Orijinalini görmek için tıklayınız : Neden???
Neden bir seyi kaybetdikden sonra deyerini anlarIz???Ben sorunun cevabInI bulamadIm.Bulmaya calIstIgImda hep bir sonsuzlukda kayboluyorum sanki. ToparlayamIyorum.
Değerli olunsaydı zaten kaybetmeyi göze almassın o şey senin için
zaten değerlidir :)
bence değeri anlaşılıyormuş diye birşey yok ben buna inanmıyorum
gözden çıkarılan birinin değeri olmaz,pişmanlığıda yaşanmaz
değerini sonradan anladım filan vesayre hikaye
demekki degeri yokmuş
olsaydı zaten kaybetmezdin yada o kaybetmemek için caba sarf ederdi
Dogru katILIyorum, ama sevgili olarak diyil genel olarak.Hatda o kisi belki hic hayatda bile diyil.
insan kaybettiğinde değerini anladığı şeyin hayatına ne kadar yerleştiğini o an anlayamıyor belki de, çiğ süt emmişiz ya ondan olabilir belki bu :)
Kıymeti anlaşıldıktan sonra da emziği alınmış bebek gibi oluyor insan ama ne fayda...
kaybettikten sonra değerini anlamak ...
aslında biz insanoglunun karşılaştıgı ve hep gidenin ardından keskelerle soyledıgı son sozlerden bırı belkı de , varken degerı hıc anlasılmayan hazınemızın yoklugunda duyulan kıymet ...
giden gitmiştir demek düşer geriye :(
(istisna olanlar hariç)
hayatımdan giden yada gitmesini istediğim hiç kimsenin gözümde geriye kalan bir değeri olmamıştır.
insan kaybettiğinde değerini anladığı şeyin hayatına ne kadar yerleştiğini o an anlayamıyor belki de, çiğ süt emmişiz ya ondan olabilir belki bu :)
Kıymeti anlaşıldıktan sonra da emziği alınmış bebek gibi oluyor insan ama ne fayda...
hayatımdan giden yada gitmesini istediğim hiç kimsenin gözümde geriye kalan bir değeri olmamıştır.
NasIL yani?
Cok farkLI bi cevab.I$te bu yuzden dusundukce kayboluyorum diyorum ya.Bu sorunun oyle deyisken bir-birine zIdd cevaplarI var ki...
kaybedince deger anlamak..
elindeki varken hice saymak yokken yoklugunu anlamak gercekten zor bir durum..bence geriye ilerlemek yerine gecmişi yargılamak yerine ileriye gitmek iyidir
Giden yada gitmesini istediğim insan değerini zaten yitirmiştir.
Değeri sonradan anlaşılacak biri var mı? Varsa da ben bilmiyorum. Yada henüz öyle biri ile karşılaşmadım.
değerini sonradan aladım o gitdikten sonra derler ama değerli olan kişi zamanında kendini belli ederler!!
her zaman böyle olmuyoki bence...
bu nadir konularda pişmanlık sonucu doğuyo...
kaybettiketen sonra anıların yenilenmiyeceğini bilemk buna neden oluyo olsa gerek...
vBulletin v4.1.11, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.