PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Aşık Olmak İstiyorum...

By_MotoBike
28-04-08, 21:22
Aşık olmak istiyorum
Delice sevip hiç ayrılmamak
İki günlük değil...
Ölüm'e kadar olanından!...
Gözlerine baktığımda içimi kıpırdatan
Elini tutuğumda içime huzur dolduran
Sarıldığım zaman kendimdem geçiceğim bir aşk istiyorum
Kimsenin olmadığı
Sadece bana ve ona özel olan
Ve sadece ikimizin olucağı bir aşk istiyorum
''Seni seviyorum'' dediğimde
İçtenlikle aynı cevabı vericek bir aşk istiyorum

XxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxX

Neden zordur aşık olmak?
Kimseye güven kalmadımı?
Neden zordur gerçek aşk'ı bulmak?
İmkansızlaramı karıştı?
Neden zordur bir insana aşık olmak?
İnsana verilen değer kalmadımı?

XxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxX

Bir aşk istiyorum hep yanımda olan
Bir aşk istiyorum bana sımsıkı sarılan
Bir aşk istiyorum güldüğümde benimle gülen
Bir aşk istiyorum ağladığımda benimle ağlayan...
:agla::agla::agla::agla:
28.04.2008/22:06
By_MotoBike

ZynP
28-04-08, 21:28
yüregine gönlüne saglik kardesim..

O ask senin karsina hic ummadigin anda cikip gelir ve sende iste budur dersin :) zaten ask oldugunu ozaman anlarsin..
Bazen en dogru olan en karanlik yerdedir..

maviş
28-04-08, 21:30
yüreğine sağlık inşallah istediğin gibi bir aşk bulabilirsin:)

holocoust
28-04-08, 21:48
ne aşkı len askere gideceksin:D askere gider ayak duyguların depreşti yine senin:D:D:D:D kız mız yok sana :D en büyük asker olacan sen :D

2ü&£yd£
28-04-08, 22:12
ayy cnmm yaa yüreğine sağlık çok gzl yazmışsın..
inşallah aşık olacağın biri çıkar karşına..

By_MotoBike
28-04-08, 22:13
yüregine gönlüne saglik kardesim..

O ask senin karsina hic ummadigin anda cikip gelir ve sende iste budur dersin :) zaten ask oldugunu ozaman anlarsin..
Bazen en dogru olan en karanlik yerdedir..
İnşallah ablacım :) gün gelir devran döner aşk denen meled bizim kalbimizede girer inşallah :)

ne aşkı len askere gideceksin:D askere gider ayak duyguların depreşti yine senin:D:D:D:D kız mız yok sana :D en büyük asker olacan sen :D
Aynen öle oldu qanka gider ayak aşk isteğim coştu nedenini sorma :D Hem ne üsel olum işte benim hatunum da asker yolu bekliycek :F:D

holocoust
28-04-08, 22:26
sen yanına arkadaş arıyon anlaşılan çok uyanıksın moruk:D:D seni arasın mektup yazsın dimi:D

By_MotoBike
28-04-08, 22:29
Olum yok bea :D Aşk diyorum sana AAAAAşşşşşşkkkkk anlayışsız insan :D :D

holocoust
28-04-08, 22:41
he ben bilmoyum aşkın ne demek olduğunu:D

inşallah bulursun kardeşim inşallah doğru insana aşık olursun

KaRDeLeN
29-04-08, 08:58
yavrum benim inşallah bigün gönlüne göre çıkar kısmetin. aramana bile gerek yok illa ki bir yerlerde vardır biri.

yüreğinden öpüyorum süpersin :muju:

KanunsuZ
29-04-08, 11:43
Abİİ SÜper Ya Sendenn Şaİr Olurr Zaman Fİlan Bakarsakk Bİr Anda GelmİŞ Aklina Galİba

psycho
29-04-08, 21:53
zamansızca biri karşına bi çıkıveriyor sen böyle aşık olayım, kızın biri gerçekten gönlümü çalsın derken.
öyle aşık oluyorsun ki, nasıl olduğuna, kim olduğuna ve ne kadar güzel olduğuna sen bile şaşırıyorsun kardeşim
sende bu duyguyu inşallah tadacaksın. ama ondan önce kendini daha rahat hisset. akışına bırak her şeyi : )

By_MotoBike
29-04-08, 21:54
zamansızca biri karşına bi çıkıveriyor sen böyle aşık olayım, kızın biri gerçekten gönlümü çalsın derken.
öyle aşık oluyorsun ki, nasıl olduğuna, kim olduğuna ve ne kadar güzel olduğuna sen bile şaşırıyorsun kardeşim
sende bu duyguyu inşallah tadacaksın. ama ondan önce kendini daha rahat hisset. akışına bırak her şeyi : )

eyw. Kadir'im öle yapıyoz artık nabalım :)

holocoust
29-04-08, 21:57
kendini rahat akışına bırak bırakkı inzibatlar seni rahat bir şekilde askere alabilsin o aşktan bahsediyor kadir sanırım:D:D:D:D

psycho
29-04-08, 21:59
bak anlayan ne güzel anladı :kopar:

Rüzgar !
29-04-08, 22:03
çok güzel kardşeim eline emeğine sağlık

holocoust
29-04-08, 22:58
bu devirde aşk zor iş senin neyine aşk:D

cantürk
30-04-08, 00:25
guzel olmus moto

KanunsuZ
30-04-08, 06:47
kendini rahat akışına bırak bırakkı inzibatlar seni rahat bir şekilde askere alabilsin o aşktan bahsediyor kadir sanırım:D:D:D:D

:D :D :D ya sıkmayın by_motobike abiyii yaa :kopar:

Gunusu
30-04-08, 06:55
Cok guzel olmus.Yureyine sagLIk.

dengesiz_rocker
30-04-08, 17:12
yha faruqcum canım olmuo ama bole yha :agla:
bulursan aynı modelın erqeq wersıyonundan bıtanede bana getır ama adam gıbı adam olsun oke:agla:
daıttın yıne benı saol bea hem ben saten sana meqtup yascam sıqılcan bıle meqtuplardan canım benım
:gulkiz::gulkiz::gulkiz::gulkiz:

neşe
30-04-08, 17:26
emeğine yüreğine sağlık çok güzel olmuş

Kumtanesi
05-05-08, 01:15
cok güzel şeyler yazmışsın motobike yüregine saglık bence sen bukadar güzel şeyleri yüreginden yazabildiysen sana yüregin kadar temiz istedigin gibi güzel bir aşk nasip eylesin rabbim..seni günlük degil ömürlük sevsin dedigin gibi zaten aşk günlük olma ömürlük olur sadece hayatın akışına bırak kendini ve gecmişinede geliceginede ii bak..canım ii olan her zaman kazanır :)

lazkızıı
07-05-08, 00:39
allah gönlüne göre versin bir aşk ...bizde öle diyoz ama neyse bu yaştan sonra neyime aşk

deli rüzgar
17-06-08, 15:53
emeğine sağlık

mateja_kezman
28-06-08, 03:01
:claps::claps::claps::claps::claps::claps::claps:: claps::claps::claps::claps::claps:

Kelebek
28-06-08, 08:20
askerlik başına mı olm,konuşturma şimdi beni başlatma aşkına:D

By_MotoBike
28-06-08, 11:07
askerlik başına mı olm,konuşturma şimdi beni başlatma aşkına:D

Abi askerlikden önceydi ama hala bi Mok yok :D afedersin hoş sen zaten biliyosun benim ne mok'lar yediğimide nese bencede sen sus :D :melek::slk:

NESİL
28-06-08, 11:12
moto ask yaz yasanır dıyorsun anlıyorum da askersın be kardesım nasıl asık olabılırsın bır dusunup plan yapalım askerde sana yakın olacak kıs mekanı kesfet once :kopar: bu bırıncı kısım olsun planın :) sonra ıkıncı kısmını dusunurus :kopar:

By_MotoBike
28-06-08, 11:19
moto ask yaz yasanır dıyorsun anlıyorum da askersın be kardesım nasıl asık olabılırsın bır dusunup plan yapalım askerde sana yakın olacak kıs mekanı kesfet once :kopar: bu bırıncı kısım olsun planın :) sonra ıkıncı kısmını dusunurus :kopar:

Aaahhhhh Nesil çarşı'larım kilitli olmasaydı aşık olurdumda :D vukuat işte affetmiyo komutanlar :D

NESİL
28-06-08, 11:22
ahh canım kardesım ya kıyamam sana kankamın kuzısı asksız kalmıs ee hemen bır plan daha yapalım o zaman :) mesela emret komutanım dakı gıbı kız fotocu felanda mı yok ya da revıre gıtsen hemsıre doktor :) ne pıs plan yaparmısım beee :)

Kalpsiz Güzel
08-10-09, 10:04
ne güzelde yazmışsın.......
aşk aman ya.....bana göre değil ....
çok güzeldi ama yüreğine sağlık olsun:gulver: