Orijinalini görmek için tıklayınız : ÜBID - Üşüyen Bayanları Isıtma Derneği (Haylaz Team gururla sunar)
Sizlere hizmet etmek için gecemizi gündüzümüze katarak çalışıyoruz. Bayanların hizmetine sunduğumuz bu servisi beyeneceklerini umuyoruz...
ÜBİD KAPATILMIŞTIR...
:muha: :muha: :muha: 10 numarasın sen yhaaaaaaaaaa :claps:
tabe bis yonetisi degiliz ya alt tarafi uyeyiz bizden isitici olmaz:D :D
kıskanç :D:D
inanmıorum size yaaa ıııyyyy
buarada mert ablacım o senmisin:D:D yazııııkkkk:D
abi sende gel stajyer olarak başla :D
:D olur ustune para bilem veririm ama fatihh di benim altimda calissin
adaş ben talibim. fazla ücret istemem. ne dersin ?
olur ama sakatlanmayalim resimdeki arkadas gibi hafif sikletten basliyimben:kopar:
Arkadaşlar calısmak isteyen herkesi alıcam kadroya :D Çalışmayana ekmek yok :)
ben ilk görevime çıkmak istiyorum kendimi geliştirmem gerek yoksa nasıl brokones abi gibi olurum:D
:muha: süper olmuşş yaa emeğinize ellerinize sağlık
sizden korkulur ya :) erkekler üşürse ne olcak birbirinizimi ısıtcaksınız :kopar: :kopar:
:D:D:D çok güzel bi çalışma olmuş ALLAH üşütmesin bayanları amin :)
eybahhhhhhhhh klımam bosulduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Allahtan cok kalın gıınmısım usumuorum :haha:
fth al sana ilk görev, şeymayı ısıt :) şanssızlığına ilk görevin zor çıktı :)
ALLAh ALLah mehmet seninde aklina neler geliyor ya :)
bir iscine derhal isine son ver :mad:
fth al sana ilk görev, şeymayı ısıt :) şanssızlığına ilk görevin zor çıktı :)
ben usuorum demedımkı =)
ALLAh ALLah mehmet seninde aklina neler geliyor ya :)
bir iscine derhal isine son ver :mad:
:vergaz: :vergaz: onlar hayrına yapıyolar kız ücret bile almıyolar bırak o da sevap kazansın :D
şeymaaaaaaaaaaaa üşüonmu bak bedava ücret te yok hayır için her şey hazylaz team için:D
yok yokkkkkkkkkkkkk klımacı gelıo korkma sızı mesgul etmıcem :D
ahahaha ben çok üşüyorum napcaz yaaa :(
tamam Brazen i size yönlendiriyorum, ewlere servisimiz vardır :D
siz kim yaaaaaaaaaa hasbinaaalah
oo hade sıftah zehradan bereketı Allahtan :D
ay bunlar beni deli etcek yaaa
:haha: süper olmuş valla :haha:
ben çok üşüyorum kızlardan biri yokmuy
haylaz bi tane sözleşme hazırlaman lazım :) sonradan itiraz hakkıda olmaz :D
haklısın şenay, ayarlıycam en kısa zamanda :)
eveet kızlar unutmayın ben de varım kadroda :D istediğiniz elemanı çağırabilirsiniz bunu da unutmayın :D
e brazen yoldaymış geliomuş zehracan ayıp olur şimdi:D
alla allaaa gene noldu yaa .D
kızlardan birini çağırdın yaa brazen yoldaymış diorum biz gelemeyiz yani:D
çok gelmek isterdik ama mehmet brazeni servise çıkarmış bile:D
gel kız ben ısıtıyım ...hastasın zati kalın giyseydin ...:)
lütfen inci ablamız kadroda yok yalnıca biz ısıtırız
Haylaz
Brokones
Thereddevil Psycho Fth_d
Usta44 Fearless Brazen
Maniacdevil
19-12-06, 15:30
ben de mehmet abiden tüm incelikleriyle öğrendim işi;)
her zaman ısıtabiliorum:D
lütfen inci ablamız kadroda yok yalnıca biz ısıtırız
Haylaz
Brokones
Thereddevil Psycho Fth_d
Usta44 Fearless Brazen
MEMET SADECE DANIŞMAN ISITMIO
danışın bana arkadaşlar ewet, özelden bekliyorum :D
yalnız mert kardesime yazık oldu o kadar almayalım bu ısınacak bayanı dedim haylaza dinlemedi makineler yetişmedi neyse en kısa zamanda toparlar kendini mert:):):):)
evet yokmu ısınmayı bekleyen.gece çöktü.her yer soğuk :D hatta :F
şu kadrodaki asalete bir bakın yeniliklerimiz bitmiyor herşey sizin için arkadaşlar önümüz kış daha ne deyim odun derdi yok kömür derdi yok klima desen o neymiş artık UBID var:D:D
yaw ayaklarım üşüyo sabahtan beri :'( dernek var iş yok nası oluyo yaa üşüyoz kardeşim ama yalnızca ayaklar ona göree
seni profesyonellere yönlediriyoruz enes abi yi yollarım evine :)
yaw ayaklarım üşüyo sabahtan beri :'( dernek var iş yok nası oluyo yaa üşüyoz kardeşim ama yalnızca ayaklar ona göree
şenay yettim :D
Maniacdevil
20-12-06, 16:14
yalnız mert kardesime yazık oldu o kadar almayalım bu ısınacak bayanı dedim haylaza dinlemedi makineler yetişmedi neyse en kısa zamanda toparlar kendini mert:):):):)
walla yha o kadın da neydi öyle:D çok ii hatırlıom o gecei herkes demişti ısınmaz bu die ama ben yine de yılmadım denedim:D
walla yha o kadın da neydi öyle:D çok ii hatırlıom o gecei herkes demişti ısınmaz bu die ama ben yine de yılmadım denedim:D
ooff yaa öldüm gülmekten:kopar:
Vay beeeee şuradaki admin bu teamde yok ya ben başka bişi demiyorum... İstifa edicem adminlikten...
Vay beeeee şuradaki admin bu teamde yok ya ben başka bişi demiyorum... İstifa edicem adminlikten...
memete söyleyelim sende gir team'e:vergaz:
memete söyleyelim sende gir team'e:vergaz:
Baştan alınmadığım teame girmem... Artık çok geç....
Abi sana kızlar dernek acıcak Geniouss u ısıtma derneği GIT :D o yüsden sen yoksun team de..
ayy ben şikaytçiyim sizden :D
göndermediler bana hiç kimde hem ben bayan istiyorum erkek olmaz
zehra kadroda kız yok yetinmek zorundasın teamdekilerle :D
Çikayet mektubu ;
Syn team :) dun servıs gelmedı donduk dondukkkk yamurda yahıodu saten sızın gıbı köklü bi kurumdan bu beklenmesdı lutfen çikayetımı deerlendırın profesyonel ekıp ıstıorum =)))) :kopar:
şeimaya katılıyorum bende üşüdüm ve hala üşümeye devam ediyorum teamlardan birisi çikolata alcaktı gelirken ne çikom geldi ne kendisi :D ayrıca zaman problemi yaşıyoruz bu çok büyük bi sorun
( bedava işten böle bişi olur zaten)
kandırıkçılar nolcak
Abi sana kızlar dernek acıcak Geniouss u ısıtma derneği GIT :D o yüsden sen yoksun team de..
Beni böle kandıramazsınız Enes.Haylazdan paramı aldın onu koruyon :).. Ben darıldım bi kere..Bi daha düzelmem :vergaz:
hooop şşşş. team'e laf yok. şeyma sen neden böyle yapıyorsun canım. ısınırken iyiydi ama :D
şeimaya katılıyorum bende üşüdüm ve hala üşümeye devam ediyorum teamlardan birisi çikolata alcaktı gelirken ne çikom geldi ne kendisi :D ayrıca zaman problemi yaşıyoruz bu çok büyük bi sorun
( bedava işten böle bişi olur zaten)
lütfen kuruma yüklemeyelim :D
übid köklü ve saygın bir kurumdur siz ayağımı ısıtın dediğiniz için başvurunuz askıya alındı sen_ay :D
şeymayada gelince onu ısıtabilecek birisi doğmadı daha:D ama en kısa zamanda sorunuzunz hallolacaktı
übid
üşüyen bayanları ıstma derneği stajer fth.d saygılar:D
alla alla müşteri seçimi oluyo yani öle mi :p
Derneğimizi lekelemeyiniz, gönüllü yiğitler tarafından kurulan bu toplumun bedava olması kötü hizmet verdiğimiz anlamına gelmez, kız o kadar aşmış ki, ısınmaya gelirken çikolata getirin demiş dernekdaşıma, e adam napsın ? ısıtsın mı yedirsin mi ? :D
yok kötü işteee
eee o kadar marifetlisiniz hem yedirin hem ısıtın canım alla alla:D
lütfen kuruma yüklemeyelim :D
übid köklü ve saygın bir kurumdur siz ayağımı ısıtın dediğiniz için başvurunuz askıya alındı sen_ay :D
şeymayada gelince onu ısıtabilecek birisi doğmadı daha:D ama en kısa zamanda sorunuzunz hallolacaktı
übid
üşüyen bayanları ıstma derneği stajer fth.d saygılar:D
alalalaaaaaaaaaaaa nıe benı ısıtamıolarmıssss
seni anca ben ısıtırım orasıda bana uzak:D
kapayın kardesım bu tukkanı sız :p bende UEID accam hızmet gorun :haha:
tamam kızlar işe ben el atıyorum :D bak gelirim gerisine karışmam hee :D
Derneğimizi lekelemeyiniz, gönüllü yiğitler tarafından kurulan bu toplumun bedava olması kötü hizmet verdiğimiz anlamına gelmez, kız o kadar aşmış ki, ısınmaya gelirken çikolata getirin demiş dernekdaşıma, e adam napsın ? ısıtsın mı yedirsin mi ? :D
çikolatayı ben yicem o yedirtmicek :D alla alla
çikolatayı ben yicem o yedirtmicek :D alla alla
o anda bence bişey yiyemezsin, olayın zevkine kapılır gidersin walla :D:kopar:
ben yıne çikayetcıyım dun dondummmmmmmmmmmmmmmmm fırılsıklam oldummmmmmmmmmm bı allan ubıd cısı yoktu uhuhuhuhuhuhu
ben yıne çikayetcıyım dun dondummmmmmmmmmmmmmmmm fırılsıklam oldummmmmmmmmmm bı allan ubıd cısı yoktu uhuhuhuhuhuhu
Yalan söyleme..Donduğunu duyan Haylaz hemen ekibi topladı (Ekip: Ben,Memet,Hasan ve Ufuk) yanına geldik :) Bir daha asılsız şeyler söyleme :D :D
karalamaya çalışıyolar bizi :D
tüüü allah karetmesın sızı be memet ısıttı benı bıkerem edelelı kollarıla sarıldı :D sız nabdınız seyma gec suraya araya dedınız :(
gene tek fayda benden hee :) hesapta ben danışmanım sadece :) nerdeeee...
yuhh yani bukadar olur benim ekipte adim bile yok dedim kiz arabay gec isitalim ama gecemmdedi abi madem korkuosun nie ubid i cagriosun :kopar:
yalançısınız hepiniz :D
yalançısınız hepiniz :D
yok ben şahıdım dııler :muju:
değillermi e ben bişilerini görmedim :D
göstersınner :kopar: :kopar:
105 derken neyi ima etmeye çalışıosıunuz şeymayı nie bu kadar rencide ediosunuz ezdirmem size kardeşimi:uctum:
105 derken neyi ima etmeye çalışıosıunuz şeymayı nie bu kadar rencide ediosunuz ezdirmem size kardeşimi:uctum:
kardesın ölsün sanaaaaaaaaaaa beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:muju: :muju: :kiss: :kiss:
:D:D:D:D. öf ya :D
kendin kasindin kizim, sen gel buraya bas bar bagir üsüyom diye :D sora offla pofflla dur :p :p :p :p :p
şeymayı kim eziosa çıksın ortaya übidimiz daha onun gibisini görmedi übid şeymayla gurur duyuyo :p
şeymayı kim eziosa çıksın ortaya übidimiz daha onun gibisini görmedi übid şeymayla gurur duyuyo :p
:maraba: :maraba: :uctum: SEBIORUM SIZI COOOOOOOOKKKKKKKKKK
şeymayı kim ezebilir ki?şeyma bir ısıtma operasyonunda ezici taraf olur her zaman:D:D:D:D
FENNİ KLİMATOLOJİ UZMANI
her türlü ısıtma ve iklimlendirme mevzularında kendime rakip görmüyorum bu sitede:nargile:
her türlü ortamda,aletsiz edevatsız,acısız sızısız doğal yöntemlerle ısıtma garantisi,sürekli hizmet,yaygın servis ağı,doğuştan gelen profesyonellik ve yetenek:D
KİT (kelebek iklimlendirme team) il il hizmet vermekte olup,her ilde bir adet uzmanımız bulunmaktadır.peluş oyuncağınızın yokluğunu çekmeyeceksiniz emin olun:D:D:D:D:D
abi übidin de korsanını yaptılar kitmiş :kopar::kopar::kopar:
korsan ısıtıcılara son en iyisi übidde :D
olm übid yokken ben vardım:Dbunu da cümle alem bilir:D
cümle alem dedinmi ben gelirim işte.benim şirketin ismi o
cümle alem ltd. şti =))
olm übid yokken ben vardım:Dbunu da cümle alem bilir:D
has Kittir git uleynnn :):kopar:
kit tabe baston mu sandın:D
havalar soğudu ÜBİD devreye girin :D:D:D
ne oldu bu derneğe ağbicim :( işleri boşladınız iyice bak forumhaylaz sakinleri olark donuyoz burda bir çare yokmu be güzel ağbim donmak üzereyim şuan
:( :(
aaaa ayıp ettin şimdi:Dkübid varken sen niyeübide gidiyon ki:kopar:müştri çalıyomuş gibi olduk ama :D:D:D
time_off(digisis)
17-04-07, 21:52
:d:d:d
kanka kübid ne taklitlerden sakının:D:D
aaaa ayıp ettin şimdi:Dkübid varken sen niyeübide gidiyon ki:kopar:müştri çalıyomuş gibi olduk ama :D:D:D
kübid übid farketmez :kopar: :kopar: şuam tek dileğim ısınmak sıcak bir ortammm :(
kübid übid farketmez :kopar: :kopar: şuam tek dileğim ısınmak sıcak bir ortammm :(
burdan sıcak ortammı bulacan selvi:kopar: :kopar:
time_off(digisis)
17-04-07, 22:30
sabahtan beri üşüyom diodum megerse tepemdeki vantilatör acıkmış :D
:D:D:D:D:D:D:D
hemen ısıtalım
konuya kilit güzel kardeşlerim, kötü olmaya başlamış...
vBulletin v4.1.11, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.