Orijinalini görmek için tıklayınız : Çizgilere basmadan yürümek....
evet itiraf ediyorum
Teomanın zamparanın ölümü-1 adlı şarkısının;
''Tanırsınız benim gibileri boş sokaklardan
Çizgilere basmadan yürümeye çalışan insanlardan''
sözlerini duyana kadar sadece kendimin çizgilere basmamak için gayret gösterdiğini sanıyordum. ama şimdi birininde olduğunu biliyorum. sizin varmı böyle bir takıntınız.
Linkleri sadece üyelerimiz görebilmektedir.
varrr çizgilerin birleşimine basmak :d
kaldırım taşlarını saymak ve kaldırım kenarında denge sağlayıp yürümek...haylaa aynı yapıyoyummm :p
miss_cileke$
06-01-07, 18:06
eskiden vardı şimdi pek kalmadı... :D:D
bende de var ya:)farkında olmadan yapıyorum,bi ikikere çizgiye bastığım zaman sinirleniyorumsonra kendime geliyorum:)enteresan bi olay.
kaldırım mühendisi olcakmışım ben ama son anda kurtulmuşum ne uyuz bişey taşları saymak :D:D:D
aynen ya bende basmamaya çalışıom basıncada sinir oluom yafs. ama yavaş yavaş bunuda hallettim artık fazla takıntım kalmadı gibi :)
jasmine_1903
11-05-07, 20:42
benımde wardı oyle takıntılarım:)nede olsa herkes bıraz nerotik:)ben artık sarkı soylerken hecelere ayırıom ıcımden we parmaklarımla kafıyelerıne bakıom :))
Bende de vardı bi ara çizgilere basmamaya çalışmak.Sinir olurdum.Artık yok çok şükür.
hepimis gecirmisiz demekki :D taslari saymak ve cizgilere basmama takintiSi...
evet bendede var dıöle şey...yolda yürürken kare kare mermerlerin ortasında basıyordum...sankı çizgiye basarsam bişe olcakmış gibi geliyodu...;)
bende kaldırım taşlarının arasındaki çizgilere basmamaya çalışırım çoğu zaman... enteresan bir takıntı :)
evet bendede vardı artık kalmadı böyle bir takıntım
By_MotoBike
02-08-07, 19:13
ben genelde merdivenleri sayarım ve yerdeki çizgilerin köşelerine basmaya çalışırım :D:D:D
çizgilere basmamak, çapraz taşları gözle takip edip nerede bittiğine bakmak, kaldırımda aynı renklere basmak :D
ben farketmiyorum bile cizgi felan :d alla alla kendimi tuhaf hissettim siz neden dikkat ediyonus ben edemiyom :D hmmm=)
ben çok dikkat ederim basamam hep atlarım :d
bende yere bakarak yürüdüğüm zaman çk dikkt ederdim..bi daha ki çizgiye kadar tek adımda gelmek için zıplardım nerdeyse:)
şimdi kalmadı öle bişi :)
sahte_prenses
25-12-07, 19:29
bendede rakam takıntısı var yha halada vardır onları böle bi düzüne sokmak istiyorum topluyorum cıkarıyorum 10 ve 10 un katları yapmak için elimden gelse yeni bi işlem icad edicem ha sinir geliyor :)
black_woman
25-12-07, 19:55
bende genelde çizgilere basmadan yürümeye çalışırım:):) yada sadece çizgilere basarak yürümeye..oda yere bakarak yürüdüğüm zamanlar:D:D
bazen yürürken içimden sol sağ sol sağ diye tempo tuttuğumu duyuyorum:Dve çayımı içmeden önce şekerini atıp karıştırdığımda mutlaka çay kaşığıyla tadına bakmak gib bir takıntım var vazgeçemiyorum:D
evt ya cizigilere basmama takıntısı
tek bende var sanıyodum bi aralar :gul:
notinlove16
14-11-08, 14:57
çizgilere basmıcam diye yürüyüşüm bile değişiyodu.artık yok.şimdi de plaka okuma takıntısı başladı:)
çizgilere basmak değilde merdivenleri ikişer ikişer çıkma takıntıs var bende..zira evime çıkabilmek için 150 merdiven sayıyorum..:D:D ha bide yürüyen merdivenlerde hep ayağımı kaptıracağım korkusu yaşarım bi ordaki çizgilere basmamaya gayret ederim..:D:D:D
konuyu açalı nerdeyse 2 yıl olmuş:)
artık bendede kalmadı bu takıntı...fakat şimdide plakaların rakamlarını okey taşları gibi görmeye başladım :D kaç bekliyorum die düşündüğüm oluyor :p
ben arabayla giderken apartmanların katlarını sayıyorum :D belli bi sayı belirliyorum aklımdan ona tamamlamaya çalışıyorum falan. . . Eğleniyorum :D arada bir arabaları sayarım.
tv izlerken oyuncuların üstündeki renkleri sayardım eskiden ama artık pek yapmıyorum :D
bende de var böyle bi takıntı:(
herzaan deil ama özellikle yanlız yürürken çizgilere basmamaya veya desenlerin ortasına basmaya calışırım.
bende cizgilere basmadan yürüyorum..arkada$larla gezerken hep sol tarafta yürüyorum sol yanim bo$ kalmasi icin :D eger sol yanim bo$ olmazsa daraliyorum sklyorum acayip bi$eyler oluyo bana:D
kaldırım taşlarının ortasına basma, çizgiye basmamak gibi takıntım oluyo yolda, sonra bir anda kendime geliyorum:kopar: yol cizgilerini sayıyorum bide kısa şeritleri sonra pes ediyorum:kopar:
Tabela okuma takıntısı var bende de
civciv mehtap
08-05-09, 11:14
bendede var arkadaşlar kaldırım taşlarını saymak ayrıca attığım adımları saymak gibi takıntılarım ilginç bi olay neden kaynaklanıyo acaba bence her insanın bi takıntısı vardır birçok hemde..
Tabela okuma takıntısı var bende de
o takinti bendede var...cok takintiliyim ya say say bitmez:)
_Şahmeran_
18-09-09, 22:50
Herkeste Obsesif kompulsif bozuklugumu varmış (:
Benim takıntılarım farklıdır (:
_Şahmeran_
19-09-09, 16:15
Bu gün alış veriş yaparken dikkatmi çeken, kaldırım taşlarının özellikle çizgilerinin üzerine bastıgımı farkettim :kopar:
Herkes çizgilere basmamaya dikkat ederken bu da başka bir çeşit Obsesif kompulsif bozuklugu olsa gerek :muju:
_Şahmeran_
22-09-09, 22:34
Bu gün bir arkadaşımla birlikteydim..Çekmeceyi açtım çatal almak için arkadaşım bir and akapadı yanlışlıla yada işimin bittigini düşündüğü için kapamıştır heralde diye düşünüp tekrar açıp içinden gerekli malzemeleri çıkarırken arkadaşım baktım yine kapamak istiyor,bir atakta bulunacak benim bakışımdan etkilenmiş olmaliki açıklama yapmak zorunda hissetti kendini (:
"Ben açık bir kapak gördümmü dayanamam hemen kapatırım" diye :muju:
mersindelikanlısı
22-09-09, 22:52
Kaldürım üzerinde Basmadan Bende Geçerdim Önce Karoolarla Başladı Sonra Kaldırımlarla:D
teoman takıntısı vardır bende =)
Kalpsiz Güzel
09-03-10, 12:12
arabayla giderken yol kenarındaki direkleri sayardım ama şimdi ...yolda giderken paso arkadaşlara mesaj atıyorum..:F:
başımı kaldıramıyorum yaniii:D:
vBulletin v4.1.11, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.