Orijinalini görmek için tıklayınız : Kadınlar nedir???
Evet arkadaşlar sizce kadınlar nedir?? Bir çiçekmidir nedir?? Yorumlarınızı bekliyorum... Ve bu konuda bi abimin söylediği şeyi de yazmadan edemiyceğim
"Kadınlar elma şekeri gibidir, yersin yersin sapı elinde kalır":maraba:
:haha: ne istiyosunuz bu kadınlardan beeeeeeeee ala ala biz olmasak napıcanız acaba ...enes azcık rahat dur be kardeşim ne istiyon bu kadın milletinden... ağzı var dili yok bayanlardan ;)
erkekler neyse kadınlarda o :D
huop huop burası erkek özel lüpten ablalarım dışarı alalım sizi... erkek arkadaşlardan yorum bekliyoruz :D
kadınlar arabanın egsoz borusu gibidir, gaza fazla yüklenir,aracı yüksek devirde kullanırsan zamanla egsozu patlatırsın... Egsoz patladıktan sonra her ne kadar yama yaptırsan(kaynak vs.) eskisi gibi olmaz, komple egsozu değiştirmek en mantıklısıdır ama eski egsoza kıymak istemezsin :)
biraz ilginç bi benzetme oldu ama yanlış anlamasın kızlar (egsozdan kasıt = dır dır :))
evet arkadaşlar başka yorumu olan yok mu???
Darkblue&blue
05-02-07, 17:58
ben daha çözemedim kadınlar denklemini çözünce dönücem size:DD
Kadınlar çok acayipler yaws.. Seversin inanmazlar sevmezsin bırakıp giderler, çok ilgi gösterip üstüne düşersin sıkıyorsun derler serbest bırakırsın başka birimi var derler, öpersin terbiesiz olursun öpmezsin neden öpmüyorsun yoksa sevmiyormusun derler, hediye alırsın altında bişi ararlar gene ne suç işledin derler, hediye almazsın ruhsuz kaba olursun.... Kısacası kadınlar dünyada bize cennet ve cehennemi aynı anda tattırmak için yaratılmış varlıklardır :D :D
Kadınlar çok acayipler yaws.. Seversin inanmazlar sevmezsin bırakıp giderler, çok ilgi gösterip üstüne düşersin sıkıyorsun derler serbest bırakırsın başka birimi var derler, öpersin terbiesiz olursun öpmezsin neden öpmüyorsun yoksa sevmiyormusun derler, hediye alırsın altında bişi ararlar gene ne suç işledin derler, hediye almazsın ruhsuz kaba olursun.... Kısacası kadınlar dünyada bize cennet ve cehennemi aynı anda tattırmak için yaratılmış varlıklardır :D :D
güzel açıklama :claps:
fugitive1907
06-02-07, 14:40
onlar çiçek bizde arı :D:D
evet kadınların çiçek olduğunu kabul ediyorum. ancak kadınları anlamanında o kadar zor olduğunu biliyorum. yani kadınlara derdini bir türlü anlatamazsın.. ne yaparsan yap hep onlar üste çıkarr....
Maniacdevil
06-02-07, 18:17
bnm gbi birine düşmemeli biri politikacı adamız:)her türlü haklı çıkarız;)
biz melekiz melek melekk :melek:
kadınlar ayrı ayrıdır
bazı kadın vardır yaz yağmuru gibidir. yüreği serinletir,ruhu hafifletir,insanı kabalıktan uzaklaştırır....
bazı kadın vardır. çöl güneşi gibidir. sen zaten susuz kalmış sıcakta kavrulmuşsundur, yetmezmiş gibi birde o yakar...
Kadınlar akarsulara benzer. Kanonun üzerinde kürekleri nasıl çekeceğini bildikten sonra akarsuda hayatının en güzel anlarını yaşarsın. Ammmaaa kürekleri nasıl çekeceğini bilmezsen ya hayat zehir olur yada zehir içip elveda dersin hayata...
karanlıkhücrem
16-05-07, 20:00
kadın kadındır neyse ben yorum yapmıyayım sonra bi ara yaparım
kadın,erkeğin tek ve en zayıf noktası.
kadın,fırtınada liman,sofrada ekmek
kadın,gülü severken ele batan diken
...
uzar gider:)
eğer insanoğlu için yaratılan diğer herşeyi yok sayarsanız,iki varlık kalıyor,kadın ve erkek.erkek kadına,kadın erkeğe muhtac olarak yaratılmıştır.kadın erkeksiz erkek kadınsız olamaz.:)
kadınlar çiçektir ve çiçekler su ister, şefkat ister, aşk ister, sevgi ister, para ister, yat ister, mal ister, kat ister, alış-veriş yapmak ister ister ha ister... ister ha ister... anladınız siz :D
Kadın;masal prensesi
Kadın;kundaktaki bebek
Kadın;En şımarık çocuğunuz
Kadın;Vazgeçilmeziniz
Kadın;Anneniz,eşiniz,kardeşiniz,en yakın arkaadaşınız daha sayimmi :D
Sana katılıyorum şirine erkekler neyse kadınlar o hatta kodınlar daha masum :D
abarttın manyak hee:D
sevgi yeter gerçekten seviyorsaa:)
Kadınlar akarsulara benzer. Kanonun üzerinde kürekleri nasıl çekeceğini bildikten sonra akarsuda hayatının en güzel anlarını yaşarsın. Ammmaaa kürekleri nasıl çekeceğini bilmezsen ya hayat zehir olur yada zehir içip elveda dersin hayata...
işte en güzeli buydu bizim için tebrik ederim:cee:
kadınlara ölüm:hiho::kopar:
black_woman
24-12-07, 10:51
zamanlama canım zamanlama:D:Ddoğru zamanda doğru şeyi yaptığınız zaman ne sapık olursunuz ne suçlu :haha: :haha:
kadınlar arabanın egsoz borusu gibidir, gaza fazla yüklenir,aracı yüksek devirde kullanırsan zamanla egsozu patlatırsın... Egsoz patladıktan sonra her ne kadar yama yaptırsan(kaynak vs.) eskisi gibi olmaz, komple egsozu değiştirmek en mantıklısıdır ama eski egsoza kıymak istemezsin :)
biraz ilginç bi benzetme oldu ama yanlış anlamasın kızlar (egsozdan kasıt = dır dır :))
abi senin yorumlarına bayılıyom ayılıyom bida bayılıyom o derece:))))))))))
bu konuda çeşitli rivayetler war hangisini sölesem?:)
vBulletin v4.1.11, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.