PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Haftanın konuğu sen_ay

Haylaz
24-12-06, 01:52
Bu haftanın konuğu şenay arkadaşımız, şimdiden soruları sormaya başlayabilirsiniz. Pazartesiden itibaren cevaplanacaktır eminim :)

Haylaz
24-12-06, 18:29
yahu kimse bişe sormamış.... ben başlıyım bari:
1- kime aşıksın?
2- sitede en sevdiğin üyeler
3- biri sana şu şarkıyı sölese "yandım yandım, ahh ki ne yandım.. bana yeniden şarkılar söleten kadın" hangi şarkıyla cewap verirdin ?
4- byminik sana şu şiiri okudumu hiç? doğru söle ama.. (ne mezar bekler ölüyü vs.... benim seni beklediğim kadar)
5- siteyle ilk karsılasman nasıl oldu? ilk hangi üyelerimiz gözüne çarptı?

miss_cileke$
24-12-06, 18:34
gelecekle ilgili planların nelerdir?
kaç kişi ile çıktın bu güne kadar?
evlenmeyi istediğin insan nasıl biri olmalı?
en uzun ilişkin ne kadar sürdü...
ilk aşkının adı neydi?
(kardelenden çaldım:D kısmas inş. bana:D)

kolay gelsin:D

budevran
24-12-06, 19:27
:D benim hakkimda düsündüklerin neydir?
niye bu sitedesin?
kil oldugun üye varmi?
en sevdigin üye kim :D
bir erkekde hic sevmedigin huylar neydir?
ölümüne kankam diye bilecegin biri varmi? varsa hangi özelliklere sahip olmasi gerekir sence?

psycho
25-12-06, 00:40
ben ankaraya gelince neden beni aşti'den değil de kızılaydan alıyorsun : )))) ben o kadar yolu geliyorum sen 2 adım atamıyormusun :)

Şirine
25-12-06, 09:43
yahu kimse bişe sormamış.... ben başlıyım bari:
1- kime aşıksın?
2- sitede en sevdiğin üyeler
3- biri sana şu şarkıyı sölese "yandım yandım, ahh ki ne yandım.. bana yeniden şarkılar söleten kadın" hangi şarkıyla cewap verirdin ?
4- byminik sana şu şiiri okudumu hiç? doğru söle ama.. (ne mezar bekler ölüyü vs.... benim seni beklediğim kadar)
5- siteyle ilk karsılasman nasıl oldu? ilk hangi üyelerimiz gözüne çarptı?

1- murata aşığım :D
2- sitede herkesi seviyorum ayırım yaptığım yok
3- doymadım doyamadım sevmelere seni ben kimseyi koyamadım yerine yeniden :)
4- byminiği tanımıyorum bile :S
5- siteye ilk girdiğim zamanlarda pek takılmıyordum sadece bakıyordum ne yalan söyleyim sıkılıyordum ve bi müddet girmedim saolsun özlem bacı da beni kandırmıştı daha bi sinir oldum girmedim sonra can sıkıntısından yeniden girmeye başladım.ilk gözüme çapran isim karamelek olmuştu bide sitenin kurucusu olmuştu :)

Simsiyah
25-12-06, 09:49
Murat'ı neden sitemizle tanıştırmıyosun
Bide benim hakkımdaki düşüncelerini istiyorum :p

Şirine
25-12-06, 09:53
gelecekle ilgili planların nelerdir?
kaç kişi ile çıktın bu güne kadar?
evlenmeyi istediğin insan nasıl biri olmalı?
en uzun ilişkin ne kadar sürdü...
ilk aşkının adı neydi?
(kardelenden çaldım:D kısmas inş. bana:D)

kolay gelsin:D

kaç kişiyle çıktım bilmyom hafızam o kadar ii değildir :)
evlendiğim insan ilk önce dürüst olmalı saygılı, kendine güvenen, geleceği hakkında planlı olan bugünü yaşayalım sadece die düşünmemeli ideali olan bi insan olmalı boş bi insan olmamalı düşünceleriyle bana bişeyler verebilmeli katabilmeli dolayısıyla kültürlü ve sosyal olmalı ve beni herşeyin üstünde tutabilmeli onun için ilk ben olmalıyım :)
uzun ilişkim şimdiki ilişkim oluyo yani 21 ay 13 gün :D
ilk aşkımın adı murat umarım son olur :(

Şirine
25-12-06, 10:03
:D benim hakkimda düsündüklerin neydir?
niye bu sitedesin?
kil oldugun üye varmi?
en sevdigin üye kim :D
bir erkekde hic sevmedigin huylar neydir?
ölümüne kankam diye bilecegin biri varmi? varsa hangi özelliklere sahip olmasi gerekir sence?
seni hakkındaki düşüncelerim çok ii bi kalbin var bu yüzden çok safsın ama yönünü çok seviyorum :)
bende bilmiyorum neden bu sitedeyim ama mutluyum burda olmaktan

kıl olduğum üe vardı ama artık yok :)

en sevdiğim üe ayırt etmiyorum herkesi seviyorum ama özlemin yeri başka :)

erkeklerin yere tükürmelerini sevmiyorum çok kıskanç olmalarını hayırı evet olarak algılamalarını bazen sülük gibi olmalarını vs vs aklıma gelmio işte

ölümüne kanka diyeceğim kişiler elbette var hatta onla bütün yaşantımız aynı gitti :) nasıl olmalı sorusuna gelincede ya onu anlatamam ki o başka bişey biz birbirimizi özlediğimizde mektup yazıyoruz aynı yerde olmamıza rağmen sevgimizi dile getirmek kolay değildir bizim için mektupla anlatıyoruz bazen :) ben onun için o benim için ağladığımız zamanları biliryorum gecenin bi vakti şakada yapsa başına bişey geldi die çılgınca telefon aradığımı biliyorum gözlerimize baktığımızda anlatmak istediğimizi biliriz cümlelerin yetersiz olduğunu düşünüyorum bu konuda ve çok şanslı olduğumu biliyorum dost konusunda :)

Şirine
25-12-06, 10:05
kadir tamam ya sen gel seni aştiden alcam ama sonra bana 1 saattir seni bekliyorum die kızma :D

Şirine
25-12-06, 10:10
özlem muratı bu siteyle tanıştırmam imkansız..o benim net ortamında kalmamı sevmio aslında bakarsak haklıda :(
hakkındaki düşüncelerime gelince ilk başta beni kandırdığın için sana kızdım ama aslında öle olmadığını biliyorum sevdiğim bi arkadaşımsın çirkefsin :p şaka tabi kısaca seni sevmeyen ölsün kıss :)

zuzush
25-12-06, 11:12
msn de nıe ben slm vermeden slm vermıosun yoksa benı semıormusun :kopar:
bende nefret ettın bı ozellık varmı acaba :D

Şirine
25-12-06, 11:19
senin toplantı iş güç felan ne yapiim canım benim slm ım boşa gitcek die korkuorum :p
senden nie nefret ediim kız deli :)

zuzush
25-12-06, 11:57
senin toplantı iş güç felan ne yapiim canım benim slm ım boşa gitcek die korkuorum :p
senden nie nefret ediim kız deli :)

verılen slmlar bosa gıtmessssssss ben demedımmı sana ben mesgul dıılım bırı bırı yapıo dıe mesgule alıorum dıe hehehe mucx :)

OuTCasT
25-12-06, 21:16
en sevdığın renk
ayakkabı numaran nedır
bılgısayarının markası ne
ehlıyetın varmı
en son ne zaman sinemaya gıttın
hangi takımı tutarsın :):):):)

Simsiyah
26-12-06, 13:02
* onun seni sevdiğinden emin misin?
* onun için şiir yazdın mı?
* o senin için şiir yazdı mı? yazdıysa sana okurken ne hissettin?
* hiç sarsıla sarsıla ağladın mı? hıçkırıkların arasında kendini kaybettiğin oldu mu?
* intiharı hiç düşündün mü? düşündüysen seni buna iten neydi?

Simsiyah
26-12-06, 13:06
* felsefeyle ilgileniyor musun?
* "yaşadığın gibi inanmazsan inandığın gibi yaşarsın" bu sözden anladığın nedir, ne anlam çıkarıyorsun?
* en sevdiğin mevsim?
* aslen nerelisin?
* ilgilendiğin değişik şeyler ?

Şirine
26-12-06, 15:20
en sevdığın renk---SİYAH MAVİ
ayakkabı numaran nedır---36 BAZEN 37
bılgısayarının markası ne--- TOPLAMA :) eve casper alıyorum
ehlıyetın varmı--- şu mali müşv.sınavına gireyim sonra işallah olcak
en son ne zaman sinemaya gıttın--- 3 hafta önce
hangi takımı tutarsın--- gs (en büyük cimbom başka büyük yok)

Şirine
26-12-06, 15:28
* onun seni sevdiğinden emin misin?
* onun için şiir yazdın mı?
* o senin için şiir yazdı mı? yazdıysa sana okurken ne hissettin?
* hiç sarsıla sarsıla ağladın mı? hıçkırıkların arasında kendini kaybettiğin oldu mu?
* intiharı hiç düşündün mü? düşündüysen seni buna iten neydi?

* onun beni sevdiğinden adımın şenay olduğu kadar eminim sevmeyen bi insan bu kadar şey yapamazdı bu kadar fedakar olmazdı :)
*onun için şiir yazdım günlüğümde onuda ona hediye ettim
*o benim için ilk defa bi şiir yazdı ve bunu sırf beni bi saat görmek için yaptı okuduğunda çok gülmüştüm ne yapiim bi yandan da duygulandım tabi benim için kendince zor bişey yapması çok güzel bişey :D
* evet ağladım çok kötü ağladım hemde günlerce yemeden içmeden ağladığım zamanlarımı bilirim çok şükür atlattık

*evet düşündüm dostum ve ailem sayesinde atlattım bunları ama bunun sebebi bende kalsın ağlamamlada orantılı bişey zaten

Şirine
26-12-06, 15:34
* felsefeyle ilgileniyor musun?
* "yaşadığın gibi inanmazsan inandığın gibi yaşarsın" bu sözden anladığın nedir, ne anlam çıkarıyorsun?
* en sevdiğin mevsim?
* aslen nerelisin?
* ilgilendiğin değişik şeyler ?

lisede ilgileniyordum felsefeyle geçti artık ya bide felsefeyle ilgilenen kimi görsem hep üşütük :) hocalarımız felan da öleydi korktum onlar gibi olcam die :) sende fazla ilgilenme :p
bu söz açık bence anlatmaya gerek yok sen yoruöla :) senszin felsefeci :)
en sevdiğim mevsim ilkbahar doğanın canlmasını izlemek çok hoşuma gidio
aslen malatyalıyım :)
ilgilendiğim değişik şeyler el işi felan yapmak :p çeyiz hazırlamak :p

Simsiyah
26-12-06, 15:56
Hayattaki amacın ne ?

Hobilerin ?

Fobilerin?

En merak ettiğin üye?

Şirine
26-12-06, 16:13
amacım büyük :) zengin olcam ben büyük hedeflerim var müşavir belgemi alıp çalıştığım şirketin muhasebe müdürü olcam
hobim ne güzel olan herşey :) gezmek alış veriş yapmak sevdiklerimle olmak kuaföre gidip imaj yenilemek felan işte
fobilerim ne karanlıktan korkuyorum ama onuda kısmen atlattım bide rüyalarımda korkuyorum
en merak ettiğim üe aklıma gelmio herkes :p

Haylaz
26-12-06, 21:23
bana Ferrari alır mısın şenay?
canımız kanımız herşeyimiz sert admin abimiz hakan hakkındaki yorumların?
nedendir bilmiyorum ama birden merak ettim :)

Simsiyah
27-12-06, 08:28
En mutlu olduğun anı anlatırmısın?
En hüzne bulandığın an?
Aşk elinde olsaydı nereye saklardın?
Bir dileğin söz konusu şuan, ilk aklından geçen ?
Sevdiğin senin için neleri göze aldı şimdiye kadar
Yaptığın en büyük çılgınlık

(Zehra dan beter oldum ama :) kusura bakmican artık daha dedenin adını sormadım =)))

Şirine
27-12-06, 09:21
bana Ferrari alır mısın şenay?
canımız kanımız herşeyimiz sert admin abimiz hakan hakkındaki yorumların?
nedendir bilmiyorum ama birden merak ettim :)
düşünmem lazım önce zengin olayımda :) sende çok beleşçisin ha :D
ya ben hakanı tanımıyorum ki ne yorum yapayım şimdi :( ama merak ediyorum bu kadar sert bi yanına şahit olmadım adı nie sert admin :D

Şirine
27-12-06, 09:39
En mutlu olduğun anı anlatırmısın?
En hüzne bulandığın an?
Aşk elinde olsaydı nereye saklardın?
Bir dileğin söz konusu şuan, ilk aklından geçen ?
Sevdiğin senin için neleri göze aldı şimdiye kadar
Yaptığın en büyük çılgınlık

(Zehra dan beter oldum ama :) kusura bakmican artık daha dedenin adını sormadım =)))

unutkan olduğumu sölemiştim özlem :) daha dün gördük örneğini :D herşeyden mutlu olabilen bi insanım :p
bu yaz hayatımın en berbat anımı yaşadım 2 temmuz-23 ağustos arası yemeden içmeden ailemden herşeyden koptuğum an hatırlamak bile istemiyorum acı veriyor bana :(
aşk elimde zaten ve onu kalbimde saklıyorum :)
zengin olmak isterdim (ne paragözüm ya :) ) haylaz bak o zaman alırım arabanı gözüme bile gelmez ferrari :) şuan aklıma gelen bu :)
ya sevdiğim benim için herşeyi göze aldı çok şey yaptı ama hatırlamıyorum pek fazla (allam ya bu durumum ii bi alamet diil ) canım o benim ya onun gibisini bulamam gecenin bi yarısı uykusunu bölüp 1 dk uzaktan beni görebilmek için onca yolu göze alıyo , benimle gelecek kurmak birikim yapıo,arkadaşlarından çok bana zaman ayırıyo (bu klasik bişi) beni herşeyin üstünde tutuyo :) hiç bir zaman sevgisinden ve yapacaklarından tereddüt yada şüphe duymuyorum ( Allah herkese böle sevgili nasip etsin ) melek yaa :)
yaptığım en büyük çılgınlık bi piknik uğruna bişi yapmıştık çok uzun ve karışık bi hikaye :) ama hayatımın en komik ve en güzel anlarından bitanesiydi :)
sonunda herkes kızmıştı ama olsun yinede güzeldi :)

Geniouss
04-01-07, 09:06
İlginize teşekkürler arkadaşlar...