Orijinalini görmek için tıklayınız : Moto'nun Son Zamanları!....
By_MotoBike
20-04-08, 22:16
Selamın Aleyküm...
Böle bi konu açmak pek istemezdim ama artık herkez biliyoki benimde askerliğim yaklaşıyo ve 15 ay boyunca siz değerli arkadaşlarımdan,abilerimden,ablalarımdan yani ForumHaylaz ailesinden uzak kalıcam...Bu son zamanlarımda zamanımı sadece sevdiğim insanlara ve zamanımı geçirmeye değer kişilere harcamak istiyorum...Kimi arkadaşlar'la ilk başlarda anlaşmazlık oldu kimileri ile güzel dialoglarımız...Kimilerine yardım ettim,kimileri bana yardım etti...Bu sitede çok şey öğrendim!...Hatta sanal alemde dost'luk olmaz kelimesini bu site sayesinde aklımdan sildim...Herkese onun için ayrı ayrı teşekkür ederim...Çok değerli insanlar tanıdım bazıları ile arkadaşlık seviyesinin ilerisine gittim :utan: kimsenin kalbini kırdığıma inanmıyorum...Ama!...eğer öle birşey olduysa herkezden teker teker özür diliyorum...Nese bu günlük yeter şimdiden ''bye bye'' demiş gibi olmayalım :) Allah'ın izniyle 1 ay kadar kısa bi süre içinde olsa buralardayım...İnşallah bu son günlerimi de geçirdiğimiz güzel günler gibi...Hatta daha güzel bi şekilde geçirmek dileği ile...
inşallah kardeşim hemen geçer zaman inşallah dönersin askerlik yapmak gibi güzel bişey yok olm:D:D
vayy kardeşim benim damara bağlamışın yine:(:(
kanka ilk başlangıçta bizde normal bir şekilde tanışmamışdık ee bunun sebebi senin normal bir insan olmayışın sen bambaşka bişeysin abi deli dolu makara geyik sıcaklık dostluk kardeşlik devamını getirmiyorum kardeşim. ilk zamanlar arkadaşım oldun sonra kanka oldun şimdi ise kardeşim........ şimdi vatani görevi yapma sırası sana geliyor demekki anılarına maceralarına çok daha fazla şeyler ekleyecekksin kardeşim askerlik bambaşka birşey anlatılmaz yaşanır derler ya iyisinide kötüsünüde yaşayacaksın ama bitirdiğinde yaşadığın güzel günler kalacak aklında bunu unutma ALLAH yolunu açık etsin kardeşim şimdiden:)
evet evet askerlik güsel bise :p :ponpon: hem 15 ay dediiin neki sayili gün çabuk geçer cnmmm :p biz bekliceeess seni
en büyük asker bizim asker :D asker forumu olduk velhasıl :D baya bı adam yolluyoruz bu ara
oyy oyyy kıyamam benim biricik kuzenim de gidiyor :( sçs :muju:
ya herkes askere gidiyor canım çekti bende gidicem : ))))))
Faruk'cum yiğidim aslanım : ) Son zamanları diye başlık açmışsın da hiç son zaman olur mu be abicim. İzni alıp alıp soluğu İstanbul'da almayacak mısın sen :D geldiğin de de Allah ne verdiyse yapmayacak mıyız :D
Hem 15 ay dediğin nedir ki gözünü açıp kapatıp açıp kapatıp açıp kapatıncaya kadar geçer :D Geçmezse de bir kaç defa daha aç kapat geçer artık herhalde :D
Şaka bir yana bir de senin şafağını sayacağız içimizden. Her geçen gün diyeceğiz kendimize şu kadar gün kaldı, ve geldiğinde de dibine vuracağız herşeyin :D
Bu arada
gelir gelmez evlenme lan sakın :D seni de kaybetmeyelim :D
üsülme cınım aslında senin için hayat yeni başlıyo sayılır:)güçlü olman lazım:)biz senle gurur duyyoz sende kendinle gurur duy Allah'ım sana askere gitme şerefini vermiş daha ne istiyosun:):):)
faruk az kaldı evet ya :(
Allahın izniyle 15 ayda geçer inşallah..sonra yine aramızda olursun cnm ya..
Evet zübeydeninde dediği gibi çabuk biter hakkında hayırlısı olsun faruk :)
vatan borcunu en güzel şekilde yapar gelirsin inşallah :)
dualarımız seninle
icim burkuldu :( canim kardesim sen hic üzülmee , biz ordada seninle olacagiz..
En önemlisi ise her daim dualarimizdasiniz ;)..
Hayirlisi ile gider gelirsin insallah ..
Mehmet geliyor Faruk gidiyor sırayla sitemizdeki herkesi göndericez sanırım (Ağustos ya da en geç Aralıkta'da ben gidicem :D). Herkes Allah'In izniyle gidip bu kutsal görevi yapıp gelicek. Hayırlısı olsun Faruk. Bir an evvel gidip gelmen dileğiyle..
sweet_lady
21-04-08, 16:30
canım kardesım hayırlı teskereler sımdıden kuzenım askerde 6 aylık oldu nasıl gectı anlamadık daha dun kınasını yapmıstık (youtube/kursat kına) allah tum mehmetcıgı korusun inş. allah hepınızın yardımcısı olsun tum kalbımız ve dualarımız sızlerle hayırlısıyla en kutsal gorevını bıtırmenı ve takrar aramıza donmenı beklıycez :))))
yaw arkadaşlarr askerlikte pazar tatilide war untmayalımm şimdii burası duygu kokuyoo bende duygulandımmm yaaaa
hayırlısıyla bitirirsin inşallah
By_MotoBike
21-04-08, 18:49
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum(zaten thanks butonuna bastım:D)...Evet 15 ay çabuk geçer dile kolay 20 yıl geçmiş :)...Mutlaka ki gelince herşeye vurucaz ama bu vurmak nasıl olur bilmem :D...Ne kadar forum sayfalarında zamanı gelince unutulucak olsak bile sizden benim ve benim gibi askere gidicekler için ve şuan da asker'de olanlar için dua'larınızı istiyor olucağım inş. hiç eksik etmezsiniz :)....
By_MotoBike
21-04-08, 18:56
Evet günlük gelelim sana :D
Bugün 10:15 gibi gözlerimi açtım yeni bir güne başlamak için...ama yatakdan kalkmak deil gözlerimi bile açmak istemiyordum ki baya bi yorgundum...Tekirdağ gezmesi ne kadar güzel geçmiş olsa bile yormuş du beni :)...zar zor 11:00 gibi yatakdan kalktım annem aşağıdan her zaman ki gibi ''Faruuuukk kahwaltı hazır hadi'' die baırıyodu :D..Aşağı tam inmiştim ki tel çaldı adamlar beni bekliyomuş...Nese ne kadar beni bekliyo olsalar bile istifimi bozmadan (10-15 dk) kısa bi süre de giyindim sonra kahwaltı falan işte...Standart işlerimizi yapdık bitti...Benim işim aynı her gün motorla akşama kadar gezerim ve bi dünya para alırım bu gezme işi için:D...aslında gezmek kısmı dışardan bakıldığında öle görünüyo kimileri belki bilmez istanbul trafiğin de akşama kadar 2 teker üzerindesin kimin ne zamn nabıcaı hiç belli olmuyo...
Bugün hava çok güzeldi hatta aşırı bi güzel diki bunalmıştım artık :D...Her gittiğim müşteride ilk önce su istiyorum ondan sonra işimi yapıyodum :D nabıyım ama hava sıcak kardeşim su tüketmemiz gerekiyo...Sağa git sola git derken akşam oldu işte 18:bilmem kaç civarı paydos ettik iş bitti ewe geldik:D...Askerliğe bir gün daha yaklaştık anlıycaın günlük:) Hadi hayırlısı....
Yolun açık olsun By_MotoBike
Hayırlı teskereler
27oCg0mHkaU
Linkleri sadece üyelerimiz görebilmektedir.
By_MotoBike
21-04-08, 19:23
Abi çok saol :D şarkı ve şiir süperdi :D...Yani hülya avşar benim yanımda yatsa bende istemezdim yaşlandı o :D ne biliim angeline'cıım falan olsa 1 - 2 ay daha kalırım herhalde :D
güle güle git gel kardeşim özleyeceğiz seni:)
dengesiz_rocker
22-04-08, 17:53
cnm benım yha:agla:
baq sımdıden aglıom degerını bıl:agla:
aaaaa baq buarada amcamdan sora ılqsın asqer olaraq solıım nese sanada bol bol yasarım deneyımım war bılıon asqer meqtupları qonusunda herneqadar cagımıs teqnolojı cagı olsada bence her asqer meqtup beqler basqadır o yha demı:gulkiz:
cnm benım ben senı hıc yalnıs bıraqmam meraq etme sen :gulkiz:
ıns hayırlısıyla gıder gelırsın............
By_MotoBike
22-04-08, 19:50
Selamın Aleyküm günlük...
Vala bugün çok ayrı bi yorgunluk wardı üstümde anlamadım gitti...Hava bunaltıcı sıcak dı ama güneş fazla görünmedi gibi bişey :) akşam olsun die baktım walla (hoş hep öle akşam olsun die bakınıyoruz yaa:D) nese bugün pek ters bişi olmadı her şey standart'dı sağa git sola git akşam'ı ettik geldik...Hea aklıma geldi :D ewe geldim üstümü başımı çıkardım tam duş almaya hazır(dım)landım tel çaldı :D Arkadaş motor almış onu almaya gidelim dedi...Nese gittik aldık motoru 0 km güzel bi motor hoş benm alanıma pek girmiyo ama idare eder işte :D öle böle geldik eve önemli bi husus için giriştim siteye şimdide duş olayını gerçekleştiriyim bari :D Yarına bişiler karalamak üzere görüşürz :)
yaw arkadaşlarr askerlikte pazar tatilide war untmayalımm şimdii burası duygu kokuyoo bende duygulandımmm yaaaa
pazar tatili deil o:p çarşı izini;)
canım ya kıyamammm üzülme :obb: Allah hayırlısıyla gidip gelmeyi nasip etsin inşallah.
Cok güzel yazmisin be faruk ellerine saglik.Hayirlisi
By_MotoBike
23-04-08, 19:57
Selamın Aleyküm günnük...
Günlük bugün çok yorguuuuuuunnn , halsiiiiiiizzzzz,bitkiiiiiiinnnnn ve bezgiiiinnn bi haldeydim:D Saat 12:35 civarlarında kalkmama rağmen yada daha erken tam hatırlamıyom :D Her zaman ki gibi yatakdan zor kalktım yine sanki üstümden tır geçmişcesine bitkin bi haldeydim...Kahwaltı falan yaptm tabiki direk buralardaydım qankamı gerdim biras :D Fb muhabbetine biras sinirlendi gibi ama tabiki öle bişey olmadığını biliyorum çünkü ben maç konusunda o kadar bilgili değilim bunu hep kabul etmişimdir:D...Arkadaş aradı motorunu yine servise getiricekmişiz...Eski ustamın yanına gittik motorla ilgilenirken yine askerlik muhabbeti açıldı :D ustam saolsun çok iyi moral verdi ( olum git görücen ebeni :D ) cinsinden :D motoru hallettik yemek falan yine akşamı ettik...
Bir akşam daha geldi ayaklarıma çabek geçmeye başladı askerlik yaklaştıkca bi gidip gelebilsem hayırlısıyla dolaşıcam büyük onur'umla...
By_MotoBike
24-04-08, 22:08
Selam günnük...
Kusura kalma bugün biras geç yazdım...İşlerim vardı bu şiir işi beni iyice sardı :D...Annem'e yazdığım şiir'e sesli kayıt yaptım video haline getirdim youtube manyaa tam eklerse bende siteye ekliycem onu bekliyom :D...Nese bugün çok soukdu günlük wallai kıçım başım dondu desem yeridir:D...Saolsun müşteriler de çay kahve ne bulduysam indirdim mideye :D akşama kadar şiir'i nası düzgün bi şekilde kayıt yaparım die düşündüm durdum :D...Sonunda yaptık:)...Her zamanki gibi yorgundum gene bugün...Aksine trafik'de çok youndu bugün her zman ki gibi ufak tefek kazalar atlattım...Alıştım zaten otür şeylere pek kafaya takmıyorum :) ... ama akşam ewe gelirken iki araba birbirine girmiş :s Allah'dan sadece maddi hasar wardı...Dengesiz bu millet kaza bi bi anormaldi dzgün kazalar da olmuyo artık :D dengesiz dengesiz kazlar görüyom akşama kadar...Bazen kendime ''sıra ne zaman bana gelicek'' die sormadan kendimi alı koyamıyorum...Nabıyım elimde değil İki teker üzerinde istanbul gibi kalabalık bi şehirin en işlek yerlerinde akşama kadar geziniyoruz insan düşünmeden yapamıyo...Ama şölede bi laf wardır motorcular arasında ''Motorla kaza yapmayan motorcu değildir'' die...Çok gerçek bi lafdır o motorla düşüceksin ki bi dahakine daha dikkatli olasın...Motora binmek bi beceri deildir!...''Motorcu'' olmak büyük emek isteyen bir şeydir...
Nese günnük yeter bu kadar kollarım ağrıdı walla :D yarın yine karalıycak bişiler bulmak dileği ile....
Annem'e yazdığım şiir'e sesli kayıt yaptım video haline getirdim
herşeye rağmen çok gzldi farukkk inşalla daha gzlide olcak ama çooookkkk beğendim ben:papatya:
th3_l1nk1np4rk
24-04-08, 23:06
hmm daha tanışmıyoruz bile ama ginede inş. hayırlısıyla askerliğini yaparsın 15 ay nedirki zaten forum askere döndük nese aeo.
kardeşim benim hayırlısı ile bitirip gelse keşke...:)
ShyzOpHrEniC
26-04-08, 10:30
Mehtap dedi 7 ßu saatten sonra ßenmi AcemiLik yapim Karde$im ? :D:D:D:D:D Sen Askere qitmeden ßen iStanßul'da Olcam Ozledim Lan Seni :) SIkma Canini ßen qeLdiqimde Sana Oyle Seyler Anlaticamki Direk Yurt Disina Kacicaksin :D:D:D:D $aka ßi yana Eli Ayaqi Tutan Her insanin Omru ßoyunca ya$ayacaqi ßu topraklar icin-ßu millet icin - Analar ßaßalar icin 15 ayini veya Hayatini Feda Etme du$uncesi ßile insana qurur verio. qeLdiqinde AnLiycaksin zaten.qeLiom kanqa ßekle ßeni :)
len bu veda işide :D sankı ucunda ölüm var gibi töbe töbe sagsalım dön len moto:D donusunde bı balkon partısı daha yaparız
By_MotoBike
28-04-08, 23:29
len bu veda işide :D sankı ucunda ölüm var gibi töbe töbe sagsalım dön len moto:D donusunde bı balkon partısı daha yaparız
İnşallah abi hele bi gelelimde asker'de hayırlısı ile :) balkon'u bırak sana özel nargile partisi vericem :F
By_MotoBike
28-04-08, 23:48
Selamın Aleyküm günlük...
Yaw kusura bakma 2 - 3 gündür hiç bi mok yazamadım kuzen geldi askerden izine onunla ilgilendim...malum bizde asker olucaz şurda 1 ay bile kalmadı :)
Hafta sonu da pek bişey yapmadım kuzen'le gezdik dolaştık hoş pek de dolaşamadık bi tek kayda değer düğün muhabbetimiz wardı :) o da iyi ki oldu güzel eğlendik valla kuzenle oyun oynamayı özlemişim yemin ederim :) bütün hıncımı çıkardım 2-3 saat'de dur durak yok bizde malum kastamonu'luyuz köçeklik var biras :P:D o köçekliğimizi kankamın düğününde de yapıcaz hayırlısı ile :) nese düğünde eğlendik oynadık düğünlerde hep bi olay olur benim açımdan kötü anlamda değil tabiki allah'a şükür öle bi kavgam gürültüm olmadı...
Bi keresinde arkadaşın düğününe gittik adamlar sosyatik gibi biraz pek kimes oynama yanlısı değil di...Orkestardan Ankara misket rica ettim saolsunlar güsel bi misket çaldılar karşıma bi abi geçti ( kuzen kadar olmasa karşımda iyiydi :D ) ben her zman ki gibi kendimi kaybettim başladım döktürmeye ( ayıptır sölemesi acaip oynarım :P bilen bilir) nese oynadık eğlendik müzik bitti oturucam derken orta yaşlarda bi hanım abla durdurdu ''oğlum sen nerelesin'' dedi bende ''kastamonuluyum ablacım'' dedim...kadın gülümsedi ve ''maşallah çok güzel oynuyosun aman nazar değmesin'' falan bi dünya bişeyler saydı bende saol ablacım falan geçtim oturdum:)
Böle şeyler sürekli oluyo ya kimse Ankara misket oynamıyo yada biz bi acaip oynuyoz (kuzenimle) geçenki düğünde de kimse bişey sölemesede herkes zevk alarak bizi izlemiş ki yanımızda olan arkadaş öle söledi :)
Haftasonum öledi işte günlük P.tesi çok yorucu soğuk ve tam bi moral bozma günüydü...Moral bozma derken şöleki müşterimiz olan bi bankanın her gün 6 şubesine gidiyorum her gün standart işimdir haliyle ordaki çalışanlarla aram çok iyi (allah bozmasın)...Hele güvenlikler sormayın gitsin :D adamlarla etmediğim muhabbet yok :F...Ama son bi kaç gündür adamlar sanki aralarında anlaşmışlar benim moralimi bozmak için uğraşıyolar sanki:D bugün ilk gittiğim şubedeki güvenlik (ertekin abi ) içeriye girdiğim anda yanıma yanaştı ve kulağıma doğru güzel bi mani söledi çok hoşumagitti tam bitti zannettim ki gülerek yukarı çıkıyodum...Adam sonunu söledi ( son kısmını yazmak isterdim ama +18 :D o'nun için yazmıyım :P) ve dk. 1 gol 1 niteliğinde moralimi bozdu :D
Diğer şubedeki güvenlik ise (Veli abi) o daha beterdi adam askerliğin bütün kötü yanlarını hiç üşenmeden 15-20 dk. saydı da saydı:D adama direk ''abi ertekin abi'yle anlaştınızmı nabdınız'' diye sordum oda '' yok oğlum ne oldu o nabdı'' die sorunca '' Bırak abi yaa ben gidiyorum'' dedim ve adam resmen banka'nın içinde başladı kahkaha atmaya ve ordan da çıktım...
İşte böle günlük ama şimdiden şunu anladım ki...İnsan'ı bunaltan asker'lik değil!...Asker'den önce sölenenler...Resmen insanın psikolojisini bozuyolar asker stresine gün'ler hatta ay'lar öncesinden sokuyolar :s yani insan'ın bunalıcağı olmasa bile bunalıyo elinde olmadan:D Nese günlük bu günlük yeter 3 günlük şeyi yazdım yeter :) film isliycem şimdi ondan sonrada yatarım...Bugün site durgun zaten canım sıkıldı :s nese hadi görüşmek üzere günlük...
By_MotoBike
28-04-08, 23:51
Mehtap dedi 7 ßu saatten sonra ßenmi AcemiLik yapim Karde$im ? :D:D:D:D:D Sen Askere qitmeden ßen iStanßul'da Olcam Ozledim Lan Seni :) SIkma Canini ßen qeLdiqimde Sana Oyle Seyler Anlaticamki Direk Yurt Disina Kacicaksin :D:D:D:D $aka ßi yana Eli Ayaqi Tutan Her insanin Omru ßoyunca ya$ayacaqi ßu topraklar icin-ßu millet icin - Analar ßaßalar icin 15 ayini veya Hayatini Feda Etme du$uncesi ßile insana qurur verio. qeLdiqinde AnLiycaksin zaten.qeLiom kanqa ßekle ßeni :)
Bak günlük görüyomusun :D kardeşim dediğim adam bile asker'den doğru moral bozuyo :D gel kardeşim bende özledim sen:) görüşelim öpüşelim sevelim birbirimizi :D
moto sana bısı soleyımmı valla bı say bakalım 460 a kadar bıde bunu her bı rakamda 24 saat gecırerek yasadıgını dusun valla gecmez haha takma kafana gecer yaaa saka yapıyom rahat ol hele bı basla anlamıcan bıle nasıl gectıgını
By_MotoBike
02-05-08, 23:45
MErhaba günlük
Kusura bakmadicem ama Allah'dan cevap veremiyon yoksa neler söylersin bana ama :) nesee...Günlük P.tesi günü kısmetse işi bırakıyorum yani yaklaşık 17 günlük bi izine ayrılıcam ama şimdiden ben tatilbunalımına girdim :D o nası oluyo dersin sen şimdi...Şöleki İlk olarak Antalya'ya gitmem gerekiyo ondna sonra karabük kesinlik le olması lazım + bide kusenimle ankara muhabbetimiz war bu arada da tekirdağ dan ağır misafir gelicek :S yani hangi ara nerde olucam bilmiyorum :D Yani şimdiden tatil bunalımına girdim hayırlısı her yerde nasıl olucam bilmiyorum ama olmam gerekiyo :D Ben bittim günlük okeye dönmeme izin vermiycekler ama hayırlısı bakalım :D
ya hala gitmedin be kanka git başla şu 460 a he bu arada pazartesi nereye düşeceğin belli oluyor galiba öyle olması lazım onuda duyur bize
By_MotoBike
03-05-08, 00:24
qanka gidicem kurtulucaksınız benden sitece :D salı günü gidiceğim gün belli oluyomuş onu bekliyorum bende
By_MotoBike
03-05-08, 00:24
qanka gidicem kurtulucaksınız benden sitece :D salı günü gidiceğim gün belli oluyomuş onu bekliyorum bende
aaannnaaammm okadar azmı kaldııııı:agla:
faruk sen aşkıma bakma çok özliycek seni aaahhhh şuraya yazıyorum:gulkiz:
tekirdağ ağır misafir:p:D:D
By_MotoBike
03-05-08, 00:42
aaannnaaammm okadar azmı kaldııııı:agla:
faruk sen aşkıma bakma çok özliycek seni aaahhhh şuraya yazıyorum:gulkiz:
tekirdağ ağır misafir:p:D:D
wala az kaldı canm işte :) gidicez buralardan
Özlemesinde göriyim ben onu :D
faruk ya benı de duygulandırdın :agla:her ne kadar muhabbetımız olmasa da sıtenın vazgecılmezlerınden bırıydın be kardesım ,ozlucez senı. sen sıkma canını en kutsal gorevı yapmak ıcın gun sayıyorsun bundan daha guzel bır duygu yoktur kardesım. unutulurum felan demıssın ya o zor ıste her motor senı hatırlatır bıze bılesın:cigara: hem mehmet de askerde o unutuldu mu ?asla ...ondan alınan her haber eklendı sıteye ,merak etme senın ıcınde aynı seyler gecerlı olucak , sonucta sende sıtenın vazgecılmez uyelerındensın ,hemde cok sanslısın arkandan sadece aılen degıl koca bır forum dua edıcek senın ıcın :gulver: dualarımız senınle kardesım
By_MotoBike
03-05-08, 10:42
faruk ya benı de duygulandırdın :agla:her ne kadar muhabbetımız olmasa da sıtenın vazgecılmezlerınden bırıydın be kardesım ,ozlucez senı. sen sıkma canını en kutsal gorevı yapmak ıcın gun sayıyorsun bundan daha guzel bır duygu yoktur kardesım. unutulurum felan demıssın ya o zor ıste her motor senı hatırlatır bıze bılesın:cigara: hem mehmet de askerde o unutuldu mu ?asla ...ondan alınan her haber eklendı sıteye ,merak etme senın ıcınde aynı seyler gecerlı olucak , sonucta sende sıtenın vazgecılmez uyelerındensın ,hemde cok sanslısın arkandan sadece aılen degıl koca bır forum dua edıcek senın ıcın :gulver: dualarımız senınle kardesım
Bak yaa sabah sabah sende beni duygulandırdın iyimi:)Çok teşekkür ederim Nesil inşallah bu kutsal görevimi en güzel şekilde bitirip tekrar aranıza dönmeyi ip'le çekicem...Burdaki güzel ve bi o kadar iyi olan muhabbetim olan olmayan arkadaşları gerçekden özliycem emin olun hiç bir kimesyi unutmak mümkün değil iyisiyle kötüsüyle burası babambaşka bi yer inş.dödüğümde aynı şekilde devam edicez :) herkese ayrı ayrı teşekkürlerimi iletiyorum:) :gulver::gulver:
By_MotoBike
05-05-08, 01:24
Yaa günlük böle bişey işte boşuna demiyolar bu devirde babana bile güevnmiyceksin die harbiden öle acaip bunalım yapıyolar bana onları geçtim artık akrabağ'larlada istibarat kurmuşlarcasına resmen benmle ti geçiolar :s adamlar beni bunaltmak daraltmak için ellerinden geleni yapıyolar....Asker'e gidicek olmamın psikolojik bozukluğunu ve moral bozukluğunu bile günlük olaylardan dolayı yaşayamıyorum wallahi kafayı yiycem...Çok gerginim bu akşam karnımda acıkdı pek bişey yazmıycam...Hea bugün bi nişan wardı işte orda oynadım biras eski bi kaç arkadaşı gördüm bi tek onlar iyi geldi yoksa ne bugünüm belkide bundan sonraki olan günlerimde sırf moral bozukluğu içinde geçicek :s
By_MotoBike
06-05-08, 17:48
Merhaba günlük
Bugün sana erken yazıyorum çünkü öyle gerekiyo :D İçimde bi sevinç bir huzur anlatamam :D bugün askerlik şubesine gittim...Askere gidiceğim acemiliğimi çekiceiğim yeri örenmek için ve sağ a git sol a git öğrendim nese gidiceğim yer belli oldu :D
İç Güvenlik Eğitim ve Tatbikat Merkezi 40.Piyade eğitim Alayı Komutanlığı / Isparta :D
Evet bu yukardaki yere gidicekmişim büyüklerimiz öle istemiş yanlız tam tarih belli değil :D Nasıl işse anlamadım nese şimdi tatil gezisine başlıyorum ilk önce İst dışı ve bu akşamdan itibaren bitli piyade oluyomuşum :D Babam bile ilk sölediğimde gülerek bana bitli piyade dedi :D nese ben gidiyorum artık...Yine yazarım :D
demek belli oldu he ıspartaaa bekle faruğuuuuuuu:D:D
hayırlısı olsun faruk ya hayırlı teskereler inşallah:):) bitli piyade seniiiiii:D:D
ısparta yamı çok şanslıymışsın faruk güzel memleket hyaırlısıyla gider gelirsin inşallah
faruk hayırlı olsun bende pıyadeydım artık leş gıbı ortalıkta gezersın:kopar::kopar:
faruk seni ilk tanıdığımdan beri şüpheleniyodum bu çocuk bitli felan olabilirmi diye kaşınıyodun dewamlı:D:D:D:D kaderinde böle yazılmış demekki kardeşim gider aslanlar gibi görevini yerine getirir gelirsin.
şimdi askerlik öncesi tura başladın türkiye turnesi şekli:D:D güzel ve eğlenceli günler geçir kardeşim bomba gibi gir kışladan içeri orada patla:D:D
ahhh cnmm benmmmm ..
msjının üstüne bi bkim dedim günlüüneee,sna özel die bakmamştm da hiçç :kopar::kopar:
kıymm sna,hadi hyrlısı walla,ALLAH gnlne göre wersin ..
güle güle git gel bakalımm :gulkiz:
dualarım snnlee ..
Gönlüne göre olsun. Tez gidip tez gelirsin inşallah..
şimdiden özledim be seni kardeşim bakma sen aramadaığıma sormadaığıma bağlanmak istemiyorum fazla anla beni seviyorum kardeşim seni:)
By_MotoBike
12-05-08, 23:59
şimdiden özledim be seni kardeşim bakma sen aramadaığıma sormadaığıma bağlanmak istemiyorum fazla anla beni seviyorum kardeşim seni:)
eyw. kardeşim valla bende özler gibi oldum bi kaç gündür siteye gelmiyoz kötü hissediyorum kendimi wallai...Nese Perşembe günü kısmet olursa ordayım bol bol öpücem seni :D
By_MotoBike
13-05-08, 01:05
Günnük karalıyım seni biraz :D
Nerdeyse 1 hafta ya yakındır bişey yazmamışım buraya da nese :D Malum tatil hali pek net başında olamıyom...Tail de sürekli aynı şeyler işte sağ'a git sol'a git dön dolaş cafe cart curt falan fıstık :D...Bi deişiklik bi misafirim geldi ist'den :D Onunla birlikde ve tabiki Melih abimle beraber Safranbol'u gezisi yaptık...Bilmedeğim çok şey warmışki öğrendiklerim öğreniceklerimin teminatıdır kesin :D güsel resimler çektik güzel güzel dolaştık haliyle biraz yorulduk :D Bide hastane mevzum oldu ki unutmak istiyorum :kopar: Gece'nin 2:30'da ewden çıktım hastaneye gittim hemşire gacısı bi iğne yaptıki ağrısı tamı tamına 24 saat sürdü :D ewe zor attım kendimi
derken ilaç ları ertesin gün alıcakdım sorun çıkdı dün gece gittik aynı şekilde yine sorun çıktı Bugün ise kuzenle gittik 1 günlük işi 10dk.da hallettik :D ama gel gör ki reçetede yine sorun çıktı kafayı yedim :D...KArabük tatili de bitmek üzere işte Çarşamba gecesi İSt'ye dönüş yapıcaz hoş bi kaç gün sonrasında yine gidicez İst'den kısa bi tatil turundan sonra Vatan'i görevimize başlıycaz inş. :=)
nese bu kadar yeter valla yoruluyom buraya yazarken :D
By_MotoBike
19-05-08, 01:14
Gidiyorum bütün Aşk'lar sevgiler ve anılar yüreğimde.....
Artık sayılı günler kaldı...son zmanlarımı yaşıyorum işte....Sevdiklerimle güzel wakitler geçirmek istiyorum bu son zamanlarımda bolca gezip dolaşmak...Herkez asker'lik için bişeyler sölüyo duruyo birisi anya diyo birisi Konya :D Ne olduğunu daha anlamış deilim pek takmıyorum suratım asık gibi düşünceli gibi görünüyorum ama asker'liği düşünmeye fırsatım bile yok şu son bi kaç gündür:D arkadaşlarla gezmek misafirler asğa sola gitmeler derken askerlik düşüncelerime sadece muhabbetlerde geliyo...O zaman bile önemsemiyorum aslında biliyorum çoğu kişi git görüceksin dio :D ama öle 15 ay gelip geçiyo iyi yada kötü!...Benim düşündüğüm tek şey sadece gidip asker'lik engelinden kurtulmak yarın İstanbul'daki son günüm artık yarın akşam Antalya yolcuğu orada kısa bi tatil sonrası ver elini asker'lik :D hayırlısı ile en güzel şekilde bitirmek istiyorum.Başka bişey düşünmüyorum...
faruk kankam kardeşim dostum bugün asker olmadan önceki son günün son gecen seninde vatan borcunu ödeme zamanın geldi sende bu şsrefli onurlu görevi hayırlısı ile yerine getirip geleceksin seninle birlikte geçen güzel günlere kısa bir ara vereceğiz sadece sen hep bizimle ama uzaklarda olacaksın sensizken tat vermeyecek makara eskisi kadar güzel olmayacak forum her ortama ve her alana kattığın farklı bir havan vardı be kardeşim özleyeceğim seni yüzünden gülücük kalbinden umut eksik olmazsın sayıulı gün çabuk geçecek HOLO ve MOTO kardeşliğini duymayan kalmamıştı çokta uymuştuk hani birbirimini tamamlayan iki zampara gibi deli dolu matrak ve eğlenceli bir ikiliydik şimdi nasılsa bundan sonrada öyle olacak kardeşim 15 ay sonra holo ve moto serüvenine kaldığımız yerden devam eeceğiz allahım bize o günleri nasip eder inşallah..
SANA VATANİ GÖREVİNDEN BOL ŞANS VE BAŞARILAR DİLİYORUM KARDEŞİM BUNUNDA ÜSTESİNDEN GELECEĞİNİ UMUT EDİYORUM ALLAHA EMNET OL KARDEŞİM
HOŞÇAKAL KARDEŞİM BY_MOTOBİKE
Linkleri sadece üyelerimiz görebilmektedir.
cnmmmm bnmmm:gulkiz:
snii tanıo olmakkk gerçkten çk güselll:gulkiz:
weee gidiosunnn:agla:
2 kelme yazim dedimmmm:hiop: hep görşcez zatennn,bn asker yolu beklemeye alştmmmm:cigara: abcmde izNe gelck hyrlısıylaa,sn giidion o gelioooo:gulkiz:
dualarmdasınnn herzamannn kardeşimmm..
senii çooooooooo..k sewiorumm
HERŞEY GÖNLÜNCE OLSUN,RABBİME EMANET OLLLL :gul:
ekran klavyesiylee yazdımmmm beeee,ne yazarmşmmm afern bnaaa:gulkiz:
diSheKartaL
24-05-08, 02:05
Bir Canım Askerde. Sende Kardeşim Sayılırsın Benim. Bir Canım Daha Askere Gidicek. Ve Kendilerine Yakışır Şekildede Geri Dönücek. Dönüeğiniz Günü İple Çekiyor Olucam. =) Zor Ya Asker Beklemek. Hep İyi Haberlerinizi Alırız İnşallah. Kendine Çok İyi Bak Oralarda Faruk'cum. Çok Seviyorum(z) Seni. Selametle Git Selametle Gel İnşallah. Şimdiden Hayırlı Tezkeler Kardeşim..
diSheKartaL
24-05-08, 02:15
Ya Çok Özlüyceeemmm Uyuzcum Ben Seni. :agla::agla::agla::agla: Kiminle Takışıcam Ben Ya :agla::agla::agla::agla::agla::agla::agla::agla:
delircemm yaaaa,küsmeyinn bnaa:agla:
farukk benm için çk değerliiiii tmm amaa en az faruk kadarr,
ELİFİMİİİİ;HASAN ABİMİİ;ÖZKANI;ZÜBEYDEYİ;MAWİŞİMİİ;YUSUF ABİMİİ dha aklıma gelmeyen bi çok kişiyi dha sewiormm weee iiki tanımışımm dioruummm:gulkiz:
By_MotoBike
08-06-08, 11:34
Aloooooooooooooooooooooooooo :D gençler merhabalar:D
By_MotoBike
08-06-08, 11:39
Lan adi insan nası tanıtmamı istersin kendimi :D
By_MotoBike
08-06-08, 17:54
puhauhauha anam farukk
bak bilen nasıl biliyo benim olduğumu :D
bak bilen nasıl biliyo benim olduğumu :D
sen askerde değilmiydin yaa :D hmm ya da ben pek girmiyorumya
sınav haftam kafammı karışık :D
By_MotoBike
08-06-08, 18:02
sen askerde değilmiydin yaa :D hmm ya da ben pek girmiyorumya
sınav haftam kafammı karışık :D
EMEL hiç bişey demiyorum ben sana :D :D :D :D askerdeyim şekerim :d Senin bu sınavlar seni mahfedicek bigün Allah'dan bizim siteyi unutmuyosun :D
faruk...siteye ilk geldiğimde en candan davranan 2 kişiden birisin..dileirimkı herşey istediğin gibi olur..hayırlısıyla sağ selamat geçmesi dileğiyle....
By_MotoBike
10-06-08, 12:12
faruk...siteye ilk geldiğimde en candan davranan 2 kişiden birisin..dileirimkı herşey istediğin gibi olur..hayırlısıyla sağ selamat geçmesi dileğiyle....
Çok saol böcük o zamanlar bende yeni gibiydim elimizden geldiğince yeni ve düzgün arkadaşlıklar kurmaya çalışıyodu başardıysak ne mutlu bana :)
By_MotoBike
15-07-08, 09:13
Buraya gelişimin son günleri olduğu gibi bitişede yaklaştık artık acemiliğimin son zamanlarını yaşıyorum :D
gelll gelll gelll kuzumm gellllll:muju::muju:
saskın bakkal
15-07-08, 13:30
evet evet askerlik güsel bise :p :ponpon: hem 15 ay dediiin neki sayili gün çabuk geçer cnmmm :p biz bekliceeess seni
sende git 15 ay sayılı nede olsa anlarsın:gul:
By_MotoBike
17-04-09, 01:46
Atarsa batarsa yan gelip yatarsa 114 gençler :D kep üstünde tek kep kaldı ''anlayan anladı'' tek kep olmaya kaldı bir ay ondan sonra ver elini teskere :D
senin günlüğü de yazim bari alınırsın fln :F yanlış hesaplamadıysam 31 gün kaldı
KUZENLERİN HASI,
BÖRTÜ BÖCEĞİ,
DİKENİ KAKTÜSÜ
EN KÖTÜSÜ,
İYİNİN İYİSİ,
YAVRUMMM
....
HEYECAN YAPTIMMM HOFFFF
BY_MOTOBİKE
SON
23
GÜN
:ponpon: :ponpon: :ponpon: :ponpon:
By_MotoBike
16-08-09, 00:53
artık bunlarda kalmadı geçen bu zman zarfında sgerek siteden gerek tel ile bana destek olan herkese çok teşekkür ediyorum arkadaşlar...
By_MotoBike
16-08-09, 01:18
Hoşbulduk bursa'Lı kardeşim nasılsın ?_?
iyiyi faruk ne olsun bıraktığın gibiyiz :) sen nabıyosun iyisindir inşallah sıkıntı mıkıntı yoktur umarım
By_MotoBike
16-08-09, 01:31
walla iyi olmaya çalışıyoz kardeşim sende duymuşsundur canımız sıkkın yüreğimiz buruk biraz gerisi aynı aldık tezkereyi olduk sivil:)
aynen kardesm cok üzüldüm . allah sabır versin
By_MotoBike
16-08-09, 10:22
eyw kardeşim...Senn keyfler nasıl?
iyi kardesm ne olsn eskişehire gidicem az sonra gece 1.5 2 gibi burdayım allahn izniyl
By_MotoBike
16-08-09, 10:59
MAç'a mı lan :D
vBulletin v4.1.11, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.