PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Hokkabaz

FeaRLeSs
19-10-06, 10:27
Linkleri sadece üyelerimiz görebilmektedir.

Vizyon : 20 Ekim 2006
Yönetmen : Cem Yılmaz , Ali Taner Baltacı
Oyuncular :Cem Yılmaz (İskender Tünaydın) , Mazhar Alanson (Sait Tünaydın) , Özlem Tekin (Fatma Nur Gaye Türksönmez) , Tuna Orhan (Maradona - Orhan Direk) , Tuncer Salman (Aslan Türksönmez) , Kemal İnci (Cemal Ağa)

Web Sitesi : Linkleri sadece üyelerimiz görebilmektedir.

İskender (Cem Yılmaz) hokkabazdır. Yani aslında sihirbazdır. Ama onun ve çocukluk arkadaşı Maradona'nın (Tuna Orhan) dışında herkes onun hokkabaz olduğunu düşünmektedir. İstanbul'dan hızla kaçmak zorunda kalan ikili, turne programına Sait'i de (Mazhar Alanson) dahil ederek, büyük risk alırlar. Baba Sait, İskender'i takdir etmeyi uzun yıllar evvel bırakmıştır. Turne üçlüyü kaynaştırırken, aynı zamanda görkemli bir dağılmaya sebep olur.

FeaRLeSs
19-10-06, 10:29
Yarın izyona gircek film ne yapar sizce arkadaşlar.. Cem Yılmazın ilk filmi Gora gibi başarıyı yakalar mı onu geçermi veya daha düşük bi seyirci kitlesi mi bekler filmi...

Geniouss
19-10-06, 12:46
Valla Cem Yılmaz Belgesel dahi çekse izlenir.. O kadar sölüyorum :)

FeaRLeSs
19-10-06, 13:18
Abi orası öyle de ben şahsen bu filminin o kadar cok tutacağını sanmıyorum..

Haylaz
19-10-06, 14:54
yarın bi izleyelim şunu ya :D yorumlarımı bekleyin.

Sükût-u Hayâl
19-10-06, 15:00
Valla bende pek ümitli değilim bu filmden.Frangmanları falan pek hoşuma gitmedi.Gora'yıda geçemeyecek bence.Ama inşallah yanılırım:)

Haylaz
21-10-06, 00:40
Arkadaş filmi izledim,gülmek için gidilecek bir film değil. ve filmde Mashar Alanson, Cem Yılmaz'dan daha komik. Cem geri planda bırakmış kendisini, film duygusal ağaarlıklı, hele son sahnesinde ağlıyorduk az daha ama cem yılmaz fake atmış bize. Film herşey çok güzel olacak ı andırdı birazcık bana, yol sahneleri fln. Tekrar söylüyorum gülmek için gitmeyin filme, hayal kırıklığına uğrarsınız.

incitanem
21-10-06, 00:47
ciddimisin sen memo ya...sen beğenmediysen kimse beğenmez..ama bugün sizle gelmeyi çok çok isterdim ama olmadı..:(:(:(:(:(:(:(:

Geniouss
21-10-06, 12:08
Ewet arkadaşlar film Gora gibi değil. Gülmek isteyenlere tavsiye etmiyoruz.. Arada güzel sahneler var ama şahsen benim beklentilerimin çok altında çıktı film..

onur194
21-10-06, 13:03
zaten goraya gibi değil diyodu cem yılmaz. ben izlemedim ama güsel gibi görünüyo

Byminik
21-10-06, 16:51
Evet bend ebir hakkobazı gidip izlemiş bir mağdur olarak . Filim vasat yani bence gidipte izlenilicek bir filim değil . Ama filimi beraber gidip izlediğim ortam süper di .

FeaRLeSs
26-10-06, 08:34
bence film güzel ben beendim şahsen :)

ahmet99
13-11-06, 16:12
tesekkürler

rapaic
17-01-07, 21:35
elin saglik güzel olmus