskec videoya cekseydin tekrar tekrar izler yorum yapardik oynat ugurcugum hesabi ama elin kimin oldugu onemli degil senin o anda ne hissettigin eger hosuna gittiyse elin sahibinin onemi yok bence:kopar: :kopar:
minigin disari bakmasi olayina gelince iki ihtimal var ya korkusundan onune bakamadi disar bakarak baska seylere odaklandi yada abdestinin kacmasini engellemek icin ortamdan kendini soyutladi:utan: :kopar: :kopar:
Son sorularımı sorayım bari;
*Sitenin yeni gizli aşıkları (Minik ve Kardelen) hakkında ne düşünüyorsun.
*Cem uzan niye başbakan olamıyor
*Voleybol oynamak istersen siteden kiminle oynamak istersin niye? :D :D
*O gün buluşmada arabada arkada neler oldu, siz niye o kadar hızlı gidiyordunuz, kimden kaçıyordunuz :D :D :D
* Bii daha buluşmaya gelecen mi :)
:D
Son sorularımı sorayım bari;
*Sitenin yeni gizli aşıkları (Minik ve Kardelen) hakkında ne düşünüyorsun.
*Cem uzan niye başbakan olamıyor
*Voleybol oynamak istersen siteden kiminle oynamak istersin niye? :D :D
*O gün buluşmada arabada arkada neler oldu, siz niye o kadar hızlı gidiyordunuz, kimden kaçıyordunuz :D :D :D
* Bii daha buluşmaya gelecen mi :)
kutlarim boyle olacagi belliydi zaten kokusunu almistim:kopar:
cem uzan basbakan olursa bende cumhurbaskani olacagim icin onune tas koyuyorlar konu cem degil benimm yanee:D
seymayla oynamam o kesin duyumlarima gore sike yapiyomus 4 elle oynadigi soyleniyor mehmetle oynardim ama yemekten sonra bir okuzuy iyebildigi icin yemek sonrasi hareket edemiyor kelepir rakip olurdu:D
ben aslinda hiz yapmam ama arabda dier insanlarin gormemesi gereken seyler oldu bu neden hizli gittim afise olmayalim die daha baski yapmayin aciklamam:kopar:
bi daki bulusmaya geliimmi die anket acicam yeterli cogunluga ulasirsa istekler gelirim ole bedavaya gelmek yoqq:gul:
Sence hayatın anlamı ?
Hayattada 3 yanlış 1 doğruyu götürürmü
Kıramayacağın beraber boğazdan atlayalım dese olur diyeceğin biri varmı ?
Neden yalan yanlış asılsız haberlere kanıyorsun ( Örnek : Sitenin yeni gizli aşıkları (Minik ve Kardelen) hakkında ne düşünüyorsun. )
En büyük hayalin ?
Sence hayatın anlamı ?
Hayattada 3 yanlış 1 doğruyu götürürmü
Kıramayacağın beraber boğazdan atlayalım dese olur diyeceğin biri varmı ?
Neden yalan yanlış asılsız haberlere kanıyorsun ( Örnek : Sitenin yeni gizli aşıkları (Minik ve Kardelen) hakkında ne düşünüyorsun. )
En büyük hayalin ?
HAYATIN ANLAMINI BILSEM MINIK FILOZOF OLURDUM:D ama bence hayatta herkesin bir gorevi var ve bu gorevi basarmak icin calismali
yanlislar dogrulari goturmez minikim sen yaptiysan yanlis degilir ya yap yada pisman olma
yeterli gazi verirseniz hepinizle bogazdan atlari (tabe promil orani 50 yi gecmek sarti ile):kopar:
yanlis haber dediklerin gerceklerin ta kendisi yani sen adminler yalancimi diyorsun aa:D
en buyuk hayalim siyasi olur soylememeyi tercih edrim
kisisel bir hayalim yok kader kismet diyoruz;)
ölümüne kankam dedigin biri varmi????
Dün gece nıe bızı ılla sarıyere gotumek ıstedın sahılde bıze bısemı yapıcaktın
Sence hakan gerçekten 24 cm mi :haha:
Dün söledınız gıbı gercekten ufukla evlencekmısınız? :haha: :haha:
Benım ıcın ne dusunuosun nası bırıyım sence :)
hayatında hiç bi kısa şiddet kullandınmı:D
sarhoştum hatırlamıorum dediin bi anın oldu mu:D
son sorum benim hakkımda ne düşünüosun:D dooruları söle baq:D bi daha soru sormıcam:D
Dün gece nıe bızı ılla sarıyere gotumek ıstedın sahılde bıze bısemı yapıcaktın
Sence hakan gerçekten 24 cm mi :haha:
Dün söledınız gıbı gercekten ufukla evlencekmısınız? :haha: :haha:
Benım ıcın ne dusunuosun nası bırıyım sence :)
aslinda sizi sarhos etmekti amacim sonra artik zaman ne gosterirse ole olucakti ama hemen uyandiniz cark ettiniz yanee demek size baska taktiklar uygulamak lazim:kopar:
hakan olsa olsa 24mm olur oda 2.4 cm eder yani bu soruyu daha iyi cevaplayacak arkadaslar aramizda var ben bosa konusmiyim bareee:D
ufukla zaten bis evliyiz seni kuma alcaktim ama kabul etmedin:D
senin icin ne dusunuorummm walla gusel hos kizsin da ben benden deli olanlari sewmem aslinda:kopar: :kopar:
hayatında hiç bi kısa şiddet kullandınmı:D
sarhoştum hatırlamıorum dediin bi anın oldu mu:D
son sorum benim hakkımda ne düşünüosun:D dooruları söle baq:D bi daha soru sormıcam:D
walla kullanmadim ama kullanmakata istemem korumakla yukumlu oldugum bir seye zarar vermek istemem ama tabii bazi istisna durumlar olabilir mesela boynuz takma gibi o zamn siddet cosum olabilir:D :D
evet oldu cok sarhostum dusup kafami vurmusum sabah uyandigimda bu sislik ne bea dedigim oldu onun haricinde pisman oldugum pisey yapamdim yanee:kopar:
ebru seni sevmeyen olsun bea :D benim ve fatihin geceleri mesai arkadasiimzz oluon sewiorus seni ebuu
Hayat çok güzel, ama bir de _____ olmasaydı... (boşluğu tamamlayabilirmisin?):
Kendinde en nefret ettiğiniz özellikler nelerdir?:
bu Şarkı Benim Şarkımdır Dediğin Şarkı Hangisi?
alllllll sana soruuuuuuu:):))
evet arkadaşlar bugün pazartesi, asparuh(hasan) arkadaşımız ebrulinin haftanın konuğu olmasını istedi. Kendisine verdiği cevaplardan dolayı teşekkür ediyoruz. Konu kilitlenmiştir.
vBulletin v4.1.11, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.