PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yalan söglemek...yalan konusmak...

Gunusu
11-09-08, 23:33
:hıh:

asparuh
11-09-08, 23:37
kimki yalan soylerse dili kopsun :D kafasi cebine kacsin:D

lazkızıı
11-09-08, 23:40
yalan insanın kendisini kandırmak tır böyle şeylere hiç gerek duymuyorum beni tanıyanlar iyibilirki asla yalan konuşmam gerekirse hep susurım ama yalan söylemem

boşuna dememişler yalancının mumu yatsıya kadar yanar diye :gulll:

tabii hiç söylemedim dersemde yalan olur ama en fazla 2 yada 3 saat sürmüştür yalanım içimde tutamam :melek:

Gunusu
11-09-08, 23:46

Cok acImasIz olmamaIs mI ?hani biri kalkIm buna amin derse ...hic sonunu dusunmedin mi ..:hıh:

asparuh
11-09-08, 23:46

aminnnnnn:hıh:

Gunusu
12-09-08, 00:01
:melek:

deckboy
12-09-08, 01:42
yalan söylemedim diyen yalan söylüyordur:)?

Gunusu
03-01-10, 19:09
Yalan söylemek

...insanlar neden buna gerek duyuyorlar
E aslinda yalan söylemedik dersek yeniden yalan söylemis oluruz...ama düsünemiyoruz ki bazen kücük yalan bile insanin güvencini kayb etmeye yetiyor :( Aslında hani bazen senden kaynaklanmayan nedenlerden yalan söylemek zorunda kalınca e ola bilir ama bıde kendin bilerek aynı şeylei sürekli yapıyorsan
Yalan o kadar kötü bişey ki onu hiss ettiginde icin cok acıyor ,cok üzüyor insanı :(
Aslında düşünüyorum da hani insan karşısındakıne yalan söylerken farkında olmadan kendine yalan söylemiş oluyor...

vee...

sonrada işte bence şu zamanda cogu sorunun nedeni " Yalan "

mersindelikanlısı
03-01-10, 19:38
Birde şöyle bakalım iyi yönlü yalan ve kötü yönlü yalanlar vardır eğer yalanı iyi bişey için sölüyorsa zararıda yoksa o iyi yalan olur eğer bu dediğimin tam tersi zararı dokunursa o kötü yalan olur aslında hiç sölememek ama hayat işte söletiyor:oke: