PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Dizi fanatiklerinden kampanya!

halaluya
12-12-06, 18:38
Dizi fanatiklerinden kampanya!
'Erkekler Ağlamaz' dizisinin ekranlara veda etmesinin ardından ilginç bir kampanya başlatıldı

12.12.2006 12:29

Linkleri sadece üyelerimiz görebilmektedir.
Yeni yayın dönemi ile ekranlara gelen dizilerden bazıları yayından kaldırılıyor. Tabii, dizilerin müdavimleri bu olaydan hiç hoşnut değiller. Onlar tam o diziye alışıyorlar, gününü ve saatini ezberliyorlar, bir bakıyorlar dizi yayından kaldırılmış.

Onlarca dizinin içerisinden sıyrılmak çok zor. Malum sıyrılamayan yani rating alamayan diziler birer birer ekranlara veda ediyorlar.

`Erkekler Ağlamaz` dizisi de rating kurbanı olanlardan... Bu dizinin fanatikleri dizinin yeniden ekranlarda olması için yapımcı şirketi ve dizinin yayınlandığı kanalı mail yağmuruna tutuyorlarmış. Çılgın fanatiklerin dizilerinin yeniden ekranlara dönemsi için kanala 1 YTL gönderme kararı aldıkları konuşuluyor. Bu şekilde reklam parasını ödeyeceklerini düşünen fanatiklerin gösterdikleri bu ilgi dizi oyuncularının da çok hoşuna gitmiş.

Bakalım dizinin fanatikleri 1 YTL toplayarak gereken reklam parasını karşılayabilecek ve dizilerini yeniden büyük bir keyifle izleyebilecekler mi?

habertürk

Haylaz
12-12-06, 19:02
kurtlar vadisinin başlaması için ben 50 ytl vermeye hazırım :)

halaluya
12-12-06, 19:19
bende çemberimde gül oya için rahat bi 5 ytl verirdim malum öğrenciyiz ama kurtlar vadisinin bidaha hiç yayınlanmaması için bi 10 ytl verirdim:D

Haylaz
12-12-06, 19:28
Fatih bak vadiye laf yok.. harbi yöneticiler arası içsavaş çıkar bu sitede ona göre, bombalarım evini :)

halaluya
12-12-06, 19:33
vadiyi sevmeyenler gösterin kendinizi kayserilir anti vadiciler kenetlenin memet abiyi öldürün:D

Geniouss
12-12-06, 20:30
kurtlar vadisinin başlaması için ben 50 ytl vermeye hazırım :)

Memet 50 YTL veriyorsa ben 100 Ytl veriyom..Yeterki başlasın :vergaz: :vergaz: