Orijinalini görmek için tıklayınız : qeri dönmek qibi 1şi..
:ponpon: :dans: ben qeldm qbii 1şi.eskiden sitenin 1icik angel'ı.. çok özledm haylaz ı.ama malum oks var bu sene bilgsyara bile haftada 1 qirebiliorum.zaten insanlar çok deişmiş pek tanıdık kalmamış.ama yinede haylazın en eski üyelerinden 1riyim ve burayı cidden çok özledim.. mehmet abiyi(haylaz),sena ablayı(limon),zuzuyuu,geniouss u,psycho yu ,özlem ablayı,tai yi,kelebek i.!!!,ody i,mutasyonu,merti vesevese.. arada ugrucam ama eskisi qbi aktif diilm.sizi cok özledim ve sizi çok seviorum ... :agla::kiss:
hoşgeldin angel gel arada bi uğra ben de sitenin yenilerinden sayılırım 1 ay bile olmadı herhalde ama kendimi 10yıldır burdaymış gibi hissediyorum görüşürüz
hoşgeldin Angel...bizde pek yabancı sayılmayız...;)
hoşbulduk.siz de hoşqeldiniz... ;) muck.
ececikkk bıcırık.şappidik hoppidik.panikcik diskotekcik hoşgeldinn kız.sen derslerini ihmal etme bak.ben sitenin değişmez össcilerinden oldum :D sen oks de takılma bari :D
hg cilgin kiz :) seni unutmadik ;)
Chitlembik
16-12-06, 12:47
Hoşgeldin Ece seni tekrar görmek güzel =)
Maniacdevil
16-12-06, 13:13
ooo hojgelmişsin e işte inek insanın hali başka oluyor:p:D
bagma sen benim böle dediğime çalış çalış :D;)
ben de gecdim o oks'yi bazıları çok stres yabar:D
özlemişiz seni yhaf:)
miss_cileke$
16-12-06, 13:31
hoşgeldin bende bu sitenin yeni üyelerindenim... burda olmak gerçekten çok güzel....:D umarım tanışırız ve kaynaşırız:D:D
hepiniz saolun.işte haylazcılar sıcaklığı.. (= nickleriniz deişmiş kim kim çıkaramadım zamanla artık.. özlemişm vlaa.muck mucccckk
Maniacdevil
16-12-06, 17:04
hepiniz saolun.işte haylazcılar sıcaklığı.. (= nickleriniz deişmiş kim kim çıkaramadım zamanla artık.. özlemişm vlaa.muck mucccckk
hıı benim nick deişti ben mert:D
hoşgeldin bnde yenilerdenim :)ama çabuk ısındım
Hoş geldin Ejem :) Seni tekrar aramızda görmek ne güzel..
hoşgeldin angel biraz geç oldu ama:)
ohooo ben de diyom bu kız bana çağrı atmazdı kafasına saksı mı düştü de çağrı atıyo:D hoş geldin kızzz özletttin valla kendini :)
Darkblue&blue
17-12-06, 21:59
hojjgeldin..
bende yeni sayılır...mıyım :( ewet sayılırım..seni baska yerlerde gormüs gibiyim..inş oks yi geçersin mutlu sona ulasırsın..gorusmek dilegiyle..
Şekercim hoşgeldin :) özlemiştik seni çok çok
hoşbulduk şeyma ablacım .[imzan süper] ;)
hoşbulduk özlem abla hakan abi enes abi felan ve adını bilmediklerim :ponpon:
vBulletin v4.1.11, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.