PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : yalan söylediğini nasıl anlamış?

kuzguni
29-08-08, 12:10
Yalan Söylediğini Nasıl Anlamış? İki en iyi arkadaş mesajlaşıyorlar.Biri diğerine şunları yazıyor:

“Canım çok sıkılıyor, seni de çok özledim.Bu gece müsaitseniz sizde kalmaya gelebilir miyim?” Bu mesajı alan diğer arkadaş mesajı aynen şöyle cevaplar: “Canım benim ne güzel olurdu ama ben evde değilim şuan, halamlardayım.Halamın oğlu askerden geldi biraz önce, bu gece orda kalacağım.Yarın bekliyorum, tamam mı? İyi geceler.” Bu mesajı okuyan diğer arkadaş çok bozulur çünkü en iyi arkadaşının ona yalan söylediğinden, aslında evde olduğundan emin olmuştur ve bunu bu mesajla anlamıştır.
Sizce kız, eniyi dostunun ona yalan söylediğini nasıl anlamış olabiir?

yalnızkral
29-08-08, 12:18
Halamın oğlu askerden geldi biraz önce,

Biraz Önce Dah Önce Mesajlaşıyorlarsa ve İyi dost iseler ilk önceleri halasında olduğunu söylerdi.. ve asker beklediklerinide..

ays-ays
29-08-08, 12:26
bu gece orda kalacağım

eğer halasında olmuş olsa bu gece burda kalacağım derdii yanii henüz gitmemiş halasınaa

yalnızkral
29-08-08, 12:42
bu gece orda kalacağım

eğer halasında olmuş olsa bu gece burda kalacağım derdii yanii henüz gitmemiş halasınaa

ama gerçekten gidebilirde halası yakındır

sweet_lady
29-08-08, 12:47
halamlardayım,sonrada demişki bu gece orda kalacağım halasında kalsaydı,burda kalacağım derdi

maviş
01-09-08, 20:46
orda demesinden anlamış bencede henüz gitmemiş.

holocoust
01-09-08, 20:51
işimiz gücümüz kalmadı elalemin yalanlarını buluoruz hey allahım pehhhh...

tRaİtoR_g!RL
04-08-09, 20:59
1-halamdayım diyo ve orda kalcam diyo;)
2-konuyu hemen kapatıp iyi geceler diyo;)
3-halasının oğlu az önce gelmiş neden bunu şimdi solüyoda daha önce gelceq onu beqlioz gibi msjlar yazmıo;)
:oke:

bahtsiz_guzel
04-08-09, 21:12
Bu gece orda Kalacagim cumlesinde ki 'orda' kelimesinden anlamistir.

Masumane
04-08-09, 21:13
bende olsam kırıldırdım:agla:

orda kalıcam...

burda kalıcam meselesi mi?

ne ki bu

ShyzOpHrEniC
04-08-09, 21:38
ßeLki kiz Kendisini Reddeden arkada$inin Halasinin Oqluyla ßirliktedir. Onun Orda kaLmayacaqini ßu $ekilde anLami$tir. ne ßilim ßoyle ßi$eyde olaßilir ßence. deqi$ik ßi yakla$im oldu ßelki ama aklima ßu qeldi ßenim :D

EyZüN
10-08-09, 17:45
kızın mesajından bulmaya çalışıcaz dediqin zekice ama olmaz :p

lafı çok uatmış o yüzden mi ki ? xD

irem
10-08-09, 19:14
kızın canı çok sıkılıyor çünkü arkadaşının halasının oğluyla çıkıyor ve araları bozuk .Arkadaşının bu durumdan haberi yok ama o halasının oğlunun dönmediğini çok iyi biliyor çünkü az önce onunla konuştu:kopar::kopar::kopar:senaryo tamam

Toprak_erkan
10-08-09, 23:19
munecıllmişşşş çocukk yaaa..

Womanizer
12-08-09, 03:01
halamlardayım.Halamın oğlu askerden geldi biraz önce, bu gece orda kalacağım.Yarın bekliyorum, tamam mı? İyi geceler

halamlardayım diip orda kalacağım denmez...

dengesiz_rocker
22-10-09, 21:21
orda kalıcam deyisinden anlamıstır hangı kısılık bulundugu yere ora derkı

H@y@l
22-10-09, 21:39
bence askerden gelen oğlanın yanında o gece erkek arkadaşları kalır
ben en son satırı okuyuncaya kadar erkekler mesajlaşıyo sanmıştım

miss california
22-10-09, 21:43
bence emniyette tanıdığı vardır cep telefonu sinyalinden nerde olduğunu anlamıştır:D

L.Koc
10-11-09, 15:01
Belki canı sıkılan kız arkadaşinın kapısına kadar gelip sonra sms yazmıştır. İçeride ışıklar yanıyordur, sesler geliyordur. Olamazmı? :kuul:

H@y@l
10-11-09, 15:52
hadi bilsin biri artıkın merak ettim ya

ŞiZoFreNiK AtAK !
24-01-10, 03:24
tele kızın gözleri yansımış olabilir şayet arkadaşıda kolcuysa yalanı sezip zaten daha önce cinayet işlediğinide çözümş olup üzülmüştür :D))))