Orijinalini görmek için tıklayınız : erkek kadına karşı..:)
>>>>Yeryüzündeki bütün canlıların gözleri sadece bakıp
>>>>görmeye
>>>>yaradığı
>>>>halde kadınlar gözleriyle neredeyse bir
>>>>tek ortalığı
>>>>süpüremez...
>>>>
>>>>Sever, sevişir,
>>>>beğenir...
>>>>Döver,
>>>> küser, barışır...
>>>>Nefret eder, hesap
>>>>sorar, azarlar...
>>>>Kovar, çağırır, alay
>>>>eder...
>>>>Erkek de bir insanoğlu, o da
>>>>yapar''demeyin! Erkekler her
>>>>durumda
>>>>öyle bön bön
>>>>bakarlar. Asla ne demek istediklerini
>>>>anlamazsınız.
>>>>
>>>>Gözlerini konuşturan
>>>>sadece kadınlardır.
>>>>Çocukluğunuzu
>>>>düşünün...
>>>>
>>>>Annenizin bin türlü bakışı gelecektir
>>>>aklınıza.
>>>>
>>>>''Misafirler gitsin ben sana gösteririm''bakışı
>>>>...
>>>>''Hadi artık odana git, yat'' bakışı
>>>>...
>>>>
>>>>''Ağzını
>>>>şapırdatma!'' bakışı ..
>>>>''Kıçım tutulsaydıda seni doğurmasaydım''bakışı
>>>>...
>>>>''Aynı babası !'' bakışı ..
>>>>Babanızdan bir bakış
>>>>var mı
>>>>aklınızda?
>>>>
>>>>Hiç zannetmiyorum
>>>>olduğunu. Babayla göz göze bile gelinmez
>>>>öyle zırt pırt.
>>>>
>>>>Simdi de
>>>>büyüklüğünüzü düşünün...
>>>>Kaç kadın bir
>>>>bakışın peşinden
>>>>gitmiştir?
>>>>
>>>>Hiç.
>>>>
>>>>Peki kaç erkek bir bakış
>>>>uğruna evi ocağı terk etmiştir
>>>>
>>>>Çoook.
:claps: :claps: :claps: son benzetme cok yerıne oturmus :D
En iyisi bu ya :D
''Misafirler gitsin ben sana gösteririm''bakışı
ben bunu ilerde kesin yaparim :D :D :D :D
Darkblue&blue
06-01-07, 14:30
En iyisi bu ya :D
''Misafirler gitsin ben sana gösteririm''bakışı
ben bunu ilerde kesin yaparim :D :D :D :D
:DD+5
KRONİK öğRENci
06-01-07, 15:09
niye şimdiden başla cihad abi
By_MotoBike
04-10-07, 01:36
''Hadi artık odana git, yat'' bakışı
Bizim evde genelde bağırışmalar olur bu gibi durumlarda :D:D:D:D
sessiz_gemici_86
04-10-07, 01:39
benim bakışlarımda beterdir ha valla hatun diyo öle bakmada sokak ortasın bağır daha iyi
ee bakışlar önemli tabi
doğru biz bir bakışımızla demiri eritiriz:kopar:hatta ayna karşısında çalışmalar bile yaparız.böyle bakıncamı daha etkili yoksa böylemi:cigara:
By_MotoBike
04-10-07, 01:54
hatta ayna karşısında çalışmalar bile yaparız.böyle bakıncamı daha etkili yoksa böylemi:cigara:
bak buna inanırım işte ya bu kadınlar ne yapıcaksa herşeyi önce ewde deneme testinden geçirip öle uygulamaya sokuyolar :D:D:D
bak buna inanırım işte ya bu kadınlar ne yapıcaksa herşeyi önce ewde deneme testinden geçirip öle uygulamaya sokuyolar :D:D:D
o yüzdende hiç yanılmıyoruz:kopar:
By_MotoBike
04-10-07, 02:08
o yüzdende hiç yanılmıyoruz:kopar:
ahahahaha :D:D:D o neden oluyo kadınlar kendilerine güevnmiyolar biz erkekler ise kendimize her daim güvendiğimiz için hiç öle bişeye gereksinim duymuyoz :kopar::kopar::kopar:
sessiz_gemici_86
04-10-07, 02:10
ahahahaha :D:D:D o neden oluyo kadınlar kendilerine güevnmiyolar biz erkekler ise kendimize her daim güvendiğimiz için hiç öle bişeye gereksinim duymuyoz :kopar::kopar::kopar:
haklısın abi nedeni bu kesinlikle
hiçte bile alakası yok:hıh:biz her zaman planlı programlı hareket ediyoruz yanılma payı bırakmıyoruz.siz hep gafil avlanıyorsunuz::melek:
By_MotoBike
04-10-07, 02:13
hiçte bile alakası yok:hıh:biz her zaman planlı programlı hareket ediyoruz yanılma payı bırakmıyoruz.siz hep gafil avlanıyorsunuz::melek:
ahahahah bak bak nasıl çamur atıyosun iki dakikada hea bizde plan yaparız ama yapıcağımız işlere plan yaparız öle yok şöle yürüyüm yok böle giyiniyim :D:D biz lerde hiç gafil avlanmadık:D:D
ahahahah bak bak nasıl çamur atıyosun iki dakikada hea bizde plan yaparız ama yapıcağımız işlere plan yaparız öle yok şöle yürüyüm yok böle giyiniyim :D:D biz lerde hiç gafil avlanmadık:D:D
niye yürümek giyinmek iş değilmi yani?biz sizin için değil zaten kendimiz için giyinir süsleniriz:makyaj:
By_MotoBike
04-10-07, 02:22
niye yürümek giyinmek iş değilmi yani?biz sizin için değil zaten kendimiz için giyinir süsleniriz:makyaj:
Hz.Allah nasıl yürüme şekli werdiyse öle yürürsün:) ama kadınlar ne yapıyo sağ bacaklarını öne attığında sol bacağının üstüne çıkıcakmış gibi yürüyolar ne anlıyolarsa ondan hiç anlamam ben :D:D:D biz ise nasıl rahat edersek o şekilde yürürüz :D:D
Hz.Allah nasıl yürüme şekli werdiyse öle yürürsün:) ama kadınlar ne yapıyo sağ bacaklarını öne attığında sol bacağının üstüne çıkıcakmış gibi yürüyolar ne anlıyolarsa ondan hiç anlamam ben :D:D:D biz ise nasıl rahat edersek o şekilde yürürüz :D:D
aman iyi Allah sizi özel yaratmış zaten hiç eksik yanınız yok:kopar::kopar:
By_MotoBike
04-10-07, 02:29
aman iyi Allah sizi özel yaratmış zaten hiç eksik yanınız yok:kopar::kopar:
:kopar::kopar::kopar: cicada beni yanlış tanırsın alınırsın bişi dicektim wazcaydım :D:D eksik yanımız yok Allah'a şükür :D:D
:kopar::kopar::kopar: cicada beni yanlış tanırsın alınırsın bişi dicektim wazcaydım :D:D eksik yanımız yok Allah'a şükür :D:D
ne söylemek istiyorsan söyle alıngan değilimdir:oke:eksik yanınız var demedim ayrıca.ama biz sizden daha özenliyiz genelde.anlatmak istediğim buydu
By_MotoBike
04-10-07, 11:36
ne söylemek istiyorsan söyle alıngan değilimdir:oke:eksik yanınız var demedim ayrıca.ama biz sizden daha özenliyiz genelde.anlatmak istediğim buydu
özenlisiniz tabi biz erkeklerde o kadar masraf yapsak bizde özenli oluruz biz doğallığı severiz :D:D:D
MaKfAlİcEtAğErİ
04-10-07, 12:35
ne kadar doğru sözler:claps::claps::claps:
vBulletin v4.1.11, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.