PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Çekime jetiyle giden kadın

halaluya
24-12-06, 11:38
Çekime jetiyle giden kadın
İnce topuklularını çıkarıp yalın ayak uçağını kullanıyor. Çünkü o Hollywood?un sıradışı kadını Angelina Jolie...
Linkleri sadece üyelerimiz görebilmektedir.
24.12.2006 12:26

Fotoğraf çekimine kendi kullandığı uçakla gelen kadın Angelina Jolie

Vogue dergisi Ocak sayısında özel bir Angelina Jolie röportajı yayınladı. Fotoğraf çekimlerinde yaşananlar ise 31 yaşındaki aktrisin yaşam tarzını röportajda anlattıklarından bile daha açık şekilde gözler önüne seriyordu. İşte Vogue muhabiri Jonathan van Meter’in kaleminden iki günlük çekimin perde arkas
HAVALİMANININ TEK MÜŞTERİSİ ...
Çekimi tam anlamıyla “Tanrı’nın unuttuğu bir yerde” yapıyoruz. Los Angeles ve Las Vegas’ın tam ortasındaki bu küçük havalimanında çöl rüzgarı kumları olabildiğince etrafa savuruyor. En son İkinci Dünya Savaşı’nda yoğun olarak kullanılan bu havalimanının artık neredeyse tek müşterisi fotoğraf çekimindeki kahramanımız Angelina Jolie ve iki uçağı... Nitekim Jolie bir gün önceki çekimlere de kendi kullandığı Cirrus SR22 model uçakla geldi. Geç saatlere kadar çalışınca da evine dönmeyip ekibin geri kalanıyla beraber küçük bir motele yerleşti.
UÇAĞI YALIN AYAK KULLANIYOR
Çekimlerden önce Jolie’ye onunla uçup uçamayacağımı sormuştum. Annemin bu fikirden pek hoşlanmadığını da gülerek anlatmıştım. Yarım saat sonra topuklu ayakkabılarını çıkarıp (uçağı yalın ayak kullanıyor) uçağa binerken yüzünde kocaman bir gülümsemeyle “Haydi anneni biraz korkutalım” dedi ve beni yanına davet etti. Yolda oğlunun çok hoşuna gittiğini anlatarak uçağı sağa sola savurma oyunları yapmayı da unutmadı. Yere indiğimizde Brad Pitt’in uçağıyla yolda olduğunu söylediler. O andan sonra Jolie bambaşka bir kadın oldu. Heyecanı g

rAhaTsızZ
24-12-06, 11:40
yuhh diyecek bişe yok :)

Benim uzay mekiğini getirin film setine gicem :D :D