PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Karşı cinse hoşlandığınızı nasıl belli edersiniz?

Byminik
12-12-06, 22:28
Bence gözler işi bitirir . Uzun uzun bakışmalar ne diyeyim sizler nasıl ifade edersiniz .

Darkblue&blue
12-12-06, 22:31
ben belli etmem abi o benden hoslanıyosa o belli etsin..

CinGeNe
12-12-06, 22:40

:kopar: :kopar: :haha: :muha: :vergaz: :ponpon: :cool: :claps:

halaluya
12-12-06, 22:44

aynen abi o belli etsin

ebruli
12-12-06, 23:52
herşey karşılıklıdır yaaa
zaten iki tarafta hoşlandıysa kendiliğinden gelişir heralde
ama kalkıpta senden hoşlanıorum die ayağına gitmem ben, erkekler centilmenlik yapıp önce davranmaları lazım:D

zuzush
13-12-06, 08:35
Gözler....

Şirine
13-12-06, 08:49
her haliyle belli ediyo..bakışları davranışları sözleri erkekler hoşlanıyorsa genelde iltifat ederler (tecrübe konuşuyo :p) :D

FeaRLeSs
13-12-06, 09:06
Gözler....

bence de gözlerde biter iş zaten... kiii eğer ben birinden hoşlanıyosam ve ona o gözlerle bakıyosam onun da beni geri çevirmesi imkansız :D:D bu kadar da iddalı konuşuyom :vergaz:

KaRDeLeN
13-12-06, 10:30
bence de gözlerde biter iş zaten... kiii eğer ben birinden hoşlanıyosam ve ona o gözlerle bakıyosam onun da beni geri çevirmesi imkansız :D:D bu kadar da iddalı konuşuyom :vergaz:

iddaalı konuşmana gerek yok gördük zaten ;);)

Gözler kalbin aynasıdır...diye boşuna dememişler dimi

HeartLess
13-12-06, 10:35
simcik ayni sei ben dicktim
gozler kalbin aynasidirr..:):):):P:P

HeartLess
13-12-06, 10:36
iddaalı konuşmana gerek yok gördük zaten ;);)

..???

budevran
13-12-06, 20:11
bende katiliyorum size

~ gozler kalbin aynasidirr.. ~ ;) ;)

Geniouss
14-12-06, 12:54
Gider açık açık söylerim :) :)

zehracan
14-12-06, 12:56
bilmiyorum davranşlarımla belli ederim herhalde çünkü bakamam gözüne :(

Simsiyah
14-12-06, 12:57
Gider açık açık söylerim :) :)

+1:vergaz: :vergaz:

Şirine
14-12-06, 15:11
bencede erkeğin yapacağı en güzel şey gidip sölemek

halaluya
14-12-06, 15:12
kızların yapacağı en büyük şey ne ?:D

KaRDeLeN
14-12-06, 15:25
kızların yapacağı en büyük şey ne ?:D

teklife olumlu cevap vermek :D

Şirine
14-12-06, 15:41

aynen :D hoşlanıyosa yanee :D

halaluya
14-12-06, 19:03
siz kızlar adamı hasta edersiniz:D:D:D:D

Byminik
14-12-06, 19:40

Ya ben hiçte öyle düşünmüyorum ama neyse yanılıyordur belki insan . Nede olsa beşer şaşar dimi .

miss_cileke$
14-12-06, 19:44
ben kesinlikle söyleyemem... aşkından ölürüm ağzımı bile açmam..... eğer çok acı çektiysem o söylesede kabul etmem........

Maniacdevil
14-12-06, 19:50
yha ben bi süre fazla ilgilenirim onunla ondan snra da gider söylerim sevdiğimi yani başka türlü düşünemiyorum şmdi

Geniouss
14-12-06, 19:53
Ya bunun kız erkek ayrımı ne. Kim hoşlandıysa gidip söylesin olur ya da olmaz. En azından içinde kalmaz. Bazı kızlar da kendini naza çekmeye bayılırlar...

manner
14-12-06, 19:58
her şey gözde biter. eğer ki iki taraftan birbirinden hoşlanıyorsa ilk hamleyi aynı anda yapmaları daha mantıklı.

KaRDeLeN
14-12-06, 23:53
her şey gözde biter. eğer ki iki taraftan birbirinden hoşlanıyorsa ilk hamleyi aynı anda yapmaları daha mantıklı.

ya hamle tek taraflıysa:D:D yaa birinden biri boş bakıyosa ne olcak :) kim önce söyler orasını bilmem ama birinden biri mutlaka gidip itiraf eder diğeride ona olumlu yada olumsuz cevabını verir... ne var bunda yaa çok mu zor...ben bile itiraf etmiştim ehuhehuuu ;)

Darkblue&blue
09-01-07, 21:59
yok abi ben annmam gelecek diyecek bende düşünecem.:DD
yoksa hayatta solemem yani..
ölümüne kadar yani:)

Le mans
10-01-07, 08:39
söylemek lazım arkadaşlar boş yere acı çekmenin ne anlamı var
tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış misali. tavşan olmamak lazım.

Şirine
10-01-07, 08:55
bencede içinde kalmamalı söylemeli..utancak bişey yok ki ya olur ya olmaz ucunda ölümmü var :D

zehracan
12-01-07, 14:56
yerine göre söylemek en iyisi ama bazende çok kötü 0oluyo

psycho
12-01-07, 15:09
yok abi ben annmam gelecek diyecek bende düşünecem.:DD
yoksa hayatta solemem yani..
ölümüne kadar yani:)

sen kızmısın olm bu ne naz anasını satim :D

Maniacdevil
12-01-07, 15:27

:D:D:kopar::kopar::D

yadeller20
12-01-07, 16:25
(erkek için yazıyorum)sarışın mavi gözlüysen direk söyle kesin kabul eder...

SultaN_
15-06-07, 04:21
belli ederim edebildigim kadar
anlamak istemiyorsa artik yapicak birsey yok , hoslanmiyor demekktir..

strider
15-06-07, 10:38
abi ben direk gider söylerimbu işler beklemeye gelmez yok bakışmalar filan ölme eşşeğim ölme sen bakışırken kızı başkaları filan kapar mazallah en iisi açık sözlü olmak

ZynP
15-06-07, 10:50
o anki duruma bakar biLmiyorum..

ama sanirim erkege yakisir ilk adimi gerceklestirmek gerek bakislarla gerekse dürüstce bi yaklasim iLe.. ama tabiiki her iki tarafda ayni hisLeri hissediyorsa..karsiLikli hissetirebiLiyoLarsa hic bisey söyLemeden..son durak sözde biter zaten ..ilk ise gözlerde :) ..

MaI\IYaK
15-06-07, 10:56
ben O Konularda iyi değilimdir karşımdaki insanın benden hoşlandığını anlasam bile ona karşılık kolay kolay veremem... kendimi güçlü hissetmem lazım bunu da göremiyorum kendimde... :(

afida
15-06-07, 11:18
ilk adımı karşı taraftan beklerim :) ama gözler herşeyi anlatır zaten :D

Haylaz
15-06-07, 11:26
karşı taraf ilk adımı atana kadar, adım atan çok olur, uyarayım :)

öslem
15-06-07, 11:32
birinden hoşlanıyorsam ona karşı olan duygularımı davranışlarımla belli ederim duygularımı içimde saklayamam zaten anlar oda normal arkadaşım gibi davranamam

afida
15-06-07, 11:33
duygularında samimi olan böyle yapmaz sanırım :) isteyen gidebilir boşver :D:D

Darkblue&blue
15-06-07, 19:22

ben bu mesajı nie görmemişim ki:)olm ne nazı be az çekindik söyleyemedik sanki söyledikte noldu aynı tas aynı hamam keşke sölemeseydim :agla:

ama bi daha bööööle seversem bana deki sütüm gel etme eyleme sevme de emi:agla:

psycho
15-06-07, 20:35
e :D :D

blacksun_roy
16-06-07, 00:16
abi ben direk gider söylerimbu işler beklemeye gelmez yok bakışmalar filan ölme eşşeğim ölme sen bakışırken kızı başkaları filan kapar mazallah en iisi açık sözlü olmak
:claps::claps::claps:

onur194
16-06-07, 00:19
ah bi belli edebilsem gerisi kolayda belli edemiyom ki ya :(

Akincilar
16-06-07, 02:57
hoslaniyosan sorun yok bakislarla , hareketlerinle ilgi göstererk belli edersin baktin anlamiyo gider söylersin ..

ama bi de asik olduysan yandin :D ne konusabiliyon , ne ne yanina yanasabiliyon ne de gözlerine gözlerine bakabiliyon ..

ben beliyom basima geldi :D 100 metre öteden görsem kipkirmizi oluyodum be :( ahhh nihal ahh nerdesin simdi :agla::agla:

buket_17
16-06-07, 03:25
karşı taraf ilk adımı atana kadar, adım atan çok olur, uyarayım :)

baak sen hele heleee :kac::kac:

Bende diger kizlar gibim.. gozler diyim.. olmadi laflar anlatir :D

mundi
17-06-07, 03:59
bakislarimla herhalde tabi bide ilgilenerek sanirim hic dusunmemistim

Simsiyah
11-09-07, 07:53
Öle boş boş bakarak olsaydı hohoh :D:D ve ben ilk adımı bayanın atmaması taraftarıyım

psycho
11-09-07, 09:39
pardon, size bi süreliğine aşık olabilir miyim ?

dibi düşer şu lafa :F

böcük
12-09-07, 13:22
davranışlarımla bellı ederim...

MaKfAlİcEtAğErİ
12-09-07, 13:24
öküzün trene baktığı gibi bakınca anlar sanırım :kopar::kopar::kopar::kopar:

MaI\IYaK
12-09-07, 13:47
İçim İçimi Yer belki Ama Cesaret bulup Söyleyeceğimi sanmam... O anlasın ve bana gelsin isterim... Sanırım u yüzden hala bekar ve boştayım :haha: :kopar:

özgem
12-09-07, 14:19
herşeyle gözler,konuşmalar,hafifçe eline değmeler v.s. v.s. :haha:

karanfil
12-09-07, 15:46
Davranışlar

cicada986
20-09-07, 21:24
gözlerimle belli etmeye çalışırım.ama bence onunda aynı şekilde davranması gerekli.düşünsene gözlerinin içine bakıyorsun o senden gözlerini kaçırıyor.hoş bu görüntü değil.bence herşey karşılıklı olursa anlamlı.

SeLda
12-12-07, 16:13
Gözler kalbin aynasıdır=)

GöKYüZü
12-12-07, 16:35
Davranışlar ve,bakışlar olabilir bilmiyorum.:uctum::uctum::uctum:

holocoust
12-12-07, 16:37
bakışlardaki sıcaklık

lastexile
14-12-07, 16:36
öyle bi özelliğim yoktur

emir
14-12-07, 16:48
'sen çok özel bi kızsın' derim ona..
ney olduğunu bilmiyorum ama diğerleriyle aranda bi fark var benim için...

Rüzgar !
14-12-07, 19:31
GözLerde Paso BakışIoz Devamı Yokk :D :D

Kelebek
14-12-07, 19:40
yanına gider seni istiyorum derim,kadınımsın derim:kopar::kopar:

Bella
14-12-07, 19:47
Şimdiye kadar hiç belli etme gereği duymadım
Çünkü hep bana belli edilmiştir genelde :D ve hala bu böyle
Fakat büyükte konuşmuyorum kesinlikle ben belli edemem :gulver: eden etsin valla
gönül işlerine ayıracak vaktim yokk off öss .:(

Kelebek
14-12-07, 20:00
anlaşılan o ki bu işin tek ve kesin bir çözümü yok.

kızlar nazlı oluyor,ilk adımı ikinci adımı hatta mümkünse bütün adımları erkeklerin atmasını bekliyor,yada tam tersi kız bir adım atıyor,erkek de bir adım atıyor sonra kız erkeğin üstüne atlıyor:Dama şu var ki iki tarafta reddedilmekten korkuyor.zaten bu korku insanı geride tutan.gidip birşeyler söylemek zor değil yada cesaret isteyen bir iş değil.sonuçta okyanuslar aşman yada mayın tarlasından geçmen gerekmiyoki,gidip "seviyorum ulen" diyeceksin:)ama alacağın cevabın ne olduğunu bilmemek,işte bu insanı korkutuyor.

alacağın cevabın seni kıracağı kadar korkuyorsun.ne kadar patavatsız,ne kadar yırtıksan o kadar korkusuz oluyorsun.vücut dilini bilmek gerekiyor,karşı tarafı anlamak ve ona anlatabilmek için birşeyleri.sen yada karşındaki bilmiyorsa geçen vakit boşa geçiyor.

reel hayatımda aşık olacak kadar herhangi bir kızla diyaloğum olmadı:)sanal ortamda tanıştığım ve hoşlandığım olunca da açıkca söyledim ve söylerim de.sevmekten utanmıyorum çünkü.sevmek iyi kalplerin işidir,iyi kalpli olanlar büyük sevgiler beslerler.o yüzden hiç utanmadım sevmekten,reddederse de o utansın dedim her zaman,benim seven bir kalbim var:) ne demişler;isteyenin bi yüzü kara vermeyen zenci:D

catlaq_bebeq
14-12-07, 20:01
hemen patavatsiz patavatsiz konusurum, bakarim rezi oluyorum bende hemen ya napim iste hoslaniyorum senden derim.... Alla alla cok mu zor????!!!!!!!!!

Bella
14-12-07, 20:11
şu var ki iki tarafta reddedilmekten korkuyor.zaten bu korku insanı geride tutan.gidip birşeyler söylemek zor değil yada cesaret isteyen bir iş değil.sonuçta okyanuslar aşman yada mayın tarlasından geçmen gerekmiyoki,gidip "seviyorum ulen" diyeceksin:)geçen vakit boşa geçiyor.

sevmek iyi kalplerin işidir,iyi kalpli olanlar büyük sevgiler beslerler.o yüzden hiç utanmadım sevmekten,reddederse de o utansın dedim her zaman,benim seven bir kalbim var:) ne demişler

Çok güzel anlatmışsın :claps: kutluyorum seni ne güzel cümleler bunlar :)

Le mans
14-12-07, 20:13
anlaşılan o ki bu işin tek ve kesin bir çözümü yok.

kızlar nazlı oluyor,ilk adımı ikinci adımı hatta mümkünse bütün adımları erkeklerin atmasını bekliyor,yada tam tersi kız bir adım atıyor,erkek de bir adım atıyor sonra kız erkeğin üstüne atlıyor:Dama şu var ki iki tarafta reddedilmekten korkuyor.zaten bu korku insanı geride tutan.gidip birşeyler söylemek zor değil yada cesaret isteyen bir iş değil.sonuçta okyanuslar aşman yada mayın tarlasından geçmen gerekmiyoki,gidip "seviyorum ulen" diyeceksin:)ama alacağın cevabın ne olduğunu bilmemek,işte bu insanı korkutuyor.

alacağın cevabın seni kıracağı kadar korkuyorsun.ne kadar patavatsız,ne kadar yırtıksan o kadar korkusuz oluyorsun.vücut dilini bilmek gerekiyor,karşı tarafı anlamak ve ona anlatabilmek için birşeyleri.sen yada karşındaki bilmiyorsa geçen vakit boşa geçiyor.

reel hayatımda aşık olacak kadar herhangi bir kızla diyaloğum olmadı:)sanal ortamda tanıştığım ve hoşlandığım olunca da açıkca söyledim ve söylerim de.sevmekten utanmıyorum çünkü.sevmek iyi kalplerin işidir,iyi kalpli olanlar büyük sevgiler beslerler.o yüzden hiç utanmadım sevmekten,reddederse de o utansın dedim her zaman,benim seven bir kalbim var:) ne demişler;isteyenin bi yüzü kara vermeyen zenci:D

Seviyorum üleyn...oldumu kelebenk:D

Bella
14-12-07, 20:26
Şimdiye kadar hiç belli etme gereği duymadım
Çünkü hep bana belli edilmiştir genelde :D ve hala bu böyle
Fakat büyükte konuşmuyorum kesinlikle ben belli edemem :gulver: eden etsin valla
gönül işlerine ayıracak vaktim yokk off öss .:(

Kelebek
şu var ki iki tarafta reddedilmekten korkuyor.zaten bu korku insanı geride tutan.gidip birşeyler söylemek zor değil yada cesaret isteyen bir iş değil.sonuçta okyanuslar aşman yada mayın tarlasından geçmen gerekmiyoki,gidip "seviyorum ulen" diyeceksingeçen vakit boşa geçiyor.

sevmek iyi kalplerin işidir,iyi kalpli olanlar büyük sevgiler beslerler.o yüzden hiç utanmadım sevmekten,reddederse de o utansın dedim her zaman,benim seven bir kalbim var ne demişler

Vermiş olduğum cevaba kelebeğin yazılarınıda ilave ediyorum :D

Fored
14-12-07, 21:02
Bişiy belli etmeye gerek yok anlamak isteyen karsındakinin nefes alısından bile anlar zaten ;)

1000-1-insan
14-12-07, 21:17
Bence gözler işi bitirir . Uzun uzun bakışmalar ne diyeyim sizler nasıl ifade edersiniz .

bence gözlerde bitmez o gözlerin ardinda neler saklidir bilemezsinki hangi gözlerle baktigini bence evimin önüne kadar geldiyinde ailemden beni istiyenekadar ozaman bellidir :muju:

Sedat
14-12-07, 21:23
bı dudaktan bı yanktan bıde gıdektan mucuksss oldu bıtıı::D:D

RüZGaR
14-12-07, 21:27
oha cus yuh sedat:D :D :D oldum ya:D helal ole acılabılıosan :D

ben asılırm caktırmadan :D saka ıle karısık takılırım ugrasırım :D hafıftan ımalara baslarım eger ımalarımdam hoslanıosa oda ımalarıma karsılık werıosa dozasını artırırım :D baqtım oda oluruna bırakıo artık cok gec :D anladınız sız onu :D ama baqtım ımalardan rahatsız oluo bende o zaman gerı adım atarım :D saka ya sende hemen cıddıye aldın derım:D

Bella
14-12-07, 21:32

ben asılırm caktırmadan :D saka ıle karısık takılırım ugrasırım :D hafıftan ımalara baslarım eger ımalarımdam hoslanıosa oda ımalarıma karsılık werıosa dozasını artırırım :D baqtım oda oluruna bırakıo artık cok gec :D anladınız sız onu :D ama baqtım ımalardan rahatsız oluo bende o zaman gerı adım atarım :D saka ya sende hemen cıddıye aldın derım:D

:kopar::kopar: ikinizede pes hele sedat seninkine kelimeler
kifayetsiz kalıyo :D

RüZGaR
14-12-07, 21:37
yaw baq samımı bıse yazdım :D kendımın uygulamıs oldugu bı newı taktık :D ılk once saka ıle karısık ımalar sonra baqtım hosuna gıdıo durmak yok yola dewam:D baqtım pek hos karsılamıo onla ugrasmamdan takılmamdan bende gerı adım atarım :D cok masumane bıse bence:D zorla bıse yok yane:D

armagedon
15-12-07, 05:25
hey bebek kadınım olurmusun derdim:utan::cigara::cigara:

Rüzgar !
25-12-07, 20:23
ya benimsin yada toprağın :D

CinGeNe
23-01-08, 22:57
çok pis bakarım :D:D

By_MotoBike
23-01-08, 23:19
Ya bunun kız erkek ayrımı ne. Kim hoşlandıysa gidip söylesin olur ya da olmaz. En azından içinde kalmaz. Bazı kızlar da kendini naza çekmeye bayılırlar...

:claps::claps::claps::claps::claps: Ben bu konu hakkında sadece hakan abinin bu satırlarını alkışlamak ile yetinmek istiyorum:D:D:D:D:D

melek_53
24-01-08, 08:59
açık olmak en iyisi bence dürüstlük çok önemli

semih_acar
28-01-08, 00:41
ben acık sozluyumdur gıder konusurmm....

CiKoLaTa_CiKiTa
31-03-08, 16:57
Allaha Sukur Benim Ole Bir Derdim Yok Ben Askumu Cok Seviyorum Hic Ayrilmicaz Ins..amİn Dİyİn :)

MaviAdam
31-03-08, 17:20
amin amin...

bende sölerim niye utanıyım çekiniyim. bazıları vardır birilerini araya sokmaya çalışırlar seviyorsan söleyeceksin arkadaş. gerekirsee haykıracaksın...

dengesiz_rocker
31-03-08, 21:40
gıdıp yusune solerım ne ugrascam baq baq cat dıe solerım yaw nolcaqsa olsun

Le mans
31-03-08, 21:44
direkt söylerim ...bodozlama :D

Gs_Kübra
31-03-08, 22:04
direk söylenmez böyle seyler ya :D

Elif
31-03-08, 23:02
davranislarimla

İlteriş
01-04-08, 00:00
gider konuşurum. hayatın sonu değil ya. kabul etmese bile zaten konuşmamdan öncede yoktu sonra da yok. yani hayatımda bi değişiklik yok :D :D :D

EyZüN
13-05-08, 21:22
seven insan kendini belli eder zaten dimi durusu davranısı falan yani

Boncuk!
27-06-09, 15:03

bencede valla fazla söze gerek yok:D

mersindelikanlısı
27-06-09, 15:06
Kaç Yıldır burdayım bu konuyu nasıl görmemişim:D

Rüzgar !
06-07-09, 01:31
Kaç Yıldır burdayım bu konuyu nasıl görmemişim:D

kaç yıl ? :)

Kalpsiz Güzel
19-10-09, 10:22
..........ne yaln söleyim bakrım arda kaçamak ..falan:utan:

By_MotoBike
19-10-09, 10:24
Kelime tüketmeye gerek bırakmam hoşlandığım insan beni gayet iyi anlar :)

El_Lobo
19-10-09, 10:38
böyle mal gibi bakarım, bakarım, bakarım... sonra yine bakarım, bakarım, bakarım... biraz daha bakarım, bakarım, bakarım... sonra kız başkasıyla gider ben arkadan bakarım, bakarım, bakarım... :D hiç becerim yok bu işlerde... kursa gitmem lazım... İstanbul'a gidince Mehmet abinin yanında kampa girecem 1 ay... :D

Kalpsiz Güzel
19-10-09, 10:46
böyle mal gibi bakarım, bakarım, bakarım... sonra yine bakarım, bakarım, bakarım... biraz daha bakarım, bakarım, bakarım... sonra kız başkasıyla gider ben arkadan bakarım, bakarım, bakarım... :D hiç becerim yok bu işlerde... kursa gitmem lazım... İstanbul'a gidince Mehmet abinin yanında kampa girecem 1 ay... :D

ehhee süperdii:D..

LoRaSiMa
19-10-09, 10:54
söyliyemem utanırım, bana kalmadan kendi söyler ztn :)

Boncuk!
19-10-09, 10:58
bende söyleyemem utanirim ama hissetiririm:)

Kelebek
19-10-09, 11:07
hissettirirm derken? fordculuk falan gibi mi?:D

Boncuk!
19-10-09, 11:08
yaa niye ugra$iyosun benimle:D

Toprak_erkan
19-10-09, 21:03
bakıştan anlarsa bakarımm yoksa hiçbir çabaya gırmem :kopar:

DeepOcean
19-10-09, 21:34
evlen lan benimle derim hoşlandıgımı anlar oda :kopar::kopar:

CimCiMe
19-10-09, 21:36
Tartşma yaratırım :D

En Büyk aşkLar nefreTLe başLar:gulkiz:

gambiyetsiz
19-10-09, 22:40
Neden utanayım ki. Sonuç olarak elde edebileceğim tek şey olacak. Ve sadece iki ihtimal arasından tek şey. Ya sevgilim olur, ya sevgilim olmaz. Kaybedilecek fazla birşey yoktur bu durumda. Ben gidip konuşmayı tercih ediyorum hoşlandığımda. Keza Simge'yle de öyle oldu. Ve sonuç olarak olmasını istediğim oldu. Sevgiliyiz ve süregidiyor (: Bir başkası ile olacakmış gibi düşünürsek olayı, hoşlandığımı gidip söylediğimde kabul etmezse kısa süreli bir üzüntü yaratabilir ancak bende. 3 gün bilemedin 5 gün sonra geçer zaten. Alt tarafı hoşlanmak (: Kabul ederse güzel olur, sevgili olursun. Ama problemler o dakikadan sonra başlar. Tozpembe olan herşey değişir. Kapkara bulutlar iner :| Zor zanaat şu aşıklık.

Ha belirteyim şunu da, eğer Simge'den ben karşılık alamasaydım sanırım hayatımda ciddi değişimler olurdu. Ve onun gibi bir sevgiliye sahip olduğum için dünyanın en mutlu erkeği de benim. Geleceğimi paylaşmak istediğim, ve bu konuda gerçekten ciddi adımlar attığım tek kişi (eşeklik etsemde bazen). Nan amma aşka geldim :| ehe. Seviyorum ben aşkımı ya (:

άЪ-ı ĥάЧάт
19-10-09, 22:48
beLLi etmem söLerim..