PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Birisine olan güveninizi ne zaman kaybedersiniz?

khanOTTO
19-06-08, 09:30
Bir insana karşı güven duygusuyla yaklaşmak, söylediklerine ve davranışlarına itimat etmek isteriz her zaman.

Samimiyetsiz eylemler ve yalan söyleme sonucunda güvenimiz sarsılır veee....

NESİL
19-06-08, 09:36
bana yalan söylediğini anladığım an kaybederim :(

bazen ortada yalan olmasa da yanımda olmasına ragmen o kısıyı kendımden cok uzakta hıssederım zaten o an guvenım azalır :(

GöKYüZü
19-06-08, 09:54
İki yüzlülük ve yalandan nefret ederim eğer bir kere yalan söylemişse o kişiye olan güvenim azalır.Her defasında acaba yine yalanmı söylüyor düşüncesinden kendimi alamam.

ZynP
19-06-08, 10:06
tabiki yalan ilk sirada gelir, fakat bende güveni hemen kuramam egerki bi insan üstüne güvenimi cok uzun zaman icinde , hakkiyla kurabildiysemde , kolay kolay hic birsey güvenimi yikamaz.
Yani güvenimi kaybetmek degilde, güveni nasil kurarsin diye soracak olursaniz,illa derimki..
özü sözü bir olmasi lazim.Samimiyetligini tek bir kelamla hissetmem lazim .
Bana bugün baska yarin baska konusmamali.

NESİL
19-06-08, 10:11
tabiki yalan ilk sirada gelir, fakat bende güveni hemen kuramam egerki bi insan üstüne güvenimi cok uzun zaman icinde , hakkiyla kurabildiysemde , kolay kolay hic birsey güvenimi yikamaz.
Yani güvenimi kaybetmek degilde, güveni nasil kurarsin diye soracak olursaniz,illa derimki..
özü sözü bir olmasi lazim.Samimiyetligini tek bir kelamla hissetmem lazim .
Bana bugün baska yarin baska konusmamali.

al benden de o kadar balım :) cok zor guvenırım ınsanlara ama tek bır yalan yıkar guvenımı onu yanımda hıssedemessem yanı o an yanımda gorunup uzaklarda olan samımıyetsız bırı olması onu sadece kucultur gozumde bende bır ınsan guven kazandıysa kolay kolay yıtırmez benı ama dedıgım gıbı tek kalemde sılmeme neden bahsettıgım 2 neden otesındekı hıcbır sebeb kolay kolay yıkmaz o guvenı :)

teokolik
26-06-08, 19:28
Genelde insanların sölediklerine inanırım.. saten o yüzden hep kaybeden oldum ama huyum bu ben yine güwencem insanlara... yalan sölediklerine şahit olduğum ana kadar onlara güwenirim ne yazık kii...

zuzush
22-10-09, 16:33
cok ozur dılıorum basta yorum yapanlardan ama ben asla katılmıorum soledıklerınıze .. ZOR GUVENIRIM AMA BI HATADA YIKILIR .. bunu solıen bıcok kısıyle konustum bır saatte bana butun yasamını annattı butun sırlarını verdı vs.. hanı zor guvenıodun ? yada yalan solemesı vs. kım yalan solemıor ? hangımız ? ben gunde mılyonlarca kere soluorum belkıde .. yalan flnda sarsmaz guvenı bence ..

cok guvendığın bırınden beklemedıın bısey gorursen ozaman guvenı yıkılır ınsanın o kısıye deıl ama herkese 12yasında tecavuze uramıs bı cocuk hayatı boyunca kıme guvencek ? aılesı tarafından zorla evlendırılmıs bırı nasıl guvenır bırdaha bırıne ? kelımelerı yazıya dokup anlatabıldımmı bılmıorum ama burdan bıkac kısının nedemek ıstedıımı gayet net anladına emınım ..

άЪ-ı ĥάЧάт
22-10-09, 16:35
asLa yaPmaz sÖlemez dedigim bişeyi yaptıgı zaman.

Kelebek
22-10-09, 16:39
şeymanın dediği gibi işin özü beklenmedik birşey yaptığında sarsılır güven.çünkü güvenmek ne yapacağını bilmek,ne yapacağından emin olmak demektir.bu beklenti gerçekleşmediğinde sarsılır güven.

DeepOcean
22-10-09, 16:51
yalan sölediğini yakaladıgım an güvenim biter.. çünkü bikre yalan söleyen birinin bidaha yalan sölemicegini kimse idda edemez

halaluya
22-10-09, 16:53
2li oynamaması hariç herşeyi kaldırabilirim ve kolay kolay güvenim yıkılmaz fakat çok kinci birisi sayılırım, unutmam kolay kolay hiçbirşeyi.

irem
22-10-09, 17:56
Heran kaybedebilirim ...Çünkü çooooook zor sevip çabuk nefret eden biriyim

Toprak_erkan
22-10-09, 18:04
yalan söler yalanı anlarım... odakka onun o yalanını tetıklerım ... ve o dakka bişi demen pusuya yatarım ve gun geldıgın o yalanı olır önune korumm ... ondan sonra tabii biiiibbbb........ ben kolay kolay güvenmem benım karşımdakı insanlara olan güvenım... bir ip ustundedırr hataya yer yok...çunkı ben hata yapmam nedenıı ben başta ne oldugumu demişimdir... buyuzden güvenımı herşekılde kaybeder.....

Geniouss
22-10-09, 18:28
Beklemediğim ve istemediğim çok ağır bişey yaptığı zaman kaybederim.. Yoksa ufak tefek yalanı kim söylemiyor ki..

suskunn
22-10-09, 19:33
nedense kolay güvenmem ama güvendiğim insanıda çabuk silmem ...son ana kadar bakarım her yönüyle değerlendiririm...yaptığı şeyin bir nedeni vardır diye düşünürüm ...evirir çevirir onu anlamaya çalışırım ...yine olmuyorsa sadece giderim eski dost düşman olmaz düşüncesindeyim :dost: yaşananların hatırına hesap sormam :hıh:

dengesiz_rocker
22-10-09, 19:34
cok agır bısey yapmalı bunun ıcın

Kalpsiz Güzel
23-10-09, 17:33
çok basit..adileşince o kişi..........

Gunusu
24-10-09, 10:58
Beklemediğim ve istemediğim çok ağır bişey yaptığı zaman kaybederim.. Yoksa ufak tefek yalanı kim söylemiyor ki..

oyle ama bazen ufacik bir yalan oyle buyuk kotu sonuclara varir ki yalan soylememek en iyisi... ya da ufacik yalan karsindakinin sana olan tum guvenin kayb olmasina neden ola biliyor bazen ...nedeni?eger simdi yalan soyliye biliyorsa mutlaka soyler diye:( o yuzden...

yalan ve ihanet asla...bunlarin oldugu yerde huzur olamaz zaten

Gunusu
24-10-09, 10:59
Heran kaybedebilirim ...Çünkü çooooook zor sevip çabuk nefret eden biriyim

aynen