PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bizim elimizdemi?

Bella
19-11-08, 22:39
İnsan hayatında kaç defa aşık olur? Ya da sever diyelim biz buna
her insan kendi kaderini kendi çizer derler bu gerçekten böylemi
yani aşık olamıyosunuz size ilgili olanlar var ama siz değilsiniz
aşık olmak kendi elimizde olan bişeymi?

lazkızıı
19-11-08, 22:46
aşık olmak senin elinde olanbir şey ama karşıtarafı zorla kendine aşık edemezsin :)

insan hayatında her dakka aşık olabilir bu yapısına göre degişir :D

1kere oldum dersin ama 1bakmışsın herşey bitmiş 1zaman sonra tekrar olursun ve geriye bakarsın güler geçersin :)

morkelebek
19-11-08, 23:05
aşık olmak insanın elinde aslında çok beğendiğin birini kendini kaptırırsan aşık oluverirsin o bide yanlış biriyse vay haline :D

EyZüN
19-11-08, 23:09
bizim elimizdedir ancak insanın kalbınde hep biri olur o unutulmuyo bnce ne kadar geçsede zaman hep yarası taze kalıyo...

morkelebek
19-11-08, 23:21
bizim elimizdedir ancak insanın kalbınde hep biri olur o unutulmuyo bnce ne kadar geçsede zaman hep yarası taze kalıyo...

haklısın canım buda en zoru zaten keşke hiç kimse sevdiğinden ayrılmak zorunda kalmasa

Kelebek
19-11-08, 23:34
aşık olmak yada olmamak...işte bütün mesele bu:D

tabiki aşık olmak bizim elimizde değil.belki dolaylı olarak aşka bir zemin hazırlıyoruz yada oluşacak bi zemine mahal vermiyoruz ama biz isteyince olacak birşey değil.nasıl ki bedenimizin bizim isteğimiz yada kontrolümüz dışında hareketleri oluyorsa,aşk da ruhumuzun kontrol dışı bir hareketidir.

morkelebek
19-11-08, 23:40
tecrübemi konuşuyo :D

asparuh
19-11-08, 23:46
emel kendini biraz ver konuya disardan bakarsan oyle sap sap olamazsin tabi :kopar::kopar:

Bella
20-11-08, 00:03
emel kendini biraz ver konuya disardan bakarsan oyle sap sap olamazsin tabi :kopar::kopar:

hadi ordan çok biliyon sen :kopar:

Bella
20-11-08, 00:10
aşık olmak yada olmamak...işte bütün mesele bu:D

tabiki aşık olmak bizim elimizde değil.belki dolaylı olarak aşka bir zemin hazırlıyoruz yada oluşacak bi zemine mahal vermiyoruz ama biz isteyince olacak birşey değil.nasıl ki bedenimizin bizim isteğimiz yada kontrolümüz dışında hareketleri oluyorsa,aşk da ruhumuzun kontrol dışı bir hareketidir.
:D evet aşk doktorumuz melih konuştu :kopar: aşktan yana dertlimisin?sevgilinmi aldattı yoksa?artık dert değil aşk doktorumuz melih üyelerimizi aydınlatmak için burda :D

tecrübemi konuşuyo :D

ee heralde cnm :D melihe her zmn bu konuda danışabilirsin

Juliet
20-11-08, 09:02
aşk da ruhumuzun kontrol dışı bir hareketidir.
çok güzeldi.

Ruhumu kontrol ediyorum,etmek zorundayım.Çünkü;bununla ilgili bir sürü hayâlim var.Öyle değmeyecek bi insan için bozulmasını istemiyorum,o güzelliğin.İlk defa bu kadar zorlandım itiraf edeyim :) Çok zorlansakda elimizde gibi,duygularını bastırmak belki ama olsun . :) Bezen duvara tosadığını hisseder ya insan tamda öyle hissediyordum ama; sıyrıldım gibi :) zorda olsa ... Artık iyiyim.İyiyim iyi.

erdinç35
20-11-08, 09:52
aşk bazı bilim adamlarına göre 1 delinin kuyuya attığı taş ve taşı çıkarmaya uğraşan akıllar ise aşık olarak nitelendirirliyor ;onun için aşık olmak bizim elimizde siz hiç cüzzamlı birine aşık olmuş kişi gördünüzmü,çünkü birne aşık olabilmek için önce kendisini görüp hoşlanmak gerek ,plotonik aşklar vardırya çok beğenirsiniz ama elinizdn bir şey gelmez onun için bence aşk kişinin beyninde başlar.....