oguzboun
26-12-06, 16:02
Biliyorum dilinin ucunda saklı bana söylemek istediklerin şu an… Kızgınsın… Hani kendini biraz tutamasan haykıracaksın belki de hepsini yüzüme… Hala engel oluyorsun kendine… Zor duruyorsun belki de… Kibarlığından… Belki de doğru kelimeleri aramaktasın hala… Doğru kelime yok, arama boşuna… Sevginin arkasında duran her karanlık kaybolmuş sayılır. Derin bir uykudadırlar onlar şimdi… Bırak o derin, dipsiz, karanlık kuyuda kalsınlar… Onlar çirkin… Dokunsan elini yakarlar, canını acıtırlar. Benim de… Yüzünden, gözlerinden, ellerinin titremesinden, daha önce belki de hiç duymadığın bir melodiyi ıslığa dökme çabandan anlıyorum işte, kızgınsın… Senin olmayanları at bir kenara bana kendi kelimelerinle ulaş. Haydi söyle! Bağır, çağır, haykır yüzüme… Ama kızgınlığını yüreğinde saklama ne olur… Gözlerimden uzaklaşma… Affedeceksen şimdi affet beni… Zaman yok… Doğru değil uzak olman… Yollar, duraklar doğru değil… Şunu bil ki doğru değil bu kaçışın… Boşuna… Hala buradayım. Tam karşında… Hiç değişmedi yerim. Bildiğin yerdeyim. Bildiğin gibi… Doğru değil bizi parçalaman… Kabul et bunu… Sen de istemiyorsun. Hayır diyor içinden bir ses… Dokunacaksan şimdi dokun bana… Zaman yok. Ben de bekleyebilirim ıslak çimenler arasından yabani otların yükselmesini… Ben de bekleyebilirim deniz kaplumbağalarının karaya çıkma mevsimini… Ilık lodoslarla coşan bulanık denizin sahilde küçük sandalları bir o yana bir bu yana yatırmasını, ben de… Evet, ben de önce şiirler yazabilirim adına, sonra küçük kâğıt parçacıklarında çekingen notlar yollayabilirim. Doğru kelimelerin ardında ben de küçük adımlarla dolaşabilirim, ben de… Evet, ben de ilk bulduğum aydınlık günde yanına gelip ilk serin geceyi bekleyebilirim sevdiğimi anlatmak için… Ben de yüreğimi nadasa bırakıp bir süre dolaşabilirim labirentlerinde hayatın tek başıma, ben de… Ama yapmıyorum görüyorsun. Önce seni sevdiğimi bilmen gerekir diye düşünüyorum. Yaşam bunun ardında geliyor. Adımlarım böyle daha sağlam… Buna inanıyorum, bunu yaşıyorum… Hadi sen de yap bunu… Seveceksen şimdi sev beni… Zaman yok!!!...
arkadaşlar bu da benim yazılarımdan bi tanesi yorumlarınızı bekliyorum
arkadaşlar bu da benim yazılarımdan bi tanesi yorumlarınızı bekliyorum