Orijinalini görmek için tıklayınız : Hoşgeldin 2007
Yeni yılın hepimize mutluluk,sağlık ve huzur getirmesi temennisiyle...
Nice Mutlu Yıllara sevgili Haylazcılar :claps:
umarim yeni yil hepimize hayirli gelir piyangoda bana cikar 5 trilyonda ye ye bitmez hani:kopar:
Güzellik, birlik, beraberlik dolu, her zaman bir öncekinden daha güzel ve mutlu bir yeni yıl geçirmenizi temenni ederim...Mutlu Yıllar
Yeni yılda sağlık,huzur ve mutluluk hep sizlerle olsun..Yeni yılınız şimdiden kutlu olsun arkadaşlar. 2 gün boyunca bende siteye giremiyecem..Şimdiden kutluyayım dedim :)
Yeni yılınız şimdiden kutlu olsun arkadaşlar geçen yıldan çok daha güzel bi yıl geçirmenizi temenni ederim :) 2007 de yüzünüz üzüntüden değil mutluluktan ıslansın :)
yeni yılın sağlık mutluluk başarı huzur getirmesi dileğiyle arkadaşlar seneye görüşmek üzere :) mutlu güzel yıllara :)
tüm herkesin yeni yılı kutlu olsun bol kazançlı yıllar=)
2007 inş herkese uğurlu gelir tek temennimiz bu Allah mutluluklarımızı her zaman ve bu yılda daim etsin:) inş 2007 ve de sonrasında haylazdaki dostluğumuz sürer Allah bozmasın:)
NİCE MUTLU YILLARA ARKADAŞLARIM:)
Linkleri sadece üyelerimiz görebilmektedir.
Şeker gibi tatlı, masal gibi güzel bir yıl diliyorum..;):)
Chitlembik
31-12-06, 16:02
Yeni yıl sağlık, mutluluk ve huzur getirsin herkese.... :)
Maniacdevil
02-01-07, 15:11
ahanda anca gelebildim eve hadi bakalım bu yeni yılın hayırlara vesile olması dileklerimle:)
Tum haylaz ailesinin yeni yili kutlu olsun.
herkesin yeni yılı kutlu olsun. yeni yıl herkese ilk önce sağlık, daha sonra mutluluk getirsin...
herkeze yeni yılda mutluluklar umarım bu sene istediğiniz gibi geçer
i
KRONİK öğRENci
03-01-07, 18:34
gec olacak ama herkesin yılbaşısı kutlu olsun mutlu bir yıl gecirme dileğiyle
vBulletin v4.1.11, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.