PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Siz olsaydınız ne yapardınız? Sevgi mi? Aşk mı?

Z£YN£P
20-08-08, 19:49
77746

Kamyon şoförü İlyas, İstanbul'dan Asya'nın kaldığı köye gelir. Birbirlerine aşık olup evlenirler. Çocuklarının adını Samet koyarlar. İlyas, kamyoncu olduğu için sık sık yollara çıkar ve Asya, Samet'le yalnız kalır. Bir gün yine yola çıkan İlyas, eve dönmez.ve asyayı sekreter ile aldatır asya bunu pencerede görür ve ilyastan kaçar İşleri bozulan İlyas Asya’nın karşısına öyle çıkmak istemez ve bunalıma girerek Asya’yı terk eder. Asya, bu acıya dayanamaz ve oğluyla birlikte yollara düşer. Yolda Cemşit adında bir adamla karşılaşırlar. Cemşit onlara kol kanat gerer. Birlikte yaşamaya başlarlar. Bir gün İlyas karşılarına çıkar. Asya şimdi büyük aşkı ve kendisine zor gününde kucak açan Cemşit arasında bir tercih yapmak zorunda kalır.

ve Asya Cemşit 'i tercih eder.

Siz bu ya da buna benzer bir durumda olsaydınız ne yapardınız?
Sevgiyi,güveni,emeği,sadakati mi , yoksa herşeyi göze alarak aşkınızı mı tercih edersiniz?

KaRDeLeN
20-08-08, 19:55
aşık olduğum adam ihtiyacım olduğu zamanda başkasının kollarında olacaksa s....sin gitsin ve gittiği yerde kalsın. zaten gittiği an bendeki aşk nefrete döner ve hiç umrumda olmaz.
bana zor günümde sahip çıkan insan ömür boyu sadık kalacağım tek adam olur.

Asya zaten en doğru olanı yaptı. İlyas'a gitseydi nankörlük yapmış olurdu.

lazkızıı
20-08-08, 19:57
aşk taneymiş :D

sevgi sonsuzdur herzaman sevgi diyenlerdenim:gulver:

SeLda
20-08-08, 21:40
onların aşkınaa kurban :gulkiz: her izleyişimde ağlıyorum şu filmi yaa :agla:
**amaa aşk herşey deil kii, zamanla tükenip gidibiliyoo içinden..
karşındaki insanda bazı değerlerin olması lazım..
sewgi; emek, werilen değer bence :D

ideefixe
21-08-08, 10:32
İlişkilerimin büyük bir oranında cemşit oldum kıymet bilinmedi ne zaman ilyas olsam değerli oldum :kopar::kopar::kopar:
bu nasıl bir çelişkidir :D biri bana anlatsın :D

Bella
21-08-08, 10:58
Bu filmde ilyasa sinir olmuştum sen hamile kadını bırak bir başına git
birde o sarışın bacının evinde bunları görmüştü asyacım ne kadar üzülmüştü
Kör olasıca ilyas :kac: tabiki asya en mantıklısını yaptı

NESİL
21-08-08, 11:56
tabıkı asya nın yaptıgı dogru olan asık oldugum adam benı aldatıyor ve gıdıyor sonra da gerı gelıyor ...o an askıım bıter nefretım baslar .işte bu yuzden sevgı dıyorum .

mersindelikanlısı
21-08-08, 11:57
bence aşkdan çok güven daha önemli güvenli olsun ondan sonra zaten aşkta gelir sevgide

Corpsefire
21-08-08, 11:58
eğer aradığı "seviLmekse" doğru tercih yabmış ama ben oLsam iLyas derdim ..

EyZüN
15-09-08, 15:44
ayyyy ben bu filmde aglamıstım yaws çok zor bi durum ama sevgi gibi gelio

PisMikrop
16-09-08, 10:10
Güven, Sevgi, Saygi, Emekk :)

o büyük a$k eskide kalmi$tir ve dönSede kabul etmemmm...

Elif
06-02-09, 02:26
hem aldatılıyorum hemde terk ediliyorum.. karşıma tekrar çıktığında anca ıçımde muhtemelen kalmış olan tokadı atarım herhalde.. sonra cemşitimle oğluşuma koşarım :D

bahtsiz_guzel
06-02-09, 10:14
ben bu filmi izledigimde o bolumde aglamistim hala da her izledigimde gozlerim akar hep dusunuyorum benim basima gelse ne yaparim diye ama yok beni terk edene donmem Asya dogru olani yapti bende olsam oyle yapardim Giden Gitmistir Gittigi Gun Bitmistir.....

Leyl-i Lal
06-02-09, 10:23
Senin için yapılan fedakarlıkları gözardı edemezsin hiç bir zaman...Evet sevgi güzel şey ama tercih edilmeli diye birşey yok...Asya akıllı kadın..=)

Ali Munzur
06-02-09, 13:13
bu soruya cevap vermek istemiyorum... aşk denilen herkese uğrayacak diye bir şey yok... gerçekten aşık olan biri aşıkından maşukundan başkasını göremez. Sevgi emekmiş cartmış curtmuş, aşk müşkülattır ve "ben aşık oldum sana ayşkım" diyenlerin zannına kapıldığı histir vesselam...

emir
06-02-09, 20:13
İkisini de sallardım dermişim:D

!Layda
28-02-09, 23:42
Sevgiii