PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Eşinize / Sevgilinize Dekolte Giymesi için izin verir misiniz?

KaRDeLeN
23-07-08, 13:12
yorumları alayım.

Dip Not :konuyu farklı boyutlara taşıyacak ayetler fln yazmayalım mümkünse. :)

MuCo
23-07-08, 13:23
Evde yalnızsa yada sadece ben varsam istediğini giyebilir :)
Onun dışında giysin de görelim bakalım :D Kırarım kemiklerini :kopar:

Not: Vildan senin yazdığın nottan dolayı sadece böyle bir yorum yaptım yoksa uzayabilirdi yorumum :D

KaRDeLeN
23-07-08, 13:25
notu neden yazdığım konusunda hemfikiriz :D

GöKYüZü
23-07-08, 13:25
müco komiksin yani evde giyip partimi yapıcak :kopar::kopar:

MuCo
23-07-08, 13:34
müco komiksin yani evde giyip partimi yapıcak :kopar::kopar:

Neden olmasın! Parti bir kişiden fazla olmak kaydıyla her adet insanla yapılır.
E biz de 2 kişiysek veririz bi parti :D Hem çalar hem oynarız :kopar:
Ammmaaannnn sabahlar olmasın :D :D :D
Bu arada evde giyebilir yada benim yanımdayken derken hevesi varsa hevesini giderir anlamında dediydim :D

GöKYüZü
23-07-08, 13:44
Buna körlerle sağarlar birbirini ağarlar deniyor sanırım:kopar::kopar:
Ne o kırarım bacaklarını filan anlayışa davet ediyorum seni ve sonraki arkadaşları:kac:

psycho
23-07-08, 14:19
yakışıyorsa giysin.
yakışmayınca veya rahatsız edici olunca zaten kendi giymiyor bizim hatun :D

edit: yakışmayınca derken, sen kendin beğenmiyorsun anlamında : )

KaRDeLeN
23-07-08, 14:41
yakışmayınca kısmını kullandığın için seni şiddetle kınıyorum :kac: :D :D
sen rahatsız oluyosun diye giyemiyorum kusura bakma canımcım, bi kamyon laf ediyosun :D

NOT : ben hep beğeniyorum bi kere, sen beğenmiyosun :hıh:

NESİL
23-07-08, 16:12
burda aıle ıcı mevzulara gırılmıs :) kanka enıste bu konuda haklı yanı yakısıyorsa gıysın dıyor ama taraftar da degıl buna sanırsam haklı da :) gıyınme yahu :) muconun dedıgı gıbı evde ve sadece esının yanında gıymelı ınsan dıyor ve susuyorum :)

GöKYüZü
23-07-08, 16:20
Nesil dekolte elbiseyi evde giyse ne olur giymese ne olur:D Aklıma bişi geldi,bayan giydi elbiseyi kapıcı ekmek getirdi,hayırdır abla düğünemi dermiş o da yok evde böyle giyiniyorum dermiş dediğiniz olay bunun gibi birşey hiç giymesin daha iyi :gulkiz::gulkiz:
Sanki bende giyiyormuş gibi savuma yaptım ama öyle işte:D:D

m_trkcn
23-07-08, 16:21
gÜzel GÖrÜnmesİ Gerekİyorsa Sadece Bana GÜzel GÖrÜnmesİ Yeterlİdİr Dİye DÜŞÜnÜyorum
Önemlİ Olan Benİm Begenmem BaŞkasinin Begenmesİ Onun İÇİn Bİ Arti Olamaz Aksİ Taktİrde Katİl Olmak Üzereyİm Demektİr

Bende Sadece BaŞbaŞayken Benİm Yanimda İstedİĞİnİ Gİyebİlİr DÜŞÜncesİnİ Savunuyorum

Medenİyet Zirvaliklarina Baglamayalim LÜtfen Ben TÜrk'Üm ÖrfÜmÜn Adetİmİn Sinirlarini Fazla Zorlamaya Degmez...

İlteriş
23-07-08, 16:24
Dekolte de neymiş..çarşaf giyecek arkadaş :D:D

NESİL
23-07-08, 16:28
bulut ya sen de ozel hayat felan bırakmadın canım :) esım ıcın guzel gıyınmıyorsam benı o sekılde 1 mılyon ınsan gorup guzel desın bu benım ıcın hıc bısey ıfade etmez ...anladın sen :) canım

m_trkcn
23-07-08, 16:35
bulut ya sen de ozel hayat felan bırakmadın canım :) esım ıcın guzel gıyınmıyorsam benı o sekılde 1 mılyon ınsan gorup guzel desın bu benım ıcın hıc bısey ıfade etmez ...anladın sen :) canım

işte bunu alkışlarım ben:)

:claps::claps::claps::claps::claps::claps::claps:: claps::claps::claps:

GöKYüZü
23-07-08, 16:39

Konuyu başka yerlere çekmeyelim bence:D:D

SiYaHgİy3n4dAm_®
23-07-08, 17:33
kendisi bilir... ben onu eş diye seçtikten sonra bana yakışacak şekilde giyinmeyi zaten akıl edecektir...tercih onun...

öslem
24-07-08, 10:19
beni seven böle sevsin ben giyerim derdim ama öle değil bu işler....giydirmiyor bu erkekler kardeşim biri bunlara dekolteyi sevdirsin:haha:

black_woman
24-07-08, 13:43
valla ben severim giyerimde:) saolsun aşkımda hiç karışmaz öle şeylere:)istediğimi istediğim ölçüde giyerim:) zaten sınırını bildikten sonra dekolte gayet şık duruyo, ama dediğim gibi sınırını bildikten sonra:)

Kelebek
24-07-08, 14:39
dekolte giyen birini kendime zaten yakıştırmam.

Geniouss
24-07-08, 15:15
Gerektiği yerde gerektiği kadarıyla giyebilir, çok aşırı olmamak kaydıyla..

Haylaz
24-07-08, 16:29
ortam önemli...

dmx-7
12-08-08, 22:41
kesinlikle giyemez
kırarım kemiklerini

ideefixe
20-08-08, 16:30
gerektiği yerde giyilir bence,burda herkesin erkeklik damarları kabarmış :) ama şunu kabul edelim beyler bazen insanların imrenerek baktığı bi kızın elini tutuyor olmak,benim olduğunu bilmek göğüs kabarttırmıyor değil.bu duyguyu hepiniz yaşamışınızdır:)

yalnızkral
29-08-08, 11:36
giyemez tabi.. giyinmedin örfü adabı vardır..

emir
03-09-08, 06:22
Kendisi bilir canım banane...
Böyle konularda ön plana bayanın giyimi değil tavirları ön plana çıktığı için eşimide seçerken en başta bu tavırlara dikkat edeceğim için bi sorun olmazdı kısaca...

deckboy
18-01-09, 22:39
ben bu dekolte işine hiç aklım ermıyor yaw bı kadın neden orasını burasını acar anlamış değilim
yani amac ney

Boncuk!
26-09-09, 14:23
izin vermezse, sen hic bi$eye izin vermiyosun, bana güvenmiyosun ve buna benzer bi sürü laf söylerim, izin verirsede sen beni sevmiyosun, beni kiskanmiyosun fln derim:):D ne olursa olsun dekolte giymem ama:)

zıpkın
26-09-09, 14:44
istiyosa giyebilir bu birazda güven meselesi

donjun
26-09-09, 14:45
ev sınırları ıcınde bana karsı bu tarz gıyınebılır.

Elif
26-09-09, 14:48
kendisi bilir... ben onu eş diye seçtikten sonra bana yakışacak şekilde giyinmeyi zaten akıl edecektir...tercih onun...

:claps:

VuSlAt ZaMaNı
26-09-09, 17:13
katiyyen vermem - zten iiki kız olmuşum yoksa benden cok kötüü bi erkekk olurduu acayipp kıskancımm :D

tarikcan
26-09-09, 20:42
kendini bilen kim oldugunu bilen kadin icin dekolte yakisir ama vucut sergilemek isteyen icin ...

Karamel
26-09-09, 21:15
ben bu dekolte işine hiç aklım ermıyor yaw bı kadın neden orasını burasını acar anlamış değilim
yani amac ney

aynen ya nasıl rahat ediyolar..bide çekiştiriverirler ya giydiysen çekiştirme...:D
ben erkek olsam kırardım bacaklarını valla fena kıskancımdır...:D:D

miss california
26-09-09, 23:41
yamulturum:D

Rüzgar !
26-09-09, 23:54
cok göze batan bi durum olmadktan sonra bi problem olmaz

VforVendetta
27-09-09, 04:35
Ben şahsen izin vermem.Rahatsız olurum.

Adige_kızı
27-12-09, 17:07