PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : haylaz abi banada akıl versene

MasaL
26-05-08, 17:09
ya benim bir arkadaşım vardı hatda arkadaşdan öteydik çok samimiydik...ben birkaç aylığına başka şehirde kalmak zorunda kaldım ve pek fazla görüşemedik sonra memleketime geldim bu beni ne arıyo ne soruyo eskisi gibi davranmamaya başladı:(bigün görüşdük bana karşı soğuk davrandı önceden herşeyini bana anlatırdı paylaşırdı ama sonradan normal msj bile atmamaya başladı:(msj ve o görüştüğümüzde soruyom bişemi oldu nie eskisi gibi görüşmüyoz aramıyon felan birşey yok diyo.aylardır memleketimdeyim hiç arayıp sorduğu yok kaç defa msj atdım cvp yok:(geçen yine msj atdım ne yapıyon die ben sana bişemi yaptım yine ses yok ya ben ne yapacam ben ona çok değer veriyodum yaaaaaa......:agla::agla::agla:

Haylaz
26-05-08, 17:33
walla bu konuda kasmaya gerek yok, sen elinden geleni yapmışsın, salla gitsin derim. Ortak arkadaşlarınız fln varsa, onlar senin hakkında gazlamış olmasınlar arkadaşını ? Mini çaplı bir araştırmada yapabilirsin ama fazla uğraşma derim, sana arkadaş mı yok be :)

MasaL
26-05-08, 17:38
valla öle kimsenin bişe diyeceğini sanmıyorum...ya ama elimde deilki takmamak o kadar sene var paylaştığımız ben anlayamıyom ya tamam konuşmasın onuda geçtim eğer böyle mutluysa saygı duyarım ama bana bi açıklama yapması çokmu zor yaaa:agla:kırdıysamda böle böle yaptın desin bişe yaptığımı düşünmüyom ama insanlık hali ne bileyim:agla:zaten ondan ayrı arkadaşım çokdaaa onu çözememek beni çok üzüyo:agla::agla::agla:

Haylaz
26-05-08, 17:42
bundan sonra yeni arkadaşlarınla paylaşırsın bir sürü şey, napalım şimdi, istemiyor işte seni, seni istemeyeni sen hiç istememelisin bence.

MasaL
26-05-08, 17:50
teşekkür ederim dediğim gibi en çok üzüldüğüm nokda bi açıklama yapmaması:agla:ama ne yapalım istemezse görüşmeyiz onun canı saolsun eğer o böyle mutluysa bende onun sadece kötü gün dostu olurum:agla::agla::agla:

NESİL
30-05-08, 15:51
konuyu okudum ve yorum yapmadan alamadım kendımı degerlı masalcım :) aynı durum bana da oldu yanı can dostum sebebsız posta koydu once uzuldum cok düşündüm , çok aradım, çok sordum ama nafile karşımdakinin duvardan farkı yoktu .son olarak da benı istemeyeni bende istemem diye son nokta mesajı attım neler neler yazdım bir görseydin:) sonra derin bir oh çekip hayatıma kaldığım yerden devam ettim mutluyum ... nedenini sorarsan o dostum sandığım mahluk arkadaşım bile değilmiş :(

emre-magul
30-05-08, 20:39
Sallaaa boşverr..... ;)

SeLda
01-06-08, 17:06
.........

Haylaz
01-06-08, 17:10
Masal'ın bahsettiği bir bayan arkadaşı, sevgilisi değil.

SeLda
01-06-08, 17:13
:kopar::kopar::kopar:
saol uyardıın içinn..
yanlış anlamşımm koptmmm :kopar:

o zaman..
"Seni sallamayanı sen nie umursuyosun o kadar yaa..Boşwersene,arama sorma snde..
O kadar aramşsın etmişsin,o seni arasın artık.
Beklemede kaL :D "

böle diyorummm :claps:

MasaL
03-06-08, 20:09
arkadaşlar o arkadaşımla konuşdum biliyomusunuz ve çokkkkkk üzüldüm günlerdir etkisindeyim beni çok yanlış tanımış beni suçladı msj atdığım halde sen beni sormuyosun dedi ve çok ağır konuşdu hiç haketmediğim sözler dedi ve beni perişan etdi valla sınavlaının bitmesini bekliyom yüz yüze konuşacaz bakalım artık ama bunları hakedecek ne yaptım die günlerdir düşünüyorum......bakalım ya kaç yıl var arada emek var değer var son bir görüşmeyi bekliyorum....:(:(:(

SeLda
03-06-08, 20:16
yaa düzelir inşş,sen bozma moralini o kadarrr :agla:
sen görüşünce ikna edersinn onu,sonuçta birbirinizi uzun zamandır tanıyomuşsunuzz,içini rahat tuttt:gulkiz:

MasaL
03-06-08, 20:22
umarım seldacım umarım ama moralimi düzeltemiyom açtığı yara sızlıyo bakalım ya hayırlısı herşeyin.....:(

SeLda
03-06-08, 20:41
tabi düzelir yaa hayrlısylaaa,uzun yıldır arkdaşmışsınız bu kadar basit mi bi kalemde silmek birbirinizi :melek:
sen iyi düşün iyi şeler olsunn :gulkiz:

KanunsuZ
02-07-08, 12:09
Sana arkadaşmı yokkk forumhaylaz.ailesii varya bizede pm ilee herşeyini paylaşabilirsin kanka üzülme yaaa hayat dewam et bak...... uzme kendini walla düverimm haa bizide üzüon:kac::kac::kac:

asiRUH
04-07-08, 12:52
belki sen giderken farkında olamdan incittin onu...
aramamışındır uzaklardayken oda sana kırlmış oalbilr sonradan bir şeyler yapan fayda etmez bu gibi durmlarda:S

saskın bakkal
20-07-08, 14:43
aynısı bana olmuştu baya yakın arkadaşımdı la tuttu benle arasını açtı bi baktım benim kız arkadaşımlaymış:D ama şimdi kim kaybetti? boşver masal sadece hayattan zevk al değmez ise yanlış tanımışsa arkana bakma seni gerçekten anlayanlarla arkadaş ol

fearless-18
22-08-08, 10:15
o seni takmıosa sende onu takma hepsi bu kadar işte :hıh:

devıl_rockergirl
22-08-08, 11:49
aynısı banada oldu emin ol masalcım ama takılcak gibi değil geröekten tam 10 yıl arkadaştık kardes dost gibiydik benden soğur gibi oldu nedenini bende anlamadım hiçbirşey demedim inan ne aradım ne sordum sonra özür dileyip o döndü sana dönmese bile başka arkadaş mı yok sana bu site neden var o zaman bizi de üzme bakkk ona göreee:kac: sen hep gül oke? GÜLMEK HERKESE YAKIŞIR EMİN OL...
:kiss::kiss:

psycho
22-08-08, 12:30
demekki bildiğin kadar sıkı dost değilmişsiniz. dost dediğin böyle yapmaz.

MasaL
24-08-08, 00:08
arkadaşlar hepinize verdiğiniz fikirlerden dolayı teşekkür ederim:gulver:biz o sorunu çözdük çok şükür:melek:

EyZüN
07-10-08, 15:49
çok sevindim aranızdaki sorunu çözdügünüze inşallah bida ayrılmaz sınız

ya sey merak ettim nie öyle davran mış?

MasaL
08-10-08, 00:13
çok sevindim aranızdaki sorunu çözdügünüze inşallah bida ayrılmaz sınız

ya sey merak ettim nie öyle davran mış?

teşekkür ederim nie öle davrandığına sıra gelince bende bilmiyorum o mevzuları hiç açmadık

şeker kız
13-12-08, 07:52
eeee yaaa ne üzülüyon giden geri gelmez sen bu dünyaya başkalarının acısını çekmeye mi geldin boşwer gitsin yaww o kaybederrrr!!!!!!......:vergaz:

şeker kız
13-12-08, 07:54
kahrolsun bu dünya!!!..eğer gideni geri getirmiyorsa=?

MasaL
13-12-08, 10:23
şeker kız valla çok üzülmüşdüm ama şükür çözdük sorunu şimdi iyiz :) ama başkalarının acısını ne kadar çekmiyoruz desekde çekiyoruz:agla:

Darkness
22-01-09, 07:16
Yanlıs anlama ama aynen sole olmus bak bi üstümdeki arkadas ne yazmıs yanarlı dönerli
Üç kuruşluk adama beş kurusluk deger vermıssın
sende sehir dısına cıkınca geri kalan 2 kurusa senın arkadaslıgını satmıs

VforVendetta
22-01-09, 09:01
Dokuz doğurttun millete. :) Ben de yeni okudum baktım mesajlar içler acısı Serap Ezgü'yü sokacaktım devreye ki aranız düzelmiş.Bende de var öyle bir sorun bu aralar.13 yıllık arkadaşımı arayasım gelmiyor geçen bir sitem etti mesafe mi koyuyorsun bileyim felan dedi halbuki alakası yok bazen insan böyle olabiliyor.Bazen insan içinde bulunduğu ruh halini anlatamıyor.Dur ya arayım ya.

Sükût-u Hayâl
22-01-09, 09:16
Beni hiç arama Fatih :D
Küsesim geldi şimdi bak :D 13 yıllık arkadaşını ara,23 yıllık halaoğlunu arama;tüü sana :D

VforVendetta
22-01-09, 09:35
Senin yerin ayrı Selimcim. Bush'un yeri ayrı Obama'nın yeri ayrı :)

MasaL
22-01-09, 10:02
of sabah sabah güldürdünüz beni:kopar:
evet eskiye oranla düzeldi aramız ama ne yazıkki şu var eskisi kadar ne görüşürüz ne birbirimize vakit ayırıyoruz bilmem nedendir sanırım bu hayat koşturmasına çok dalıyoruz ve birbirimizi ihmal ediyoruz:agla: