Orijinalini görmek için tıklayınız : ask sorusu
saskın bakkal
30-05-08, 17:25
Bi Konu Daha Acim Dedim:d
Insan Ilk Askini Unutur Mu? Ask Karin Doyurur Mu? Ilk Askinizi Unutamioruz Neden Ayrilioruz O Zaman?
Hepsinin Cevabini Istiorum:d
İlk aşk en çabuk unutulandır bence.. :)
aşk karın marın doyurmaz tam tersi olabilir.. :)
ilk aşmı one?bilmiyorum ama sonaşkımı çok seviyorum
aşk karın doyurmuyor sadece mutluluk veriyor oda yeterli
çok seviyorum
aşmı one?bilmiyorum ama sonaşkımı çok seviyorum
o zmn niye ilk aşklar unutulmaz denir?
hatırlamıyorum onun için
inkar edemem olmuştur çocukken hatır lamıyorum
ilk aşkı
Bunun için aşık olmak lazım :D unutmak için yani
ama ben unuttum ilk okuldaydık :D adı osmandı o da beni seviyordu
bunu söyledi diye ona tokat atmıştım :D ne manyakmışım çocukluk işte
aşık olamıyorum ben.Galiba vakti zamanı var :(
ilk aşk, orta aşk, son aşk diye bişey yok. yaşanan bütün aşklar bir süre sonra unutulur. ve her seferinde yeni aşklar çıkar. yaşadığın en güzel aşk neyse o unutulmazdır ve tek aşk da o olmalı. kiminle mutluluğu, sevgiyi, saygıyı, hoşgörüyü bulursan o aşktır. biten bir aşkı yeni bir aşkla kıyaslayamazsın. kıyaslanacak bir durum varsa niye bir önceki aşk bitsin ki. biten bitmiştir.
aşk karın doyurmaz, karnımın doyduğu da yok.
aşk yüreğinde yüreğimi doyurmak, o da yeteri kadar doyuyor.
en güzel aşk işte bu diyebildiğin...
benim hayatım, ömrüm dediğindir.
unutmak insanoğlunun doğasında var...ancak bir insanın vakti zamanında güçlü duygusal bağlar kurduğu birini tamamen unutması yani hafızasından silebilmesi normal şartlarda mümkün değildir.ancak zaman ona karşı duyguları köreltmiş ve hafızada çok gerilere atmış olabilir.hatırlamak istendiğinde tekrar akla gelecektir.
ilk aşk unutulmazdır.eğer kendinize ne olduğunu anlamadıysanız,sebepsiz bir heyecan,endişe gereksiz bir adrenalin yükselişi,mideniz sırtınıza yapıştığı halde yüzünüzde salakça bir gülümsemenin sebebini yeni yeni anlıyorsanız,bu ilk deneyimi unutmak mümkün olmaz.bu duygularla yapılan ilk bakış ilk dokunuş ilk tutukluk...herşeyin ilki özeldir,unutulmaz.yaşattığı duyguların şiddeti ve vücuda yaptığı fiziksel etkilerinden ötürü aşk,bambaşka bir duyguyken bunun ilkini unutmak nasıl mümkün olabilir?
bütün bunlara rağmen aşk geçici bir duygudur,bu süreçten sonrası önemlidir,eğer arada bir sevgi bağı kurulmuşsa ilişki devam edebilir,ancak bu hengame içinde çiftler birbiriyle uyumsuz olduklarını anlayamamış ve aşk bittikten sonra kendilerine gelmişlerse ilişki bitebilir.bu bitiş o aşkı unutturmaz,sadece o kişiye karşı o duyguların körelmesine sebep olur.
aşk insanın elinde olmayan birşeydir.ruhların birbiriyle kurduğu çok güçlü bir bağdır,akıl devreden çıkar,vücutta bile yüzlerce değişim olur.iştahsızlık da bunlardan biridir,insan aşık olduğu kişinin yanında kendinden geçebilir,açlığını unutabilir.ama asla karın doyurmaz:)
aşk insanın başına sınırlı sayıda gelen birşeydir,temkinli olmakla beraber tadını çıkarmak da lazım:)
unutmak insanoğlunun doğasında var...ancak bir insanın vakti zamanında güçlü duygusal bağlar kurduğu birini tamamen unutması yani hafızasından silebilmesi normal şartlarda mümkün değildir.ancak zaman ona karşı duyguları köreltmiş ve hafızada çok gerilere atmış olabilir.hatırlamak istendiğinde tekrar akla gelecektir.
ilk aşk unutulmazdır.eğer kendinize ne olduğunu anlamadıysanız,sebepsiz bir heyecan,endişe gereksiz bir adrenalin yükselişi,mideniz sırtınıza yapıştığı halde yüzünüzde salakça bir gülümsemenin sebebini yeni yeni anlıyorsanız,bu ilk deneyimi unutmak mümkün olmaz.bu duygularla yapılan ilk bakış ilk dokunuş ilk tutukluk...herşeyin ilki özeldir,unutulmaz.yaşattığı duyguların şiddeti ve vücuda yaptığı fiziksel etkilerinden ötürü aşk,bambaşka bir duyguyken bunun ilkini unutmak nasıl mümkün olabilir?
bütün bunlara rağmen aşk geçici bir duygudur,bu süreçten sonrası önemlidir,eğer arada bir sevgi bağı kurulmuşsa ilişki devam edebilir,ancak bu hengame içinde çiftler birbiriyle uyumsuz olduklarını anlayamamış ve aşk bittikten sonra kendilerine gelmişlerse ilişki bitebilir.bu bitiş o aşkı unutturmaz,sadece o kişiye karşı o duyguların körelmesine sebep olur.
aşk insanın elinde olmayan birşeydir.ruhların birbiriyle kurduğu çok güçlü bir bağdır,akıl devreden çıkar,vücutta bile yüzlerce değişim olur.iştahsızlık da bunlardan biridir,insan aşık olduğu kişinin yanında kendinden geçebilir,açlığını unutabilir.ama asla karın doyurmaz:)
aşk insanın başına sınırlı sayıda gelen birşeydir,temkinli olmakla beraber tadını çıkarmak da lazım:)
sevgili melih bu acıklamalarından sonra aklıma takılan soruyu sormadan yapamayacağım :) aşk bir nevi hastalık mıdır ?
elinin körüdür nesil:Dhatta ebenin örekesi de olabilir tam emin değilim:D
:kopar:
aşk tedavisi olmayan bir hastalıktır nesilcimm. hastalanınca ilaç içersin geçer ama aşk öyle değil. henüz bir ilacı yok :kopar: off çok mu acıklı konuştum ne? :D :D
sagol vıldancım :gulkiz:
sana gelınce melıh bey madem ask hakkında bılgılısın bılgılerınden yararlanalım dedık hemen cımrılesme gıcıkkkkk:kac::kac:
aşk bir hal'dir nesil.duygular karmaşasından oluşan bir hal,ne kadar süreceği belli olmaz ama ömrü çok uzun değildir.eğer insanın normal dışı bir hale bürünmesi bir hastalıksa evet hastalıktır.ama bu cevap ne senin ne de başkasının bi işine yaramaz:)teşhis var tedavisi yok,hastalık olmuş olmamış ne yazar?dimi:)
aşk bir hal'dir nesil.duygular karmaşasından oluşan bir hal,ne kadar süreceği belli olmaz ama ömrü çok uzun değildir.eğer insanın normal dışı bir hale bürünmesi bir hastalıksa evet hastalıktır.ama bu cevap ne senin ne de başkasının bi işine yaramaz:)teşhis var tedavisi yok,hastalık olmuş olmamış ne yazar?dimi:)
bıraz kabaca verdıgın cevabın arkasından bu kadar guzel cumleler le bılgılerını bızımle paylasman duygulandırdı beni :agla:bu arada tedavısı yok demıssın yaaa zaman kardesım zaman :)
o zaman elinin körü nesil:Delinin körü.tedavi hastalığa yapılan müdahaledir.sen hastalığın geçmesini bekleleyip iyileşme yöntemine tedavi diyorsun bu yanlış.aşk ne zaman biterse o zaman iyileşmiş olursun zamanı bir anda geçirmek elindemi? eğer değilse tedavi değildir.bir çözümdür evt ama tedavi değildir.o hastalığı çekerek kendiliğinden bitmesini beklemekten başka elden gelen birşey yoktur ki kimsede bu hastalığın bitmesini istemez:Dpsişik bi türüz biz:D
:kopar::kopar::kopar:
ama bu da guzel bır yontem tedavı olmadan hastalık gecıyor dımı ama :kopar: tıp da bu saskınlık evresıne neden olur :gulkiz: yanı ask tıp ıcın ters bır evrım yazdıklarından bunu anladım :gulkiz:
vBulletin v4.1.11, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.