Orijinalini görmek için tıklayınız : erkek neden aldatır
evet ark bunun cvp sizden ögrenmek istiyorum aldatmak yerine direk neden söyuylenmez sizin düşünceleriniz neler ;)
erkek degilim ama erkek lerin ac gözlü oldugu kesin...
hepsinin farklı sebebi vardır bence.kimi maceracıdır kimi doyumsuzdur kimi ahlaksızdır kiminin kız arkadaşı yada eşi sevk eder çok sebebi vardır yani.erkek kadın farketmez insan olan ihanet etmez.okadar.....:kac::kac::kac::kac:
erkekler hariç herkes cewap vermiş konuya :) karşı taraf erkeğin ihtiyaçlarını karşılayamıyor olabilir mesela (cinselliği düşünmeyin direk), aldatılma oluyorsa mutlaka bir eksiklik vardır, aç gözlülük denmiş, madem öyle düşünülüyor, erkeğin gözünü doyurmanız gerekir ki dışarıya bakamasın.
hepsinin farklı sebebi vardır bence.kimi maceracıdır kimi doyumsuzdur kimi ahlaksızdır kiminin kız arkadaşı yada eşi sevk eder çok sebebi vardır yani.erkek kadın farketmez insan olan ihanet etmez.okadar.....:kac::kac::kac::kac:
katılıyorum sana aldatan aşkı tanımayan kişidir bence :(
erkekler hariç herkes cewap vermiş konuya :) karşı taraf erkeğin ihtiyaçlarını karşılayamıyor olabilir mesela (cinselliği düşünmeyin direk), aldatılma oluyorsa mutlaka bir eksiklik vardır, aç gözlülük denmiş, madem öyle düşünülüyor, erkeğin gözünü doyurmanız gerekir ki dışarıya bakamasın.
haklısın ihtiyaçlarına karşılık vermeme konusunda ama bu aldatmak için bir neden değil bence maden isteklerini karşılamıyor sevgilin anlat durumu , belirt isteklerini kız hala karşılamıyorsa ayır yolunu :)
şimdi senin bu dediğin ilk kez ilişki yaşayanlarda bir de çok ileri düzey ilişki yaşayanlarda olur ama günümüzde geçici ilişkiler daha popüler olduğu için kimse kimseyle uğraşmıyor, artık takıldığı genç ona uyuyorsa devam uymuyorsa hemen yedek sevgili, sistem değişiyor nesil, sen hala otur beyaz atlı prens bekle emi :)
diSheKartaL
22-05-08, 11:18
Erkek Milleti Doyumsuzdur..
ben aşka önem verenlerdenim be haylaz :) bu yüzden beyaz atlı prensimi beklemeye devam ediceğim :) bu yeni sistem ters bana :)
belki de kız milleti doyuramıyodur:D
ben aşka önem verenlerdenim be haylaz :) bu yüzden beyaz atlı prensimi beklemeye devam ediceğim :) bu yeni sistem ters bana :)
ne prens kaldı ne at sen hala bekliyon:D meşhur bi söz vardı sölerdim "ömrün boyunca beyaz atlı prensi bekleme seyise razı ol,yoksa at'a kalırsın" :D
kelebek neden yıkıyorsun hayallerimi :) banane ben beyaz atlı prensimi bekleyeceğim :)
hayırlısını dilemek lazım,beyaz atlısını değil:D
kelebek, nesil sana asılıyor, demedi deme :) ewlenin isterseniz :) ne dersin ?
diSheKartaL
22-05-08, 11:25
Pesss :D İlla Bir Dedikodu Çıkarıcak :haha: Haylaz Bu Konuda Süpersin ;p
memo gelmeyim yanına:kac::kac: ben kıllı prens demedım beyaz atlı prens dedim tamam mı :kac:
kendine magazin malzemesi bulamadın bizi alet edecen demi yemezler :)
ne prens kaldı ne at sen hala bekliyon:D meşhur bi söz vardı sölerdim "ömrün boyunca beyaz atlı prensi bekleme seyise razı ol,yoksa at'a kalırsın" :D
hayırlısını dilemek lazım,beyaz atlısını değil:D
çok doğru konuştun kelbek efendi:claps::oke:
bu dişikartalda bana asılıyo :)
:haha:sizi baş göz edelim olmaz mı ? o erkek düşmanı sen kendini frenleyemeyen çapkın süper bir ikili olursunuz :haha:
diSheKartaL
22-05-08, 11:32
Al İşte :haha:
:haha:sizi baş göz edelim olmaz mı ? o erkek düşmanı sen kendini frenleyemeyen çapkın süper bir ikili olursunuz :haha:
kız ben senin daha adını bile bilmezken sen nasıl oluyoda benim hayatımı ezbere bilir bir kişi gibi yorumlar yapıosun bakim hıı ? Şoşırdım bak gene :)
diSheKartaL
22-05-08, 11:37
Yok NESİL'cim Bu Yaştan Sonra Yaramaz Bir Sevgiliyle Uğraşamam Ben :p Bana Ağır Başlı Biri Lazım qwkljwqelkwjqelkjwq :D
memo gelmeyim yanına:kac::kac: ben kıllı prens demedım beyaz atlı prens dedim tamam mı :kac:
kendine magazin malzemesi bulamadın bizi alet edecen demi yemezler :)
prensi buldun da kılsızını mı arıyon:kopar:
:haha:kıskandın mı melıh :) evet prensi buldum kılsızını arıyorum :haha:
Yok NESİL'cim Bu Yaştan Sonra Yaramaz Bir Sevgiliyle Uğraşamam Ben :p Bana Ağır Başlı Biri Lazım qwkljwqelkwjqelkjwq :D
bak o zaman minik var haylaz yapar aranızı:kopar:
oooow minik yakışır:D ayrıcana nesil,ortada kıskanılacak bişe yok yane,kıllar var ama onlar zate bende:D
diSheKartaL
22-05-08, 11:47
bak o zaman minik var haylaz yapar aranızı:kopar:
qşwlkeşlwqekqweşlkwqe :D Ne Meraklısınız Çöpçatanlığa :hıh:
sorma he,millet kendine koca bulamaz elaleme çöpçatanlık yapar:D:D
diSheKartaL
22-05-08, 11:49
Sormaa :D Önce Kendinize Bulun, Sonra Bana İyilik Yaparsınız :p
oooow minik yakışır:D ayrıcana nesil,ortada kıskanılacak bişe yok yane,kıllar var ama onlar zate bende:D
şu konuya açıklık getirelim kelebek :)
kıllar sende benim beyaz atlı prensimde değil :)
yeterı kadar açık sanırım :)
evet ark bunun cvp sizden ögrenmek istiyorum aldatmak yerine direk neden söyuylenmez sizin düşünceleriniz neler ;)
o zmn daha ballı oluyor sanırım be cnm :D
dediğin gibi direk söylemek lazım :D seni aldatmak istiyorum aldata bilirmiyim? :D
bu işin espirisi tabiki :) aslında kimseyi kimseyi aldatmaz bana göre herkes
kendi aldanır
amma uzamis konu aldatan aldatir kime ne :D
oldu başka
yani sebepsizmi?
aldatmak isteyene sebep mi lazim?
kızlar kadar başına taş düşsün..:kopar:
sebep kızlar:D:D
hadi cnm hep kızlar suçlu zaten:p
içinde varsa herkes aldatır..
KoPMuSBuCoJuK
11-06-08, 18:30
Ya nE kAdAR İsTEmeSemDe Bu KızLAr bEnİ zOrLA yOLdAn çIkARıYoLarR :D:D:D
ruhu doyumsuz sa gözü doymuyosa doyuracak birinide bulamamışsa:)genlerinde varsa:)sebep çok aslında suçsuz bunlar cnm baksana sebepsiz ddiil bu yaptıkları.:melek:
sebebler bahane , icinde varsa seytanlik havadan sudan sebeb uydurur tabide hic biri gecerli degildir bence
salakliklarindan dicem izin varsa:)
mersindelikanlısı
05-08-08, 21:03
soruya bak tabiki de çapkın oldukları için başka nedeni de yok
sadece çapkınlık mı yani ?
mersindelikanlısı
20-01-09, 21:53
yha bak erkeklerin bi özelliği vasr örmek verim erkekler 1.gün aynı yemeği yerler 2.gün aynı yemeği yerler ama 3.gün bıkarlar onların içine beni katma bn onlardan değilim:oke:
bir bilseeem kaldırcam o nedenleri ortadan:kac::kac::kac: aaa deştiniz yaramııı :agla:
bir bilseeem kaldırcam o nedenleri ortadan:kac::kac::kac: aaa deştiniz yaramııı :agla:
boşver üzülme canım aldatan kendi kişiliğini belli etmiş...bence erkeklerin psikolojik sorunları var ve her çiçekten illaki tatmak istiyorlar ve ellerindekini de kaçırıyorlar..eger sevgisine sadık olsa bunu yapmaz sadık değilmiş de geç aldatanlar varsa da umarım onlar da aynı acıyı yaşarlar da :agla: böyle olurlar benden demesi :kopar:
Ne aldatmaya zamanım var nede o kadar pislik olmaya ihtiyacım var
bazıları der ya aldatıyorum çünkü çünküsü münküsü yok kardeşim bunun aldatacagın insanı sevmemen lazım sevmedıgın insanla birlikte olanda insanlıgından şüphe etsin bunu bahane edipte altadanlar zaten ne diyeyim ki diyecegimi ne bu forumdakıler kaldırır nede kimse o yuzden siz anladınız ban yemek ıstemıyorum
kızın sasırmısından
erkegin kasarlasmısından uzak olalım
kızların erkekleri aldatması ne kadar kötü ise erkeklerinde kızları aldatması o kadar kötüdür.kızla aldatınca namussuzluk erkekler aldatınca capkınlıkmı oluyor yani. capkınlık bahane olamaz bence. ne olursa olsun aldatmak en serefsiz davranışlardan biridir.
vBulletin v4.1.11, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.