Orijinalini görmek için tıklayınız : Yüreğinde büyümek
Linkleri sadece üyelerimiz görebilmektedir.
bılıyodum bunu cok guzel...
buarada c.tesı gunu cocuk esırgeme kurumuna 0/6 yası zıyarete gıttım cok kotu bı tabloydu ınanın onnarın sevgıye cok ıhtıyacı var kendıme guvenebılsem haftasonlarımı oraya ayırmak ıstıorum en azından bıkac saatımı dısarda harala gurele delı gıbı gezmektense bence bıkac saatlııne onnarı perıyodık aralıklarla zıyaret etmek daha makbul gıbıme gelıo eer vrsa katılmak ıstıen ö.m. atarlarsa sevınırım
şeymacım hepberaber gidelim tabi çoğunluk olursa ...
Arkadaslar varmı gelmek ıstıen adminlerımız bı organıze yapsa....
:agla: çok güzeldi...
:agla: çok güzeldi...
evet çok güzel ama şeymanın söylediklerini onaylayan varmı..
Fikirlere açığız arkadaşlar..Kararlaştırın organizeyi ben yaparım :)
Fikirlere açığız arkadaşlar..Kararlaştırın organizeyi ben yaparım :)
ozaman sert admın olarak konu ac :) herkes gelıorus gelmıorus su vakıt uygunuz desın
nese ıncıcım ıkımız gıdelım ozaman
tamam canım gidelim...baksana kimsenin gelmeye niyeti yok:(:(:(
yada konuyu deıstırıp en guzel kız en guzel erkek burda gelll yazalım :(
öle yazsak koşa koşa gelirler hiç şüphesiz...:Dama napalım gelen gelir gelmeyen gelmez...nasıl olsa biz istanbuldayız bi ara kararlaştıtır gideriz...
Çok güzel bi fikir....Neden olmasın seve seve giderim...bu konu başlığında adminler değşiklik yaparsa bu resimde çok hoş zaten güzel bi ziyaret düzenleyebiliriz.
evet çok güzel bi organize olur bende gelirim..
sıtenın yağız ıstanbullu delıkanlıları ee sızde tık yok ? :(
Bende gelcem canım benide alın :)
Arkadaşlar konuyu bu şekilde uzatmayın..Ayrıca gidilecek zaman ve gelecek kişileri açık açık yazmaya gerek yok. Ben bu akşam tarih konusunda düşünüp geleceklere özel mesaj ile bildirecem. Siz sert admininize güvenin :D
vBulletin v4.1.11, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.