Orijinalini görmek için tıklayınız : Dünya'dan Cinsel İlişki Kuralları :) +16
By_MotoBike
05-04-08, 15:01
Tazmanya ve Avustralya'nın Gipssland Bölgesinde,yeni evli çiftler gerdeğe ilk olarak evlilik töreninin ortasında yere serdikleri bir hasır üzerinde bütün konukların gözü önünde giriyorlar.
Norveç te plaj görevlileri,çıplak güneşlenen kadınları,siyah plastik torbalarla poşetleyerek plajdan çıkartıyorlar.
Arizona Cottonwood yasalarına göre;çiftlerin "patlak lastikli" otomobil içinde sevişmeleri yasak.
Tayvan yasalarına göre;damadın akraba ve arkadaşlarından biri,gelinin bekaretini alarak damadı bu sıkıcı ve istenmeyen durumdan kurtarıyor.
Güney afrikada bir kadın,her sevişme için eşinden para isteğinde bulunabiliyor.
Endonezyada masturbasyon yapan kişiye cezası kesinlikle başı kesilerek veriliyor.
Kolombiya Cali de,genç kızlar evlenip kocaları ile ilk kez cinsel ilişkide bulunurlarken kızın annesi olayı mutlaka izliyor.
Guam da erkekler için değişik bir mesle var.bu mesleği yapan erkekler şehir şehir gezerek bakire kızlarla para karşılığı ilişkiye girerler ve bekaretlerini bozarlar.Bunun nedeni ise,Guam yasalarına göre bakirelerin evlenmesinin kesinlikle yasaklanmış olması.
ne saçma salak adet/yasa bunlar ya:D arabada sevişmek serbest ama lastik patlak olmıcak öle mi?:D:Denteresanmış:D
Guam da erkekler için değişik bir mesle var.bu mesleği yapan erkekler şehir şehir gezerek bakire kızlarla para karşılığı ilişkiye girerler ve bekaretlerini bozarlar.Bunun nedeni ise,Guam yasalarına göre bakirelerin evlenmesinin kesinlikle yasaklanmış olması.
evlenenlerin bakire olup olmadığını nasıl anlıyorlar:kopar:
gözünü sevdiiğim ülkem benim
kurallara bakar mısın ? İnce eleyip sık dokunmuş :D
evlenenlerin bakire olup olmadığını nasıl anlıyorlar:kopar:
süpersinn ya
ayrıca şuu başlıgii + 18 yapsaydıkk :D :D :D
Ne saçma kurallarmış bunlar bee:eek::eek:
harbiden çok saçma
dengesiz_rocker
25-04-08, 14:40
ülqemı sewıommmmmmmmm
:kopar::kopar::kopar:
MaKfAlİcEtAğErİ
25-04-08, 17:21
moto işin gücün böyle olayları açığa çıkarmak ha:D
acaba sen hangi ülkede olmak isterdin:)
-Tayvan yasalarına göre;damadın akraba ve arkadaşlarından biri,gelinin bekaretini alarak damadı bu sıkıcı ve istenmeyen durumdan kurtarıyor.
-Kolombiya Cali de,genç kızlar evlenip kocaları ile ilk kez cinsel ilişkide bulunurlarken kızın annesi olayı mutlaka izliyor.
bu ne manyaklıktır ya hani biz marjinaldik:D:D:D
bahtsiz_guzel
27-05-09, 23:41
Tayvan yasalarına göre;damadın akraba ve arkadaşlarından biri,gelinin bekaretini alarak damadı bu sıkıcı ve istenmeyen durumdan kurtarıyor.
Kolombiya Cali de,genç kızlar evlenip kocaları ile ilk kez cinsel ilişkide bulunurlarken kızın annesi olayı mutlaka izliyor.
ne kadar igrenc kurallar bunlar
annesi neyini seyrediyosa artık anlamadım insan hiç rahat olamaz ya harbiden canlandırmaıyom gözümde
bunların gerçek olduğuna inansım gelmedi nedense...
ShyzOpHrEniC
28-05-09, 17:59
Tazmanya ve Avustralya'nın Gipssland Bölgesinde,yeni evli çiftler gerdeğe ilk olarak evlilik töreninin ortasında yere serdikleri bir hasır üzerinde bütün konukların gözü önünde giriyorlar.
Konuklar Damadin Erkek Olup Olmadiqinimi inceLiOmus?
Arizona Cottonwood yasalarına göre;çiftlerin "patlak lastikli" otomobil içinde sevişmeleri yasak.
Lastiqin PatLak Olmasindan Kime ne ? Adamin Keyfi diiLmi iSterse Monitorun ustunde Sevisir.
ßuna Sadece Oha diOrum yemin Ederim.
Güney afrikada bir kadın,her sevişme için eşinden para isteğinde bulunabiliyor.
Hee Adam o kadar para harcasin EvLiLik duqun nisan yapsin ßide Evlenince Ceßinde para Olmadiqi zaman Karisi Karilik yapmasin Olurmu oyLe Sey ? quney Afrikadada Olsam qOmerdim ßenden para isticek insani :D
Endonezyada masturbasyon yapan kişiye cezası kesinlikle başı kesilerek veriliyor.
yOrumsuz :D yOrum yaparsam ßan yerim zaten :D
ßu qizLarin AnaLari ßiLmiOmuymus ßu isi yapmayi?
Kiz Olsam quAm da Olsam Omur ßoyu ßakire yasardim qene Evlenmezdim.
ßu qißi Sorular Sorulmamismi ßu uLkedeki insanLara :D cOk qerizekalica walLahi :)
mersindelikanlısı
28-05-09, 19:22
Ne Dicemi Bilemiorum Ama Dersem Banları Yerim O yüzden Hepsi Çok Komikti:D
Robert Wayne adlı bilim adamı, dünya üzerindeki yasaları araştırırken ilginç seks yasaları ile karşılaştı ve bunları bir kitapta topladı. İşte "Dünyanın En Garip Seks Yasaları" adlı kiaptan bazı yasalar...
* Tasmanya ve Avustralya'nın Gipssland bölgesinde yeni evli çiftler, gerdeğe ilk olarak, evlilik töreninin ortasında yere serdikleri bir hasır üzerinde ve bütün konukların gözleri önünde giriyorlar.
* Norveç'te plaj görevlileri, çıplak güneşlenen kadınları siyah plastik torbalarla poşetleyerek plajdan çıkartıyorlar.
* Arizona-Cottonwood yasalarına göre; çiftlerin, "patlak lastikli" otomobil içinde sevişmeleri yasaktır.
* Columbia-Cali yasalarına göre, gelinin annesi, gerdeğe giren çiftlere yatağın bir kenarında oturarak tanıklık etmektedir.
* Hindistan'daki yasa, sıradan ev işlerini yapan kadınlara, evdeki evlenmemiş genç delikanlıların cinsel gereksinimlerini giderme görevini de vermektedir.
* Tayvan yasalarına göre, damadın akraba ya da arkadaşlarından biri, yeni gelinin bekaretini alarak damadı, bu sıkıcı ve istenmeyen görevden kurtarır.
* Litvanya yasaları, erkek eşiyle sevişmek istediğinde kaynanasının evde bulunmasını yasaklamaktadır.
* Güney Afrika-Johannesburg'da bir kadın, her sevişme için eşinden para isteğinde bulunabilmektedir.
* İngiltere-Liverpool'da çocukların seyretmekte oldukları bir vitrinde, mağaza görevlileri kadın mankenin üzerindekileri çıkaramamakta ya da kadın mankeni giydirememektedir.
Dünyadaki diğer garip seks yasaları...
Lübnan'da erkeklerin hayvanlarla seks yapmalarına izin verilmiştir, fakat hayvanlar mutlaka dişi olmalıdır. Erkek bir hayvanla cinsel ilişkide bulunmanın cezası ölümdür.
Bahreyn'de erkek bir doktor, bir kadının jenital organlarını muayene edebilir ama muayene sırasında jenital organlara direkt olarak bakması yasaklanmıştır. Sadece bir ayna yardımı ile muayene etmesine izin verilir.
Müslümanların herhangi bir ölünün cinsel organlarına bakmaları yasaktır. Bu kural ölüyü yıkayanlar için de geçerli olduğundan cinsel organların üzerine tahta parçası ya da tuğla konur.
Endonezya'da masturbasyonun cezası başın kesilmesidir (acaba hangi başı kesiyolar?..:F:)
Guam'da erkekler için değişik bir meslek vardır. Bu mesleği yapan erkekler şehir şehir gezerek bakire kızlarla para karşılığı ilişkiye girer ve bekaretlerini bozarlar. Bunun nedeni ise, Guam yasalarına göre bakirelerin evlenmesinin kesinlikle yasaklanmış olmasıdır.
Hong Kong da aldatılan kadının kocasını öldürmesine yasalar tarafından izin verilmiştir, fakat bunu herhangi bir alet kullanmadan, elleriyle yapması gerekmektedir. Bunun yanında kocasının sevgilisini ise, istediği şekilde ve istediği aleti kullanarak öldürme hakkına sahiptir.
İngiltere'de Liverpool'da sadece tropik balık mağazalarında üstsüz satıcı kadınların bulunabilmesine izin veren bir yasa vardır.
Kolombiya Cali'de genç kızlar evlenip kocaları ile ilk kez cinsel ilişkide bulunurlarken olay kızın annesi tarafından izlenir. Anne olaya şahitlik etmek mecburiyetindedir.
Bolivya Santa Cruz'da erkeklerin bir kadın ve onun annesi ile aynı anda seks yapmaları yasaktır. (Acaba ne gibi bir problem yaşandı da bu yasayı çıkarttılar merak ettim doğrusu)
Bir istisna dışında, Maryland'de para atılarak ürün alınan makinelerde prezervatif satılması yasaktır. İstisna ise: Alkol satılan yerlerdir. Buralarda otomatik makinelerde prezervatif satışı serbesttir.
* Tayvan yasalarına göre, damadın akraba ya da arkadaşlarından biri, yeni gelinin bekaretini alarak damadı, bu sıkıcı ve istenmeyen görevden kurtarır.
sıkıcı ve istenmeyem bi durummu?!
:kopar::kopar::kopar::kopar:
bombaymış bunlar yha
bana para vermeline gerek yok ben heryeri gezerim o ülke tam bana göre :F:
:kopar::kopar::kopar::kopar:
bombaymış bunlar yha
bana para vermeline gerek yok ben heryeri gezerim o ülke tam bana göre :F:
olum abazamısın nasıl cevap bu lan.bu ülkenin suyumu cıktı.hem ordakiler güzel değildir baksana kadınlar parayla adam bulabiliyorlar anca:F:
vBulletin v4.1.11, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.