PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Haciz

Geniouss
22-12-06, 13:49
Gel aşkımızı bir tticaret gibi düşünüp hesap yapalım. Sen alıcı ol, ben araba, kalbimde banka... Bana sahip olmak istiyorsun. İlk etapta bana sahip olmak için imkanlarının kısıtlı olduğunu düşünelim. (şu an ki durumun gibi imkanların çoookkkkk kısıtlı ya) Senin olabilmem için kredi kullandın. Ama hiçbirşey yolunda gitmiyor. Yetişemiyorsun, gerekenleri yerine getiremiyorsun. Borçlarını ödeyememen bir tarafa ticari itibarınıda kaybediyorsun. Zor bi durum ama almadan vermek Yaradana mahsus. Bankanında sınırları var. Bak bişey daha zaman tükendikçe tüketiyorda. Zaman tükendi sen sorumluluklarını yerine getiremedin. Beni kaybettin. Hayatındaki değerlerin önem sırası arada bir yer değiştirmiş olsaydı bugün bununla karşılaşmazdın emin ol. Tamam aşkta ticaret olmaz diyosun olayı ticaret boyutundan çıkartalım. Ama ben yine bi arabayım senin araban. Borcun harcın yok. Sorumlulukların bitmez bu arabanın bakıma ve temizliğe en önemlisi sağlıklı kullanabilmen için benzine ihtiyacın var. Yoksa her durumda yolda kalırsın. Yine sorumluluklarını yerine getirmedin. Kalbimdeki kredin hayatımdaki itibarın tükendi. Senin zaman diye bahane ettiğin şey senin hayatındaki sıram gibi en sonda. Beyin ölümü gerçekleşti. Kalbim can çekişiyor. Hayatımda bi hayalete yer yok. Ya öl ya diril. Gene zaman dersen ben bu aşkın fişini çekeceğim. Gerekçelerin artık beni ilgilendirmiyor. Bu bi ihtarname. Yakında borçlarınızdan dolayı kalbim haciz gönderecek.

KaRDeLeN
22-12-06, 14:07
güzeldi..Teşekkürler hakancım

incitanem
22-12-06, 14:29
ilginç ama yinede güzeldi saol canım;)