PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Anıtkabir Sanal Tur Uygulaması

cαяpє diєм
03-10-08, 13:17
Kurtuluş Savaşı'nın ve inkılâplarının önderi ve Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu ve ilk cumhurbaşkanı Mustafa Kemal Atatürk'ün mezarın (ANITKABİR) bulunduğu yeri, Yurtiçinde ve yurtdışında yaşayan ulusumuza en iyi şekilde sanal gezinti sağlamak amacıyla Anıtkabir 'i ekranlarınıza taşıdık.

Linkleri sadece üyelerimiz görebilmektedir. (Linkleri sadece üyelerimiz görebilmektedir.)

Fotoğraf kalitesi hakkında önemli not :

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu ve ilk cumhurbaşkanı Mustafa Kemal Atatürk'ün mezarın (ANITKABİR) bulunduğu yerde fotoğraf çekimi için yaptığımız izin talepleri aylarca beklememize rağmen yazılı bir cevap verilmemiştir. Anıtkabir yetkililerine gidip durumu sorduğumuzda ise Ayaklık ile kesinlikle fotoğraf çekimine izin verilemeyeceği yönünde görüşler tarafımıza bildirilmiştir.

Bu sebeple çekilen fotoğraflar teknik imkânsızlıklar dâhilinde çekildiğinden, fotoğraf kalitesi ve hatalar için özür dileriz.

_alıntı_

asparuh
03-10-08, 13:18
acımıyor site ?????

cαяpє diєм
03-10-08, 13:21
su an kontrol ettim actı.....bir daha dener misin? ya da diger arkadaslar da baksın bir belki sende var sorun

asparuh
03-10-08, 13:24
şimdi düzeldi 3-4 kere denedım ama bı gezelım bakalm

Z£YN£P
03-10-08, 13:24
bende acıldı...
insan Anıtkabir'e gitmis kadar oluyor süpermis hepsine bakacam teker teker:) tesekkürler

cαяpє diєм
03-10-08, 13:25
rıca ederim canım gerçegi kadar olmasa da izlemeye deger...

asparuh
03-10-08, 13:34
geçeği gibi olamaz hele o tablolarla ses efektleri felan süper oldu :)

İlteriş
03-10-08, 13:38
кєℓєвєк emeğine sağlık..Ankara 'ya gidipte uğramamazlık etmediğim tek yer.. ANITKABİR 'e son olarak iki ay önce gittim.. Gidip görülmesini tavsiye ederim..

alper_hack
03-10-08, 15:14
gerçek gibi olmuş