Orijinalini görmek için tıklayınız : Nice mutlu yıllara Geniouss
Yiğidim doğum günün kutlu olsun. E artık yaşında kemale erdi, evlendirmek gerek seni :)
Bu akşam kutlıycaz doğum gününü maltepede başına neler gelcek bilmiosun ki sen :D vah vah... acıdım vallahi :gul:
Nice mutlu yıllara... Hep birlikte.
kanka bu yeni yasina yeni bi hayatla baslicak hakan :D ozel suprizlerimiz ver onaa
diSheKartaL
22-05-08, 23:18
Linkleri sadece üyelerimiz görebilmektedir.
Ne Kadar Yaşadığın Değil, Nasıl Yaşadığındır Önemli Olan.
Doğum Günün Kutlu,
Mutluluğun Nisan Yağmuru Kadar Bol Olsun.
Her Günün En Mutlu Günün Olsun.
Nice Mutlu Yaşlara, İyiki Doğdun..
Linkleri sadece üyelerimiz görebilmektedir.
nice yıllara allah saglık mutluluk ömrünü uzun eylesin..dogum günün kutlu olsun..
hakan rabbim hayırlı uzun ömür versin inş.
dogum günün kutlu olsun allah sağlık versin...
bu yeni yılda Allah sana taşfırın erkekliği nasip etsin inş.
bu yeni yılda Allah sana taşfırın erkekliği nasip etsin inş.
aminnnnnnnnn:kopar:
nice mutlu handeli ;) yillara insallah .. :)
Dogum günün kutlu olsun..
DrinktogetdrunK
23-05-08, 01:30
Dogum günün kutlu olsun.. hersey gonlunce olsun ..
Dogum günün kutlu olsun...: )
•[уаŁиız мєŁєκ]•
23-05-08, 06:17
doğum günün kutluu olsunnnnn(:
Nice mutlu yILLara.Allah sagLIkLI uzun omurler versin.
Dogum gunun kutlu olsun!:gulver:
dogum gunun kutlu olsun nice mutlu saglikli huzurluuu yillara
black_woman
23-05-08, 07:58
aşşşşşşşşşşşşşşşkkkkkkkkkkkkkkıııııııııııııııııııı ııııııııııımmmmmmmmmmmmmmm:utan:
doğum günün kutlu olsun bitanemmmmmmmmmmm:gulver::gulver:
akşam sana güsel süprizlerim var:gulkiz:artık kaçarmısın bilmem:gulkiz:
seni çok seviyorum yüreğini yüreğime eş tuttuğum:gulver::gulver:
Doğum günün kutlu olsun,nice mutlu senelere;)
doğum günün kutlu olsun:)
vay anasını sayın seyirciler:Dkaç senedir kutluyoruz gözümüzün önünde yaşlanıyor adam:Dhande bile geldiğinden beri sertleşti içindeki canavarı kustu bizim hakan hala yumuşak:D:Dyeni yaşının hayırlı olmasını sağlık mutluluk ve sevindirici haberlerle geçmesini diliyorum.iyi ki doğdun kanka:)
dogum gunun kutlu olsun hakan
sevdıklerınle nıce mutlu yıllara
hersey gonlunce olsun :)
Öncelikle konuya bu tagları koyan arkadaşa tüm sevgilerimi iletiyorum :)
Konuya gelince herkese çok teşekkür ediyorum arkadaşlar, umarım bir ömür boyu hep böyle güzel günlerimiz olur :)
Akşam doğum günümde neler olacak bilmiyorum ancak bunun yarınıda var unutmayalım :) :)
wayy kankammm benım yenı yasına gırıomus:D ıns bugun olucan gıbı butun ömur mutlu olursunn...
tagları ben yazdım kim yazıcak başka alala :D kulak memesini ben yazmadım ama :=)
itiraf ediyoreum onu ben yazdım:D:kopar:
tagları ben yazdım kim yazıcak başka alala :D kulak memesini ben yazmadım ama :=)
itiraf ediyoreum onu ben yazdım:D:kopar:
Elbet gün gelecek bunların hesabı sorulacak :D :D
sweet_lady
23-05-08, 14:36
Dogum günün kutlu olsun.
doğum günün kutlu olsun abi... ALLAH sevdiklerinle beraber uzun, sağlıklı, mutlu bir ömür nasip etsin...
abicim doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara...
dogum günün kutlu olsun allah mutluluk,sağlık,diledigin tum guzellikleri versin....:muju::muju::muju::muju:
hakan laytının bu mesaja cvbı şu olurdu; "Allah bana mutluluk saçan sağlıklı ve tüm güzellikleri üzerinde bulunduran bir hatun nasip etti ablacım":D sora hande de bi şiir döşerdi:Donlar ererdi muradına biz kerevete bile çıkamazdık:D
yeni yaşında herşeyin gönlünce olması dileğiyle ağbim.. mutlu yıllar..
taglar öldürücü darbe gibi olmuş:D:D
nice senelere hakan
MaKfAlİcEtAğErİ
23-05-08, 19:38
doğum günün kutlu olsaun hakan.
doumm günün kutlu olsunnnn,RABBİM sewdklernle birlkte nice senelere ermeyi nasip eder inşşşşş..
mutluuu yıllarrrrrrrr:gulkiz:
Ömrün bittiği sevginin bitmediği mutluluklar senin olsun
Doğum günün Kutlu olsun :)
doum günü cocugunu ewine yolladık :) söz yüzüğü takmış bi şekilde :) kılıbıklığı bir kat daha arttı tabi ki :) Allah tamamına erdirsin artık arkadaşlar, şimdiden çocuk istiyoruz diyelim değil mi ama :)
(bu arada ben hala eve gidemedim, tükana geldik, kısmetse en kısa yoldan gidip sızıcam...)
diSheKartaL
24-05-08, 02:00
Hayırlı Olsun Yüzüğünüz, Allah Tamamını Erdirsin. Tabikii Minik Minik Haylazlar İStiyoruz :gulkiz:
kız dişi sen kaşınıyosun he, minik haylazları sen benden iste, Hakandan ne istiyosun :)
gercekden cok sevindim sizin icin:)
bu ara dogum gününüz kutlu olsun tekrar:)
diSheKartaL
24-05-08, 02:07
kız dişi sen kaşınıyosun he, minik haylazları sen benden iste, Hakandan ne istiyosun :)
:haha: Ya Hep Yanlış Anlıyorsun Beni :D Hepimiz Birer Haylaz Değilmiyiz ? O Yeni Yeni Olucak Haylazcıklarda Geleceğin Birer Haylaz ve Haylaziyesi Olmucakmı? O yüzden Şettim İşte Ya Anla :kopar::kopar:
iyi hade bu sefer yırttın :)
diSheKartaL
24-05-08, 02:13
:haha:Uhhhhh. Çok Şükür.
iyi hade bu sefer yırttın :)
sen afffetsen ben affetmemmmmm:D
diSheKartaL
24-05-08, 10:20
Haso Bi Yürü Git Yaa :D
mutlu yıllar canım arkadasım dun beraberdık zaten adettendır bugunde buraya yazalım
o artık sözlü :kopar:
abii deoğumm gününn mutluu olsunn niçee yıllara
kardeş doğum günün kutlu olsun :) tanışıyor muyuz :D
dom dom sarkıcıyı keserken öle demıodun ama memo :D
onun resimlerini bi yollar mısın bana :D
poster yapıcam kanka senın odanın duvarına asarız :D akşam paslarım kanka
Biraz geç oldu ama hoş karşılarsın umarım nede olsa bir kafadan 5 saat zaman farkı var . Geniouss nice senlere sözüde yapmışsın hadi Allah devamını erdirsin. Merak etme senin için burda taglar dan kurtulman için gidip rahiplerden rica edicem birde tütsü yaktırıcamki daha etkili olsun.
Nice senelere Allah'tan hayırlı bir ömür dilerim.
Haylaz efendi hayırdır şarkıcı markıcı kesmeler filan askerlik deki şapların etkisi geçmeye başlamış galiba :)
Ayıp oluyor ama minicik minicik derken benim adım geçmiş benden istiyor olmasın sakın sizde hemen iş güzarlık yapıp üzerinize alınmayın :danss:
Dipnot: Çince taglarıda ekledik güzel oldu ya.
Herkese çok teşekkürler arkadaşlar.Çok güzel bir doğum günü geçirdim ve güzel bir süpriz yaşadım :) Artık sözlüyüm :) Başımız bağlandı:)
Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum...
Biraz geç oldu ama doğum günün kutlu olsun hakan nice seneler bu arada tebrik ederim Allah mutluluğunuzu daim etsin....
sözün de hayırlı olsun hakan :)
vBulletin v4.1.11, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.