PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sınav

FeaRLeSs
19-10-06, 10:10
Linkleri sadece üyelerimiz görebilmektedir.

Vizyon : 20 Ekim 2006
Yönetmen : Ömer Faruk Sorak
Oyuncular :Altan Erkekli , İsmail Hacıoğlu , Hümeyra , Jean-Claude Van Damme , Güven Kıraç , Zafer Algöz , Ali Sürmeli , Kadir Çöpdemir

Web sitesi: Linkleri sadece üyelerimiz görebilmektedir.

Film aile baskısı, gelecek kaygısı, sınav depresyonu ve bir yandan süregelen yoğun okul temposuyla birlikte öncelikle okuldaki yazılı sorularını ele geçirmekle başlayıp, sonrasında işi ÖSS Soru Bankası soygununa kadar götüren Mert (İsmail Hacıoğlu), Sinan (Yağmur Atacan), Gamze (Rüya Önal), Kaan (Caner Özyurtlu) ve Uluç'un (Volkan Demirok) heyecan dolu hikâyelerini anlatıyor...
Kahramanlarımızın kendilerine idol olarak gösterdikleri, bir dönemin kopya çekme konusunda uzman sistem karşıtı efsane öğrencisi Levent Lemi; görevi her anlamda kötüye kullanan okul müdürü Rafet; idealist müdür yardımcısı Zeynep Erez; sert matematik öğretmeni Fatma Hoca; çocukların bir yarış atı gibi koşulduğu sınav sisteminin yakın bir tanığı haline gelen jokey baba Urfalı Sadettin; hayattaki tek dayanağı oğlu olan Güler; çocuğunun hayatında onurlu yaşamın önemini ısrarla vurgulayan komiser baba Metin; oğlunun hayatını bir saat gibi planlayan Almancı baba Sedat ve bütün derdi bir müzik albümü çıkarmak olan müzik hocası Candan'ın yollarını da aynı temel öykü içinde kesiştiren film Türkiye'nin bir türlü çözüme kavuşamayan eğitim sistemi ve sınav problemini eğlenceli bir yaklaşımla ele alıyor.

FeaRLeSs
19-10-06, 10:12
Valla arkadaşlar bana sorarsanız bu film cok güzel bi filme benziyo.. Ama şöle bi aksilik var cem yılmazın filmi hokkabaz la aynı gün vizyona giriyo bu durumda şöle ihtimaller cıkıyo.. Ya bu film hokkabazın gölgesi altında kalıcak fazla rağbet görmicek ya da hokkabazın başarısına gölge düşürcek izleyici sayısını azaltcak vb.. durumlar.. Sizce ne olur arkadaşlar görüşlerinizi paylaşın lütfen..

darkwenom
26-10-06, 19:56
süpper bi film..herkes gitsin yani..tek kelimeyle mükemmel..

bu arada enescim bu kdrını bulmuşsun bide bunun film müziklerini bulabilirsen bana gönderirmisiinnn ?:(

Geniouss
27-10-06, 08:54
Gidenlerden duyduğum yorumlar filmin çok güzel olduğu yönünde.. Hokkabazdan daha popüler şu an bu film.. Gitmek gerek..

incitanem
27-10-06, 08:56
bendece gidelim hakan cümbür cemaat..duyduklarıma göre herkez çok güzel oluğunu düşünüyo..:)

Geniouss
27-10-06, 09:00
CÜmbür cemaat gidelim gitmesine de Hokkabaz olayına dönmesin yine.. Gelecek talebleri değerlendirebilirim :D

FeaRLeSs
27-10-06, 09:25
süpper bi film..herkes gitsin yani..tek kelimeyle mükemmel..

bu arada enescim bu kdrını bulmuşsun bide bunun film müziklerini bulabilirsen bana gönderirmisiinnn ?:(

sinem valla ben anlamıyom o tür işlerden ama kadir arkadaşımız bu konuda bi çalışma yapmış:D Linkleri sadece üyelerimiz görebilmektedir.
buyur burda birkaçı var:)

FeaRLeSs
27-10-06, 09:25
CÜmbür cemaat gidelim gitmesine de Hokkabaz olayına dönmesin yine.. Gelecek talebleri değerlendirebilirim :D

Evet taleplere göre ve sinema biletini herkes kendisi alıcak filmden 3 gün önce bakın o zaman herkes nasıı geliyo :D

incitanem
27-10-06, 09:26

dönmez yawmerak etme..mazeretimi biliyosun..

Geniouss
27-10-06, 09:46
Tamam arkadaşlar o zaman istekleri görelim ayarlama yaparız..2-3 kişide olsak bana uyar maksat beraber vakit geçirmek..

davidoff
22-01-07, 19:25
tskler ederim

murat-_-
23-02-07, 16:31
arkadaslar bu film gercekten cook super herkese tavsiye ederimm sonu cok gusel

ömer
03-03-07, 23:03
sagol baba

joker2005
20-03-07, 00:51
Tesekurler

orhan cayiroglu
26-06-07, 16:57
tessekür ederim ellerinize saglik

Haylaz
26-06-07, 17:58
yarın akşam bu film star da yayınlanacak. izlemeyenlere duyurulur.

SultaN_
26-06-07, 18:06
film cok guzel.. izlemeyen kalmamistir herhalde..
tv'ye gectigine gore :D

MaI\IYaK
04-07-07, 09:19
evet harika bir film izlemeyenler izlesin :)

•[уаŁиız мєŁєκ]•
04-07-07, 09:29
çok güsel bi film artı komik.......

:)))bilge(((:
10-07-07, 09:08
harika bi film izlemeyen herkese tavsiye ederim gözya_lar1n1z1 tutamayacaks1n1z filmi sonuna kadar mutlaka izleyin çoooook güzel

buket_17
12-07-07, 19:34
tam bu zmnlara uygun :D oss felam...

burcu
23-07-07, 19:46
cok ıgrenç bı fılmdı...:)