Orijinalini görmek için tıklayınız : Erkekler hediye almayı beceremiyor:)
Hollanda'nın Tilburg Üniversitesi tarafından yapılan araştırmaya göre erkekler özellikle eşleri ya da kız arkadaşlarına bir şey alırken daha da beceriksiz oluyor. Belçika Üniversitesi'nin de katıldığı araştırmada çeşitli sosyal sınıflardan 35 çift incelendi.
Araştırmayı yürüten uzmanlardan Luk Warlop, "Başkalarına hediye alırken daha iyi tercih yapıyorlar. Ancak konu eşlerine geldiğinde onların beğenmeyeceği hediyelere servet ödüyorlar" diye konuştu. Uzmanlara göre bunun en önemli sebeplerinden biri çiftlerin az iletişim kurması ve sosyal şartların insanları daha az konuşmaya itmesi.
sanırım az iletişim kurarak biz bayanların nelerden hoşlanıp nelerden hoşlanmadığını anlayamıyorlar... (ilginç yaa)
ilginççç....hediye pekde önemli değil benim için...takoz gibi olsada tebessümüyle bile mutlu olurum..
bencede yaa hediye için önemli bi gün olması şart o yüzden o önemli günümü de hatırlıosa daha ne isterim:D
evet önemli olan hatırlaması :)
hediye almaları önemli değil hatırlamaları önemli ama bazı takozlar onu bile yapamıyo...hediyeden geçtim yani hatırlamıyo takoz işte yontulmamışından :D:D istisnalar hariç tabi :)
hediye almaları önemli değil hatırlamaları önemli ama bazı takozlar onu bile yapamıyo...hediyeden geçtim yani hatırlamıyo takoz işte yontulmamışından :D:D istisnalar hariç tabi :)
:claps: :claps: aynennn
Allah onlarla karşılaştırmasın :kopar:
Allah onlarla karşılaştırmasın :kopar:
ben karşılaştım valla takozun önde gideniydi...ama yinede çok sevmiştim:) her neyse inş. bundan sonra öle bi takozla karşılaşmam...yani hediye almasın ama hatırlasın bu yeter bana :utan:
bak şu işe ya size hediye alıoruz bide beğenmiomusunuz yok size hediye fln hadi cnm başka kapıya :D
bu uzmanların daha önemli işleri yokmu acaba
bu haberler sallama bi uzman bunlara uğraşmaaazzzzzz.
ya erkekler ama haketden hediye almayi beceremiyorlar coo lari bi cicek alip geliyolar:)
bak şu işe ya size hediye alıoruz bide beğenmiomusunuz yok size hediye fln hadi cnm başka kapıya :D
fatihcim kime aldın da beğenmio bakim:D
KRONİK öğRENci
08-01-07, 18:29
ya erkekler ama haketden hediye almayi beceremiyorlar coo lari bi cicek alip geliyolar
oda yeter
Hollanda'nın Tilburg Üniversitesi tarafından.... bu üniversitenin başka işi gücü yokmu? erkek adam alsında, çiçek olsun, hatta almasın, varlığı yeter yahu...
mehmet bak bu konuda sana katılıorum:D varlığı yeter
yeter ki olsun yani yaaa:D
oda yeter
aynen katılıyom neyinize yetmiyo illaki tek taş mı olacak :)
durumu olan var olmayan var aaa.
ya almasın içten olsun yeter..sevgisini versin yeter vede önemli günleri unutmasın yeter..sevgililer gününü unutabilir ama :D
ya almasın içten olsun yeter..sevgisini versin yeter vede önemli günleri unutmasın yeter..sevgililer gününü unutabilir ama :D
budur ıste bızde almıoalım ozaman oh ne hosssssss nay nay nooomm :):melek:
beceremediğimiz bi tek bu olsun yahu.bizde daha ne hünerler var bi tek buna takılmayın :D :F hatta
yav kankalar hediye alsan demiyolarmi sole:
AYYYY NE GEREK VARDIII
iste bu cumleden sonra kudurma sonra hedie almayi bilmiolar derler allahim yaa:kopar: :kopar:
vBulletin v4.1.11, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.