Orijinalini görmek için tıklayınız : Aynaların sırrı..
Darkblue&blue
14-12-06, 22:45
Size hiç kimsenin bilmediği bazı şeyler anlatacağım. Aynaları bilirsiniz sabahları kalktığımızda karşısına geçip kendinizi izlediğiniz, süslediğiniz aynalar. Peki aynaya geceleri hiç baktınız mı, bakmayı hiç denediniz mi? Denemek istemezmisiniz?
Geceyarısından sonre eğer cesaretiniz varsa karanlık odadaki bir aynaya (el aynası değil) uzun süre bakmayı deneyin. Oda pencereden gelen sokak lambalarının verdiği loş ışık altında olabilir. Eğer bunu yapmak istediğinize kendinizi emin hissediyorsanız başlayabilirsiniz.
"Baksam bile kendimden başka ne görebilirim ki" dediğinizi duyar gibiyim. Peki bedensiz varlıkları görmenin bir yolunun da aynalar olduğunu biliyormuydunuz. Ya da gece uzun bir süre aynaya baktığınızla gözlerinizle göremediğiniz varlıkları yada diger bir deyişle cinleri görmek istemezmiydiniz.
Anlattıklarım size ürkütücü gelmiyor mu? Yoksa siz cinleri filmlerde izlediğiniz küçük ve b*ktan bir lambanın içinde yaşayan varlıklar mı zannediyorsunuz. Peki onlarla iç içe yaşadığımızın farkında değilmisiniz. Onların bizi gördüğü ama bizim onları göremediğimiz bir dünyada yaşadığımız gerçeğini hiç duymadınız mı?
Hiç çevrene görmek istediğin gözle baktın mı? Denersen göreceksin ki sen farkında olmadan etrafında ki yüzlerce göz seni izlemekte....
Nette dolaşırken böyle bir yazı okudum ve paylaşmak istedim.. doğru yada yanlış hiç bir fikrim yok..Denemedim de...
cihatttt okurken bile tırstım ben nasıl yatıcam lam şimdi :D:D:D
Darkblue&blue
14-12-06, 22:49
wallA bilmem orasını :D
Aynaya bakmadan yatmayı dene..
benim huyumdur aynaya bakmak napıcam şimdi ben :D:D:D
miss_cileke$
15-12-06, 00:18
aslında bende yeri gelmişken bişey paylaşayım sizlerle... yeryüzünde insanların 3 katı kadar c*nler olduğunu biliyormuydunuz???
cihat kardeşim senin yüzünden inci aynaya bakamadan uyudu :) sen baktın mı ne gördün haber ver haaa :D
ben bakıyom öle bazen bilerek ışığı kapatıyorum nasıl oluyo die ama şahit olmadım hiç..olmakta istemem bidaha bakamam sevgili aynacıklara
valla ben çok baktım hiçde bişi görmedim canım:::claps:
hazal bir daha dene iyi bir kız olursan belki beni bile görürsün :D
hazal bir daha dene iyi bir kız olursan belki beni bile görürsün :D
:D:D ya daha öncede böyle bişi okumuştum sitede yani cinlerle alakalı bi deney yapmışlar sanırım yerlere mum mu ne öyle bişi koymuşlar gece sora mumların üstünde izler görmüşler öyle bişiydi galiba ne kadar doğru hatırlıyorum bilmiyorum ama cinlerin olduğu kesin ! :)
ayna ayna sole bana:D bakalım bu gece denerız bısey cıkmazsa cıhat resıl oldun cıkarsa :D bılmem naparıs :D
cılekeste nufus sayımı yapıyor arada sanırım:D cınler varda sayısını nerden ogrendın
bıde neden el aynası degıl sıgmıyorlarmı ona ılla boy aynası olsun:D
Bence çok saçma ben bakıyorum az ışıkta filan hiç birşey görünmüyor.Diyelim ki o anda birşeye benzettik dikkatli bakarsak yada ışığı yakıp bakarsak evdeki herhangi bir eşya olduğunu görürüz.Sitedeki yaşı küçük olan yada bu tür şeylerden korkan üyelerin bu tür konulardan etileneceğini düşünüyorum.:)Allah kullarına o tür varlıkların görünmesine izin vermez,eğer öyle olsaydı birçok insan korkudan aklını yitirmiş olurdu.
dengesiz_rocker
11-10-08, 20:20
ben almııım yha tırsarım ben ole seyden:slk:
cihatttt okurken bile tırstım ben nasıl yatıcam lam şimdi :D:D:D
ay sana katiliorum arkadasimmmmm:D
Sükût-u Hayâl
02-11-08, 11:15
Bununla alakasız biraz;ama AYNALAR diye bir film çıktı yeni, onu izleyin :) O filmde de böyle ruhani olaylar oluyor :)
Burda bahsedilene de inanamadım:)
elektra_96
08-11-08, 15:54
iyide din adamlarına göre cinler gözükmez hem de yine olnlara göre cinler aynalarda görünmezler:gulver:
mersindelikanlısı
08-11-08, 16:13
vallahi ben aynaya bkmam fakat buna bnzer bişey yaşadımmmm
LORD OF WAR
08-11-08, 16:36
aynaya gerek yook magic mushrumm pac hawaiann tavsiye ederim 1 gr. çigneyin yutun vee insan dışı varlıklarla sohbet ortamını yakalayın :=))
ilginç bir şey..denemek lazım ben deneyeceğim....:D
tam yatağımın karşısında boy aynası :D:D acayip tırstımm şimdiii:eek::eek:
işte bu tarz anlatılan hikayeler bilinç altımda kalıyor :S
ondan sonra karanlık koridorlarda ilerle ilerleyebiliyorsan:kopar:
cinleri bazı insanlar görürmüş ablam bir zamanlar görüyordu anlatıyor bacakları yok aynı yılan gibi üstü insn gibi diye anlatıyor değişik şekillere giriyorlarmış. görmeyi istemiyorum olduğum yere koyuveririm heralde :D
En nefret ettigim gece yarisi her yer karanlikken aynaya bakmaktir..
odamda uzun bi ayna var.. Ki bende uyku sorunu var, gece yarisi uyuyayim derken o lanet olasica aynayi görup bi garip oluyorum.. Ki 1 kez gece 3-4 du aynaya baktim ulaaa töbe ettim.. Nerdeyse aglicaktim okadarki korkunc, Belki kendinizi görurrsunuz ama yinede icin bi tuhaf olup icine bi korku giriyor.. Bidaha yapmamda :kopar::kopar:
aglama hemen dene bence :kopar:
Yuruu Zaten ba$mda biisler dönui muska ile yatiom :gulkiz:
evet ya sen gel bana sor, bi gece senle oturup korku anlatalim birbirimize..
benim okdar cok bildigim gercek hikayeler varki ooOOo :gulkiz:
O anda Kriz geciririm haberin olsun :DD
O kadar korkmama ragmen benimde bildigim cok Helede Cin'ler hakkinda :gulkiz::gulkiz:
Karabasan hele ayyyyyyyyyhhhh :D
PÎsmikropppppppppppppppppppppppp Sos yaaaaa :agla: Korkuom :D:D
vBulletin v4.1.11, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.