PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : isim falıı :)

Şirine
14-12-06, 11:14
isim falına baktırmak isteyenler sıraya bakalım :D

budevran
14-12-06, 11:24
ben ben ben :D Prenses olarak bak bakim sen ;)

FeaRLeSs
14-12-06, 11:42
ilk önce Enes olarak, sora da Muhammet Enes olarak istiyorum ablacım :D

Şirine
14-12-06, 11:51
isim sölicen preses yok öle :)
enes :İsim grubu 4 olanlar:GEZGİN
Karakterinin en belirgin özelliği değişim arzusu. Yeniliklerden hoşlanıyorsun. Yeni ülkeler görüp, yeni insanlar tanımak ve hiç bilmediğin yaşamları keşfetmek istiyorsun. Öğrendiğin her yeni şey seni değiştiriyor. Modadan ve genel düzenden hoşlanmıyorsun. Herkesten farklı olmak gerektiğine inanıyorsun. Gelenekler ve sınırları çizilmiş bir yaşam tarzı sana göre değil. İdealindeki ev bir karavan olabilir. İş yaşamında da değişiklikten yanasın. Birçok iş dalında, farklı mevkilerde çalışmaktan hoşlanıyorsun. Ancak asıl yapmak istediğin iş araştırmacılık. Karşı cinsle olan ilişkilerinde de gezgin ruhun ön planda. Daldan dala konuyor, her çiçeği koklamak istiyorsun.
MUHAMMET ENES
Karakterinin en belirgin özelliği plancılık. Düzenli ve titiz bir insansın. Hayatın her alanında planlı hareket etmekten yanasın. Hedeflerini belirledikten sonra planlarını hazırlıyor ve ağır adımlarla ilerliyorsun. Belirsizlikten hoşlanmıyorsun. İş yaşamında olduğu kadar özel yaşamında da program yapıp, o programa sadık kalmak istiyorsun. Bu huyun bazen sıkıcı olabiliyor. Süprizlerden hoşlanmıyorsun. İleriyi görebilmek istiyorsun. Hayatında karışıklığa yer yok. Karşı cinsle olan ilişkilerinde de planlı hareket ediyorsun. İlk olarak, nasıl birisini istediğine karar veriyorsun. Öyle birini bulduğunda ise, onu elde etmenin yollarını keşfedip taktikler üretiyorsun. Çoğunlukla da amacına ulaşıyorsun.

HeartLess
14-12-06, 11:52
ben ben selin..

FeaRLeSs
14-12-06, 11:55
isim sölicen preses yok öle :)
enes :İsim grubu 4 olanlar:GEZGİN
Karakterinin en belirgin özelliği değişim arzusu. Yeniliklerden hoşlanıyorsun. Yeni ülkeler görüp, yeni insanlar tanımak ve hiç bilmediğin yaşamları keşfetmek istiyorsun. Öğrendiğin her yeni şey seni değiştiriyor. Modadan ve genel düzenden hoşlanmıyorsun. Herkesten farklı olmak gerektiğine inanıyorsun. Gelenekler ve sınırları çizilmiş bir yaşam tarzı sana göre değil. İdealindeki ev bir karavan olabilir. İş yaşamında da değişiklikten yanasın. Birçok iş dalında, farklı mevkilerde çalışmaktan hoşlanıyorsun. Ancak asıl yapmak istediğin iş araştırmacılık. Karşı cinsle olan ilişkilerinde de gezgin ruhun ön planda. Daldan dala konuyor, her çiçeği koklamak istiyorsun.
MUHAMMET ENES
Karakterinin en belirgin özelliği plancılık. Düzenli ve titiz bir insansın. Hayatın her alanında planlı hareket etmekten yanasın. Hedeflerini belirledikten sonra planlarını hazırlıyor ve ağır adımlarla ilerliyorsun. Belirsizlikten hoşlanmıyorsun. İş yaşamında olduğu kadar özel yaşamında da program yapıp, o programa sadık kalmak istiyorsun. Bu huyun bazen sıkıcı olabiliyor. Süprizlerden hoşlanmıyorsun. İleriyi görebilmek istiyorsun. Hayatında karışıklığa yer yok. Karşı cinsle olan ilişkilerinde de planlı hareket ediyorsun. İlk olarak, nasıl birisini istediğine karar veriyorsun. Öyle birini bulduğunda ise, onu elde etmenin yollarını keşfedip taktikler üretiyorsun. Çoğunlukla da amacına ulaşıyorsun.

iki yorumda da doğru olan ve yanlış olan yanlar var :D saol ablacım :)

Şirine
14-12-06, 11:58
ben bilmem enescim orasını isim falın buymuş :D

selincimm buda senin güzelim ;)

Karakterinin en belirgin özelliği liderlik. İnsanları kontrol etmekten ve olayların gidişatını belirlemekten hoşlanıyorsun. Ancak bencil değilsin. Sadece olayları organize etmek istiyorsun. Bu konuda oldukça başarılısın. İyi bir yönetici olabilirsin. Nerede, nasıl davranılacağını biliyorsun. Çevrendekiler de sana güveniyor. İş yaşamında olduğu kadar özel yaşamında da lider olmak istiyorsun. Ailen ya da arkadaş grubunla birlikteyken tüm organizasyonlara ve yapılacaklara sen karar veriyorsun. Kimse sana karşı çıkmıyor. Çevrendekiler fikirlerinden memnun. Karşı cinste aradığın özellikler ise hoşgörü ve şefkat.

HeartLess
14-12-06, 12:19
cook saoll yaa hakketten benn..:)tsk ederim..

Geniouss
14-12-06, 12:36
Hakan olarak baksanız :D

Şirine
14-12-06, 12:40
buyrun hakan bey

Karakterinin en belirgin özelliği liderlik. İnsanları kontrol etmekten ve olayların gidişatını belirlemekten hoşlanıyorsun. Ancak bencil değilsin. Sadece olayları organize etmek istiyorsun. Bu konuda oldukça başarılısın. İyi bir yönetici olabilirsin. Nerede, nasıl davranılacağını biliyorsun. Çevrendekiler de sana güveniyor. İş yaşamında olduğu kadar özel yaşamında da lider olmak istiyorsun. Ailen ya da arkadaş grubunla birlikteyken tüm organizasyonlara ve yapılacaklara sen karar veriyorsun. Kimse sana karşı çıkmıyor. Çevrendekiler fikirlerinden memnun. Karşı cinste aradığın özellikler ise hoşgörü ve şefkat.

KaRDeLeN
14-12-06, 12:41
vildan olarak baksanız... bende isterim

iklay
14-12-06, 12:48
ben de eksık kalmıyım :D ilkay olarak bakarsın mı :p

Simsiyah
14-12-06, 12:59
Bende bende bi Özlem olarak bide Ös(Öz) olarak rica etsem :D

Geniouss
14-12-06, 13:00
buyrun hakan bey

Ben bişi demim zaten herşey yukarıda yazıyor.. Hepsi ben :D

zehracan
14-12-06, 13:23
bende isterim zehra olarak bakarsan :D

halaluya
14-12-06, 13:29
fatih olarak bak güzelse yaz değilse yazma:D

zuzush
14-12-06, 13:37
Şeyma ısterım bendeeeee =)

Şirine
14-12-06, 15:18
gelioo arkadaşlar sırayla mühendislerin kavgasını izlicem die boş bıraktıım yettim gayri :)

Şirine
14-12-06, 15:21
vildancığım bu senin
MERHAMETLİ
Karakterinin en belirgin özelliği merhamet. Herkese ikinci bir şans vermekten yanasın. Yapılan hataları daima affediyor ve unutuyorsun. Kinci değilsin. Ancak bazen insanlar bu yönünü sömürebiliyor. Bu nedenle, kimi zaman üzülüyorsun. Fakat gerçek dostların senin iyi niyetini ve merhametini takdir ediyorlar. Dünyevi şeylere bağlılığın yok. Hayatın fani, kırgınlıkların saçma olduğunu savunuyorsun. Bu nedenle, dostlarına karşı çok titiz ve hoşgörülü davranıyorsun. Zor durumda olan insanlara yardım etmekten hoşlanıyorsun. Herkesi mutlu görmek istiyorsun. Karşı cinste aradığın özellikler ise iyi niyet ve samimiyet.

Şirine
14-12-06, 15:22
ilkay bu da senin tatlım
LİDERLİK

Şirine
14-12-06, 15:23
ÖS OLARAK
Karakterinin en belirgin özelliği akılcılık. Duygularından çok mantığınla hareket ediyorsun. Hayata bakış açın gerçekçi. Pembe hayallere dalmaktan hoşlanmıyorsun. Hayatın somut yönleriyle ilgileniyorsun. Çeşitli bilim dalları hobilerin arasında yer alıyor. Aşka inanıyorsun. Ancak bir ilişkinin yalnızca aşkla yürümeyeceğini savunuyorsun. Beraber olacağın kişinin eğitimi, kültürü ve zekası da senin için önemli. İş yaşamında da duygularınla değil, aklınla hareket ediyorsun. Zekan sayesinde birçok fırsat kapısını aralıyor, büyük başarılara imza atıyorsun. İş yaşamındaki başarını insan ilişkilerinde de sürdürüyorsun. dostların ve ailen senin fikirlerine güveniyor. Her konuda akıl danışılan birisin.

Şirine
14-12-06, 15:24
ZEHRA

Şirine
14-12-06, 15:26
FATİH VE ŞEYMA

ARKADAŞLAR BU GENELDE İSİMİN KELİME SAYISINA GÖRE VERİYO O YÜZDEN AYNI ŞELER ÇIKIYO

KaRDeLeN
14-12-06, 15:27
vildancığım bu senin
MERHAMETLİ
Karakterinin en belirgin özelliği merhamet. Herkese ikinci bir şans vermekten yanasın. Yapılan hataları daima affediyor ve unutuyorsun. Kinci değilsin. Ancak bazen insanlar bu yönünü sömürebiliyor. Bu nedenle, kimi zaman üzülüyorsun. Fakat gerçek dostların senin iyi niyetini ve merhametini takdir ediyorlar. Dünyevi şeylere bağlılığın yok. Hayatın fani, kırgınlıkların saçma olduğunu savunuyorsun. Bu nedenle, dostlarına karşı çok titiz ve hoşgörülü davranıyorsun. Zor durumda olan insanlara yardım etmekten hoşlanıyorsun. Herkesi mutlu görmek istiyorsun. Karşı cinste aradığın özellikler ise iyi niyet ve samimiyet.

işte bu ben yaa başka söze gerek yok...kendimi seviyorum :ponpon:

zuzush
14-12-06, 15:42
saol canımmmmm :)

Haylaz
14-12-06, 15:51
haylaz :)

Şirine
14-12-06, 16:00
MERHAMETLİ
haylaz bey buyrun :D merhametli admin :D

Haylaz
14-12-06, 16:03
ya ben kinciyimdir ama yahuuu :) nolcek şimdi :) mehmet e baksak bi de çok mu olurum :D

Şirine
14-12-06, 16:07
baktım ben mehmet de oda aynı...çık kabuğundan göster merhametini :D

Haylaz
14-12-06, 16:12
:danss::kiss: hepinis ne kadar sevimlisiniz, başınızı okşuom ,içimden geldi :)

Simsiyah
14-12-06, 16:50
Ümran and hasan :)

halaluya
14-12-06, 19:12
FATİH VE ŞEYMA

ARKADAŞLAR BU GENELDE İSİMİN KELİME SAYISINA GÖRE VERİYO O YÜZDEN AYNI ŞELER ÇIKIYO

Karşı cinste aradığın özellikler ise hoşgörü ve şefkat.+para+güzellik :D:D
saolsaın:)

incitanem
14-12-06, 19:54
inci olarak bak canım

Darkblue&blue
14-12-06, 22:16
cihad olarak bksan ...

Şirine
15-12-06, 12:00
ümran hasan ve cihad arkadaşıma

Karakterinin en belirgin özelliği liderlik. İnsanları kontrol etmekten ve olayların gidişatını belirlemekten hoşlanıyorsun. Ancak bencil değilsin. Sadece olayları organize etmek istiyorsun. Bu konuda oldukça başarılısın. İyi bir yönetici olabilirsin. Nerede, nasıl davranılacağını biliyorsun. Çevrendekiler de sana güveniyor. İş yaşamında olduğu kadar özel yaşamında da lider olmak istiyorsun. Ailen ya da arkadaş grubunla birlikteyken tüm organizasyonlara ve yapılacaklara sen karar veriyorsun. Kimse sana karşı çıkmıyor. Çevrendekiler fikirlerinden memnun. Karşı cinste aradığın özellikler ise hoşgörü ve şefkat

Şirine
15-12-06, 12:01
inci buda senin

incitanem
15-12-06, 12:05
tam beni anlatıyo ama şu son sözler yalan Daldan dala konuyor, her çiçeği koklamak istiyorsun.palavra

guduret
18-12-06, 20:19
bence her insanın içinde biryerlerde olan kör noktayı keşfetmişsin benim kendi idealimde olan şeylerden biride bir tırım olsada gezsem dünyayı derim hep çocukluğumdan beri değişik yerler değişik insanlar ama biryerde sana katılmıyorum aşk dediğin bir tane olmalı

manner
18-12-06, 20:39
banada bakın lütfen

miss_cileke$
18-12-06, 23:14
ya bende istiyommmm:(

Şirine
21-12-06, 09:39
manner
MERHAMETLİ
çilekeş sen adın tuba mı tuğba mı

FeaRLeSs
21-12-06, 09:54
yaw şenay ablacım bi de Buket olarak alabilirmiyim

Şirine
21-12-06, 09:56
al canım benim
Karakterinin en belirgin özelliği liderlik. İnsanları kontrol etmekten ve olayların gidişatını belirlemekten hoşlanıyorsun. Ancak bencil değilsin. Sadece olayları organize etmek istiyorsun. Bu konuda oldukça başarılısın. İyi bir yönetici olabilirsin. Nerede, nasıl davranılacağını biliyorsun. Çevrendekiler de sana güveniyor. İş yaşamında olduğu kadar özel yaşamında da lider olmak istiyorsun. Ailen ya da arkadaş grubunla birlikteyken tüm organizasyonlara ve yapılacaklara sen karar veriyorsun. Kimse sana karşı çıkmıyor. Çevrendekiler fikirlerinden memnun. Karşı cinste aradığın özellikler ise hoşgörü ve şefkat

FeaRLeSs
21-12-06, 10:15
teşekkürler ablacım..