PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Erkek Sütyenleri Kapış Kapış ...

cαяpє diєм
29-11-08, 07:41
Erkeklerin kadın modasında gözü olduğunu biliyorduk da, bu kadarına biz de akıl sır erdiremedik!

Kozmetik dünyasını çoktan avucunun içine almış olan erkekler, rimel, göz altı kapatıcısı gibi malzemeleri kullanmaktan pek keyif almış olsa gerek, şimdi de sütyen giymeye merak sardı.

Japonya'da başlayan erkek sütyen modası, erkek dünyasında bir devrim olarak nam salmaya çoktan başladı bile...

Bundan iki yıl önce tasarlanan ve Japonya'daki bir alışveriş merkezinde satışa çıkarılan 300 erkek sütyeni, tanesi 20 sterline satışa çıkarılmış ve meraklı erkek müşterilerinin huzuruna sunulmuştu.

Wishroom isimli bir markanın tasarladığı bu ilginç sütyen için marka yetkilileri, "Çok rahat. İnsanı iyi hissettiriyor" açıklamasında bulunarak dikkatleri bu bir hayli ilgi çekici 'erkek iç çamaşırı'na çekti.

Firmanın genel müdürlüğünü üstlenen Akiko Okunomiya ise sütyenin bu kadar ilgi çekeceğini tahmin etmediklerini ancak umduklarının tersi bir durumla karşılaştıkları için memnun olduklarını ifade etti.

"Gün geçtikçe erkek sütyenine ilgi daha da artacak. Sütyeni pazarlamaya başladığımızdan bu yana müşterilerin yorumlarına önem verdik. Genel kanı, sütyenin iyi bir fikir olduğu yönünde. Uzun zamandan beri kendileri için sütyen bekleyen erkeklerin varlığıyla şaşkına döndük"

Şimdi Japonya'da bir moda haline gelen erkek sütyenleri, çok yakında Avrupa'nın da gözdesi olacak gibi görünüyor. Türkiye'de ilgi çekeceğini ise tahmin etmiyoruz.Ama neden olmasın?

Pembe, siyah ve beyaz renklerde satışa çıkarılan sütyen, alıcısına 'muhteşem bir konfor', 'rahatlık' garantisi vermeyi de ihmal etmiyor.

Linkleri sadece üyelerimiz görebilmektedir.

KaRDeLeN
29-11-08, 08:01
yahu nerenize takacaksınız sütyeni
bilmesek 90 numarayız fln diye tutturacaklar :D
çüşş artık erkek olmanında b.kunu çıkardılar.
adam gibi adam olun ulan :D

GöKYüZü
29-11-08, 13:29
Bir bu eksikti :gulll::gulll:

Z£YN£P
29-11-08, 13:34
hem de kapıs kapıs :eek:
ne yapacaklarını sasırıyorlar tövbe tövbe :D
Allah akıl fikir ihsan eylesin bunlara

mersindelikanlısı
29-11-08, 13:35
Allah Belalarını Versin emi Hep Böle Metrolar yüzünden bizimde başımız yanıyor:kac::kac::kac::kac:

El_Lobo
29-11-08, 14:11
rahat oluyomuş... peh... bununla insan nasıl rahat eder... şahsen ben böyle daha rahatım... göğüslere özgürlük... :D erkekler için jartiyer felan ne zaman gelecek, merak ediyorum... :D ne hale getirdiler erkekliği ya... tü ALLAH belanızı versin... bide japonlara akıllı derdik, geleneklerine göreneklerine bağlı derdik... 2 dakika delikanlı olamadılar... :D resimdeki ****ye bak... eşşoğlueşşek... :D

Kelebek
29-11-08, 15:11
erkek dediin göhüs kıllarını gösterecek kardeşim bu ne ya:D

dmx-7
29-11-08, 15:16
abi bu herif köse :D
üstüne karı gibi duruyor :D
bunlar taksa ne olur zaten gösterecek bir yerleri yok.
ne göğüs, ne kıl :D

chan
29-11-08, 16:06
Pembe, siyah ve beyaz renklerde satışa çıkarılan sütyen, alıcısına 'muhteşem bir konfor', 'rahatlık' garantisi vermeyi de ihmal etmiyor.

:kopar::kopar:

oha yaaaa

_ScHmArIq TaYfA_
29-11-08, 16:13
deri gibi o yaa:D deri terletir pişik olursun emmii:kopar::kopar:

Haylaz
29-11-08, 16:16
gene varoşvari yorumunu yapmışsın vildan, helal olsun :)

Kelebek
29-11-08, 16:18
kanka sana da yakışır he bunun pempesi:D

erdinç35
29-11-08, 16:34
evet yahu erkekliğin b.kunu çıkarmışlar ama onlar hem ufak tefek hemde biraz narin galiba
yoksa sisi bile takmıyordur herhalde.....

şirin
29-11-08, 16:54
o sütyenleride alanlar zaten adam olan değildir:kopar::kopar::kopar:
çok şaşırdımmm:kac: allahım sen bilirsin yarabbimmm

Rüzgar !
29-11-08, 17:14
yuhhhhhhhhhhhhhhhhhh yanii

!GİZ£MLi!
29-11-08, 17:17
:gulkiz::gulkiz::gulkiz:

-VOLKAN-
29-11-08, 17:45
erkeğim diye dolaşacaksınız dimi bide tuuu sizin erkekliğinize...Linkleri sadece üyelerimiz görebilmektedir. (Linkleri sadece üyelerimiz görebilmektedir.)Linkleri sadece üyelerimiz görebilmektedir. (Linkleri sadece üyelerimiz görebilmektedir.)Linkleri sadece üyelerimiz görebilmektedir. (Linkleri sadece üyelerimiz görebilmektedir.)Linkleri sadece üyelerimiz görebilmektedir. (Linkleri sadece üyelerimiz görebilmektedir.)Linkleri sadece üyelerimiz görebilmektedir. (Linkleri sadece üyelerimiz görebilmektedir.)Linkleri sadece üyelerimiz görebilmektedir. (Linkleri sadece üyelerimiz görebilmektedir.)Linkleri sadece üyelerimiz görebilmektedir. (Linkleri sadece üyelerimiz görebilmektedir.)

KanunsuZ
29-11-08, 20:52
:gulll::gulll::gulll::gulll::gulll: yorum yok ya ben asla giymem :D :D :D

KoPMuSBuCoJuK
29-11-08, 22:12
LAN ZATEN HERSEY ORTADA JAPONLARI B.. YEMESI BİZ TÜRKLERE MİLYON VERSEN TAKMAYIZ O ŞEYLERİ İŞTE :aga:

KaRDeLeN
30-11-08, 00:38

gene varoşvari yorumunu yapmışsın vildan, helal olsun :)

haklılığımı tescillediğin için saol haylaz :)

zehracan
30-11-08, 00:44
gülmekten öldüm yaaa :D ama bizim türkiyedede giyen olur ıonları ay ne güldüm yaa :D

japonlar bus efer başka tğürlü güldürüd beni:D

Le mans
30-11-08, 00:47
gülmekten öldüm yaaa :D ama bizim türkiyedede giyen olur ıonları ay ne güldüm yaa :D

japonlar bus efer başka tğürlü güldürüd beni:D

gülmekten yazamamışın zehracan :)

yarın birgün magazin programlarında çıkar bi ünlü ben kullanıyom der....bizim millette kapış kapış alır takar..neresine takarsa artık :D

zehracan
30-11-08, 00:48
:D zuahahah haklısın ama cidden herbi çok güldüm bide arakdaşların yorumlarıda beni çok güldürdü :D

evet o konuda doğrusun birileri taksın bak nasıl satacak :D zuahah:D

SimLa
01-12-08, 16:13
Cushh bu ne Lenn :):):) aqiL FikiR ver yaRaB:D

deckboy
18-01-09, 22:10
LAN ZATEN HERSEY ORTADA JAPONLARI B.. YEMESI BİZ TÜRKLERE MİLYON VERSEN TAKMAYIZ O ŞEYLERİ İŞTE
haklısının turkler kucuk takkeden kullanmıyorki
bıde bunun daha buyuk ve ıkizini takacak babababbaba