Orijinalini görmek için tıklayınız : Olmuyor Olmuyor
Cok DerDim Var CoooooOOooKK ßi kiz tavlayamadim gitti HayLaz Abi bana TAktik VersEne :agla::agla:
ne beceriksiz sin sen de kadeşim :gulll:
kelin içacı olsa kendi başına sürer miş:D
Ben ayarlıyorum da ne oluyor bak gine ayrıldım
imaJ DeişTir ßeLki iŞe yarar:D:D
senin dert olarak benimsedeğin kız tavlamaksa yuhh derim neyse arkadaşım önemli olan bir kız tavlamak değil önemli olan doğru diyeçeğin kişi karşına çıktğında ne şekilde davranman bunuda bizim anlatmamızla biyere varçağını düşünmüyorum zaten o aşk seni alp götürüçek biz nedesek boş .
hadi hayırlı aşklar..... :D
:D haylaz abisi taktik istiyor nerlerdesin:kac:
mersindelikanlısı
11-02-09, 18:32
Ben ayarlıyorum da ne oluyor bak gine ayrıldım
aynen yha bizde çok ayarladık fakat kendimize bulamadık:D:D:D
MaKfAlİcEtAğErİ
11-02-09, 21:09
darlanma şeker kardeşim yakında gazeteler promosyon olarak verir:)
senin dert olarak benimsedeğin kız tavlamaksa yuhh derim neyse arkadaşım önemli olan bir kız tavlamak değil önemli olan doğru diyeçeğin kişi karşına çıktğında ne şekilde davranman bunuda bizim anlatmamızla biyere varçağını düşünmüyorum zaten o aşk seni alp götürüçek biz nedesek boş .
hadi hayırlı aşklar..... :D
sana katılıyorum.
mersindelikanlısı
18-02-09, 21:07
ewt cidden öle oluyor aşkı sen arama aşk seni arasın:oke:
yafff bende elimdeki kuşları kaçırıyom .
gel konuşalım diolar fakat işten dolayı kafayı kıza veremiom . . şöyle kolay yolla onlar benim yanıma gelse ne güsel olurdu ama :D
en son 3 hafta önce kız arkadasımdan ayrıldım . bana çok soğuk olduğumu söledi . bende dedim kızım daha ne yapmamı beklion:kopar::kopar:. kardeşim sende gel mersine sana bulurum istediğin kadar :D
mersindelikanlısı
20-02-09, 20:35
yafff bende elimdeki kuşları kaçırıyom .
gel konuşalım diolar fakat işten dolayı kafayı kıza veremiom . . şöyle kolay yolla onlar benim yanıma gelse ne güsel olurdu ama :D
baroox bak üste ne demişim aşkı arama elinde sonunda o seni gelir bulur zaten:oke::):)
ağla yüreğim
11-05-09, 23:00
bi başkasının taktiği ile değil kendi taktiğinle ayarlamalısın
nolacak bu gençliğin hali:D
aman tek derdin bu olsun hayattaki Allah başka dert vermesin....:)
vBulletin v4.1.11, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.