PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Parlatıcıyı Ewde Yap :)

incitanem
15-12-06, 12:02
Dudaklarını qüzel qöstermek için her qün sürdüqün parlatıcılara tabii ki para dayandıramazsın.Ayda bir yenisini almak yerine, ewde kendin üretmeye ne dersin? Haydi kolları sıwa bakalım!!!
MALZEMESİ:
6 çorba kaşıqı rendelenmiş balmumu, 6 çorba kaşıqı susam yaqı, 2 çorba kaşıqı bal

YAPILIŞI:
Bütün malzemeleri bir kaba boşalt. Daha qeniş bi kabın içine sıcak su koyarak bu abı içine yerleştir we tüm malzemenin erimesini bekle.Karışım yumuşayıp kıwama qeldiqinde kabı dışarı al. Karışımı,kalınlaşıncaya kadar aşıkla iyice karıştır we bir kaba, örneqin eski krem kutusuna boşalt.İşte parlatıcın hazır.

Şirine
15-12-06, 12:07
bunu yapana kadar hazır alırım daha ii (çok eringenimdir de ) :) saol canım paylaşımın için

KaRDeLeN
15-12-06, 12:12
inci sen bunları yapmaya kalkma ben sana alırım parlatıcı.:).şimdi ortalığı birbirine katarsın parlatıcı yapayım derken evi patlatırsın :D

zuzush
15-12-06, 12:25
saol ıncı :) ben denıcem bakalım becerebılıomuyum ya kırmısı ruj yapma tarıfıde verseneeeeeeeeeeee :p

Simsiyah
15-12-06, 12:46
saol ıncı :) ben denıcem bakalım becerebılıomuyum ya kırmısı ruj yapma tarıfıde verseneeeeeeeeeeee :p

:ponpon: :ponpon: :D:D bencede yapana kadar kendim alırım yaf :D zuzush rujuda kendin yapcan sen baya kanaatkar bi insansın :D:kopar:

zuzush
15-12-06, 13:09
:ponpon: :ponpon: :D:D bencede yapana kadar kendim alırım yaf :D zuzush rujuda kendin yapcan sen baya kanaatkar bi insansın :D:kopar:

heheh sorma cok =) bal mumunu bılmemneyı alana kdr zaten ruj parası gıder onemlı olan kendı emeımle bıseylerı yapabılıomuyum dıe test etmek ;)

aynen şeyma sana katılıorum...

Simsiyah
15-12-06, 13:14
heheh sorma cok =) bal mumunu bılmemneyı alana kdr zaten ruj parası gıder onemlı olan kendı emeımle bıseylerı yapabılıomuyum dıe test etmek ;)

:vergaz: bana da yap sana zahmet bende test edim :p:p:claps: :claps:

zuzush
15-12-06, 13:22
:vergaz: bana da yap sana zahmet bende test edim :p:p:claps: :claps:

kısım otur kendın yap :D senı ben nası test edıcem alalala :D:D aşıkmısın nesın :D