PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Nur Yüzlü Teyze

budevran
14-12-06, 17:00
Evin hanımı sabah çocukları okula, eşini işe yolladıktan sonra televizyonda dizi film seyretmeye başlamış. Bi ara kapı çalmış, açmış bakmış ki, nur yüzlü, yaşlı bi teyze. Kadın, “Buyur teyzecim, birini mi aradın?” diye sorunca, nur yüzlü teyzecik, “Kızım vakit geçmek üzere, namaz kılacak bi yer bulamadım. Müsaade edersen şuracıkta kılıp çıkayım” demiş. Evin hanımı bütün misafirperverliğiyle, “Aman teyzem, ne demek? Buyur, buyur içeri” demiş ve adet olduğu üzere (evin en temiz yeri sayıldığından) teyzeyi yatak odasına alıp yere de bi seccade sermiş. Nur yüzlü ihtiyarcık namazını kılarken kadın da bi'kaç parça hamur işiyle, çay hazırlamış. Teyzenin namazı bittiğinde beraberce yemişler, biraz hoş beşten sonra da ihtiyar kadın gitmiş.
aksam olmuş, çocuklar okuldan , koca işten gelmiş. Yemek faslı, TV filan derken iyice ileri bi saatte telefon çalmış. (Acı acı) Telefonu evin beyi açmış, karşı da bi erkek varmış ve kısık bi sesle, “Karın seni aldatıyorrr” demiş. Adam doğal olarak inanmamış ve “Kimsin lan bu saatte, sapık herif” filan demiş. Bu sefer karşıdaki ses, “Demek inanmıyosun haaa. O zaman yatağına git ve yastığın altına bak bakalım!” deyip telefonu kapamış. Adam bi hışımla yatak odasına gitmiş. Yastığı kaldırınca ne görsün? Basbayağı bi erkek saati! Taabi olan olmuş. 15 senelik aile, kadını çekemeyen uzak akrabaların oyunuyla bi gecede yıkılıvermiş

miss_cileke$
14-12-06, 17:59
ay inanmıyorum varmı bööle bi$i ya..... ne insanlar war.....

KRONİK öğRENci
14-12-06, 18:01
allah belalarını versin onların boyle yapan cok kişi var zaten

KaRDeLeN
10-08-07, 15:18
kimseye iyiLik yapmıycan kardeşim bu devirde :(

moonfighter
10-08-07, 15:33
iyilik yapmayacam demekle olmuyo...sadece temkinli olmak gerekiyo...evine birini alıyosan yanından uzaklaşmayacaksın...gözün üzerinde olacak....iyiliğini de temkinli olarak yapabilirsin...hırsız da olabilirdi sonuçta...

asli21
10-08-07, 15:37
inanmıyorum ya gerçekten ne insanlar nasıl da akıllarına geliyor böyle kötülükler hiç anlamıyorum

maviş
10-08-07, 16:55
çok kötü bi durum.
uzak deil bize yakın insanlardan bile beklenir böle bişey dışardan iyi görünür ama kimsenin içini bilemeyiz...

öslem
10-08-07, 17:17
nasıl yani ya 15 yıllık evliler ve koca karısını dinlemiyormu güven yokmu hiç

Delphi34
10-08-07, 18:23
ben o nur yüzlü teyzeden cok koca ya kizdim insan bi sorar olayi arastirir...