PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Atatürkçü öğretmene yardım

halaluya
17-12-06, 10:58
Ben Aytaç Koç. Bitlis'in Hizan İlçesi Ballıca Köyü ilköğretim okulunda sınıf öğretmeniyim. İlk başta eğitime yaptığınız katkılardan dolayı sizlere teşekkürü bir borç biliyorum. Her öğretmen gibi benim de hayalim, öğrencilerimi
ATATÜRK ün çizdiği yolda onlara fener olmaktır. Bunu başarmak için elimden geleni yapıyorum... Görev yaptığım köy, gerek ekonomik gerek sosyal gerekse de doğal şartlar itibariyle bir hayli kötü durumda. Sizlerden ricam aşağıda öğrencilerim fotoğrafları var; bunları incelemeniz ve yüzlerindeki umudu görmenizr... Hala bir bilgisayarımız yok..Öğrencilerimi Ulu Önderin gösterdiği hedeflerde yetiştirmek için bir nebzede olsa sizden yardım bekliyoruz. Temizlik malzemesi, giyecek, kitap, kırtasiye ve özellikle bir bilgisayara ihtiyacmız var.
Şimdiden gösterdiğiniz ilgiden dolayı sizlere yürekten teşekkür ediyorum...

AYTAÇ KOÇ,
BALLICA İLKÖĞRETİM OKULU BALLICA KÖYÜ HİZAN-BİTLİS 05054959334

Linkleri sadece üyelerimiz görebilmektedir. Linkleri sadece üyelerimiz görebilmektedir. Linkleri sadece üyelerimiz görebilmektedir. Linkleri sadece üyelerimiz görebilmektedir. Linkleri sadece üyelerimiz görebilmektedir. Linkleri sadece üyelerimiz görebilmektedir. Linkleri sadece üyelerimiz görebilmektedir. Linkleri sadece üyelerimiz görebilmektedir. Linkleri sadece üyelerimiz görebilmektedir. Linkleri sadece üyelerimiz görebilmektedir. Linkleri sadece üyelerimiz görebilmektedir. Linkleri sadece üyelerimiz görebilmektedir. Linkleri sadece üyelerimiz görebilmektedir.