Orijinalini görmek için tıklayınız : sizce hangisi ilginizi çeker ?
makyaj yapmış bir bayan mı ?
yoksa;
makyaj yapmamış bir bayan mı?
evet yorumlarınızı bekliyorum .
tabiki yapmamış olan daha çok ilgimi çeker ben doğallıktan yanayım ya da şöle diyim en çokabartmadan kendine bakım yapmış olanlar ilgimi çeker
makyaj yapmamış hali güzelse neden makyajlı halini seveyim ki :) sadelik her zaman iyidir, ama bazı kızların makyaj yapması iyi oluyor, görüntü kirliliğini önlüyor :D
Darkblue&blue
16-12-06, 21:27
mkyajsız hoş bir bayan..
değişir makyaz yapmasa bile bakımlı olcak da sayın admin bey neden anket açmıon:D
dogal olmak herzaman en iyisidir :D
sadelik forever. :D güzel olmayanla işimiz olmaz zaten dimi :D ama şu da var.her körün bir topal alıcısı vardır :)
makyaj yapmamış hali güzelse neden makyajlı halini seveyim ki :) sadelik her zaman iyidir, ama bazı kızların makyaj yapması iyi oluyor, görüntü kirliliğini önlüyor :D
katılıyorum memet sana çok haklısın;)
tabi ki makyajsız daha güzel sade olmak en iyisi ama bazıları da vardır ki makyaj yapınca güzellik gelir...yani duruma göre değişir...ben sade ve doğallıktan yanayım...kokoşlar yansın haline :D:D
bende doğal güzelliklerden yanayım....
sadelik forever. :D güzel olmayanla işimiz olmaz zaten dimi :D ama şu da var.her körün bir topal alıcısı vardır :)
yes öyledir :D
dainty_girl
25-12-06, 15:54
doğallık heryönden cok daha ıyı hem saglık acısından hemde guzellık ama makyajlada cok deısenler oluo ya:)
makyaj yapmamış bayan doğal güzellikten yanayım..
benimki güzel olsun,makyaj koyma:D:D
tabiki makyajsız hali,herkes kendi jhaliyle güzelll
Makyajsız hali güzelse öle olsun değilse makyaj yapsın bu dur olay :D:D:D
Abartmadan kendine baım yapmış olan dikkatimi çeker...
sadelik her zaman güzledir ama bakımlı olacaksın gidipte yüzünü boya kutusuna sokup çıkarmış gibi yapmıcaksın
bu erkekler beni çıldırtıyor kendi sevgililerine gelince sadelik güzeldir makyaj yaptırmazlar ama makyaj yapan bi hatun görüncede ağızlarının suyu akar :sefkat: :sefkat: :kac: :box: :s20:
efferin D: ozel gunler harici makyaj yapmam.. bencede sadelik daha guzel bayanlarda..
Doğal olcak abicim ne o ölye boya kutusuna düşmüş sanki. Bi de şimdi abartıyorlar filli boya misali 1001 çeşit boya sürüyorlar...
Ee zaten yazın çok makyaj fena oluyo yüz terliyo boyalar pütür pütür oluyo yüz daha çirkinleşioo :D:D sadelik bence
By_MotoBike
04-10-07, 02:02
abi her zaman demişimdir kadın süt gibi sade ve taze olucak :D:D:D:D
erkekler genelde makyajı sevmez.kandırıldıklarını düşünüyorlar.haklılarda bence.
sessiz_gemici_86
04-10-07, 02:40
ya sosyal mesaj olcak yine ama abi makyaja karşı değilim ama doğaya ve cebe büyük zararları var bence gerekli ama fazlasıda zarar
dogal hali kızların daha hoş bence..
benim ki daha bu yaşta makyajlı :D
notinlove16
15-11-08, 16:04
makyaj yapıcam diye dahada batırıyolar kendilerini.en güzeli doğal ve bakımlı olması:oke:
bir bebeyin masumluğunu şekerlini güzelliğini düşünün sizce ne kadar makyajlı insanın en güzel hali naturel halidir
abartılı olmadığı sürece makyaj tercih edilebilir.. daha bakımlı görünüo hatunlar ölee..
mersindelikanlısı
16-01-09, 19:22
makyajsız olsun doğal olsun makyaj tmm bayanlara yakışır ona sözümüz yok fakat orijinal modifiyesiz bayan bence daha güzel ayrıca erkklerin ağzı makyajlı bayan görünce akmazz:oke:yani sonuç makyajda değil
Kişiden kişiye göre değişirmi sanki ne :)
hııı siz erkekler hep öle dersiniz makyajlı bir kadın gecincede icine düşersiniz
makyajla bazı kişiler hakikaten evrim geçiriyo.. ama arada lazım ;) makyajla herkes güzel oluyo zaten, önemli olan makyaj olmadan doğal olanı :)
duruma göre değişir tabiki eğer izel gibi bi bayansa makyajlı halini severim, jesica alba ise makyajsız halini eğer elisha cutbert ise her halinide severim :D
dobra söze ne denir :D
harıkaydı :claps:
tabikide yapmamış olan göz kalemi ve rimeli makyajdan saymıyorum tabi:aga:
Kalpsiz Güzel
15-08-09, 12:50
değişir......ama doğal en güzelli
:gulver:
Toprak_erkan
15-08-09, 12:51
makyajsız halını severdımm ama gerekıyosa yapsın ondan da hoşlanırımm :oke:
vBulletin v4.1.11, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.