Orijinalini görmek için tıklayınız : Bayanlar sizce erkekler neden aldatır ?
seçenekler çok güzeldi :D:D hepsine uyan mutlaka çıkıyo ama genelde sevmeyi bilmedikleri için ve sevgiye değer veremedikleri için aciz olduklarından aldatırlar:mad: aldatmak zayıflıktır...
miss_cileke$
15-12-06, 00:20
bence maymun iştahlı oldukları için... birine ulaşana kadar kılı kırk yarıyolar ona ulaşınca büyüsü bozuldu deyip başka birine....
ohh onlar kolayını bulmuş.......
sevmeyi bilmiyolar çoğu bide maymun iştahlı oldukları için
Piyasadaki cillop gibi hatun sayısı fazlalığından:deli::deli:
seçenekler çok güzeldi :D:D hepsine uyan mutlaka çıkıyo ama genelde sevmeyi bilmedikleri için ve sevgiye değer veremedikleri için aciz olduklarından aldatırlar:mad: aldatmak zayıflıktır...
çok doğru demişsin inciğim
yaw pardon ama kadınlar hiç mi aldatmıyo arkadaşlar yaaaa.. erkeklerin adı cıkmış
sadece yapmayın Allah aşkına şu anda dünyadaki aldatma oranlarına bakın kadınların önde olduğunu görürsünüz.. Erkeklerin tek hatası boş boğaz olmaları ama kadınlar öle deil sinsice hareket ettikleri içinn ön plana cıkmazlar...
Aldatma konusuna gelince sevmeyi bilmedikleri için olabilir ya da bence daha doğrusu şu gerçekten sevmedikleri için... ancak şöyle bişey var ki bence sadece aldatan taraf suçlu değildir aldatılan tarafta suçludur... Aldatılan bi eksiği var ki bi yanlışı var ki karşı taraf aldatıyo.. Bence budur...
bence sewmenın ne oldugunu bılmedıklerı ıcın we sewmek ıcın sewdıklerı ıcın we sonra bu sewgının cok kolay bıtmesınden aldatırlar we aradını baska larında ararlar
Diğer;
Bence bayanlar yüzünden aldatırlar.Erkekler karşısındaki bayandan gerektiği ilgiyi sevgiyi görürse aldatmaz.. Biraz bayanlar kendilerine baksın bu konuda bence..
ne o sert admin fikrin değişti birden :D kadın da erkek de aldatır...yapısında olan herkes yapar. bana bak enes sende hemen ortaya bayanları atma konu erkeklerle ilgili hemen çamur atıyon :D:D:D
ne o sert admin fikrin değişti birden :D kadın da erkek de aldatır...yapısında olan herkes yapar. bana bak enes sende hemen ortaya bayanları atma konu erkeklerle ilgili hemen çamur atıyon :D:D:D
Ben sadece doğruları yazıyom :D
Fikrim değişti ben konu başlığını yanlış anlamışım :D :D bayanlar neden aldatır diye okumuşum o yüzden yani :). Dediğim gibi kadınlar erkeğini elinde tutarsa kimse aldatmaz...
her iki tarafta birbirini anlayıp saygı gösterirse ve birbirlerini mutlu ederse aldatmak diye bişey olmaz. haaa bide bazı istisnalar vardır ne kadar mutlu olsada aldatır bunlara halk arasında yontulmamış takozda diyebiliriz:D
Sevmeyi bilmedikleri için
bayan sıkarsa her halta karışırsa seni seviyorum denilence he diye bi ses duyulunca dışa açılım başlıyor:D
bayan sıkarsa her halta karışırsa seni seviyorum denilence he diye bi ses duyulunca dışa açılım başlıyor:D
aldatmak için çok güzel bi neden :claps: seni seviyorum + hee = aldatılmayı hak ettin sen :)
ya bu neden kişiye göre değişiyo.sadece " şunun şu sebepten " diyemezsin ki.. kimisi sevmez aldatır ..
kimisi ilgi görmez aldatır ...
kimisi maymun iştahlıdır aldatır ...
kimisi ulaşılamayan kız modelini elde eder onun hazzını yaşar sonra bıkıp aldatır...
kimiside birden başka kişilerle beraber olmaktan zevk alıyo... işte böle bir sürü neden sıralanıp gidiyo
hem bunda erkek kadın farketmiyo
Diğer;
Bence bayanlar yüzünden aldatırlar.Erkekler karşısındaki bayandan gerektiği ilgiyi sevgiyi görürse aldatmaz.. Biraz bayanlar kendilerine baksın bu konuda bence..
tamamda cok ılgı goruncede altaıolar buna ne dıcen hakkuşcum ?
Çok ilgi de göstermeyecen herşeyin bir dengesi var değilmi şeymacım :D
kendilerini kaptırıyolar bazen nasıl olduğunu onnar bile annamıo ama tabi bişeyleri farkedincede gec oluyo.bu kişiden kişiye değişir ama genelde maymun iştahlı oldukları için bence...
soruyu bayanlara sormuştum ama nese :D
soruyu bayanlara sormuştum ama nese :D
Ama kırıcı oluyorsun memet :D
Ama kırıcı oluyorsun memet :D
:kopar: :kopar: :kopar: :kopar:
:kopar: burası bizim köşemiz yaff ..işinize gelmio demi.. aldatıosunuz işte
:kopar: burası bizim köşemiz yaff ..işinize gelmio demi.. aldatıosunuz işte
Ben aldatmam...Başka lafa gerek yok :uctum:
aldatmaz bencede
aldattıkları için zeytiyağı gibi üste çıkacaklar yaa hemen kendilerini savunmaya başlıyolar yada hemen bayanlara çamur atıyolar....:D:D:D:D
aldattıkları için zeytiyağı gibi üste çıkacaklar yaa hemen kendilerini savunmaya başlıyolar yada hemen bayanlara çamur atıyolar....:D:D:D:D
Söylediklerimden bi tanesi yalan ya da çamursa söyleyin kabul edecem :D :D :D:vergaz:
Aradıklarını bulamadıkları için
Maymun iştahlı oldukları için
Aradıklarını bulamadıkları için
Maymun iştahlı oldukları için
Siz aradıklarını vermezseniz onlarda bulamazlar tabi..:vergaz:
Siz aradıklarını vermezseniz onlarda bulamazlar tabi..:vergaz:
sizde bir kadindan cok sey beklerseniz bulamazsiniz tabi habere daldan dala gidersiniz :ponpon: :ponpon: :ponpon:
:kopar: Admin abimiz Hakan'ın konusunu Hırçın düzenlemiş :D yılın olayı, nerede magazinciler :) seven erkek aldatmaz bu arada kızlar, konu dışına çıkmamak adına yorumumu yapayım :)
:kopar: Admin abimiz Hakan'ın konusunu Hırçın düzenlemiş :D yılın olayı, nerede magazinciler :) seven erkek aldatmaz bu arada kızlar, konu dışına çıkmamak adına yorumumu yapayım :)
Bende baştan beri bunu söylüyorum seven ve sevildiğini hisseden erkek aldatmaz...
Bu arada inci biliyor beni.. Sevdimmi tam severim.Hayattaki iki prensibimden biridir :D :D
hay mehmet agzina saglik ;) seven aldatmaz :)
piyasada bu kadar cillop gibi hatun varken bi taneyle yetinmek olmaz :D
Maymun iştahlı oldukları için ve sevmeyi bilmedikleri için.
Maymun iştahlı oldukları için ve sevmeyi bilmedikleri için.
:muju::muju::oke:
bence ardıklarını bulamadıkları için bulsalar neden aladatsınlar ki dimii
vBulletin v4.1.11, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.