PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Neden???

Gunusu
10-06-08, 08:00
Neden bir seyi kaybetdikden sonra deyerini anlarIz???Ben sorunun cevabInI bulamadIm.Bulmaya calIstIgImda hep bir sonsuzlukda kayboluyorum sanki. ToparlayamIyorum.

Bella
10-06-08, 09:22
Değerli olunsaydı zaten kaybetmeyi göze almassın o şey senin için
zaten değerlidir :)
bence değeri anlaşılıyormuş diye birşey yok ben buna inanmıyorum
gözden çıkarılan birinin değeri olmaz,pişmanlığıda yaşanmaz
değerini sonradan anladım filan vesayre hikaye

lazkızıı
10-06-08, 21:04
demekki degeri yokmuş
olsaydı zaten kaybetmezdin yada o kaybetmemek için caba sarf ederdi

Gunusu
11-06-08, 07:10
Dogru katILIyorum, ama sevgili olarak diyil genel olarak.Hatda o kisi belki hic hayatda bile diyil.

Haylaz
11-06-08, 13:25
insan kaybettiğinde değerini anladığı şeyin hayatına ne kadar yerleştiğini o an anlayamıyor belki de, çiğ süt emmişiz ya ondan olabilir belki bu :)
Kıymeti anlaşıldıktan sonra da emziği alınmış bebek gibi oluyor insan ama ne fayda...

NESİL
11-06-08, 13:55
kaybettikten sonra değerini anlamak ...

aslında biz insanoglunun karşılaştıgı ve hep gidenin ardından keskelerle soyledıgı son sozlerden bırı belkı de , varken degerı hıc anlasılmayan hazınemızın yoklugunda duyulan kıymet ...

giden gitmiştir demek düşer geriye :(

KaRDeLeN
11-06-08, 14:17
(istisna olanlar hariç)
hayatımdan giden yada gitmesini istediğim hiç kimsenin gözümde geriye kalan bir değeri olmamıştır.

Gunusu
11-06-08, 14:18
insan kaybettiğinde değerini anladığı şeyin hayatına ne kadar yerleştiğini o an anlayamıyor belki de, çiğ süt emmişiz ya ondan olabilir belki bu :)
Kıymeti anlaşıldıktan sonra da emziği alınmış bebek gibi oluyor insan ama ne fayda...

Evet sanki oyle bisey.

Gunusu
11-06-08, 14:25
(istisna olanlar hariç)
hayatımdan giden yada gitmesini istediğim hiç kimsenin gözümde geriye kalan bir değeri olmamıştır.

NasIL yani?
Cok farkLI bi cevab.I$te bu yuzden dusundukce kayboluyorum diyorum ya.Bu sorunun oyle deyisken bir-birine zIdd cevaplarI var ki...

Kumtanesi
11-06-08, 14:30
kaybedince deger anlamak..
elindeki varken hice saymak yokken yoklugunu anlamak gercekten zor bir durum..bence geriye ilerlemek yerine gecmişi yargılamak yerine ileriye gitmek iyidir

KaRDeLeN
11-06-08, 14:30
Giden yada gitmesini istediğim insan değerini zaten yitirmiştir.
Değeri sonradan anlaşılacak biri var mı? Varsa da ben bilmiyorum. Yada henüz öyle biri ile karşılaşmadım.

kuzguni
18-06-08, 22:11
değerini sonradan aladım o gitdikten sonra derler ama değerli olan kişi zamanında kendini belli ederler!!

emir
30-07-08, 22:18
her zaman böyle olmuyoki bence...
bu nadir konularda pişmanlık sonucu doğuyo...
kaybettiketen sonra anıların yenilenmiyeceğini bilemk buna neden oluyo olsa gerek...