Orijinalini görmek için tıklayınız : msn de sizi en cok ne gıcık ediyor?...
hadi bakalım kolay gelsin
ya gıcık gıcık smile harflar yazdığındanda bişi anlaşılmıo copy paste yapıom bazen ifrit oluorum her harfe bi smile konulmasına yazıdnın biçimini mahvediyor tabiki oynak harfler:D
ya harfler neden oynarki okunması için değilmi oynatmayın şu harfleri
oynak harfler + bırının 60 kere onlıne-offlıne yapıp oturum acması ekran cosuyo sınır oluorum
KRONİK öğRENci
06-01-07, 15:04
oynak harfler + bırının 60 kere onlıne-offlıne yapıp oturum acması ekran cosuyo sınır oluorum
hakkaten haaaaa
aynen valla
yani merte gıcık oluonuz :kopar::kopar::kopar:
yani merte gıcık oluonuz :kopar::kopar::kopar:
+111 :kopar:
Maniacdevil
06-01-07, 17:04
ya gıcık gıcık smile harflar yazdığındanda bişi anlaşılmıo copy paste yapıom bazen ifrit oluorum her harfe bi smile konulmasına yazıdnın biçimini mahvediyor tabiki oynak harfler:D
+1 bu arada 2 msj için:hade len lazım oluo işte bazen:D
KRONİK öğRENci
06-01-07, 17:20
ya niye mert daha hic msn de renkli kelime yazdığını gormedim
KRONİK öğRENci
06-01-07, 17:39
konuyu bolme bi dur oynak harfseni
titreşim...smileylerle aşk yaşıyorum zaten onnara lafım yok :p
Darkblue&blue
06-01-07, 17:59
dıng dıng dıng dıng die online oldum:D siz olamadınız der gibi
tekrar tekrar oturul açılması hakketen insani bayıyor yani:)):DD
Maniacdevil
06-01-07, 18:03
dıng dıng dıng dıng die online oldum:D siz olamadınız der gibi
tekrar tekrar oturul açılması hakketen insani bayıyor yani:)):DD
:silah: :agla: bi daha öle msn açmıcam işte:D
miss_cileke$
06-01-07, 18:03
+2652365235:D :D
Darkblue&blue
06-01-07, 19:07
bak aglama bende aglarım ama:((((:agla::agla:
tek sen deilsin yavss :DD
her harfe bi smiley koyulmasından
85734985495739876398475398475983475398475 defa oturum açılmasından
titreşim gönderenlerden
msnin dilülüt,dınınııt seslerinden
beni engelleyenleri şak diye sil diye bi seçenek olmadığından
netten düştüğümde saatler sonra haberdar ettiğinden dolayı
msne gıcık oluyorum !
dainty_girl
07-01-07, 00:48
işim var dediğim halde ısrar etmelerıne sınır oluorum yaa
+1500
çevrim içi olupta çevrim dışı görünenlerden
ya ben meşgul yaptığımda yada dışardaysam millet hala yazmaya devam ediyor sinir oluyorum.müsait olsam zaten meşgul yada dışarda yapmam :) sürekli meşgul yapan bi insanda değilim..artık engelledim ve daha huzurluyum :)
ya tam önemli birsey yazarken birisi titresdm gönderiyo bende bakmiyom otomatik onun sayfasi aciliyo bende o sayfaya devam yaziyom bakmadan :(
KRONİK öğRENci
08-01-07, 17:27
işim var dediğim halde ısrar etmelerıne sınır oluorum yaa
sonsuz + puan
sonsuz + puan
sen niye yapıyon peki canım benim ?
kadir abiiiii diyip deli ediyon beni elalemin evinde ?
KRONİK öğRENci
08-01-07, 21:04
aman bi kere onem liydi
anlattım.anlamışsındır umarım...
saçmasapan şekilli hareket eden harflere kıl oluyorum benle konuşurken onları etkisiz hale getirmeniz önemle rica olunur
tabiki oynak harfler ne anlıyorlarsa oynatınca harfi koca koca harfler oluşuyo
msn'min açılmamasına sürekli düşüp düşüp durmama sinir oluyorum:agla:
hiçbirşeye sinir olmuyorum
oynak harfler ve herkesin bir anda yazması
oynak harfler .. Neffffreeeett ediyorummmmm..
wizZZzZzzzZZZzzzz lereeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
sürekli titretenlere
oynak harflere zaten bi anlam veremiyorum ne gerekse
$ekilli harflerle yazismaya calisanlardan nefret ediyorum ....
onlari duzelt sonra konus benle derim herzaman :D
mesgulum veya yokum yaziyorsun ama yinede yaziyolar ya:D geLde sinirLenme:D
renk katsin diye yazmios dimii:D:D
bazilarina serbest ama:) cok yakin arkadasLarim gibi:)..gerisine ne olyosa:D:D
Sükût-u Hayâl
06-09-07, 23:39
ben destan yazarım,karşımdaki ok,hımm yazar geçiştirir. :D ozaman boğazlayasım geliyor,eğer erkek arkadaşımsa sövüyorum yüzüne karşı:D Bayan ise bir daha yazmıyorum ona :D :D İstediğin kadar yaz iplemiyorum seni gibilerinden hissediyorum :p
gibrasim dan :D nefret ediorum ama cvp veremedim zaman bana bak der gibi gipratanlardan
bu ara msn de en çok asparuh'a gıcık oLuorum :D annadın sen böööö :p
Pek sık kullanmıyorum artık dolayısıyla sinir olcak bişi yok :D:D
msnde rahat olup iyi niyetler kullanip kendini oldugundan farkli gösteren "arkadasLara" bu ara anlam veremiyorum e haliyle sah damarim atio ve sinirleniyorum=)
bu ara msn de en çok asparuh'a gıcık oLuorum :D annadın sen böööö :p
hade ordan makara kaldıramayan espırıanlama kabılıyetı sıfırın altında olan ınsan :D ne cumle kurdum beeee:kopar::kopar:
Beni sinir eden şey herkesi hemen hemen sinir ediyomuş hareketli harfler çok sinir sevmiyorum hiç :hıh:
arda arda açılcan msnlere sinir oluyorum dang dang ne zevk alıyolar bunu yapmaktan hiç anlamıyorum:D
hade ordan makara kaldıramayan espırıanlama kabılıyetı sıfırın altında olan ınsan :D ne cumle kurdum beeee:kopar::kopar:
senin espirini yesinLer :cigara: süper cümLe kurdun her zaman ki gibi :kahve: seninde espiri anLama kabiLiyetin sıfırın aLtında cnm :emzik:
espiriden anLamayanLara sinir oLuorum dermişim:slk::slk:
By_MotoBike
07-09-07, 19:06
abi beni sinir eden olay titreşim bi olaydan sonra çok sinir olmaya başladım ki sormayın gitsin acaip rezil oldum onun yüzünden onun için ben titreşime uyuz oluyom abi
oturum açıpta bende ona selam vermeye mecburmuşum gibi hisseden ve üst üste işim var dediğim halde titreşim yollayan tiplere gıcık oluyorum.ığğyy
oturum açıpta bende ona selam vermeye mecburmuşum gibi hisseden ve üst üste işim var dediğim halde titreşim yollayan tiplere gıcık oluyorum.ığğyy
aynen öle ne anlıyolar böle yapınca anlamıyorum....
oynak harfler... bide şu smiley varya :S görünce kafa göz dalasım geliyo... antipatim var bu smileye... sebebini bende bilmiyorum gerçi...
:D kullanabilsem sölicemde :D:D
en meşgul anında sana aylarca selam bile vermeyenlerin aynı anda yazmaya başlaması:kopar::kopar::kopar:
en meşgul anında sana aylarca selam bile vermeyenlerin aynı anda yazmaya başlaması:kopar::kopar::kopar:
aa hayret bi fenerlinin konusmasi dememissin :gulkiz:
aa hayret bi fenerlinin konusmasi dememissin :gulkiz:
bak yeminle ilk önce onu yazacaktım sonra vazgeçtim:kopar:
bak yeminle ilk önce onu yazacaktım sonra vazgeçtim:kopar:
aaah inanmim benimi dusundun çok saaooll :kopar:
oynak harfler delirtiyor beni. onları çözmeye çalışmaktan ne yazıldıgını okuyamıyorum :@
sweet_lady
05-04-08, 23:01
sürekli titreşim yollayana sinir oluyorum.
babuş msn ha bire açılıp kapanıyo ana avrat düz giriyom bizde kızların yazdığı nicklere uyuz oluyorum
yharın halacaıııııım geLioooo Yuphiii
ya banane halandan ala alaaa
Herkes aynı anda mesaj yazınca bilgisayar kasılıyor ben de sinirleniyorum.Ama önceliği kızlara ayırıyorum :D
mesgul yapmısken ısrarlarla karsı tarafın mesaj atması:)
gec cevap alıyorum ozaman kızıyorum bide hadi anlat deyince kızıyorum...
oynak harflere sinir oluyorum.bakıyorum anlıyana kadar zaman geciyo bende kişiyi engelliyip kurtuluyorum:kopar:
diSheKartaL
21-05-08, 00:44
Herkezin Bir Anda Msj Yazması. Uyuz Oluyorum Ya :d O Kadar Canım sıkılır Bir Allahın Kulu Yazmaz. Biri Yazar İşim Olur, Hepsi Huraaa Başlar :haha: Cevap vermiyorum Diye Çok Kişi Msninden Sildi Beni :gulkiz:
DrinktogetdrunK
21-05-08, 01:30
yerli yersiz titresm yollayanlara :D deli oluyorum
aslında hepsi ama en cok oynak harfler yazıyı okuyamıyorum bazn
su aralar msnin kendisine gicik oluyorum:)
oynak harfler, herkesin bi anda yazmaya başlaması yaa bide hemen kendi merak ettiklerini soruyolar sorularda bitmiyo ki cevap yazmaktan...bide nedense herkes msneye girmemi bekliyomuşşş yaff o kadarda görüşüyoruzz msndekilerle.
ayyy herkesin aynı anda bişi yazması ve oynak harfler sinir oluyorumm çileden çıkarıolar yaa adamıı .....
sık sık atılan titreşim ve fazla smiley kullanımı
:kopar::kopar:ben de öle yapıyorum smiley kullanıyorum
bn ne kadar bb.. dersem onlarda o kadar bb.. dio
çözüm;
kimseye bişi demeden çıkmak :D
titretene küfür ediyorum ..:sefkat:
miss california
07-08-09, 13:43
herkes biranda yazınca kime ne yazcamı şaşırıyorum. bazen sakat oluyo işte:D
titretene küfür ediyorum ..:sefkat:
aynen :oke:
oynak harflere sinir oluyorum.. bazen bendede kayıtlı olmuş oluyo yazarken birden çıkmasınada sinir oluyorum :D
:s20::s20:oynak harfler iki de bi oturum açılması ve habire gönerlen titrewşimm deli oluyom yaaa
hele o oynak harflere okuyacam diee cnm çıkıyo kimin de harf yok zaten her harfe smilley düşmüş deli ediolar beni
mersindelikanlısı
27-01-10, 15:51
titresim
oynak harfler
herkezin bir anda mesaj yazması :Dyetermi:deli:
herkezin bir anda mesaj yazması
vBulletin v4.1.11, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.