Orijinalini görmek için tıklayınız : Sevdiğiniz kişi hakkında başkalarının görüşleri sizi etkiler mi?
yada etkilemesi için nasıl bir durum olması gerekir?
Aslan_cimbomlu
07-04-08, 12:55
hayır pek etkilemez benim fikrim öenmlidir yani etkilemez ama dikkate alırım yinede eğer çok güvendiğim dostum arkadaşım ailem ise söyleyen tabikide dikkate alırım ama yinede benim fikrim ağır basar...:kuul:
benim düşüncemi etkilemesi için onu çok iyi tanıması gerekiyor...:kuul:
çok açıklayıcı oldu galpa:D:D
evet tabiki etkiler :) aklımın bir yerinde tutarım
temkinli davranırım
ama peşin hükümlerde vermem
evet tabiki etkiler :) aklımın bir yerinde tutarım
temkinli davranırım
ama peşin hükümlerde vermem
aynen:oke:
Ben sevmişsem onu sevilmeye değerdir.Bunun için annem ve babam dışındaki kimsenin sözünün benim için benim değeri olmaz..!
benı de etkılemez sonucta sevmıssem ona her konuda guvenmısımdır ve onu severek yarı canım ılan etmısımdır...
hem benım askımın ınsanlar tarafından elestılecek yonlerı gercekten yok sanslıyım ...:gulver:
Fazla pollyannaca düşünüyosunuz bence
black_woman
07-04-08, 17:44
hayır etkiilemez kendi fikirlerimle hareket etmeyi tercih ederim yinede beynimin bi köşesinde durur tabii söylenenler:D
"gönül ferman dinlemez" bu söz artistlik olsun diye söylenmemiştir.aşk insanı kör ve sağır eder,başkalarını duymak görmek imkansızdır.eğer kalbim aklıma hakim olmamışsa güvendiğim ve iyiliğimi isteyeceğini düşündüğüm kişilerin söylediklerini dikkate alırım.
dengesiz_rocker
07-04-08, 18:57
asla etqılemes o qısıyı ben yasıorum sonucta solenceq bıse warsa qımseye gereq yoq ben solerım saten qıme ne
etkilemezdi.kimin ne söyledigi pek umrumda olmaz ben sevdikten sonra isterse dünyanın en serserisi olsun herkez ona kötü gözle baksada benim gözümde en bükemmel insandır..
hayır eger söylencek bişeyvarsa o söylerzaten
beni nedense cok etkiler keşke etkilemese :(
aynen ya başkaLarının lafları yüzünden ayrıLdıqımı biLirim x)
Hiç etkilemediği gibi kendi fikrimin doğruluğunu kanıtlamaya çalışırım ....
mersindelikanlısı
07-07-09, 13:03
Hayır Asla Etkilemez:oke:
Toprak_erkan
07-07-09, 13:20
sevgilimdir sevdığimm olası gerekırr bı ıhtımall benım haysıyete dokunuyorsa ozaman tepkı agır olurr kızzımm ayagını denkk alll bakk karışşmamm :aga:
etkilemezdi.kimin ne söyledigi pek umrumda olmaz ben sevdikten sonra isterse dünyanın en serserisi olsun herkez ona kötü gözle baksada benim gözümde en bükemmel insandır..
cnm sana katiliyorum...gercekten eger ben sevdiysem sevdigim kisi asIk oldugum kisi o guveni bana verdiyse asla kimsenin soyledikleri beni etkilemez
AsKImI cok seviyorum ve sonsuz guveniyorum :melek:
kesinlikle etkilemez
sonucunda onu ben seviyorum onlar değill
kimseyi ilgilendirmezz:oke:
onLar onu benim onu gördüğüm gözLe görebiLseLer hiç ses çıkartamazLar. :)
etkiLenmem, etkiLenemem. :utan:
miss california
16-07-09, 22:45
başkalarının kim olduğuna bağlı.. fikirlerine güvendiğim biriyse etkiler tabi..
cnm sana katiliyorum...gercekten eger ben sevdiysem sevdigim kisi asIk oldugum kisi o guveni bana verdiyse asla kimsenin soyledikleri beni etkilemez
AsKImI cok seviyorum ve sonsuz guveniyorum :melek:
canım beni :gulver::gulver::gulver:
benim cevap vermeme gerek yok bu konuya :gulver:
birine sevdiği kişi hakkında birşeyler söylemek riskli bir iştir aslında.
iyi şeyler söylersin yarın öbür gün ayrıldıklarında yüzüne vurur,"sen böle böle demiştin" ben de sana inanmıştım falan fıstık gibi.
kötü şeyler söylersen o an senden soğumaya başlar zaten.bir insana sevdiği kişi hakkında kötü konuşmak yada sahip olduğu kötü huyları,alışkanlıkları anlatmak sanki o huy ve davranışlara sahip insanın kendisine anlatıyormuş gibi tepki görmenize sebep olur.ister istemez insan sevdiği kişiyi savunmaya geçer ve dost iken düşman oluverirsiniz.
söylediğim zamanlarda etki etmekten ziyade tepki gördüğümü hissettim.sonra anladım ki kimseye sevdiği kişiyi eleştirmeyeceksin,iyi yada kötü.eğer etki edemiyorsan mutlaka tepki görüyosun.çok arkadaşımın yanlış seçimler sonucu yaşadığı hüsrana şahit oldum.hepsine zaman zaman yardım etmek istedim ancak aşk insanı gerçekten kör ediyor,ne beni dinlediler ne de beni üzdüler ama sonuçta üzülen onlar oldular.tecrübelerim bana gösterdi ki seven bir insan başkalarının fikirlerine fikri veren ve sevdiği kişi yi kıyaslayarak değer veriyor.eğer sevdiği kişiden daha değerliyseniz anne baba kardeş iseniz etki edebilirsiniz,ama değilseniz bulaşmayın derim:)
baskalarının onun hakkında ne düşündüğünü bilmek isterm tabi ki,ama ona olan sevgimi vs değiştirmez bunlar. :)
duruma bağlı; mesela herkesin sözüne güvenmem ama o kişi sevgilimi iyi tanıyorsa ve ikimizden birine düşmenlığı yoksa güvenirim;)
duruma bağlı; mesela herkesin sözüne güvenmem ama o kişi sevgilimi iyi tanıyorsa ve ikimizden birine düşmenlığı yoksa güvenirim;)
kardeşe aynen katılıyorum her insanın sözüne güvenilmez
fikirler önemlidir dikkatte alırım...
Olumsuzsa üzülürüm onuda dikkate alırım ama körde olsam er yada geç gerçeye ayarım.
ShyzOpHrEniC
31-07-09, 00:42
du$unen Ki$iye ßaqLi.
du$unen Ki$iye ßaqLi.
Aynen katiliyorum*
Seversem kimse karışamaz bana benim kararımdır önemli olan, tabi anne ve babamın fikirleride önemlidir ama son kararı yine bana bırakırlar. Başkalarının düşüncesi beni bağlamaz.
Sevmişsem ve kararımı vermişsem olay bitmiştir.:oke:
Başkalarının fikirlerine qöre hareket etmem asla kendim karar veririm sonuçta sevdiqim kişiyle aramdaki konular kimseyi ilqilendirmez başlakarını ilişkime asla karıştırmam kimsenin ne dediqinede önem vermem!
•[уаŁиız мєŁєκ]•
15-08-09, 15:20
etkiler...
ailemin özelliklede annemin söyledikleri benim icin cok önemli.. yani etkiler diyorum..
bahtsiz_guzel
17-12-09, 23:19
bi iliski hakkinda herkes birseyler soyler can kulagiyla dinlerim ama bunlar beni etkilemez kendi bildigim dogrudan sasmam
herkesi dinnerim herkesde beni dinner ama onların dediğini yapmam...hatalarıyla başarılarıyla üzüntüleriyle bu kararlar bize ait...
morkelebek
18-12-09, 00:11
en güvendiklerime dinlerim zaten onlarda son kararı bana bırakırlar.
vBulletin v4.1.11, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.