KaRDeLeN
28-12-06, 13:54
seni sevdiğime hiç pişman olmadım sevgilim.sen benim hayatıma giren en güzel şey oldun hep tek hatam seni çok kıskanmak oldu.belkide en büyük hatam buydu.ben hayatımda hiç kimseyi ama hiç kimseyi seni sevdiğim kadar sevmedim.zaten hayatımda hiçde sevgilim olmamıştı taki seni tanıyana kadar taki seni kendime yakın bulana kadar.ama şuda bi gerçekki sen beni hiç ama hiç sevmedin sevdiysen bile ben hissedemedim hep bişeyler eksikti yada hep bişey fazlaydı.zaten ilşkimiz boyunca bu hep böyle oldu ya bişeyler eksik ya bişeyler fazla oldu.nedn bilmiyorum sen benim hiç vazgeçemediğim adam olrak kaldın. halbuki biliyordum beni aldatıyordun bile bile buna akatlanıyor seni sevmeye devam ediyordum çünkü ispat edmiyordum.ve sonunda dayanamadım ve ayrılmak istediğimi söyledim pişmanmıyım? evet pişmanım ama sana bu kadar bağlandığım için pişmanım yoksa ayrıldığım için hiç pişman olmadım olmıcamda.beni sevmediğğini bildiğim halde seni nasıl sevebilirdimki daha doğrusu sevmeeye devam edebilirdimki.şimdi sizlere sesleniyorum o deli gibi seviyorum diyen insanlığa sesleniyorum o gerçek sevgililere sesleniyorum.seni seviyorum demektn kaçan sana aşık olmk istemiyorum diyen biriyle napabilrdinşzki?hiç bişey! zaten bende yapamadım.geceer boyu çok ağladım gözlerimdiki yaşlar dudaklarıma değdikçe içimin sızısını her defasında daha fazla hissettim.düşünüyorumda biz sevenler en büyük hatayı kendimizden bile çok sevmekle yapıyoruz oysaki seven hiç sevilmez bunu hep unutuyoruz seven hep ezilir seven hep yıpranır.oysaki bizler değilmiyiz gerçek aşkı arıyan peki neden gerçek aşkı bulmuşken onu yıpraıtyorz neden ondan vazgeçiyoruz.neden aldatıyorz.ben hak etmedim zaten aladatılamyı hiçbir kadın hiçbir erkek hak etmezde hak eden aldatıyordur zaten.aradan tam 3 ay geçti unuttummu hayır unutamdım hala onu düşünüyorum hala aklımda hala beynime kazılı duruyor.ama beni sevmedi sevmicekte ben onla hala konuşmaya dertleşmeye çalışıyorum zaten bunada çok ihtiyacım var dostum olarak kalmasını hep yanımda olmasını o kadar çok istiyorumki ama o benimle diğil dost olmak konuşmak dahi istemiyor benimde tek yapıcağım şey onu dost olarak da unutmak olucak artık başka birine ilgi duyuyorum başka birini seviyorum ama onun kadar değil dilerim allahtan bir gün benim sevgimi anlar ve pişamn olur.pişman olsa bile mutlumolsun isterim.siz erkekler neden böylesiniz genelleme yapmıyorum aldatan erkeklerden bahsediyorum neden bu kadar insafsız ve vicdansızsınız...
NEDEN BİR GÖZ YAŞI NE KADAR DEĞERLİ FARKINDA DEĞİLMİSİNZ?
NEDEN BİR GÖZ YAŞI NE KADAR DEĞERLİ FARKINDA DEĞİLMİSİNZ?